Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:58® skwor
skwor
Datum lovu: 4.4. | Revír: 401002

10 hodin u vody. Jediná lepší ryba dne se po chvíli vypnula. Kamarád chytil krásnou parmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. dubna 2009 v 19:35® Michal/
    Michal/
    Datum lovu: 4.4. 2009 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na soukromáku to šlo. Co nához to ryba, takže nesčetně kapříků od 10–25cm. Taky se mi podařil línek cca 30cm. Můj úpa první pořádný :-) Zítra se doufám podaří něco většího.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:35® Robur
      Robur
      Datum lovu: dnes odpoledne | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

změna fleku, kde to na jaře bere, ale asi je ješě málo teplo, takže 3 opatrné záběry a jeden cejn na břehu.

Sobota 4. dubna 2009 v 17:26® Sander
        Sander
        Datum lovu: 4. dubna 2009 | Způsob lovu: Feeder

Dobrá feederovačka na pískovně, vyžehleno několik pěkných línů, cejnů a červenoprcanic. Kapři byli v tom vedru u hladiny a nechal jsem je být. Ruce a čelo mám od slunce solidně spálené…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22926.jpg
          Sobota 4. dubna 2009 v 16:03® VODA
          VODA

Ahoj všichni tak co Berou Berou??????????pivo

Sobota 4. dubna 2009 ve 14:41® Robur
            Robur
            Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

tak opět na mé oblíbené řece a fleku, co nához to záběr. Na plavačku plotičky tak 15 cm, někdy i menší. Fídr byl na kuku, pár potahů bylo, halvně hned po náhozu, takže mslím, že to byly ty plotičky. Kolega vedel tahal 50/50 cejny a plotice. Když dal hnojcla, tak to vzal okounek.

Pátek 3. dubna 2009 ve 23:31® Salmo
              Salmo
              Datum lovu: 3.4.2009 | Revír: Jihlava 13A | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní překrásné počasí mě vyhnalo na jeden místní stoják s plavačkou.Povodil jsem si 2 pstruhy(30 a 35 cm,oba zmaseni),dále 4 cejny,3 plotice a pár záběrů jsem nezužitkoval.Celkem podařená vycházka,dokonce jsem domů přinesl i zítřejší oběd :-))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22921.jpg
                Pátek 3. dubna 2009 ve 22:46® R-a-d-e-k
                R-a-d-e-k

mckvak8> A kolik mela nejvetsi ryba kilo bo centaku?

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:48® ART
                  ART

Dneska jsem potkal náhodou Kšandi13 na místním kačáku. Vyhrál jsem nad nim 12:11 v celkovém počtu ryb, ale na počet kaprů jsem prohrál 5:6. Zbylý ryby doplnily plotice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22917.jpg
                    Pátek 3. dubna 2009 ve 20:38® sus1
                    Datum lovu: 3.4.2009 | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Feeder

Dnes poprvé na novém revíru,chyceno celkem 9 ks kapra – od 20 cm až po 39cm největší.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22914.jpg
                      Pátek 3. dubna 2009 ve 20:07® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 3. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem chytal asi 15 minut. Když jsem viděl tu totálně hnědou vodu z tajícího sněhu, třímajích mačku v ruce jsem si tam připadal naprosto zbytečně. Cestou zpět k autu jsem stejně neodolal a asi třikrát nahodil. Výsledek byla jedna ryba, 55cm dlouhá…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22913.jpg
                        Pátek 3. dubna 2009 v 16:23® adam
                        adam
                        Datum lovu: 2.4.2009 | Revír: velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Za dva dny mi spadlo asi 5 kaprů,z toho 1 mi to urval u hačku, včera jsem naštěsti 2 chytil,kolem40cm, jestě dva cejny.. Jo a ten jeden kapřik přišel v 9h, se světilkem z Lidlu..vše na červy..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22910.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22911.jpg
                          Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:11® albin
                          albin
                          Datum lovu: 2.4.2009 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Feeder

Počasí super.Dnes prvně na rybách jen v mikině.Na mém oblíbeném jarním rybníku se rybky opět předváděly.Chyceno 7 kaprů 35–42 a 5 cejnů.A i když na mně kachny z vody vystrkovaly zadky,náladu mi nezkazily.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22904.jpg
                            Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:42® Losfedos
                            Losfedos

čabi> malej,ale krasnej…

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:29® skwor
                              skwor
                              Datum lovu: 2.4. | Způsob lovu: Feeder

Venku zavládlo jaro a nešlo jinak než jít k vodě. Bohužel jsem nebyl sám koho to napadlo a u vody bylo dost živo. Přesto ryby po chvíli do krmení najely a nemělo to chybu. Potahal jsem si bambilion cejnů, perlína 33cm a krásnou plotici 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22897.jpg
                                Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 12:06® Flid
                                Flid
                                Datum lovu: 01.04.2009 | Revír: Louže | Způsob lovu: Feeder

Včera opět krásné počasí a feeder :-D plotice cca 10 ks od 20 – 25 cm a to samé i cejn :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22890.jpg
                                  Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 12:02® Flid
                                  Flid
                                  Datum lovu: 30.03.2009 | Způsob lovu: Feeder

Povedený feeder a dokonce jsem našel důkaz o nevěře plotice a cejna :-:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22887.jpg
                                    Středa 1. dubna 2009 ve 22:00® čabi
                                    čabi
                                    Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes v kalné,proudné a stouplé Malši zabral pouze jeden malej ježdík.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22884.jpg
                                      Středa 1. dubna 2009 ve 21:19® Libor
                                      Libor
                                      Datum lovu: 01.04.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem mazal z práce na ryby, záběry ještě jemnější než jemný, voda je pořád studená. Povedl se krásnej 52cm, pak malej neměřenej a nakonec 53cm.Fajn vycházka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22883.jpg
                                        Středa 1. dubna 2009 ve 20:53® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 1.4.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Chvilka navecer s pickerem kousek za barakem, reka opet zvedla a prikalena, moc sanci jsem si nedaval, ale nakonec se par rybek povedlo, tentokrat k proudnikum a ploticim pribyl dalsi druh, a to cejnek maly; nej 41cm viz foto – nejspis si ho pujcil sumik, mel oholeny ocas od supin a zlomeny paprsek ocasni ploutve.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22880.jpg
                                          Středa 1. dubna 2009 v 19:07® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 1. dubna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem si úplně normálně zaplavačkařil. V horní partii nadjezí brala spousta tloušťů, mezi než se připletl i pěkný jesen. V dolním klidnějším úseku se střídali tloušti s ploticemi. Hezké chytání, až na ta horní hodně zarostlá místa, kde jsem při podebírání musel dělit mačku na tři díly…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22877.jpg
                                            Úterý 31. března 2009 ve 22:03® albin
                                            albin
                                            Datum lovu: 31.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes bylo krásně.Úplně se zbláznily podoustve.Sice nijak velké nej měla asi 30,ale za 2 hodiny jich přišlo 6.A na závěr na oba pruty současně.Dále tři plotice nej 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22870.jpg
                                              Úterý 31. března 2009 ve 21:59® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Super rybačka chycen kapřík 37 3×cejn nej 40 jeden proudník,karas a na závěr ježdík.Celkem dobrý na 1a půl hoďky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22868.jpg
                                                Pondělí 30. března 2009 ve 21:26® kostnak
                                                kostnak
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Striebornica pri PN | Způsob lovu: Přívlač

celovecerny film s 5g prutikom a 0.10 silonikom :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22856.jpg
                                                  Pondělí 30. března 2009 v 19:52® standas
                                                  standas
                                                  Datum lovu: 30.3.2009 | Revír: berounka 1 | Způsob lovu: Feeder

Po příchodu k vodě jsem zjistil že mně chybí utahovací kolečko ke křesílku což mně dost skazilo náladu,chycen 1×kapr43/2×plo­tice/a 1.cejn.pak jsem to zbalil a šel objednat chybějící kus křesílka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22849.jpg
                                                    Pondělí 30. března 2009 v 18:48® vagi
                                                    vagi
                                                    Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Přívlač

SOBOTNÍ SMÁČCI V AKCI
                                                    Vyrazil jsem otestovat nový proutek a nové barvy smáčků do Černošína a maximální spokojenost. Za 3 hodiny chyceno cca 20 ryb a hlavně tito dva baculatí krasavci 34 a 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22841.jpg
                                                      Pondělí 30. března 2009 v 16:53® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 30.3. | Způsob lovu: Feeder

Proti včerejšku bída. Byl vítr a vlny, blbě se chytalo. Navíc se mi v navijáku začaly ozývat velmi nepříjemné zvuky.

Pondělí 30. března 2009 ve 12:38® mira.ll
                                                        mira.ll
                                                        Datum lovu: 29.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Klasická položená

Včera odpoledne sice trochu poprchávalo , ale rybám to nevadilo. :-) Celkem braly – 7 kapříků 35–37 cm + 1 cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22820.jpg
                                                          Neděle 29. března 2009 ve 21:21® adam
                                                          adam
                                                          Datum lovu: 29.3:2009 | Revír: nežárka,lužnice | Způsob lovu: Feeder

v pátek jsme se stavili s brachou na Nežárce na dvě hodky s feedrem,no nic moc, pár plotiček a tloušť,a na cestě zpět jsme se stavili na Lužnici zase na dvě hodky a docela v pohodě, no moc jsme toho nechytli ale přišli 3cejni, naky plotice ale videli jsme parmy se ukazovat,takže žra­li…

Neděle 29. března 2009 ve 21:21® Libor
                                                            Libor
                                                            Datum lovu: 29.03.2009 | Revír: Záplavy (turyňský rybník) | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil na plavačku. Nejdříve jsem nemohl seknout žádnou rybu, záběry jsem začal proměňovat až po výměně háčku. Chyceno cca 30ks cejna. Bylo hodně lidí, a vadili mi jejich pípáky, „naštěstí“ začalo pršet, tak hodně rybářů uteklo domů.Fotil jsem kachny, měl jsem tam psa, dost jsem vymrznul ale nakonec to byla fajn moje letos první vycházka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22809.jpg