Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. května 2009 ve 20:09® Scanix
Scanix
Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s kamaradam (ja privlac, on moucha) byl bajecny, nachytali jsme celkem dost ryb a ryby braly temer neustale, jen jejich velikost byla mensi, dominoval siven. Teckou na dortu byl pro me osobak v podobe nadherne stiky 108cm a cca 8kg.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23546.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23548.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 1. května 2009 ve 20:03® skwor
    skwor

Ještě karásek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23545.jpg
      Pátek 1. května 2009 ve 20:02® skwor
      skwor
      Datum lovu: 1.5. | Způsob lovu: Feeder

Výborný lov na který se nezapomíná. Na feeder a picker chyceni 2 úhoři (oba na picker), 4 líni, kapry, karasy a cejny jsem nepočítal. Táta měl líny tři, s kapry, karasy a cejny na tom byl stejně. Chvíle kdy jsem zasekl naráz oba pruty, na jednom kapra, na druhém úhoře, stály za to. Fotek moc nemám, nebyl čas.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23544.jpg
        Pátek 1. května 2009 v 19:51® filip111
        filip111
        Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnes moc pěkný chytání. Kapr 60cm, cejn 60, 58 a spoustu kapřího dorostu kolem 40ti cm. Musel jsem chytat jen na jeden prut, druhý jsem nestíhal. foto mobil

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23543.jpg
          Pátek 1. května 2009 v 0:23® hecht
          hecht
          Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Vltava 26 | Způsob lovu: Plavaná

No tak sem taky něco hodím, sice pozdě ale co bych pro tu výhru Fájrlejna neudělal :-) Pozadí jsem trochu upravil, bo jsme se Sanderem na tenhle flek uvalili embargo.Kšilt od HaDa ale sluší což :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23535.jpg
            Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 23:29® 1Mara
            1Mara

caslavak> To je divný né , to počasý a ty stromy nejsou vůbec zelený , to chytáš na sibiři bo có ?

Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:54® caslavak
              caslavak
              Datum lovu: 25. 4. 2009 | Revír: Lom Horky | Způsob lovu: Feeder

Konečně pěkný kapr

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23533.jpg
                Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:24® standas
                standas
                Datum lovu: 30.4.2009 | Revír: vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná

zhruba 3.hodinky u vody bylo ve znamení Línků a pár cejnků,perlínků a plotic.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23532.jpg
                  Středa 29. dubna 2009 v 17:48® sajmon
                  Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

chycen na mikro smáčka od nastrahy.cz

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23521.jpg
                    Úterý 28. dubna 2009 v 17:20® Leník
                    Leník
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23511.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23513.jpg
                      Úterý 28. dubna 2009 v 17:17® Leník
                      Leník
                      Datum lovu: 24.4.2009 | Revír: Hlásná Třebáň - Berounka | Způsob lovu: Feeder

Super chytačka, počasí v pohodě, podoustve, cejni, karasi a dokonce jeden pstruh se mi rvali o červy.

Úterý 28. dubna 2009 v 16:24® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 28.4. | Způsob lovu: Feeder

První rybačka s pickerem mě utvrdila v tom, že jsem ten prut měl mít už dávno :-) Chyceno dost cejnů, línek a nádherný perlín. Neměřen, ale mého letos největšího (33cm) asi překonal.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23510.jpg
                          Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:46® HaD
                          HaD
                          Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

ještě pár fotek…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23508.jpg
                            Pondělí 27. dubna 2009 ve 20:45® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem se coby pořadatel i zúčastnil závodů v lovu přívlačí v Jestřabicích. První kolo byly povinní smáčci, další čtyři kola dle libosti. Osobně jsem z 99% u smáčků vydržel a ulovil 15 ryb (poslední kolo jsem vypustil a šel chystat ceny). Po závodech jsme viděli uloveného jesetera a ještě jsme si „zasmáčkovali“ a ulovil jsem ještě asi 40 sivenů. Nejvíce se osvědčil smáček v zelené svítivé barvě a oranžové na lehké jigové hlavičce. Ryby se totiž pohybovaly u hladiny a bylo potřeba smáčkovat max 1m hluboko. Pro mě to byl posun v tom, že jsem se naučil smáčkovat i na dálku těsně pod hladinou a fungovalo to. Největšího pstruha jsem dostal 41 cm. Další 40tka mi udělala jízdu asi 50 metrů, až jsem si jednu chvíli myslel, že je podseklá.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23505.jpg
                              Pondělí 27. dubna 2009 v 17:08® standas
                              standas
                              Datum lovu: 27.4.2009 | Revír: berounka2 | Způsob lovu: Feeder

Přes polední lov byl ve znamení menších ryb,celkem 7. druhů: PLOTICE,SKALÁ­CI,LÍNI,KARASI,KAP­ŘÍCI,TLOUŠTˇ,O­UKLEJE.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23499.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23497.jpg
                                Pondělí 27. dubna 2009 ve 13:48® albin
                                albin
                                Datum lovu: 23,a27.4.2009 | Revír: Bradava a Střela | Způsob lovu: Přívlač

Ve čtvrtek na Bradavě jeden proudňas na rotačku a okouni na smáčka.Nedal jsem si pokoj dokud se jich z vody z jedné táhlé tůně nepodívalo 20. Dnes na Střele jeden potok cca27 a konečně taky tloušť.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23493.jpg
                                  Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:57® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 25. - 26.4. 2009 | Revír: že by zase voda? | Způsob lovu: Přívlač

Ještě pár obrázků…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23487.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23489.jpg
                                    Pondělí 27. dubna 2009 ve 12:55® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 25. - 26.4. 2009 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač

Jak už kolega Sander níže pravil, utřel jsem v sobotu hubu. Proto jsem se musel v neděli zahojit na jiné vodě. Poslední dobou ale lovím spíš fotky než ryby, takže se o pár obrázků podělám. Pardon, podělím.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23485.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23486.jpg
                                      Pondělí 27. dubna 2009 v 11:52® VODA
                                      VODA
                                      Datum lovu: 24,4,09 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

Tak včéra na potoce par okounich krasavcu se povedlo pekny den.Nejvetší 31cm nejmenší15cm tak se Foksíku snaž už berou!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23480.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23481.jpg
                                        Neděle 26. dubna 2009 ve 23:23® adam
                                        adam
                                        Datum lovu: 24-25.4.2009 | Revír: kdo ví 1 | Způsob lovu: Feeder

4× papoušek, byli krásný, vživotě jsem takové podoustve nevyděl, takhle krásně zbarvené s třecí vyrážkou, asi měli zrovna orgazmus,co se dá dělat.
                                        parmička by zoles..chytli jsme jich víc, taky byli moc roztomilí, 15cm…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23473.jpg
                                          Neděle 26. dubna 2009 ve 21:18® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 26.04.09 | Revír: Vč řeka

Dnes na chvilku u vody.Chyceno několik tlouštů do 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23465.jpg
                                            Neděle 26. dubna 2009 v 17:19® olda
                                            olda

filip111> To je někde nad zdymadlama to je tam tak málo vody ?

Neděle 26. dubna 2009 v 17:07® filip111
                                              filip111
                                              Datum lovu: 26.4.2009 | Revír: Labe 6-7

Dnes Ježdík, Kapr 45, Jesen a Tloušť. Vše opět plavaná a feeder na červíky. Když bral ten ježdík na feeder vypadalo to na záběr od kapra, tak prudkej záběr a nakonec takovej prcek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23459.jpg
                                                Neděle 26. dubna 2009 v 17:01® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 25., 26. dubna 2009

Včerejší nádherný den jsme zasvětili lovu na velké pstruhovce, která se ale ukázala jako naprosto vyžehlená. Buď tam ty ryby prostě nebyly, nebo se nám úspěšně vyhýbaly. Debakl obdržel jak osprey, tak hecht, a samozřejmě i já. Za zmínku stojí akorát mnou zdolávaná parma, ale v těch kamenech to byla jen otázka času, kdy mi to urve.

S hechtem jsme v průběhu odpoledne odjeli na místo, na které jsme později uvalili embargo, protože tam jsme si alespoň trochu spravili chuť možná padesáti kusy všemožných druhů ryb. Top byl hechtův potočák odhadem 37cm.

No a dnešní den jsem chvilku zkusil feeder na řece a dostal se opět do starých kolejí. Brali cejnci, plotice a tloušti, 3ks nadstandart, a to 2×47 a rovná padesátka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23456.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23457.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23458.jpg
                                                  Neděle 26. dubna 2009 v 16:03® skwor
                                                  skwor
                                                  Datum lovu: 26.4. | Způsob lovu: Plavaná

Ze začátku to vypadalo na hezkou rybačku. Hned na první nához vzala pěkná plóťa, chviličku po ní solidní duhák. Na jemné matchovce to byl hezký boj, který se odehrával víc nad hladinou než pod ní. Když jsem si na zhruba 35cm dlouhého pstruha poprvé sáhnul, zmohl se na poslední výpad a zmizel i s háčkem. Pak se k nástraze dostali cejni a bylo po srandě. A tohle jsem vyfotil pod hrází. Podle slov chlapíka z půjčovny lodiček má přes 80cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23453.jpg
                                                    Neděle 26. dubna 2009 v 15:54® hajan
                                                    Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Feeder

Přes den jsem si na karpa nesáhl, dost měto vzalo páč jsem měl rozkrmenej flek a fiasko jaxviňa. :-( Večer první letošní pokus o hada, sice přišel jenom jeden, ale krásnejch 72. Asi už to půjde…

Neděle 26. dubna 2009 v 10:44® Beer.Beda
                                                      Beer.Beda
                                                      Datum lovu: 25.4 | Způsob lovu: Feeder

Tak závody v Zeměchách docela provar.Chytil jsem jednoho kapra a cejna a to samé mi uteklo.Po závodech jsem přejel na řeku a za dvě hodiny 6 cejnů nej 52.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23448.jpg
                                                        Sobota 25. dubna 2009 ve 20:58® Rico
                                                        Rico
                                                        Datum lovu: 25.4.2009 | Revír: Ledce | Způsob lovu: Kaprařina

Tak dneska na zavodech, cekal jsem od toho neco vic, na tak malem rybnicku asi 100 lidi. z toho chytlo rybu asi 30. takze nic moc… ja to zkouisel na sladky a nic tak jsem brezbrojil na tunaka a na pelety halibut a popotahy byly ale nic to nesezralo poradne… takze zavodak bez rybky… Aspon, ze bylo hezke pocasi…

Sobota 25. dubna 2009 ve 20:24® skwor
                                                          skwor
                                                          Datum lovu: 25.4.

Od 16 hodin znovu na řece, akorát jinde. Voda silně táhla, každý jsme si sáhli na jednu podoustev. Následoval přesun na stoják, kde jsme si hezky zachytali cejny, mě po chvilce zdolávání spadl slušný duhák. Chytalo se na feeder a houpačku.

Sobota 25. dubna 2009 ve 12:51® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 25.4. | Způsob lovu: Feeder

Hezké dopoledne u vody s kolegou Kosákem. Ryb bylo chycených dost, bohužel vše menších velikostí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23438.jpg