Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. dubna 2009 ve 14:03® skwor
- Datum lovu: 12.4.
…ani náhodou, život není tak zlej. Dá se vážně říct, fajnovej… Skvělá akce se skvělými lidmi. Tak zase někdy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. dubna 2009 v 11:12® monaster
- Datum lovu: 12.4.09 | Revír: 441001 | Způsob lovu: Plavaná
dnes pokus o kapříka, neuspěšně. na žížalku na plavanou u břehu úhoř 47 cm. letos první potěšil. plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. dubna 2009 v 8:58® Kubah
- Datum lovu: 11.4.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Včera po obědě výborný lov s feederem na řece, chycebo hooodně ryb ve složení cejn, podoustev, hrouzek, tloušť a kapr. Chtělo to hodně krmit,krmil jsem směsí Lorpio feeder special + kuku. CHytáno na kukuřici, rohlík a červy. Počasí výborný, ale lidí jak na jarmarku. Pěkně jsem se upek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 22:56® HaD
- Datum lovu: 11.4.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Dnesni pokus o parmy – nula bodou, doufam, ze rano to bude lepsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 22:00® hecht
-
Ješte to, co z fotek neprošlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 21:56® hecht
- Datum lovu: 11.4.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jarní pohodička s Ospreyem a Fugasem.Sluníčko, teplo, a navíc to i bralo. Na plavačku mraky plotic,a jesen. Na feeder nějaký kapřík jeden pidi amur, cejni, cejnci, pidi tloušti a karas. Co víc si přát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 21:54® Sander
- Datum lovu: 11. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Zájezd na Orlík dle očekávání, kolega malého cejna, já tři jeseny a jednoho šupi tříkiláče. Celkem bída, ale s kaprem na 0.14 aspoň dobrej boj. Rybáři všude, kde se dalo alespoň nějak posadit. Možná i proto jsme to ve čtyři zabalili a jeli na pískárnu kousek od našeho města. Kamarád přišel o kapra, mně nezklamal feeder a šlo jich ven sedm. V závěru šel z vody pěkný bolen.
Vše puštěno, nic nefoceno, neměl jsem na to v obležení rybářů náladu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 21:24® Beer.Beda
- Datum lovu: 11.4 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl dnes s mckvakem8 drobet prohnat zdejší obsádku ryb.Vstávačka na 5tou.Po příchodu k vodě 3kapříky, nějaký bolen a asi tribambilion ouklejí.Doufaá, že fota budou zítra k dispozici.Měla by tam být i ukázka netradyčního využití krmítka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 ve 20:20® Scanix
- Datum lovu: 11.4.2009 | Revír: rybník u ČB | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme naucili surfovat par amuru, kapriku a cejnu. Pohodovy lov s kolegou a pocasi super…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 v 19:25® standas
- Datum lovu: 11.4.2009 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilku trvalo neš najely ale pak to bylo super:
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 v 11:30® skwor
- Datum lovu: 11.4. | Způsob lovu: Feeder
I přes těžké vstávání (pět ráno je kurwa brzo) jsme si s kamarádem Alešem užili parádní rybačku. Za zmínku stojí tři kamarádovi líni, z nichž největší pro něj znamenal nový osobák (34cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 v 8:52® VODA
-
novas32> Ahoj tak hadi uz jdou a nadherny tak nužeš vyrazyt mi včera 8 kusu nejvetši 82
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. dubna 2009 v 8:49® VODA
- Datum lovu: 10.4.09 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná
AHOJ par fotek z včerejši vypravy na hady krasna rybačka
!!!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 ve 21:56® Scanix
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Vecerni pokus o amura neuspel, jeste tece hodne vody a zrejme nenajeli, tak jako kazdy rok, kazdopadne rybky kousaly a tak se na breh podivalo nekolik tloustu (nej 49), cejnu (nej 44), cejnku (nej 39) a jako hreb vecera podoustev 41, kterou jsem tady uz dlouho nechytil, presne od povodni 2002.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 ve 21:45® Michal/
- Datum lovu: 10.4. 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem se odhodlal jít na ryby ráno a přineslo to i své výsledky
Chyceno cca 13 ryb. Nešly pod 50 cm. Už to chce ale změnu, kapříci mě nějak neberou
Musim prubnout ty parmy.
Na první fotce sem s kapříkem 54 cm. Trochu sem se s ním drbal. Vůl zajel za ostrůvek. Takovej fičák sem snad ještě nezažil
Přišel i amur, ale fotka se nezdařila. Mrskal se mi v rukách tak moc, až sám spadnul do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 19:30® Sander
- Datum lovu: 10. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Vysoký stav vody na řece mě donutil jet na kapry, kterých bylo celkem požehnaně. Zato cejn oproti včerejšku jen jediný.
Tato fotka je příkladem toho, jak by se to nemělo za slunného dne dělat. Je tam vše naprosto opačně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 19:27® crazykapr
-
Dneska upe bomba chytačka,nejdřív nesmělý záběry ale pak se to rozjelo. Celkem chyceno asi 10ks lína,nej tak 35cm,15 ks cejnů a 1 kapřík,ještě dva se mi pak vypli. Na pikr je to sranda
Strejda na normall položenou 3 kapry kolem 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 17:12® Švejk
- Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní ráno a dopoledne s feederem na Svitavě 1, 2× parma, nějaká plotice a potočák. Dneska pěkná chytačka
Konečně tento rok první parma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 15:27® hajan
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Feeder
Ráno na 1. nához tlusťoch, kterýmu do padesáti moc nechybělo. Po 1 a 1/2 hodině hluchoty tři nekompromisní jízdy. Jedna proměměna v karpa druhu „spigel“ – 47 cm, druhá vypínačka (taky karp) a třetí bylo nějaký monstrum, který po brutální třicetimetrový jízdě přes brzdu zamířilo pochopitelně do vázky. Ve snaze rybu před vázkou ubrzdit se to urvalo. Byl druh „pánů co se nebaví“, snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 10:41® Luda
- Datum lovu: 10.4.2009 | Revír: Srbice | Způsob lovu: Plavaná
Včera hodinku plavaná. Jedna miniplotice, zbytek záběrů neproměněno z důvodu kochání po krajině.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. dubna 2009 v 9:49® Libor
- Datum lovu: 10.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno jsem byl na dvě hoďky. Chytil jsem 4× kapřík, 1× malej amurek, 2× lín, 3× karas. Fotky nemam, nějak mě nechytla můza. Na protějším břehu se třeli karasi až skákali z vody na travnatej břeh.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:36® crazykapr
-
skwor> Tiše závidím,ale zejtra tě snad trumfnu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:29® skwor
- Datum lovu: 9.4.
Doplním fotky mého dnešního „zlaťáka“ – 38cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:10® ART
-
za hodinku jsem lapil 3 ježdíky aspon neco abych nebyl bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:59® Sander
- Datum lovu: 9. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době jsem zneužil feeder na kapříky, kamarád zůstal u předšpičáků. Výsledek: 3kapři, asi 20 cejnů, několik cejnků a perlínů X jeden kapr na klasiku.
Ryby braly dost opatrně, už jsou hodně popíchané.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 18:12® skwor
- Datum lovu: 9.4. | Způsob lovu: Feeder
První vycházka o velikonočních prázdninách stála za to. Perlíni, plotice, cejni, amurek, kamarádovi se povedl kapřík a… nový osobáček. Nádherný lín 38cm. Bohužel selhala technika, takže jeho fotky dodám patrně večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 6:49® Piranha
- Datum lovu: vcera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Vcera na rybniku cca na dve hodinky.Feeder a plavana na houpacku.Docela to slo, 3× kpri jeden peknej 40 karas plno plotic a perlinu a jeste vic sumecku.Pekny dve hodinky po praci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 23:11® kety.vydra
- Datum lovu: 8.4.09 | Způsob lovu: Feeder
Dnes 4 kapříci 35–45cm,pár plotiček,dva cejni a ploticeXcejn.Nebrali na nic jiného než homáč červů u krmítka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 21:36® Alov
- Datum lovu: 7.4.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak včerá plavačka s 1 g splávečkem na pevno. Na háček kuku + červík. Za 2 hodniky výsledek: 9× kapr od 35 – 48 cm, 3 x lín od 20 – 33 cm, nějaké plotky, okouni a mezi tím vším tahle barevná potvora
A ten baculáček a povyroste …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 21:14® Libor
- Datum lovu: 08.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno bylo krásně, po dlouhé době jsem chytal na dva pruty – k plavačce jsem přidal i feeder. Přesně v 7.00 na první náhozy současně záběr karase na feeder a amura na plavačku. Poctil jsem je proto společnou fotkou. Jinak chyceno víc karasů, 3× kapřík, 2× lín do 35cm. Amur měl 62cm a u břehu jako tradičně pěkně bojoval. Vše vráceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.