Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:10® ART
-
za hodinku jsem lapil 3 ježdíky aspon neco abych nebyl bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 20:59® Sander
- Datum lovu: 9. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době jsem zneužil feeder na kapříky, kamarád zůstal u předšpičáků. Výsledek: 3kapři, asi 20 cejnů, několik cejnků a perlínů X jeden kapr na klasiku.
Ryby braly dost opatrně, už jsou hodně popíchané.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 18:12® skwor
- Datum lovu: 9.4. | Způsob lovu: Feeder
První vycházka o velikonočních prázdninách stála za to. Perlíni, plotice, cejni, amurek, kamarádovi se povedl kapřík a… nový osobáček. Nádherný lín 38cm. Bohužel selhala technika, takže jeho fotky dodám patrně večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. dubna 2009 v 6:49® Piranha
- Datum lovu: vcera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Vcera na rybniku cca na dve hodinky.Feeder a plavana na houpacku.Docela to slo, 3× kpri jeden peknej 40 karas plno plotic a perlinu a jeste vic sumecku.Pekny dve hodinky po praci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 23:11® kety.vydra
- Datum lovu: 8.4.09 | Způsob lovu: Feeder
Dnes 4 kapříci 35–45cm,pár plotiček,dva cejni a ploticeXcejn.Nebrali na nic jiného než homáč červů u krmítka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 21:36® Alov
- Datum lovu: 7.4.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak včerá plavačka s 1 g splávečkem na pevno. Na háček kuku + červík. Za 2 hodniky výsledek: 9× kapr od 35 – 48 cm, 3 x lín od 20 – 33 cm, nějaké plotky, okouni a mezi tím vším tahle barevná potvora
A ten baculáček a povyroste …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 21:14® Libor
- Datum lovu: 08.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno bylo krásně, po dlouhé době jsem chytal na dva pruty – k plavačce jsem přidal i feeder. Přesně v 7.00 na první náhozy současně záběr karase na feeder a amura na plavačku. Poctil jsem je proto společnou fotkou. Jinak chyceno víc karasů, 3× kapřík, 2× lín do 35cm. Amur měl 62cm a u břehu jako tradičně pěkně bojoval. Vše vráceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 20:51® ART
-
Dneska na jednom rybníčku a rybyčky šly na nához takže výsledek 18 plotic a 5 cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 20:12® VODA
-
novas32> Ahoj tak dneska to kluci zkousej tak budu vedet zitra jestli uz jdou????????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 v 8:52® mira.ll
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Plavaná
I taková rybka potěší. Sumeček americký 28cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 21:40® filip111
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Kateřina | Způsob lovu: Feeder
Dens na 2 hodinky u vody a 6 kapříků kolem 35ti. 3 na feeder 3 na plavanou. Byl jsem spokojenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 21:01® čabi
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
dnes se povedl tloušť 49cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:46® kety.vydra
- Datum lovu: 6.3.09 | Revír: SM | Způsob lovu: Plavaná
Dnes odpoledne po týdnu konečně u vody.Vytáhl jsem 3 kapříky 25–30,perlína,3 ploťky a příjemně překvapil tloušť.Lovu zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:50® standas
- Datum lovu: 6.32009 | Revír: berounka1+vltava6 | Způsob lovu: Feeder
ráno na berounce mega Hrouzci,odpoledne na Vltavě 11.Kaprů,3.Ježdíci,1.plotice a hafo záběrů,pěkně strávený den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:30® vagi
- Revír: smáčkovaná | Způsob lovu: Přívlač
QUASIMODO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 19:41® novas32
-
VODA> ja jsem to slysel s jablonema a akatama, tak cekam, az zacnou stromy kvest
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 19:38® VODA
-
novas32> Tak to se řika že až pokvetou kaštany budou brat uhoři ,ale jestli bude takhle teplo dal tak asi dřiv chce to zkoušet!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 16:28® novas32
-
ahoj, kdy zacne byt aktualni lov uhoru?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:35® albin
-
Tady ještě ten karas rudý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:34® albin
- Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Feeder
Krásné dopoledne strávené s feedry.Jelikož si vedu statistiku vím přesně,že jsem chytil:kapr 13× 30–40,cejn 5× 30–32,perlín 2× 22,krásná plotice 31 a 2 karasy v červené formě,které zřejmě někdo vypustil ze zahradního jezírka.Kolega taky spousta ryb a mezi nimi i jeden karas obecný.Poslední rybkou byl tenhle kapřík se zlomeným ocáskem.I přesto se mohutně bránil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 9:11® Zoles
- Datum lovu: 5.3. | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Vcera se mi podarilo 7 parem do 60ti,mezi nima i tenhle jednookej bojovnik. Pak stoji za zminku cejnopodoustev 45 a podoustev 50. Mezi tim naky jelecci a hrouzci atd. Cestou domu jsem si vsiml zajimaveho ukazu na tacho, za dva roky slusnej vykon.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 20:24® Libor
- Datum lovu: 05.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno moc nebrali, na každý záběr jsem čekal pěkně dlouho. Ven se podíval 3× kapr, 1× karas, 3× lín, kapr odhadem k 60cm měl u sebe vypínač a tak se mi vypnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 19:42® adam
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Velká řeka2 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno dva kapřici a cejn, odpoledne než nezačala bouřka 1 kapřik… Dnes jim chutnala hlavně kukuřice, červy tolik ne..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 19:13® Scanix
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Ackoliv jsem nemel moc casu i tak jsem vyrazil alespon na chvili s plavkou a feederem. Chytano bez krmeni na rohlik a kukurici; na plavku pekni perlini, plotice i oukleje; na feeder par cejnu. Pekne pozdni odpoledne u vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 18:07® Bert
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes ráno jsem poprvé tento rok vyrazil na ryby.Za celou dobu (přes tři hodiny) ani ťuk – mrtvo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 16:41® hajan
- Datum lovu: 4.+5.4.2009 | Revír: 411001 | Způsob lovu: Feeder
V pátek na dvě hoďky, celkem to bralo 3 labiny +/- 40, jinak nic. Mraky záběrů, ale málo kterej proměněnej. V sobotu asi 4 hodiny, pár drbanců, ale povedl se špígl 57cm. Čekal bych, že jsou ještě ztuhlý, krásně mě vyvedl z omylu. 50 metrů přes brzdu, asi 10 min. super zdolávačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 14:08® čabi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 5. dubna 2009 ve 14:08® čabi
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Perníkový krmení zabralo.Vytáh jsem 4 kapříky,asi 6 cejnů a spoustu plotic a jednoho perlína.Otec chytil dva kapry.U vody bylo okolo 20 rybářů a viděl jsem pouze jednoho vytáhnout rybu(kapřík).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 14:05® čabi
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná
za dvě hoďky 5 tloušťů a jedna ouklej.Škoda že byla tak kalná a proudná voda,mohlo to být lepší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 9:51® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak od 7:00 plavaná a fídr. Palvaná 1 drbík, a to jsem mohutně zakrmil. Fídr bez krmení metodou – kam to padne, tam to padne byl akčnější, takže jsem dostal dvě pěkné plotice. Ale na záběry taky slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.