Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. dubna 2009 ve 20:56® Scanix
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Vecerni pokus o amura neuspel, jeste tece hodne vody a zrejme nenajeli, tak jako kazdy rok, kazdopadne rybky kousaly a tak se na breh podivalo nekolik tloustu (nej 49), cejnu (nej 44), cejnku (nej 39) a jako hreb vecera podoustev 41, kterou jsem tady uz dlouho nechytil, presne od povodni 2002.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 ve 20:45® Michal/
- Datum lovu: 10.4. 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem se odhodlal jít na ryby ráno a přineslo to i své výsledky
Chyceno cca 13 ryb. Nešly pod 50 cm. Už to chce ale změnu,
kapříci mě nějak neberou
Musim prubnout ty parmy.Na první fotce sem s kapříkem 54 cm. Trochu sem se s ním drbal. Vůl zajel za ostrůvek. Takovej fičák sem snad ještě nezažil
Přišel i amur, ale fotka se nezdařila. Mrskal se mi v rukách tak moc,
až sám spadnul do vody 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 18:30® Sander
- Datum lovu: 10. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Vysoký stav vody na řece mě donutil jet na kapry, kterých bylo celkem požehnaně. Zato cejn oproti včerejšku jen jediný.
Tato fotka je příkladem toho, jak by se to nemělo za slunného dne dělat. Je tam vše naprosto opačně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 18:27® crazykapr
-
Dneska upe bomba chytačka,nejdřív nesmělý záběry ale pak se to rozjelo. Celkem chyceno asi 10ks lína,nej tak 35cm,15 ks cejnů a 1 kapřík,ještě dva se mi pak vypli. Na pikr je to sranda
Strejda na normall položenou 3 kapry kolem 50.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 16:12® Švejk
- Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní ráno a dopoledne s feederem na Svitavě 1, 2× parma, nějaká plotice a potočák. Dneska pěkná chytačka
Konečně tento rok první parma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 ve 14:27® hajan
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Feeder
Ráno na 1. nához tlusťoch, kterýmu do padesáti moc nechybělo. Po 1 a 1/2 hodině hluchoty tři nekompromisní jízdy. Jedna proměměna v karpa druhu „spigel“ – 47 cm, druhá vypínačka (taky karp) a třetí bylo nějaký monstrum, který po brutální třicetimetrový jízdě přes brzdu zamířilo pochopitelně do vázky. Ve snaze rybu před vázkou ubrzdit se to urvalo. Byl druh „pánů co se nebaví“, snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 9:41® Luda
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Srbice | Způsob lovu: Plavaná
Včera hodinku plavaná. Jedna miniplotice, zbytek záběrů neproměněno z důvodu kochání po krajině.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 8:49® Libor
- Datum lovu: 10.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno jsem byl na dvě hoďky. Chytil jsem 4× kapřík, 1× malej amurek, 2× lín, 3× karas. Fotky nemam, nějak mě nechytla můza. Na protějším břehu se třeli karasi až skákali z vody na travnatej břeh.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:36® crazykapr
-
skwor> Tiše závidím,ale zejtra tě snad trumfnu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:29® skwor
- Datum lovu: 9.4.
Doplním fotky mého dnešního „zlaťáka“ – 38cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:10® ART
-
za hodinku jsem lapil 3 ježdíky aspon neco abych nebyl bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:59® Sander
- Datum lovu: 9. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době jsem zneužil feeder na kapříky, kamarád zůstal u předšpičáků. Výsledek: 3kapři, asi 20 cejnů, několik cejnků a perlínů X jeden kapr na klasiku.
Ryby braly dost opatrně, už jsou hodně popíchané.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 17:12® skwor
- Datum lovu: 9.4. | Způsob lovu: Feeder
První vycházka o velikonočních prázdninách stála za to. Perlíni, plotice, cejni, amurek, kamarádovi se povedl kapřík a… nový osobáček. Nádherný lín 38cm. Bohužel selhala technika, takže jeho fotky dodám patrně večer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 5:49® Piranha
- Datum lovu: vcera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Vcera na rybniku cca na dve hodinky.Feeder a plavana na houpacku.Docela to slo, 3× kpri jeden peknej 40 karas plno plotic a perlinu a jeste vic sumecku.Pekny dve hodinky po praci

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 22:11® kety.vydra
- Datum lovu: 8.4.09 | Způsob lovu: Feeder
Dnes 4 kapříci 35–45cm,pár plotiček,dva cejni a ploticeXcejn.Nebrali na nic jiného než homáč červů u krmítka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 20:36® Alov
- Datum lovu: 7.4.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak včerá plavačka s 1 g splávečkem na pevno. Na háček kuku + červík. Za 2 hodniky výsledek: 9× kapr od 35 – 48 cm, 3 x lín od 20 – 33 cm, nějaké plotky, okouni a mezi tím vším tahle barevná potvora
A ten baculáček a povyroste …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 20:14® Libor
- Datum lovu: 08.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno bylo krásně, po dlouhé době jsem chytal na dva pruty – k plavačce jsem přidal i feeder. Přesně v 7.00 na první náhozy současně záběr karase na feeder a amura na plavačku. Poctil jsem je proto společnou fotkou. Jinak chyceno víc karasů, 3× kapřík, 2× lín do 35cm. Amur měl 62cm a u břehu jako tradičně pěkně bojoval. Vše vráceno vodě

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 v 19:51® ART
-
Dneska na jednom rybníčku a rybyčky šly na nához takže výsledek 18 plotic a 5 cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 v 19:12® VODA
-
novas32> Ahoj tak dneska to kluci zkousej tak budu vedet zitra jestli uz jdou????????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 v 7:52® mira.ll
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Plavaná
I taková rybka potěší. Sumeček americký 28cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 20:40® filip111
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Kateřina | Způsob lovu: Feeder
Dens na 2 hodinky u vody a 6 kapříků kolem 35ti. 3 na feeder 3 na plavanou. Byl jsem spokojenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 20:01® čabi
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
dnes se povedl tloušť 49cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:46® kety.vydra
- Datum lovu: 6.3.09 | Revír: SM | Způsob lovu: Plavaná
Dnes odpoledne po týdnu konečně u vody.Vytáhl jsem 3 kapříky 25–30,perlína,3 ploťky a příjemně překvapil tloušť.Lovu zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:50® standas
- Datum lovu: 6.32009 | Revír: berounka1+vltava6 | Způsob lovu: Feeder
ráno na berounce mega Hrouzci,odpoledne na Vltavě 11.Kaprů,3.Ježdíci,1.plotice a hafo záběrů,pěkně strávený den u vody.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 19:30® vagi
- Revír: smáčkovaná | Způsob lovu: Přívlač
QUASIMODO

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 18:41® novas32
-
VODA> ja jsem to slysel s jablonema a akatama, tak cekam, az zacnou stromy kvest
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 18:38® VODA
-
novas32> Tak to se řika že až pokvetou kaštany budou brat uhoři ,ale jestli bude takhle teplo dal tak asi dřiv chce to zkoušet!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 15:28® novas32
-
ahoj, kdy zacne byt aktualni lov uhoru?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 12:35® albin
-
Tady ještě ten karas rudý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 12:34® albin
- Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Feeder
Krásné dopoledne strávené s feedry.Jelikož si vedu statistiku vím přesně,že jsem chytil:kapr 13× 30–40,cejn 5× 30–32,perlín 2× 22,krásná plotice 31 a 2 karasy v červené formě,které zřejmě někdo vypustil ze zahradního jezírka.Kolega taky spousta ryb a mezi nimi i jeden karas obecný.Poslední rybkou byl tenhle kapřík se zlomeným ocáskem.I přesto se mohutně bránil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.