Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:10® Scanix
Scanix
Datum lovu: 4.4.2009 | Revír: Vltava 21-22 | Způsob lovu: Plavaná

S kolegou M… jsem dnes perfektne zalupal cejn, cejnky, perliny a oukleje. Dalo se chytat jen na jeden prut, kralovala plavka-odhoz, na feeder u toho nebyl cas, ryby sly na hod. Vse na rohlicek a tak ackoliv velikostne ryby nebyly nic moc, tak jsme to dohnali co do poctu…dokonce mame i neprimy dukaz toho, ze ve vode projizdi pekni candati viz foto cejnka…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22930.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. dubna 2009 v 19:58® skwor
    skwor
    Datum lovu: 4.4. | Revír: 401002

10 hodin u vody. Jediná lepší ryba dne se po chvíli vypnula. Kamarád chytil krásnou parmu.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:35® Michal/
      Michal/
      Datum lovu: 4.4. 2009 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na soukromáku to šlo. Co nához to ryba, takže nesčetně kapříků od 10–25cm. Taky se mi podařil línek cca 30cm. Můj úpa první pořádný :-) Zítra se doufám podaří něco většího.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:35® Robur
        Robur
        Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

změna fleku, kde to na jaře bere, ale asi je ješě málo teplo, takže 3 opatrné záběry a jeden cejn na břehu.

Sobota 4. dubna 2009 v 17:26® Sander
          Sander
          Datum lovu: 4. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder

Dobrá feederovačka na pískovně, vyžehleno několik pěkných línů, cejnů a červenoprcanic. Kapři byli v tom vedru u hladiny a nechal jsem je být. Ruce a čelo mám od slunce solidně spálené…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22926.jpg
            Sobota 4. dubna 2009 v 16:03® VODA
            VODA

Ahoj všichni tak co Berou Berou??????????pivo

Sobota 4. dubna 2009 ve 14:41® Robur
              Robur
              Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

tak opět na mé oblíbené řece a fleku, co nához to záběr. Na plavačku plotičky tak 15 cm, někdy i menší. Fídr byl na kuku, pár potahů bylo, halvně hned po náhozu, takže mslím, že to byly ty plotičky. Kolega vedel tahal 50/50 cejny a plotice. Když dal hnojcla, tak to vzal okounek.

Pátek 3. dubna 2009 ve 23:31® Salmo
                Salmo
                Datum lovu: 3.4.2009 | Revír: Jihlava 13A | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní překrásné počasí mě vyhnalo na jeden místní stoják s plavačkou.Povodil jsem si 2 pstruhy(30 a 35 cm,oba zmaseni),dále 4 cejny,3 plotice a pár záběrů jsem nezužitkoval.Celkem podařená vycházka,dokonce jsem domů přinesl i zítřejší oběd :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22921.jpg
                  Pátek 3. dubna 2009 ve 22:46® R-a-d-e-k
                  R-a-d-e-k

mckvak8> A kolik mela nejvetsi ryba kilo bo centaku?

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:48® ART
                    ART

Dneska jsem potkal náhodou Kšandi13 na místním kačáku. Vyhrál jsem nad nim 12:11 v celkovém počtu ryb, ale na počet kaprů jsem prohrál 5:6. Zbylý ryby doplnily plotice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22917.jpg
                      Pátek 3. dubna 2009 ve 20:38® sus1
                      Datum lovu: 3.4.2009 | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes poprvé na novém revíru,chyceno celkem 9 ks kapra – od 20 cm až po 39cm největší.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22914.jpg
                        Pátek 3. dubna 2009 ve 20:07® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 3. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem chytal asi 15 minut. Když jsem viděl tu totálně hnědou vodu z tajícího sněhu, třímajích mačku v ruce jsem si tam připadal naprosto zbytečně. Cestou zpět k autu jsem stejně neodolal a asi třikrát nahodil. Výsledek byla jedna ryba, 55cm dlouhá…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22913.jpg
                          Pátek 3. dubna 2009 v 16:23® adam
                          adam
                          Datum lovu: 2.4.2009 | Revír: velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Za dva dny mi spadlo asi 5 kaprů,z toho 1 mi to urval u hačku, včera jsem naštěsti 2 chytil,kolem40cm, jestě dva cejny.. Jo a ten jeden kapřik přišel v 9h, se světilkem z Lidlu..vše na červy..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22910.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22911.jpg
                            Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:11® albin
                            albin
                            Datum lovu: 2.4.2009 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Feeder

Počasí super.Dnes prvně na rybách jen v mikině.Na mém oblíbeném jarním rybníku se rybky opět předváděly.Chyceno 7 kaprů 35–42 a 5 cejnů.A i když na mně kachny z vody vystrkovaly zadky,náladu mi nezkazily.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22904.jpg
                              Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:42® Losfedos
                              Losfedos

čabi> malej,ale krasnej…

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:29® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 2.4. | Způsob lovu: Feeder

Venku zavládlo jaro a nešlo jinak než jít k vodě. Bohužel jsem nebyl sám koho to napadlo a u vody bylo dost živo. Přesto ryby po chvíli do krmení najely a nemělo to chybu. Potahal jsem si bambilion cejnů, perlína 33cm a krásnou plotici 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22897.jpg
                                  Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 12:06® Flid
                                  Flid
                                  Datum lovu: 01.04.2009 | Revír: Louže | Způsob lovu: Feeder

Včera opět krásné počasí a feeder :-D plotice cca 10 ks od 20 – 25 cm a to samé i cejn :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22890.jpg
                                    Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 12:02® Flid
                                    Flid
                                    Datum lovu: 30.03.2009 | Způsob lovu: Feeder

Povedený feeder a dokonce jsem našel důkaz o nevěře plotice a cejna :-:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22887.jpg
                                      Středa 1. dubna 2009 ve 22:00® čabi
                                      čabi
                                      Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes v kalné,proudné a stouplé Malši zabral pouze jeden malej ježdík.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22884.jpg
                                        Středa 1. dubna 2009 ve 21:19® Libor
                                        Libor
                                        Datum lovu: 01.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem mazal z práce na ryby, záběry ještě jemnější než jemný, voda je pořád studená. Povedl se krásnej 52cm, pak malej neměřenej a nakonec 53cm.Fajn vycházka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22883.jpg
                                          Středa 1. dubna 2009 ve 20:53® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Chvilka navecer s pickerem kousek za barakem, reka opet zvedla a prikalena, moc sanci jsem si nedaval, ale nakonec se par rybek povedlo, tentokrat k proudnikum a ploticim pribyl dalsi druh, a to cejnek maly; nej 41cm viz foto – nejspis si ho pujcil sumik, mel oholeny ocas od supin a zlomeny paprsek ocasni ploutve.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22880.jpg
                                            Středa 1. dubna 2009 v 19:07® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 1. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem si úplně normálně zaplavačkařil. V horní partii nadjezí brala spousta tloušťů, mezi než se připletl i pěkný jesen. V dolním klidnějším úseku se střídali tloušti s ploticemi. Hezké chytání, až na ta horní hodně zarostlá místa, kde jsem při podebírání musel dělit mačku na tři díly…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22877.jpg
                                              Úterý 31. března 2009 ve 22:03® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 31.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes bylo krásně.Úplně se zbláznily podoustve.Sice nijak velké nej měla asi 30,ale za 2 hodiny jich přišlo 6.A na závěr na oba pruty současně.Dále tři plotice nej 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22870.jpg
                                                Úterý 31. března 2009 ve 21:59® albin
                                                albin
                                                Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Super rybačka chycen kapřík 37 3×cejn nej 40 jeden proudník,karas a na závěr ježdík.Celkem dobrý na 1a půl hoďky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22868.jpg
                                                  Pondělí 30. března 2009 ve 21:26® kostnak
                                                  kostnak
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Striebornica pri PN | Způsob lovu: Přívlač

celovecerny film s 5g prutikom a 0.10 silonikom :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22856.jpg
                                                    Pondělí 30. března 2009 v 19:52® standas
                                                    standas
                                                    Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: berounka 1 | Způsob lovu: Feeder

Po příchodu k vodě jsem zjistil že mně chybí utahovací kolečko ke křesílku což mně dost skazilo náladu,chycen 1×kapr43/2×plo­tice/a 1.cejn.pak jsem to zbalil a šel objednat chybějící kus křesílka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22849.jpg
                                                      Pondělí 30. března 2009 v 18:48® vagi
                                                      vagi
                                                      Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Přívlač

SOBOTNÍ SMÁČCI V AKCI
                                                      Vyrazil jsem otestovat nový proutek a nové barvy smáčků do Černošína a maximální spokojenost. Za 3 hodiny chyceno cca 20 ryb a hlavně tito dva baculatí krasavci 34 a 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22841.jpg
                                                        Pondělí 30. března 2009 v 16:53® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 30.3. | Způsob lovu: Feeder

Proti včerejšku bída. Byl vítr a vlny, blbě se chytalo. Navíc se mi v navijáku začaly ozývat velmi nepříjemné zvuky.

Pondělí 30. března 2009 ve 12:38® mira.ll
                                                          mira.ll
                                                          Datum lovu: 29.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Klasická položená

Včera odpoledne sice trochu poprchávalo , ale rybám to nevadilo. :-) Celkem braly – 7 kapříků 35–37 cm + 1 cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22820.jpg
                                                            Neděle 29. března 2009 ve 21:21® adam
                                                            adam
                                                            Datum lovu: 29.3:2009 | Revír: nežárka,lužnice | Způsob lovu: Feeder

v pátek jsme se stavili s brachou na Nežárce na dvě hodky s feedrem,no nic moc, pár plotiček a tloušť,a na cestě zpět jsme se stavili na Lužnici zase na dvě hodky a docela v pohodě, no moc jsme toho nechytli ale přišli 3cejni, naky plotice ale videli jsme parmy se ukazovat,takže žra­li…