Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. března 2009 v 18:55® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Tady zapomenuta fotka z dnesniho rana.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 18:31® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dneska opet ten samej flek, jen od 6 do 10 hodin.10 cejnu a jedna podoustev.Bracha jedna krasna plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 18:29® Piranha
- Datum lovu: vcera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Vcera krasnej lov.23 cejno 40– 50 cm a jedna plotice.Vse na cervy a kuku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 17:44® Beer.Beda
- Datum lovu: 29.3. | Způsob lovu: Feeder
Pár kapřích děcek nějaký tloušť, plotičky a podoustve.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 17:35® skwor
- Datum lovu: 29.3, | Způsob lovu: Feeder
Dnešní kapr byl pro změnu za tlamu
47cm na 0,12mm návazci. Kromě něj mnoho perlínů (kamarádovi se podařili i slušní), pár cejnů a moje pěkná plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 17:12® schwarzik
- Datum lovu: 28.03.2009 | Revír: Nežárka 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Zdravím,včera podruhé na rybách.Super počasí.Pár plotic ,cejnů ,ježdíků a okounků se podívalo na břeh.Na závěr kde se vzal tu se vzal lín krásných 50 cm.A to se o místo dělíme s paní vydrou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 ve 13:33® Michal/
- Datum lovu: 29.3 2009 | Revír: Litultovice | Způsob lovu: Feeder
Tak sem se dneska konečně dostal na ryby. Počasí sice nepřálo, ale aspoň jeden kapřík se na břeh podíval. Ke konci přišlo i překvapení v podobě línka. Dokonce se chytil i amurek kolem 15 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 10:56® sgt.mooody
-
Tak sem se byl taky včera konečně podivat u vody…a paráda za 2 hodky cca 30ks rybek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. března 2009 v 0:09® VODA
-
1Mara> Tak proto jsi cely den nepsal ty jsi sedel u roury a čekaj až prijede tenhle krasavac doufam ze jste ho hodili do me oblibene vody abych se snim mohl vlete utkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 ve 23:54® 1Mara
-
Tak já taky něco dodám z dnešního výlovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 ve 23:51® 1Mara
-
Tak taky něco z dnešního výlovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 19:18® kuki1996
-
Tycoon-tak to od nich nebylo mooc hezký že je všechny ty ryby zabily…=(já byl dnes na jednou výlovu u strejčka a tam to bylo jiný všechny ryby vylovit a pak zase spátky jen malej výtěr od plotic šel prič ale inak tam měl moooc krásný koi kapry…=) fakt hezký…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 18:47® skwor
- Datum lovu: 27.3. | Revír: duhákodrom | Způsob lovu: Přívlač
Parádní chytačka ve čtyřech lidech, chyceni pstruzi do 40cm, krásně zbarvení okouni a dva kapři za hřbet. Ten větší – můj – 50cm na 2–7g prutu bojoval pěkně. Další fotky možná připojí kolegové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 18:37® Tycoon
- Datum lovu: 28,3,09 | Revír: Netušil
Vylov rybníku Netušil ve Bělé.Nový majtel Papíren nechtěl prodloužit smlouvu a tak se musel vylovit byly tam velký tolstolobici 70 cm a větší,4 sumci kolem metru,násadový kapříci ±45,hafo hadů atd.Ale naprostá většina ryb se brala po hlavě klackem a prodávali vyděl jsem jak si nějak děda táhne domů krasného 80 cm velkého candáta a sumci se zmasili asi všecky.Škoda byl to pěknej rybník.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 18:31® Procházka
- Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Centroflorský | Způsob lovu: Feeder
Dnes pěkná rybačka i když pršelo,chýceno 7 kapříků,6 plotěk a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 15:56® albin
- Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Pěkná rybačka.I nějaké rybky se podívaly ven.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 15:50® EDYS
- Způsob lovu: Feeder
Dneska s kamaradem na rybach a nic moc..Kazdy cca 15 rybek..skoro vsechno plotice 15–20cm nic vetsiho neprislo..ale pocasi bylo super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. března 2009 v 15:13® Scanix
- Datum lovu: 28.3.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Nadherne pocasi asi nenechalo nikoho v klidu, dokonce i ja s dcerkou jsme vyrazili za barak a ne picker si zalapali bezpocet plotic, proudniku a dokonce i nejaky ten perlin. Tloust ani amur se tentokrat neukazali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. března 2009 v 18:13® skwor
-
dybych si včera nezapomněl nabít foťák, mohla tu dneska být fotka krásného perlína skoro 35cm.
Jinak žádná sláva, alespoň potěšila návštěva kolegy Drobka ze spřáteleného Čudla teamu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. března 2009 v 17:12® Sander
- Datum lovu: 27. března 2009 | Způsob lovu: Feeder
Záběrů málo, ryb ještě méně. Nejdelší 52cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:34® adam
- Datum lovu: 26.3.2009 | Revír: velká řeka | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jen pár rybek na feedr..tloušŤ,plotice a perlin
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. března 2009 v 19:27® standas
- Datum lovu: 26.3.2009 | Revír: vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
dnešní lov byl na chlup stejný,jen tato plotice vybočila svou velikostí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. března 2009 ve 23:26® adam
- Datum lovu: 25.3.2009 | Revír: malá řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsme si dnes trochu zachytal, asi 2O rybek a vše kolem 30cm,hlavně tloušti pak plotice a dokonce jeden cejnek..na rohlik a kuku..a počasi se dnes celkem vydařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. března 2009 ve 22:14® čabi
- Datum lovu: 25.3.2009 | Revír: Malše1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Malši za 3 a půl hodky lovu 13 podouství,4 skaláky a jednoho kapříka.A spousta dalších záběrů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. března 2009 ve 21:08® Sander
- Datum lovu: 25. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Už jsem to potřeboval jako sůl a i v tom sněžení se pokusil něco vyžehlit. Zezačátku to bylo dobrý, brala spousta tloušťů a plotic, nej ryba skorem 50. Pak jsem ale přešel na top flek, kde mi to hned při prvním náhozu nakundila bídná jelčí čtyřicítka do vázky, vlasec rupl a splávek se dokonale zamotal ve stromě. Samozřejmě to byl splávek jediný, co jsem tam měl, tubus zůstal doma na stole…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. března 2009 ve 20:03® standas
- Datum lovu: 25.3.2009 | Revír: vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
nad očekávání pěkný lov,15 kousků hlavně plotice,vše na červ+kukla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. března 2009 v 18:04® kostnak
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
53cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. března 2009 v 15:10® čabi
- Datum lovu: 16.-18.3. | Revír: MALŠE1 | Způsob lovu: Feeder
Polovinu minulého týdne jsem strávil na Malši.A dařilo se dost.Celkem 15 kaprů(nej 48),asi 12 cejnů(nej 47),okolo 10 podouství(nej 40) a nějaký plotice a cejnek.Chytal jsem na jeden prut.Fotky dodám později do fotoalba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. března 2009 v 8:51® mira.ll
- Datum lovu: 18.3.09 | Revír: Sokromá voda | Způsob lovu: Přívlač
Půlhodinka vláčky a výsledek kudla 50 a tahle vypasená jikrnačka 60…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. března 2009 v 15:43® osprey
- Datum lovu: 21.3. | Způsob lovu: Plavaná
Vzhledem k nedostatku času jsem podnikl za poslední týden jen dvě výpravy k vodě s cílem chytit pořádné tlouště. První výprava (úterý) vedla na místo, kde jsem poslední 2 roky vždy chytil rybu přes 50 cm. Nahodil jsem feeder a každou čtvrhodinu ho přehazoval asi o metr vedle. Za zhruba hodinu a pů čumění do blba přišel záběr, tah jak kráva, zastavil jsem únik ryby, otočil, přitáhl, výskok – tloušťák určitě kolem 55 cm a vzápětí se vypnul. V sobotu jsem se vrátil, vyměnil feeder za plavanou, vyměnil i nástrahu a typ háčku. Seděl jsem zhruba hodinu a půl a… pak jsem se na to vykašlal. Do večera jsem vyzkoušel další dva fleky, drhnul dno do zblbnutí a na každém dostal záběr. Hubená ryba má 53 cm, tlustá 52 cm. Fotky bídné (na webu to není moc vidět), nějak mi to letos nejde. Za dva roky to bude s tloušti slabé, v těchhle partiích úplně chybí běžné ryby kolem 30 – 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.