Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. dubna 2009 ve 20:51® ART
-
Dneska na jednom rybníčku a rybyčky šly na nához takže výsledek 18 plotic a 5 cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 ve 20:12® VODA
-
novas32> Ahoj tak dneska to kluci zkousej tak budu vedet zitra jestli uz jdou????????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. dubna 2009 v 8:52® mira.ll
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Plavaná
I taková rybka potěší. Sumeček americký 28cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 21:40® filip111
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Kateřina | Způsob lovu: Feeder
Dens na 2 hodinky u vody a 6 kapříků kolem 35ti. 3 na feeder 3 na plavanou. Byl jsem spokojenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. dubna 2009 ve 21:01® čabi
- Datum lovu: 7.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
dnes se povedl tloušť 49cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:46® kety.vydra
- Datum lovu: 6.3.09 | Revír: SM | Způsob lovu: Plavaná
Dnes odpoledne po týdnu konečně u vody.Vytáhl jsem 3 kapříky 25–30,perlína,3 ploťky a příjemně překvapil tloušť.Lovu zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:50® standas
- Datum lovu: 6.32009 | Revír: berounka1+vltava6 | Způsob lovu: Feeder
ráno na berounce mega Hrouzci,odpoledne na Vltavě 11.Kaprů,3.Ježdíci,1.plotice a hafo záběrů,pěkně strávený den u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 20:30® vagi
- Revír: smáčkovaná | Způsob lovu: Přívlač
QUASIMODO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 19:41® novas32
-
VODA> ja jsem to slysel s jablonema a akatama, tak cekam, az zacnou stromy kvest
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 19:38® VODA
-
novas32> Tak to se řika že až pokvetou kaštany budou brat uhoři ,ale jestli bude takhle teplo dal tak asi dřiv chce to zkoušet!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 16:28® novas32
-
ahoj, kdy zacne byt aktualni lov uhoru?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:35® albin
-
Tady ještě ten karas rudý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:34® albin
- Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Feeder
Krásné dopoledne strávené s feedry.Jelikož si vedu statistiku vím přesně,že jsem chytil:kapr 13× 30–40,cejn 5× 30–32,perlín 2× 22,krásná plotice 31 a 2 karasy v červené formě,které zřejmě někdo vypustil ze zahradního jezírka.Kolega taky spousta ryb a mezi nimi i jeden karas obecný.Poslední rybkou byl tenhle kapřík se zlomeným ocáskem.I přesto se mohutně bránil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. dubna 2009 v 9:11® Zoles
- Datum lovu: 5.3. | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Vcera se mi podarilo 7 parem do 60ti,mezi nima i tenhle jednookej bojovnik. Pak stoji za zminku cejnopodoustev 45 a podoustev 50. Mezi tim naky jelecci a hrouzci atd. Cestou domu jsem si vsiml zajimaveho ukazu na tacho, za dva roky slusnej vykon.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 20:24® Libor
- Datum lovu: 05.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno moc nebrali, na každý záběr jsem čekal pěkně dlouho. Ven se podíval 3× kapr, 1× karas, 3× lín, kapr odhadem k 60cm měl u sebe vypínač a tak se mi vypnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 19:42® adam
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Velká řeka2 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno dva kapřici a cejn, odpoledne než nezačala bouřka 1 kapřik… Dnes jim chutnala hlavně kukuřice, červy tolik ne..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 19:13® Scanix
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Ackoliv jsem nemel moc casu i tak jsem vyrazil alespon na chvili s plavkou a feederem. Chytano bez krmeni na rohlik a kukurici; na plavku pekni perlini, plotice i oukleje; na feeder par cejnu. Pekne pozdni odpoledne u vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 18:07® Bert
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes ráno jsem poprvé tento rok vyrazil na ryby.Za celou dobu (přes tři hodiny) ani ťuk – mrtvo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 16:41® hajan
- Datum lovu: 4.+5.4.2009 | Revír: 411001 | Způsob lovu: Feeder
V pátek na dvě hoďky, celkem to bralo 3 labiny +/- 40, jinak nic. Mraky záběrů, ale málo kterej proměněnej. V sobotu asi 4 hodiny, pár drbanců, ale povedl se špígl 57cm. Čekal bych, že jsou ještě ztuhlý, krásně mě vyvedl z omylu. 50 metrů přes brzdu, asi 10 min. super zdolávačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 14:08® čabi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 5. dubna 2009 ve 14:08® čabi
- Datum lovu: 5.4.2009 | Revír: Mocla 1 | Způsob lovu: Feeder
Perníkový krmení zabralo.Vytáh jsem 4 kapříky,asi 6 cejnů a spoustu plotic a jednoho perlína.Otec chytil dva kapry.U vody bylo okolo 20 rybářů a viděl jsem pouze jednoho vytáhnout rybu(kapřík).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 ve 14:05® čabi
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná
za dvě hoďky 5 tloušťů a jedna ouklej.Škoda že byla tak kalná a proudná voda,mohlo to být lepší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 9:51® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak od 7:00 plavaná a fídr. Palvaná 1 drbík, a to jsem mohutně zakrmil. Fídr bez krmení metodou – kam to padne, tam to padne byl akčnější, takže jsem dostal dvě pěkné plotice. Ale na záběry taky slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. dubna 2009 v 9:34® míra57
- Revír: soukr. | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 5. dubna 2009 v 0:18® Salmo
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem poprvé navštívil jeden nejmenovaný stoják a zažil jsem příjemné překvapení.Za 5 hodin lovu jsem pochytal spousty plotic,cejnů + dva kapry 50 a 58 cm.Na 0,12 mm návazci jsem si je krásně vychutnal.Vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. dubna 2009 ve 23:06® standas
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
s kámošem jsme v ouplávku čapali menší kousky,počasí to ale vynahradilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. dubna 2009 ve 21:52® filip111
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Kateřina
dnes na rybách překvápko ve formě Candáta. Zabral na prázdný háček, při vyvažování splávku. Vzal stříbrný háček vel. 8 vlasec 0,12. Jinak chyceno pár kapříků, menší velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. dubna 2009 ve 21:45® adam
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder
DNes jen jeden kapřik 50cm, zase mi jeden spadnul…ale červy jim chutnaj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. dubna 2009 ve 21:17® Zoles
- Datum lovu: V tydnu | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Vcera se mi cestou z prace podarilo chytit 5 parmicek kolem 40,nej jen 45 , v uteri cestou do prace jsem vytah cejna 55 , mezi tim jsem na Laby pochytal asi 100ku cejnku a jelcu. Uz to asi zacina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. dubna 2009 ve 20:10® Scanix
- Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Vltava 21-22 | Způsob lovu: Plavaná
S kolegou M… jsem dnes perfektne zalupal cejn, cejnky, perliny a oukleje. Dalo se chytat jen na jeden prut, kralovala plavka-odhoz, na feeder u toho nebyl cas, ryby sly na hod. Vse na rohlicek a tak ackoliv velikostne ryby nebyly nic moc, tak jsme to dohnali co do poctu…dokonce mame i neprimy dukaz toho, ze ve vode projizdi pekni candati viz foto cejnka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.