Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 25. dubna 2009 ve 12:15® Tomik
Tomik
Datum lovu: 24.4. | Revír: Pstruhovka VČ | Způsob lovu: Přívlač

Včera zabodovali smáčci, neměřeno.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23432.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 25. dubna 2009 v 7:40® OndruchM
    OndruchM

Libor> a kde jsi chytal? na svazových vodách se teď může jen do 22 h

Sobota 25. dubna 2009 v 0:36® Libor
      Libor
      Datum lovu: 24.04.2009 | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o haďoura 21 – 24hod., získal jsem titul Bezrybka. Opravdu ošklivej věčer, vichr jak v poledne a zima, moc jsem si to neužil.

Pátek 24. dubna 2009 v 18:29® ART
        ART

Šel jsem trénovat před zejtřejšíma závodama. Jestli nachytám zítra tolik ryb jako dneska tak můžu pomíšlet na umístění do prvních 30. Doufám že neplatí první vyhrání z kapsy vyhání. Splávek vs. položená 22:15 rybí složení kapr plotice perlín okoun (leots největší 22cm)

Pátek 24. dubna 2009 v 18:15® Sander
          Sander
          Datum lovu: 24. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Ze pstruhařského ráje jsem si odvezl několik fotek 56cm dlouhého a 1,92kg vážícího tlouště. Naprosto vynikal tamnější běžné velikosti a zdolávání v silném proudu byla opravdu nádhera.

Snad jsem si ho i zasloužil, za to, že jsem se dvě hodiny prodíral opravdovou divočinou s 4.50m prutem a hned zezačátku spadl po pupek do vody…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23423.jpg
            Čtvrtek 23. dubna 2009 v 19:17® Sander
            Sander
            Datum lovu: 23. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem prožil opravdu příjemný lov. Ideální počasí, žádné vedro, konečně bez silného větru a ryby spolupracovaly jak jen mohly. Nechalo se přelstít asi 30 ryb, převážně tloušťů, z toho více než třetina přes 40cm. Do půl metru u dvou kusů chybělo opravdu malinko. Pouštěl jsem vše hned ve vodě, ani focením je netrápil.

Nakonec mě okolo půl šesté vyhnal silný déšť, vlastně skoro krupobití, než jsem došel k autu, byl jsem kompletně „zasněžený“. Zničehonic se ochladilo na 7°C.

Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:50® standas
              standas
              Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: vltava6 | Způsob lovu: Plavaná

Vyrazil jsem k nám na řeku a celkem slušný,šla hl.menší ryba ale zato poctivě,nej.radost mně udělal duhák 38cm a tím jsem si zvedl svůj osobáček9-) 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23406.jpg
                Čtvrtek 23. dubna 2009 v 11:54® adam
                adam
                Datum lovu: 23.4.2009 | Revír: velka reka 1 | Způsob lovu: Plavaná

dopoledni plavačka dopadla cekem dobre,3 tloušti kolem 40, cejn, plotice a proudnik, našel jsem dvě vidličky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23400.jpg
                  Čtvrtek 23. dubna 2009 v 7:17® Zoles
                  Zoles
                  Datum lovu: 23.4. | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem konecne zahajil i ja. PP nemam takze na mimopstruhovce. Spokojenost,ryby neskutecne vyzrane.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23398.jpg
                    Středa 22. dubna 2009 ve 22:54® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni cca 1.5h vyprava na blizky revir se dvema kolegy prinesla jen par okounu, i za ne dik. Rojili se chrostici, ale zadne velke sbirani, jako by lnebylo etos po pstruzich ani pamatky, ba ani zadny potocacek…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23394.jpg
                      Středa 22. dubna 2009 ve 22:33® Rico
                      Rico
                      Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: Stojak u Plzne | Způsob lovu: Kaprařina

Tak dneska konečně poprvé uvody, to byla paradicka, sice jen tri cejnicky ale vyzkousel jsem si nove proutky a navijacky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23391.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23393.jpg
                        Středa 22. dubna 2009 ve 20:45® adam
                        adam
                        Datum lovu: 22:4:2009 | Revír: 1 | Způsob lovu: Plavaná
                        :-D
                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23390.jpg
                          Středa 22. dubna 2009 v 18:28® standas
                          standas
                          Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: vltava 8 | Způsob lovu: Feeder

Dopolední lov na vtoku sázavy byl dost slabej,,2×podoustev a3× skaláček.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23386.jpg
                            Středa 22. dubna 2009 v 18:25® skwor
                            skwor

Podobné vlny a vítr jsem u vody už dlouho nezažil. Byl jsem na stojáku, ale i tak jsem musel používat krmítka nad 30g a 1,5 OZ špičku, se kterou normálně chytám i na řekách v podjezích. Ale vydržel jsem a vyplatilo se – 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23384.jpg
                              Středa 22. dubna 2009 ve 13:37® stopař
                              stopař
                              Datum lovu: 22.4.09 | Revír: Liberecký kraj | Způsob lovu: Muškaření

Tak konečně trošku lepší fiška. Krásných 49 cm samozřejmně si plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23382.jpg
                                Středa 22. dubna 2009 ve 12:51® sethy
                                sethy
                                Datum lovu: 22.4.2009 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

Tak se povedly 2 parmy a par plotic. Skoda te vlnky:(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23380.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23378.jpg
                                  Středa 22. dubna 2009 v 11:35® adam
                                  adam
                                  Datum lovu: 21.4.2009 | Revír: Vekla reka1 | Způsob lovu: Feeder

Včera večer jsem si opět hezky zachytal, i když výsledky mohli být lepší, chytl jsem podoustev,tlou­ště50,2proudni­ky a mníka,par pěkných záběrů jsem tradičně nezasek… dneska večer to zopakuju..uvidime co příde, doufam že parma a úhoř..na rousnice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23377.jpg
                                    Úterý 21. dubna 2009 v 19:34® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 21.4.

Bída, ale jedno překvapení na červy se konalo. Letos první, fotka mizerná

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23373.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23374.jpg
                                      Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:39® adam
                                      adam
                                      Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: 42105O | Způsob lovu: Feeder

nějak mi to blbne..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23369.jpg
                                        Pondělí 20. dubna 2009 ve 22:34® adam
                                        adam

Dnes večer jsem si pěkně zachytal, chytl jsem 7 podouství 35–40,jedna měla 30.Ryby se pěkně ukazovali.nic jiného než podoustve…:-

Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:07® Zoles
                                          Zoles

A ja posilam svou letos zatim /nejvetsi/ parmici a ktomu reku snú.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23365.jpg
                                            Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:48® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 20. dubna 2009

Pěkné odpoledne u vody. Nebylo to co se záběrů týče příliš akční, ale něco jsme pochytali. Kolega vyžehlil slušného cejna, mně konečně první had.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23362.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23363.jpg
                                              Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:45® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Úterský potok | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení P vody jsem se vydal na střední tok a potrápil asi 11 potoků do 20cm.Větší prostě nešli.Jeden místní rybář mi docela potěšil,když mi oznámil,že vysazují jen PO a žádný duhoně.Večer zkouška na dolním toku,kde z loňska vím o výskytu velkých tloušťů a okounů.Krásně čistá voda a tloušti od 20 do 60 stáli v proudu metr ode mne,ale ke všemu absolutně apatičtí.Stejně tak i okyš kolem 40.Po třech hodinách trápení s celou plejádou nástrach a různými styly vedení,kdy následovalo jen popojetí ryb jsem musel pryč,protože nervy má člověk jen jedny.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23360.jpg
                                                Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:38® HaD
                                                HaD
                                                Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Včera na úhořích ani klep. Ale jeden zálov za druhým. Tak jsem si dnes s mušák ověřil co že to tam vlastně lovilo. Štiky a tak moc hladové, že je ani tma neodradila. Za 10 minut jsem dostal dvě a dal jim pokoj :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23359.jpg
                                                  Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:35® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 15.-18.4.2009 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Plavaná

Celkem vydařený týden na chatě na Hracholuskách­.Nachytal jsem spousty malých násaďáků,pár cejnů nej asi 45 a hlavně jsem kdysi sliboval velké plotice.Bylo jich dost od 25 do 30 a dvě 36 a jedna 39,na ni bohužel nějak nezbyla baterka ve foťáku.Pak ještě jedna kanička.Ale ten klid,jen já a pes.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23354.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23355.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23356.jpg
                                                    Pondělí 20. dubna 2009 v 19:45® skwor
                                                    skwor
                                                    Datum lovu: 20.4.

Po sedmi letech se k rybaření vrátil táta, takže dnešní vycházku jsme absolvovali ve dvou. Chytána bílá ryba průměrné velikosti a ukázala se nám i jedna zubatá zhruba 70ka. Bohužel už to měla chuděra za sebou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23353.jpg
                                                      Pondělí 20. dubna 2009 v 19:05® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 20.4.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl diky casovemu presu navstivit reku pobliz domova, za 1.5h jsem vyloudil 2 zabery. Prvni byl potocacek cca 20cm, ktery se mi u nohou zklepal a na samy zaver lovu se povedle celkem pekna sticka, ta mi po vyfoceni nejak upadla ci co ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23352.jpg
                                                        Pondělí 20. dubna 2009 v 16:06® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 19.4.2009 | Revír: wasr 009 | Způsob lovu: Přívlač

Nikdo sem nic nedává, tak to tu obohatím pár snímky z víkendu. Ryb málo – něco sivenů, potočáků, okuní a sem tam nějaká perlička navrch (viz třeba foto).

Skvělí kamarádi a krásné vody.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23349.jpg
                                                          Pondělí 20. dubna 2009 v 8:09® henor
                                                          Datum lovu: 16.4.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Potočák 53 cm,1,94 kg­.Děkuji Ti svatý Petře za takovou zahájenou!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23345.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23346.jpg