Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 19:42® Losfedos
Losfedos

čabi> malej,ale krasnej…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 2. dubna 2009 v 16:29® skwor
    skwor
    Datum lovu: 2.4. | Způsob lovu: Feeder

Venku zavládlo jaro a nešlo jinak než jít k vodě. Bohužel jsem nebyl sám koho to napadlo a u vody bylo dost živo. Přesto ryby po chvíli do krmení najely a nemělo to chybu. Potahal jsem si bambilion cejnů, perlína 33cm a krásnou plotici 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22897.jpg
      Čtvrtek 2. dubna 2009 v 11:06® Flid
      Flid
      Datum lovu: 01.04.2009 | Revír: Louže | Způsob lovu: Feeder

Včera opět krásné počasí a feeder :-D plotice cca 10 ks od 20 – 25 cm a to samé i cejn :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22890.jpg
        Čtvrtek 2. dubna 2009 v 11:02® Flid
        Flid
        Datum lovu: 30.03.2009 | Způsob lovu: Feeder

Povedený feeder a dokonce jsem našel důkaz o nevěře plotice a cejna :-:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22887.jpg
          Středa 1. dubna 2009 ve 21:00® čabi
          čabi
          Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes v kalné,proudné a stouplé Malši zabral pouze jeden malej ježdík.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22884.jpg
            Středa 1. dubna 2009 ve 20:19® Libor
            Libor
            Datum lovu: 01.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem mazal z práce na ryby, záběry ještě jemnější než jemný, voda je pořád studená. Povedl se krásnej 52cm, pak malej neměřenej a nakonec 53cm.Fajn vycházka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22883.jpg
              Středa 1. dubna 2009 v 19:53® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Chvilka navecer s pickerem kousek za barakem, reka opet zvedla a prikalena, moc sanci jsem si nedaval, ale nakonec se par rybek povedlo, tentokrat k proudnikum a ploticim pribyl dalsi druh, a to cejnek maly; nej 41cm viz foto – nejspis si ho pujcil sumik, mel oholeny ocas od supin a zlomeny paprsek ocasni ploutve.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22880.jpg
                Středa 1. dubna 2009 v 18:07® Sander
                Sander
                Datum lovu: 1. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem si úplně normálně zaplavačkařil. V horní partii nadjezí brala spousta tloušťů, mezi než se připletl i pěkný jesen. V dolním klidnějším úseku se střídali tloušti s ploticemi. Hezké chytání, až na ta horní hodně zarostlá místa, kde jsem při podebírání musel dělit mačku na tři díly…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22877.jpg
                  Úterý 31. března 2009 ve 21:03® albin
                  albin
                  Datum lovu: 31.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes bylo krásně.Úplně se zbláznily podoustve.Sice nijak velké nej měla asi 30,ale za 2 hodiny jich přišlo 6.A na závěr na oba pruty současně.Dále tři plotice nej 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22870.jpg
                    Úterý 31. března 2009 ve 20:59® albin
                    albin
                    Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Super rybačka chycen kapřík 37 3×cejn nej 40 jeden proudník,karas a na závěr ježdík.Celkem dobrý na 1a půl hoďky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22868.jpg
                      Pondělí 30. března 2009 ve 20:26® kostnak
                      kostnak
                      Datum lovu: dnes | Revír: Striebornica pri PN | Způsob lovu: Přívlač

celovecerny film s 5g prutikom a 0.10 silonikom :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22856.jpg
                        Pondělí 30. března 2009 v 18:52® standas
                        standas
                        Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: berounka 1 | Způsob lovu: Feeder

Po příchodu k vodě jsem zjistil že mně chybí utahovací kolečko ke křesílku což mně dost skazilo náladu,chycen 1×kapr43/2×plo­tice/a 1.cejn.pak jsem to zbalil a šel objednat chybějící kus křesílka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22849.jpg
                          Pondělí 30. března 2009 v 17:48® vagi
                          vagi
                          Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Přívlač

SOBOTNÍ SMÁČCI V AKCI
                          Vyrazil jsem otestovat nový proutek a nové barvy smáčků do Černošína a maximální spokojenost. Za 3 hodiny chyceno cca 20 ryb a hlavně tito dva baculatí krasavci 34 a 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22841.jpg
                            Pondělí 30. března 2009 v 15:53® skwor
                            skwor
                            Datum lovu: 30.3. | Způsob lovu: Feeder

Proti včerejšku bída. Byl vítr a vlny, blbě se chytalo. Navíc se mi v navijáku začaly ozývat velmi nepříjemné zvuky.

Pondělí 30. března 2009 v 11:38® mira.ll
                              mira.ll
                              Datum lovu: 29.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Klasická položená

Včera odpoledne sice trochu poprchávalo , ale rybám to nevadilo. :-) Celkem braly – 7 kapříků 35–37 cm + 1 cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22820.jpg
                                Neděle 29. března 2009 ve 20:21® adam
                                adam
                                Datum lovu: 29.3:2009 | Revír: nežárka,lužnice | Způsob lovu: Feeder

v pátek jsme se stavili s brachou na Nežárce na dvě hodky s feedrem,no nic moc, pár plotiček a tloušť,a na cestě zpět jsme se stavili na Lužnici zase na dvě hodky a docela v pohodě, no moc jsme toho nechytli ale přišli 3cejni, naky plotice ale videli jsme parmy se ukazovat,takže žra­li…

Neděle 29. března 2009 ve 20:21® Libor
                                  Libor
                                  Datum lovu: 29.03.2009 | Revír: Záplavy (turyňský rybník) | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na plavačku. Nejdříve jsem nemohl seknout žádnou rybu, záběry jsem začal proměňovat až po výměně háčku. Chyceno cca 30ks cejna. Bylo hodně lidí, a vadili mi jejich pípáky, „naštěstí“ začalo pršet, tak hodně rybářů uteklo domů.Fotil jsem kachny, měl jsem tam psa, dost jsem vymrznul ale nakonec to byla fajn moje letos první vycházka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22809.jpg
                                    Neděle 29. března 2009 v 17:55® Piranha
                                    Piranha
                                    Datum lovu: Dnes | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Tady zapomenuta fotka z dnesniho rana.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22799.jpg
                                      Neděle 29. března 2009 v 17:31® Piranha
                                      Piranha
                                      Datum lovu: Dnes | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dneska opet ten samej flek, jen od 6 do 10 hodin.10 cejnu a jedna podoustev.Bracha jedna krasna plotice.

Neděle 29. března 2009 v 17:29® Piranha
                                        Piranha
                                        Datum lovu: vcera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Vcera krasnej lov.23 cejno 40– 50 cm a jedna plotice.Vse na cervy a kuku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22797.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22798.jpg
                                          Neděle 29. března 2009 v 16:44® Beer.Beda
                                          Beer.Beda
                                          Datum lovu: 29.3. | Způsob lovu: Feeder

Pár kapřích děcek nějaký tloušť, plotičky a podoustve.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22795.jpg
                                            Neděle 29. března 2009 v 16:35® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 29.3, | Způsob lovu: Feeder

Dnešní kapr byl pro změnu za tlamu :-) 47cm na 0,12mm návazci. Kromě něj mnoho perlínů (kamarádovi se podařili i slušní), pár cejnů a moje pěkná plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22792.jpg
                                              Neděle 29. března 2009 v 16:12® schwarzik
                                              Datum lovu: 28.03.2009 | Revír: Nežárka 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Zdravím,včera podruhé na rybách.Super počasí.Pár plotic ,cejnů ,ježdíků a okounků se podívalo na břeh.Na závěr kde se vzal tu se vzal lín krásných 50 cm.A to se o místo dělíme s paní vydrou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22788.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22790.jpg
                                                Neděle 29. března 2009 ve 12:33® Michal/
                                                Michal/
                                                Datum lovu: 29.3 2009 | Revír: Litultovice | Způsob lovu: Feeder

Tak sem se dneska konečně dostal na ryby. Počasí sice nepřálo, ale aspoň jeden kapřík se na břeh podíval. Ke konci přišlo i překvapení v podobě línka. Dokonce se chytil i amurek kolem 15 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22777.jpg
                                                  Neděle 29. března 2009 v 9:56® sgt.mooody

Tak sem se byl taky včera konečně podivat u vody…a paráda za 2 hodky cca 30ks rybek ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22773.jpg
                                                    Sobota 28. března 2009 ve 23:09® VODA
                                                    VODA

1Mara> Tak proto jsi cely den nepsal ty jsi sedel u roury a čekaj až prijede tenhle krasavac doufam ze jste ho hodili do me oblibene vody abych se snim mohl vlete utkat!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!pivo :-D

Sobota 28. března 2009 ve 22:54® 1Mara
                                                      1Mara

Tak já taky něco dodám z dnešního výlovu :-)

Sobota 28. března 2009 ve 22:51® 1Mara
                                                        1Mara

Tak taky něco z dnešního výlovu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22764.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22765.jpg
                                                          Sobota 28. března 2009 v 18:18® kuki1996

Tycoon-tak to od nich nebylo mooc hezký že je všechny ty ryby zabily…=(já byl dnes na jednou výlovu u strejčka a tam to bylo jiný všechny ryby vylovit a pak zase spátky jen malej výtěr od plotic šel prič ale inak tam měl moooc krásný koi kapry…=) fakt hezký…

Sobota 28. března 2009 v 17:47® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 27.3. | Revír: duhákodrom | Způsob lovu: Přívlač

Parádní chytačka ve čtyřech lidech, chyceni pstruzi do 40cm, krásně zbarvení okouni a dva kapři za hřbet. Ten větší – můj – 50cm na 2–7g prutu bojoval pěkně. Další fotky možná připojí kolegové.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22744.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22746.jpg