Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. dubna 2009 ve 22:48® Rico
Rico
Datum lovu: 19.4:

Dnešní, večerní obhlídka propadliny…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23344.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 19. dubna 2009 ve 22:21® Libor
    Libor
    Datum lovu: 19.04.2009 | Způsob lovu: Feeder

Utahanej jsem se dostal navečer k vodě a nakonec bylo fajn pochytání.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23341.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23343.jpg
      Neděle 19. dubna 2009 ve 21:51® Padis
      Padis
      Datum lovu: 16-19.4 | Revír: VČ řeky a říčky

Pstruhové zahájení bylo pohodové ryb jsem sice moc nenachytal ale počasí bylo docela obstojné.Z tří návštěv chyceno několik okounů a tlouštů.Jedna štička+ jedna spadlá.4× PO nej cca 35 cm a 1× siven 43 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23337.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23338.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23339.jpg
        Neděle 19. dubna 2009 v 19:09® Sander
        Sander
        Datum lovu: 19. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jediná ufeederovaná fiška, díky které párkrát cvakla brzda :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23335.jpg
          Neděle 19. dubna 2009 v 18:17® sus1
          Datum lovu: 19.4.2009 | Revír: 1942009 | Způsob lovu: Feeder

Kromě těhle jsem ještě chytil a vyfotil jinou rybu,ale to sem asi nedam,protože to by asi regula už odvezli.:-)) ))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23333.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23334.jpg
            Neděle 19. dubna 2009 v 15:45® Beer.Beda
            Beer.Beda

Tak jsem byl na 2 hodiny a 4 cejni 47cm největší a 1 plotice.Chytáno na 1 prut.V řece plaval bordel ale i tak dobrý.

Neděle 19. dubna 2009 ve 14:30® Raf
              Raf
              Revír: Pád
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23330.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23331.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23332.jpg
                Neděle 19. dubna 2009 ve 14:27® Raf
                Raf
                Revír: Pád
                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23327.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23328.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23329.jpg
                  Neděle 19. dubna 2009 ve 14:15® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 10.4.-18.4.2009 | Revír: Pád

Byla to nejobtížnější ale zároveň jedna z nejúspěšnějších výprav, jaké jsem zažil. S Václavem jsme podle naší evidence nachytali 39 kaprů přes 65 centimetrů, mezi kterými dominoval můj bombastický šupináč 107 cm a 18,5 kg, několik krásných karasů přes 40 cm, dva sumci (větší měl 145 cm a 21,5 kg) a stovky cejnů. Nebylo to ale zadarmo. Hlavní tok byl na začátku kvůli vysoké vodě a plovoucím stromům nechytatelný, prchli jsme tedy na kanál. Tam se nám hned první den rozbil motor ve člunu, o pár dní později už bylo kaput i auto, na opadlý hlavák jsme tak ani nemohli. Nakupovat, shánět automechaniky a vysedávat do místních kaváren jsme chodili pěšky. Koncem týdne pro nás z Čech vyrazil záchranný tým Tomáš+Tomáš, za což jim patří velký dík, v celku v pohodě opravili drobnou poruchu na palivovém čerpadle, jenže po cestě zpět jim v Rakousku dosloužil na jejich americkém stroji diferenciál. Stalo se tak velmi elegantně ve stokilometrové rychlosti zablokováním kol, když jsme na ně byli zezadu nalepeni. Ke srážce naštěstí díky bystrým smyslům obou řidičů (jedním z nich jsem byl já :-)) nedošlo, ale auto stojí v Rakousku ještě teď… Žádná ze strastí naštěstí neovlivnila dobrou pohodu a naši rybářskou morálku. Dokonce i členové záchranného týmu se vraceli s kaprem 86 cm a několika dalšími do Čech po rybářské stránce poměrně spokojeni. Už teď se těším na příště.

Neděle 19. dubna 2009 ve 14:05® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 10.4.-18.4.2009 | Revír: Pád

Byla to nejobtížnější ale zároveň jedna z nejúspěšnějších výprav, jaké jsem zažil. S Václavem jsme podle naší evidence nachytali 39 kaprů přes 65 centimetrů, mezi kterými dominoval můj bombastický šupináč 107 cm a 18,5 kg, několik krásných karasů přes 40 cm, dva sumci (větší měl 145 cm a 21,5 kg) a stovky cejnů. Nebylo to ale zadarmo. Hlavní tok byl na začátku kvůli vysoké vodě a plovoucím stromům nechytatelný, prchli jsme tedy na kanál. Tam se nám hned první den rozbil motor ve člunu, o pár dní později už bylo kaput i auto, na opadlý hlavák jsme tak ani nemohli. Nakupovat, shánět automechaniky a vysedávat do místních kaváren jsme chodili pěšky. Koncem týdne pro nás z Čech vyrazil záchranný tým Tomáš+Tomáš, za což jim patří velký dík, v celku v pohodě opravili drobnou poruchu na palivovém čerpadle, jenže po cestě zpět jim v Rakousku dosloužil na jejich americkém stroji diferenciál. Stalo se tak velmi elegantně ve stokilometrové rychlosti zablokováním kol, když jsme na ně byli zezadu nalepeni. Ke srážce naštěstí díky bystrým smyslům obou řidičů (jedním z nich jsem byl já :-)) nedošlo, ale auto stojí v Rakousku ještě teď… Žádná ze strastí naštěstí neovlivnila dobrou pohodu a naši rybářskou morálku. Dokonce i členové záchranného týmu se vraceli s kaprem 86 cm a několika dalšími do Čech po rybářské stránce poměrně spokojeni. Už teď se těším na příště.

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:45® VODA
                      VODA

CKM> Ten Candatek sem byl převezen s toho soukromeho rybnika a zde byl ve večernich hodinach vypušten.Nechtel jsem to uvadet proto ze je tento zpusob vypousteni ryb u nas nedovolen ale tomu soukromemu rybnicku hrozy likvidace tak jsem proste toho Candatka prevezl sem k nam .Asi jsem ho mnel radči sezrat a mohl jsem mit klidek.DOUFAM ŽE TO VYSVETLENI STAČI .A nevim proč hned ty vyhružky o porušeni řadu,kdyby každý mnel vztah jako ja vypadalo byto u vody UPLNE JINAK. Ale mohl ses aspon predstavyt když mne tu pranyřuješ před celou Evropou.DOUFAM ŽE VYSVETLENI JE POSTAČUJICI????????:-(( :-(( :-(( :-((

Sobota 18. dubna 2009 ve 21:03® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 18.4.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s kolegou se nesl ve znameni absence stesteny meho partaka, asi ji vsechnu prenechal me. Reka byla temer nechytatelna prutok 37 m3/s oproti beznym 10–12 jsou fakt tezke podminky. Nicmene jsme to riskli a ja z toho vysel se 6ti zabery a 3 rybami. V poradi duhak 35, siven ± 30 a na zaver duhak 49. Takze pro me spokojenost, kolega skoncil jako bezrybka a byl lehce znechucen i absenci zaberu…holt tentokrat nemel svuj den.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23314.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23316.jpg
                          Sobota 18. dubna 2009 ve 21:03® standas
                          standas
                          Datum lovu: 18.4.2009 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder

Podvečerní feeder přinesl pouze 4 rybky ale bylo hesky:

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23313.jpg
                            Sobota 18. dubna 2009 v 19:44® proutnik
                            proutnik

LojzaRybka> co se te parme na pravo stalo s rypcem????chu­dacek

Sobota 18. dubna 2009 v 19:16® LojzaRybka
                              LojzaRybka
                              Datum lovu: 18.04.09 | Revír: ohře | Způsob lovu: Feeder

dnes mě brácha překecal abych šel na ryby,během lovu se zvedla voda o 30kbc,tak jsme hledali flek kde se dá nahodit a podařilo se,brácha 65 a já samozřejmě větší 70cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23309.jpg
                                Sobota 18. dubna 2009 v 18:47® diutrius
                                diutrius
                                Datum lovu: 14-17 duben | Revír: Chlumec soukromý | Způsob lovu: Kaprařina

Výprava na soukromý rybník byla perfektní , počasý se vydařilo a takový ryby v dubnu prostě nádhera. Chyceno bylo 10 kaprů nad 70–82 cm , 4 Jesetery od 95–115 cm a zhruba jednou tolik ryb ztracených. Loveno vše na domácí boilies.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23308.jpg
                                  Sobota 18. dubna 2009 v 18:45® shadys
                                  shadys
                                  Datum lovu: 18.4.2008 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Feeder

tak dnes to bralo pouze na cervy 6kapriku do 35cm 6cejnu do 25cm a 4plotky do 20cm ale i prez to nadherna rybacka a spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23305.jpg
                                    Sobota 18. dubna 2009 v 18:29@ ???

dobry den ctu vase clanky a nektere me vice ci mene udivuji ve svem prispevku p. Hrbek/VODA MO Duchcov/ uvadi jak si zachytali na soukrome vode a meli super den ja mu tyto dny preji ale nechapu proc se vecer foti s ulovkem dravych ryb u svazove vody /MO Duchcov 441003 podr.14/ mam dojem ze tyto ryby pochazeji z tohoto reviru jestli ano jde o hrube poruseni ryb. radu at to p.Hrbek laskave vysvetli do diskuse

Sobota 18. dubna 2009 ve 14:18profil byl smazán
                                      Datum lovu: 18.4.09 | Revír: Závody Nový rybník | Způsob lovu: Feeder

Tak dens na závodech, poprvé mezi stařešinou:D a dopadlo to nad mé očekávání. Rybám se moc nechtělo takže na feeder sem rád za dva kapry 44,48, a jednoho hada, rozhodčí mu dali 50:D. jinak mi nakopali prdel dva krmítkáři-jeden z nich 9 kaprú a druhý 6… a nakonec mi 13 místo vyfoukla ženská-jediná v závodě-o pět bodovaných centimatrů:(:(:

Sobota 18. dubna 2009 ve 12:25® Tycoon
                                        Datum lovu: 18.4. | Revír: Klenice 1 | Způsob lovu: Plavaná

1 hodina na Klenici s angličákem 2 záběry lín a z toho zatím největší cejn 53 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23295.jpg
                                          Sobota 18. dubna 2009 v 11:18® Ftmči
                                          Ftmči
                                          Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Zahajovali jsme s Kubou na Vltavě a docela se nám zadařilo. Já chytil 3 duháky (39, 42, 48) a jeden ±55cm mi to urval. Kuba chytil 2 (46, 48) jeden ± 60 se mu po pár minutách boje vyháknul. Každému spadlo ještě několik ryb. Oba jsme si vzali domů po jednom duhákovi. Nachytali jsme ještě nějaké malé potočáky, tlouště a okounky. Kuba chytal převážně na twistery, já hlavně na domácí woblery. Ryby šly na oboje zhruba stejně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23289.jpg
                                            Sobota 18. dubna 2009 v 10:35® Libor
                                            Libor
                                            Datum lovu: 18.02.2009 | Způsob lovu: Feeder

Kdo neviděl neuvěří, ale tak jemný záběry jsou u týhle ryby u mě naprostá novinka. Dnes jsem se v 5 ráno dokopal k vodě. 70cm ruskýho dynamitu mi dvakrát vyskočilo z podběráku. Je to krásný na medium feeder.. .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23287.jpg
                                              Sobota 18. dubna 2009 v 7:56® adam
                                              adam

zapoměl jsem vložit fotky

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23282.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23283.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23284.jpg
                                                Sobota 18. dubna 2009 v 7:55® adam
                                                adam
                                                Datum lovu: minulý týden | Revír: otava,vltava,lužnice | Způsob lovu: Feeder

Kapřik je z Lužnice, uplně stejniho jsem videl na mrku, noční tloušť z otavy 49, a dvě rybky které jsme chytli najednou s bráchou na Vltavě.

Pátek 17. dubna 2009 ve 23:21® hecht
                                                  hecht
                                                  Způsob lovu: Přívlač

Dnes moje pozdní první zahájení na P vodě. Chyceno 6 rybek 3× potočák + 3× tloušť Dost ryb neseknuto. Asi by se řeklo bída, ale vzhledem k tomu že to byl první lov na pstruhovce a zdravotním problémům celkem spokojenost.Počasí tomu bohužel dost napomohlo. Sander, děkuji za odbornou asistenci :-) Nový proutek šlape moc pěkně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23281.jpg
                                                    Pátek 17. dubna 2009 ve 20:48® Libor
                                                    Libor
                                                    Datum lovu: 17.04.2009 | Způsob lovu: Feeder

Ráno před prací jsem vyrazil zase na rusáky. Z jihozápadu se hnala bouřka a začalo hodně pršet, tak jsem to zbalil, ihned se to zase uklidnilo a jen tak mrholilo a tak si říkám, přeci to nevzdám, znovu jsem prut rozložil a dostal jsem nakonec přeci jen jednoho lemura, opět krásnej boj, neměřil jsem ho, fotografování bylo přednější. Odhaduji 65cm. Nová feedrová montáž se osvědčuje. Předtím jsem chytil docela dobrýho cejna. Mazal jsem domů promoklej a od bláta, ale spokojenej.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23279.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23280.jpg
                                                      Pátek 17. dubna 2009 ve 20:17® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Datum lovu: 17.04.09 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná

dnes jsem kontroloval na MP rybáře a chytil pěknýho potoka (na rohlík) 60cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23276.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23277.jpg
                                                        Pátek 17. dubna 2009 v 18:36® ART
                                                        ART

V jedné písni se zpívá „prší krásně“, by mě zajímalo jak na to autor přišel. Dneska jsme se rozhodli že s kšandikem13 proženeme nějako tu rybí osádku, děšť nás nemůže rozhodit. Že nejsme totální blázni se ukázalo, když jsme přijeli k vodě, seděli už tam v dešti nějací rybáři. Za 2,5h jsme chytili spoustu kaprů (kšandik samozdřejmě víc), nějací se vyhákly a některý zasekávání bylo do prázdna. Na břeh se ještě podíval lín, okoun a pár plotic. Nádherně vychutnané odpoledne, ikdyž pršelo dost.

Pátek 17. dubna 2009 v 16:36® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 17.4.2009 | Revír: Vltava P | Způsob lovu: Přívlač

Dopoledne od 9 do 11 v desti a vetru jsem zopakoval vcerejsi lov na rece. Po uvodnim nezdaru, 3 vyple ryby, se mi povedli postupne 3 duhaci a to 45cm, 54cm a 37cm. Posledni duhak byl zrejme z drivejsich nasad, neb mel oproti ostatnim krasne dorostle ploutve a zahlou celist a dokonce z nej strikalo mlici…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23271.jpg
                                                            Pátek 17. dubna 2009 ve 12:17® HaD
                                                            HaD
                                                            Datum lovu: 16.4.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená 2009: ráno jsem se vzbudil se šílenou bolestí krční páteře. Nicméně mě to od zahájení, na které jsem se těšil, neodradilo, nacpal jsem se prášky, na krk nasadil „podpůrný límec“ a vyrazil spolu s bráchou, Tomášem Krejčou a Mírou Kolandíkem na Vltavu, kde se za 3 týdny budou konat naše závody. Voda vyadala nádherně, ale za tři hodiny lovu vydala pouze mě jednoho potočáka a ještě jeden mě i Tomovi spadl. Hrůza. Přesunuli jsme se proti vodě a zachytali celkem asi 30 sivenů. Jeden rybář nám ukázal duháka asi 55 cm. Následoval přesun ještě proti vodě. Kluci jeli pracovat a než se dostavili, nachytal jsem 30 potočáků. Pak společně do večera ještě dalších cca 40 ks. Celkem tedy zhruba 100 ryb.

na pstruhy báječně fungovala rotačka tvar aglia ve zlaté barvě a přírodní smáček, na siveny smáček, rotačka a nymfa i v „šílených“ barvách. Lov pochopitelně bez protihrotů – téměř žádná ryba nespadla. Jde to, doporučuji zejména pro snadné odháčkování ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img23263.jpg