Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. dubna 2009 ve 12:15® Tomik
- Datum lovu: 24.4. | Revír: Pstruhovka VČ | Způsob lovu: Přívlač
Včera zabodovali smáčci, neměřeno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. dubna 2009 v 7:40® OndruchM
-
Libor> a kde jsi chytal? na svazových vodách se teď může jen do 22 h
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. dubna 2009 v 0:36® Libor
- Datum lovu: 24.04.2009 | Způsob lovu: Klasická položená
Pokus o haďoura 21 – 24hod., získal jsem titul Bezrybka. Opravdu ošklivej věčer, vichr jak v poledne a zima, moc jsem si to neužil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. dubna 2009 v 18:29® ART
-
Šel jsem trénovat před zejtřejšíma závodama. Jestli nachytám zítra tolik ryb jako dneska tak můžu pomíšlet na umístění do prvních 30. Doufám že neplatí první vyhrání z kapsy vyhání. Splávek vs. položená 22:15 rybí složení kapr plotice perlín okoun (leots největší 22cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. dubna 2009 v 18:15® Sander
- Datum lovu: 24. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Ze pstruhařského ráje jsem si odvezl několik fotek 56cm dlouhého a 1,92kg vážícího tlouště. Naprosto vynikal tamnější běžné velikosti a zdolávání v silném proudu byla opravdu nádhera.
Snad jsem si ho i zasloužil, za to, že jsem se dvě hodiny prodíral opravdovou divočinou s 4.50m prutem a hned zezačátku spadl po pupek do vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 19:17® Sander
- Datum lovu: 23. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem prožil opravdu příjemný lov. Ideální počasí, žádné vedro, konečně bez silného větru a ryby spolupracovaly jak jen mohly. Nechalo se přelstít asi 30 ryb, převážně tloušťů, z toho více než třetina přes 40cm. Do půl metru u dvou kusů chybělo opravdu malinko. Pouštěl jsem vše hned ve vodě, ani focením je netrápil.
Nakonec mě okolo půl šesté vyhnal silný déšť, vlastně skoro krupobití, než jsem došel k autu, byl jsem kompletně „zasněžený“. Zničehonic se ochladilo na 7°C.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:50® standas
- Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: vltava6 | Způsob lovu: Plavaná
Vyrazil jsem k nám na řeku a celkem slušný,šla hl.menší ryba ale zato poctivě,nej.radost mně udělal duhák 38cm a tím jsem si zvedl svůj osobáček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 11:54® adam
- Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: velka reka 1 | Způsob lovu: Plavaná
dopoledni plavačka dopadla cekem dobre,3 tloušti kolem 40, cejn, plotice a proudnik, našel jsem dvě vidličky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 7:17® Zoles
- Datum lovu: 23.4. | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem konecne zahajil i ja. PP nemam takze na mimopstruhovce. Spokojenost,ryby neskutecne vyzrane.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 22:54® Scanix
- Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni cca 1.5h vyprava na blizky revir se dvema kolegy prinesla jen par okounu, i za ne dik. Rojili se chrostici, ale zadne velke sbirani, jako by lnebylo etos po pstruzich ani pamatky, ba ani zadny potocacek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 22:33® Rico
- Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Stojak u Plzne | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dneska konečně poprvé uvody, to byla paradicka, sice jen tri cejnicky ale vyzkousel jsem si nove proutky a navijacky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 20:45® adam
- Datum lovu: 22:4:2009 | Revír: 1 | Způsob lovu: PlavanáKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 22. dubna 2009 v 18:28® standas
- Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: vltava 8 | Způsob lovu: Feeder
Dopolední lov na vtoku sázavy byl dost slabej,,2×podoustev a3× skaláček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 v 18:25® skwor
-
Podobné vlny a vítr jsem u vody už dlouho nezažil. Byl jsem na stojáku, ale i tak jsem musel používat krmítka nad 30g a 1,5 OZ špičku, se kterou normálně chytám i na řekách v podjezích. Ale vydržel jsem a vyplatilo se – 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 13:37® stopař
- Datum lovu: 22.4.09 | Revír: Liberecký kraj | Způsob lovu: Muškaření
Tak konečně trošku lepší fiška. Krásných 49 cm samozřejmně si plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 ve 12:51® sethy
- Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
Tak se povedly 2 parmy a par plotic. Skoda te vlnky:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. dubna 2009 v 11:35® adam
- Datum lovu: 21.4.2009 | Revír: Vekla reka1 | Způsob lovu: Feeder
Včera večer jsem si opět hezky zachytal, i když výsledky mohli být lepší, chytl jsem podoustev,tlouště50,2proudniky a mníka,par pěkných záběrů jsem tradičně nezasek… dneska večer to zopakuju..uvidime co příde, doufam že parma a úhoř..na rousnice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. dubna 2009 v 19:34® skwor
- Datum lovu: 21.4.
Bída, ale jedno překvapení na červy se konalo. Letos první, fotka mizerná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:39® adam
- Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: 42105O | Způsob lovu: Feeder
nějak mi to blbne..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:34® adam
-
Dnes večer jsem si pěkně zachytal, chytl jsem 7 podouství 35–40,jedna měla 30.Ryby se pěkně ukazovali.nic jiného než podoustve…:-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:07® Zoles
-
A ja posilam svou letos zatim /nejvetsi/ parmici a ktomu reku snú.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:48® Sander
- Datum lovu: 20. dubna 2009
Pěkné odpoledne u vody. Nebylo to co se záběrů týče příliš akční, ale něco jsme pochytali. Kolega vyžehlil slušného cejna, mně konečně první had.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:45® albin
- Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Úterský potok | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení P vody jsem se vydal na střední tok a potrápil asi 11 potoků do 20cm.Větší prostě nešli.Jeden místní rybář mi docela potěšil,když mi oznámil,že vysazují jen PO a žádný duhoně.Večer zkouška na dolním toku,kde z loňska vím o výskytu velkých tloušťů a okounů.Krásně čistá voda a tloušti od 20 do 60 stáli v proudu metr ode mne,ale ke všemu absolutně apatičtí.Stejně tak i okyš kolem 40.Po třech hodinách trápení s celou plejádou nástrach a různými styly vedení,kdy následovalo jen popojetí ryb jsem musel pryč,protože nervy má člověk jen jedny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:38® HaD
- Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Včera na úhořích ani klep. Ale jeden zálov za druhým. Tak jsem si dnes s mušák ověřil co že to tam vlastně lovilo. Štiky a tak moc hladové, že je ani tma neodradila. Za 10 minut jsem dostal dvě a dal jim pokoj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:35® albin
- Datum lovu: 15.-18.4.2009 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Plavaná
Celkem vydařený týden na chatě na Hracholuskách.Nachytal jsem spousty malých násaďáků,pár cejnů nej asi 45 a hlavně jsem kdysi sliboval velké plotice.Bylo jich dost od 25 do 30 a dvě 36 a jedna 39,na ni bohužel nějak nezbyla baterka ve foťáku.Pak ještě jedna kanička.Ale ten klid,jen já a pes.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 v 19:45® skwor
- Datum lovu: 20.4.
Po sedmi letech se k rybaření vrátil táta, takže dnešní vycházku jsme absolvovali ve dvou. Chytána bílá ryba průměrné velikosti a ukázala se nám i jedna zubatá zhruba 70ka. Bohužel už to měla chuděra za sebou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 v 19:05® Scanix
- Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl diky casovemu presu navstivit reku pobliz domova, za 1.5h jsem vyloudil 2 zabery. Prvni byl potocacek cca 20cm, ktery se mi u nohou zklepal a na samy zaver lovu se povedle celkem pekna sticka, ta mi po vyfoceni nejak upadla ci co
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 v 16:06® osprey
- Datum lovu: 19.4.2009 | Revír: wasr 009 | Způsob lovu: Přívlač
Nikdo sem nic nedává, tak to tu obohatím pár snímky z víkendu. Ryb málo – něco sivenů, potočáků, okuní a sem tam nějaká perlička navrch (viz třeba foto).
Skvělí kamarádi a krásné vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. dubna 2009 v 8:09® henor
- Datum lovu: 16.4.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Potočák 53 cm,1,94 kg.Děkuji Ti svatý Petře za takovou zahájenou!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.