Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. května 2009 ve 20:54® HaD
HaD
Datum lovu: 5.5.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem Toro vytáhl na parmy. Myslel jsem si, že na chrostíky stoprocentně zabodujeme, ale zřejmě zafungovalo ochlazení a parmy naprosto nereagovaly ani na tuto top nástrahu. I přesto jsme o zážitek ochuzeni nebyli – toro se při brození přes jez zpět blbě chytil zídky, noha ukouzla a zahučel pod šlajsnu komplet :-D Květnová koupel v plné polní i s mobilem apod. prý ale nebyla úplně špatná.Každému bych ovšem doporučil se napřed vysvléci :-D DDDD

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23672.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 5. května 2009 v 18:33® Renda
    Renda
    Datum lovu: 18.4.-25.4.09 | Revír: Háromfa-Maďarsko | Způsob lovu: Kaprařina

Rybařina na tomto revíru náročná,ale odměna úžasná.Na podzim se vracíme na místo činu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23666.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23667.jpg
      Úterý 5. května 2009 v 18:25® Renda
      Renda
      Datum lovu: 18.4.-25.4. 09 | Revír: Háromfa-Maďarsko | Způsob lovu: Kaprařina
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23662.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23664.jpg
        Úterý 5. května 2009 v 1:49® Zoles
        Zoles
        Datum lovu: 2.5 | Způsob lovu: Feeder

Ja o veekendu na hadech.Vysledek 1 hadatko, kaprik a parma. Vzhledem k obtiznosti reky pohoda.

Pondělí 4. května 2009 ve 22:55® hecht
          hecht
          Datum lovu: 3.5.2009 | Revír: Volyňka 1P | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně nějaký úspěch na pstruhovce.Začal jsem budoucím monstr potočákem a končil duhoněm 35cm – v panenském kusu řeky a proudu moc pěkně bojoval.Nejvíc jsem se nadřel s mojí čubou, přes hlubší poudy jsem jí dělal nosiče :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23655.jpg
            Pondělí 4. května 2009 ve 20:13® Renda
            Renda
            Datum lovu: 18.4.-25.4.09 | Revír: Háromfa Maďarsko | Způsob lovu: Kaprařina

Byl jsem tam poprvé,ale ne naposled!

Pondělí 4. května 2009 v 19:20® HaD
              HaD

POZOR, SOUTĚŽ! VLOŽTE PŘÍSPĚVEK DO RUBRIKY Z LOVU A VYHRAJTE HODNOTNOU CENU! VÍCE ZDE: http://www.chytej.cz/…rika-z-lovu/

Pondělí 4. května 2009 v 17:50® Plumley27
                Datum lovu: 2.-3.5.2009 | Revír: není | Způsob lovu: Kaprařina

V sobotu a neděli jsme chytali na opuštěném rybníce na Znojemsku kde neplatí povolenka. Za oba dva dny bylo chyceno 8 kaprů ve velikostech 25–43 cm a asi 20 karasů ve velikostech 20–30cm. Nejvíce úlovků bylo na masného červa a barvenou kukuřici.

Pondělí 4. května 2009 v 17:23® Libor
                  Libor
                  Datum lovu: 01.05.2009 | Způsob lovu: Plavaná

O víkendu jsem byl s kamarádem na rybách, po zjištění že řeka je zvedlá min. o půl metru jme byli otráveni a donutilo nás to chytat blízko břehu v ouplávkách, ryby moc nereagovali, náladu zlepšil můj jesen a karas. Kamarád večír vyžehlil při položený na rousnici fousatýho cca 90cm. Libor

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23642.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23643.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23644.jpg
                    Pondělí 4. května 2009 ve 12:00® Filip00
                    Filip00
                    Datum lovu: 2.5.2009 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23638.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23639.jpg
                      Pondělí 4. května 2009 v 9:51® Fugas
                      Datum lovu: 2.5.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

Na 2 hodinky relax u přehrady, spletli se 2 kapříci 43, 47 a jeden cejn. Další kapr skončil ve vázce. Počasí krásné, prostě pohodička:-)

Pondělí 4. května 2009 v 0:15® kety.vydra
                        kety.vydra
                        Datum lovu: 3.5.09 | Revír: 70 ha | Způsob lovu: Feeder

Včera odpoledne pár kříženců plotice x cejn,tři kapři(35–49) a večer dva úhoříci,ale na klasickou položenou.Lovu zdar.

Pondělí 4. května 2009 v 0:08® HaD
                          HaD
                          Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Ještě jedna série fotek. Zbytek naleznete v galerii: http://www.chytej.cz/…/pstruhovka/

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23636.jpg
                            Pondělí 4. května 2009 v 0:05® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

S přáteli jsem v pátek vyrazil na Vltavu pod Lipno. Po čtvrtečních bouřkách jsme jen doufali, že nebudou rozmary počasí pokračovat a měli jsme kliku. Pstruzi nám ráno vůbec nereagovali na rotačky. Petr byl velmi úspěšný na trubičkového strýmra od Tomuchy, mě celkem dobře brali smáčky. Osprey víc fotil, než chytal :-) Po hodině a asi 20 rybách jsem začal experimentovat s malými woblírky. Pstruzi ale moc neútočili. Zkusil jsem dát černého woblera a úspěšnost výrazně vzrostla. Nicméně to nebylo to pravé. Když jsem ho ale fixou začernil úplně včetně bříška, začaly orgie. Celkem jsme každý chytili odhadem 50 ryb, nej. cca 30–33cm. Háčky bez protihrotu spolehlivě podržely většinu a téměř nic neupadlo. Vyháčkování ve vodě navíc bylo velmi snadné, většinou bez doteku rukou. Ke konci výpravy jsme potkali rybářku, která nám zapózovala před objektivem a potvrdila ostrost háčků :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23633.jpg
                              Neděle 3. května 2009 ve 22:45® adam
                              adam
                              Datum lovu: 1.5.-2.5.2009 | Revír: velka řeka1 | Způsob lovu: Feeder

Tady je par fotek z víkendu,chyceno : 4× kapr,5× cejn,10× podoustev zmich 2× 50cm ty přišli v noci, tloušt 50,plotice..nemužu si stěžovat…bratranek s kaprem v pisku

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23630.jpg
                                Neděle 3. května 2009 ve 20:33® Alov
                                Alov
                                Datum lovu: 1. - 3.5.2009 | Revír: Moravský Beroun - Rybník Jaroslav | Způsob lovu: Kaprařina

Tak dnešní návrat z 3 denních závodů " Salmonbaits cup 2009" ve znamení totálního vyčerpání a spánkového deficitu. Rybky sice brali, ale velikostně celkově zklamání. I tak se podařil nakonec vydolovat z minima solidní úspěch. Z 15ti členého pelotonu jsem nedopadl až tak zle. Stravovací a pitný režim na vysoké úrovni, takže celkově spokojenost. Premiérové boili šlapalo dobře. Fotky ryb nedávám, protože bych ničím neoslnil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23625.jpg
                                  Neděle 3. května 2009 v 19:36® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 3.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni dopoledne jsem stravil s kolegy na stojaku (cca 3h), kolegove na mouchu, ja vlacka, ktera se jevila tentokrat jako lepsi volba. Chyceno nekolik sivenu a potocaku, par zaberu nepromenenych, ryby spise mensi. Odpoledni pokus na rece v miste bydliste = zero, za 1.5h jsem si vynutil 2 zabery, jeden tloust, jeden potocak, obe ryby spadly velice zahy, jinak voda celkem mrtva, temer bez rybicek a i bez znamky pohybu vetsi ryby.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23623.jpg
                                    Neděle 3. května 2009 v 18:22® Robur
                                    Robur
                                    Datum lovu: včera | Revír: žďárná | Způsob lovu: Feeder

Včera v podvečer jsem se synkem navštívili malebný rybníček. Očekával jsem nějakého kapříka, ale bylo celkem mrtvo. Chtěl jsem kluka učit chytat, ale pasivita ryb ho za 2 hodiny zdeptala. Začalo to relativně nadějně, nakrmil jsem cejním futrem mignutým se šrotem a do 10 minut měl kluk potah na červíka, lehce zasekl, tak jsem ho zdrbal, že zásek má vypadat jinak, ale na prutě se objevil okounek cca 5 cm. Pak už si myslím byl bez potahu, že šlo spíš o poryvy větru. Já dostal na rohlík napřed jeden drb a za půl hodiny došlo k zatážení za špičku, kterou jsem s postřehem kosmonauta nepropásl a proměnil v lína 25 cm. Syn si měl u zlaté rybky něco tajně přát. Po odjezdu z něj vylezlo: že to bylo : A´t berou. Každopádně už jsem nedostali ani glof. Takže jsme to za cca 2,5 hodiny zabalili.

Neděle 3. května 2009 ve 13:54® standas
                                      standas

standas>

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23595.jpg
                                        Neděle 3. května 2009 ve 13:53® standas
                                        standas
                                        Datum lovu: 2.5.2009 | Revír: Labe26 | Způsob lovu: Feeder

Pěkně strávená sobota u Labíčka.9-)

Neděle 3. května 2009 v 6:26® jirka28
                                          jirka28

jirka28>

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23588.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23589.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23590.jpg
                                            Neděle 3. května 2009 v 6:19® jirka28
                                            jirka28
                                            Datum lovu: 2.5.2009 | Revír: Karvina Darkov pritok | Způsob lovu: Kaprařina

KRASA TAKY DALY ZABRAT POTVURKY SUPINATE

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23587.jpg
                                              Sobota 2. května 2009 v 19:47® Rowen
                                              Datum lovu: 2. 5. 2009 | Revír: RMV Bělák | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes s tátou na našem RMVéčku bylo ve znamení amurů. Byli jsme jen na chvilku, já měl 3× něco přes 50 cm a táta jednoho 74 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23580.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23581.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23582.jpg
                                                Sobota 2. května 2009 v 18:21® Piranha
                                                Piranha
                                                Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Dnes a vcera s Lojzou a monasterem dvoudenni feedrovacka.Nachy­tano plno ryb ve smes cejn, cejnek, kapr a podoustev. Suprovy pocasicko a plno ulovku,parada.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23573.jpg
                                                  Sobota 2. května 2009 v 18:11® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 2.5.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil po vcerjsim uspechu na reku v miste bydliste…reku jsem mel sam pro sebe, nikde ani zivacka, nikde ani mrtvacka, v prubehu lovu jsem pochopil proc tam nikdo neni…Zaberu malo, ryb jeste min, o lososovitou rybu jsem nezavadil, pokud nepocitam dorazejiciho potocacka cca 15cm. Podli se mi 2 okouni, z nich jeden mel 33cm, pote ostroretka za sako a na zaver tloustik…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23570.jpg
                                                    Sobota 2. května 2009 v 10:49® Zauwi
                                                    Zauwi
                                                    Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: P voda VČ | Způsob lovu: Muškaření

Včera luxusní chytačka, sice foukal silnej vítr, takže se blbě nahazovalo, ale ryby mi to bohatě vynahradily, foto bohužel není, kdybych měl foťák, tak bych je určitě nechytnul, voda už je taky docela teplá, takže se šlo bez prsaček(boty čvachtaj ještě teď :-)) , chyceno kolem 50ti ryb, největší 51 tloušť, ještě jeden kolem 60ti mi to urval, většina ryb byla 40+ takže nádherný souboje.Chytáno na 6tku godarda.

Sobota 2. května 2009 v 10:14® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 2. května 2009 | Způsob lovu: Feeder

Kapři už začali vytahovat do proudů a díky zvýšené kalné vodě se na čas museli stáhnout do tůně, než poplují zase o něco výš.

63cm, vlasec 0,14mm, foceno samospouští. Zdolávání nemělo chybu, trvalo určitě čtvrt hodiny.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23559.jpg
                                                        Sobota 2. května 2009 v 9:46® ART
                                                        ART
                                                        Datum lovu: 1.5. | Revír: 411... | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl s kšandikem13 vyzkoušet úhoře. Dopadlo to tak, že jsme chytali drhym prutem na splavek. Výsledek spoustu kaprů a plotic, úhoř boužel nepřišel

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23557.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23558.jpg
                                                          Pátek 1. května 2009 ve 23:47® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 1. 5. 2009 | Revír: Nebesák | Způsob lovu: Plavaná

Dnešek ve znamení karasů a línů. Jediné, co mě dneska trochu štvalo bylo to, že v dané lokalitě těmto dvěma dosud dominujícím rybím druhům narušují soukromí stále více dravci. Při stahování jednoho menšího línka ke břehu mi po něm vystartovala celkem slušná štika a při odchodu jsem dokonce zahlédl i sumce albína, který si v poklidu sháněl na dně potravu…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23555.jpg
                                                            Pátek 1. května 2009 ve 23:17® vavra26
                                                            vavra26
                                                            Datum lovu: 27.4.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak konečně berou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23550.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23552.jpg