Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.414 příspěvků, z toho 18414 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 25. dubna 2009 ve 20:24® skwor
skwor
Datum lovu: 25.4.

Od 16 hodin znovu na řece, akorát jinde. Voda silně táhla, každý jsme si sáhli na jednu podoustev. Následoval přesun na stoják, kde jsme si hezky zachytali cejny, mě po chvilce zdolávání spadl slušný duhák. Chytalo se na feeder a houpačku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 25. dubna 2009 ve 12:51® skwor
    skwor
    Datum lovu: 25.4. | Způsob lovu: Feeder

Hezké dopoledne u vody s kolegou Kosákem. Ryb bylo chycených dost, bohužel vše menších velikostí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23438.jpg
      Sobota 25. dubna 2009 ve 12:15® Tomik
      Tomik
      Datum lovu: 24.4. | Revír: Pstruhovka VČ | Způsob lovu: Přívlač

Včera zabodovali smáčci, neměřeno.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23432.jpg
        Sobota 25. dubna 2009 v 7:40® OndruchM
        OndruchM

Libor> a kde jsi chytal? na svazových vodách se teď může jen do 22 h

Sobota 25. dubna 2009 v 0:36® Libor
          Libor
          Datum lovu: 24.04.2009 | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o haďoura 21 – 24hod., získal jsem titul Bezrybka. Opravdu ošklivej věčer, vichr jak v poledne a zima, moc jsem si to neužil.

Pátek 24. dubna 2009 v 18:29® ART
            ART

Šel jsem trénovat před zejtřejšíma závodama. Jestli nachytám zítra tolik ryb jako dneska tak můžu pomíšlet na umístění do prvních 30. Doufám že neplatí první vyhrání z kapsy vyhání. Splávek vs. položená 22:15 rybí složení kapr plotice perlín okoun (leots největší 22cm)

Pátek 24. dubna 2009 v 18:15® Sander
              Sander
              Datum lovu: 24. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Ze pstruhařského ráje jsem si odvezl několik fotek 56cm dlouhého a 1,92kg vážícího tlouště. Naprosto vynikal tamnější běžné velikosti a zdolávání v silném proudu byla opravdu nádhera.

Snad jsem si ho i zasloužil, za to, že jsem se dvě hodiny prodíral opravdovou divočinou s 4.50m prutem a hned zezačátku spadl po pupek do vody…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23423.jpg
                Čtvrtek 23. dubna 2009 v 19:17® Sander
                Sander
                Datum lovu: 23. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem prožil opravdu příjemný lov. Ideální počasí, žádné vedro, konečně bez silného větru a ryby spolupracovaly jak jen mohly. Nechalo se přelstít asi 30 ryb, převážně tloušťů, z toho více než třetina přes 40cm. Do půl metru u dvou kusů chybělo opravdu malinko. Pouštěl jsem vše hned ve vodě, ani focením je netrápil.

Nakonec mě okolo půl šesté vyhnal silný déšť, vlastně skoro krupobití, než jsem došel k autu, byl jsem kompletně „zasněžený“. Zničehonic se ochladilo na 7°C.

Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:50® standas
                  standas
                  Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: vltava6 | Způsob lovu: Plavaná

Vyrazil jsem k nám na řeku a celkem slušný,šla hl.menší ryba ale zato poctivě,nej.radost mně udělal duhák 38cm a tím jsem si zvedl svůj osobáček9-) 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23406.jpg
                    Čtvrtek 23. dubna 2009 v 11:54® adam
                    adam
                    Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: velka reka 1 | Způsob lovu: Plavaná

dopoledni plavačka dopadla cekem dobre,3 tloušti kolem 40, cejn, plotice a proudnik, našel jsem dvě vidličky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23400.jpg
                      Čtvrtek 23. dubna 2009 v 7:17® Zoles
                      Zoles
                      Datum lovu: 23.4. | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem konecne zahajil i ja. PP nemam takze na mimopstruhovce. Spokojenost,ryby neskutecne vyzrane.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23398.jpg
                        Středa 22. dubna 2009 ve 22:54® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni cca 1.5h vyprava na blizky revir se dvema kolegy prinesla jen par okounu, i za ne dik. Rojili se chrostici, ale zadne velke sbirani, jako by lnebylo etos po pstruzich ani pamatky, ba ani zadny potocacek…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23394.jpg
                          Středa 22. dubna 2009 ve 22:33® Rico
                          Rico
                          Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Stojak u Plzne | Způsob lovu: Kaprařina

Tak dneska konečně poprvé uvody, to byla paradicka, sice jen tri cejnicky ale vyzkousel jsem si nove proutky a navijacky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23391.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23393.jpg
                            Středa 22. dubna 2009 ve 20:45® adam
                            adam
                            Datum lovu: 22:4:2009 | Revír: 1 | Způsob lovu: Plavaná
                            :-D
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23390.jpg
                              Středa 22. dubna 2009 v 18:28® standas
                              standas
                              Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: vltava 8 | Způsob lovu: Feeder

Dopolední lov na vtoku sázavy byl dost slabej,,2×podoustev a3× skaláček.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23386.jpg
                                Středa 22. dubna 2009 v 18:25® skwor
                                skwor

Podobné vlny a vítr jsem u vody už dlouho nezažil. Byl jsem na stojáku, ale i tak jsem musel používat krmítka nad 30g a 1,5 OZ špičku, se kterou normálně chytám i na řekách v podjezích. Ale vydržel jsem a vyplatilo se – 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23384.jpg
                                  Středa 22. dubna 2009 ve 13:37® stopař
                                  stopař
                                  Datum lovu: 22.4.09 | Revír: Liberecký kraj | Způsob lovu: Muškaření

Tak konečně trošku lepší fiška. Krásných 49 cm samozřejmně si plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23381.jpg
                                    Středa 22. dubna 2009 ve 12:51® sethy
                                    sethy
                                    Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

Tak se povedly 2 parmy a par plotic. Skoda te vlnky:(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23380.jpg
                                      Středa 22. dubna 2009 v 11:35® adam
                                      adam
                                      Datum lovu: 21.4.2009 | Revír: Vekla reka1 | Způsob lovu: Feeder

Včera večer jsem si opět hezky zachytal, i když výsledky mohli být lepší, chytl jsem podoustev,tlou­ště50,2proudni­ky a mníka,par pěkných záběrů jsem tradičně nezasek… dneska večer to zopakuju..uvidime co příde, doufam že parma a úhoř..na rousnice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23377.jpg
                                        Úterý 21. dubna 2009 v 19:34® skwor
                                        skwor
                                        Datum lovu: 21.4.

Bída, ale jedno překvapení na červy se konalo. Letos první, fotka mizerná

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23373.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23374.jpg
                                          Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:39® adam
                                          adam
                                          Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: 42105O | Způsob lovu: Feeder

nějak mi to blbne..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23369.jpg
                                            Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:34® adam
                                            adam

Dnes večer jsem si pěkně zachytal, chytl jsem 7 podouství 35–40,jedna měla 30.Ryby se pěkně ukazovali.nic jiného než podoustve…:-

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:07® Zoles
                                              Zoles

A ja posilam svou letos zatim /nejvetsi/ parmici a ktomu reku snú.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23365.jpg
                                                Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:48® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 20. dubna 2009

Pěkné odpoledne u vody. Nebylo to co se záběrů týče příliš akční, ale něco jsme pochytali. Kolega vyžehlil slušného cejna, mně konečně první had.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23362.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23363.jpg
                                                  Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:45® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Úterský potok | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení P vody jsem se vydal na střední tok a potrápil asi 11 potoků do 20cm.Větší prostě nešli.Jeden místní rybář mi docela potěšil,když mi oznámil,že vysazují jen PO a žádný duhoně.Večer zkouška na dolním toku,kde z loňska vím o výskytu velkých tloušťů a okounů.Krásně čistá voda a tloušti od 20 do 60 stáli v proudu metr ode mne,ale ke všemu absolutně apatičtí.Stejně tak i okyš kolem 40.Po třech hodinách trápení s celou plejádou nástrach a různými styly vedení,kdy následovalo jen popojetí ryb jsem musel pryč,protože nervy má člověk jen jedny.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23360.jpg
                                                    Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:38® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Včera na úhořích ani klep. Ale jeden zálov za druhým. Tak jsem si dnes s mušák ověřil co že to tam vlastně lovilo. Štiky a tak moc hladové, že je ani tma neodradila. Za 10 minut jsem dostal dvě a dal jim pokoj :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23359.jpg
                                                      Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:35® albin
                                                      albin
                                                      Datum lovu: 15.-18.4.2009 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Plavaná

Celkem vydařený týden na chatě na Hracholuskách­.Nachytal jsem spousty malých násaďáků,pár cejnů nej asi 45 a hlavně jsem kdysi sliboval velké plotice.Bylo jich dost od 25 do 30 a dvě 36 a jedna 39,na ni bohužel nějak nezbyla baterka ve foťáku.Pak ještě jedna kanička.Ale ten klid,jen já a pes.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23354.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23355.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23356.jpg
                                                        Pondělí 20. dubna 2009 v 19:45® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 20.4.

Po sedmi letech se k rybaření vrátil táta, takže dnešní vycházku jsme absolvovali ve dvou. Chytána bílá ryba průměrné velikosti a ukázala se nám i jedna zubatá zhruba 70ka. Bohužel už to měla chuděra za sebou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23353.jpg
                                                          Pondělí 20. dubna 2009 v 19:05® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl diky casovemu presu navstivit reku pobliz domova, za 1.5h jsem vyloudil 2 zabery. Prvni byl potocacek cca 20cm, ktery se mi u nohou zklepal a na samy zaver lovu se povedle celkem pekna sticka, ta mi po vyfoceni nejak upadla ci co ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23352.jpg