Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. března 2009 v 16:13® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak ráno za sluníčka s feedrem, několik málo a ještě opatrných záběrů, takže 2 cejnci do dlaně. Teď odpoledne repete s plavačkou. Taky opatnrné záběry, ale na břeh se podívalo asi 7 ryb. Perlín a plotičky, ale vše prcci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. března 2009 ve 14:30® skwor
- Datum lovu: 22.3. | Způsob lovu: Feeder
Už si na ty Bezrybky začínám zvykat. Kolegovi se podařila náhderná podoustev, jistě nad 40cm. Nezměřili jsme jí, což mě zpětně docela mrzí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. března 2009 ve 12:46® BigMike
-
Tak jsem byl včera poprvé u vody a povedl se pěkný cejn, co říkáte?!:))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. března 2009 ve 22:25® shadys
- Datum lovu: 21.3.09 | Způsob lovu: Plavaná
dneska to nestalo zato ale mara koukam uspech nadherne ryby blahopreju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. března 2009 v 17:35® 1Mara
-
bez komentáře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. března 2009 v 17:16® skwor
- Datum lovu: 21.3. | Způsob lovu: Feeder
Bída. Ráno jen na hodinku u vody, záběry sice byly, ale málo a opatrné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. března 2009 v 9:53® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. března 2009 ve 21:27® Zoles
- Datum lovu: 20.03.2009 | Revír: Úhlava | Způsob lovu: Plavaná
No jo Otava. Ja dnes odpo za 2 hodky cca 40 ryb. Plotice, tlousti,proudnici. Nic noveho pod sluncem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. března 2009 v 19:48® adam
-
Dneska jsem chytil nový druh ryby… kulový fakof
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 23:17® hecht
- Datum lovu: 19.3.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes konečně provedeno zasvěcení nového klacku. Pár ryb chyceno (bolen, plotice, okouni)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 22:59® merysek007
- Datum lovu: 12.3 2009 | Způsob lovu: Kaprařina
my už nejaký uspěchy máme:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:22® 1Mara
-
Hoší já dnes na Běle a taky hovnolapka , je moc vody nedá se tam chytat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:17® Flid
- Datum lovu: 19.03.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dneska feeder Srbice a Kateřina a bez záběru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:11® kostnak
-
a kde v p*** su fotky????????
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:05® kostnak
- Datum lovu: dnes | Revír: Striebornica pri PN | Způsob lovu: Přívlač
vyborna chytacka, cca 30 duhakov, z toho par medzi 45–50. su tam nasypane aj vacsie, ale tie sa nezadarili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. března 2009 ve 23:30® 1Mara
- Datum lovu: 18.03.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na chvilku , jen 5ks duháčků
, kaprům a cejnům se ještě nechce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. března 2009 ve 21:39® Sander
- Datum lovu: 17. března 2009 | Způsob lovu: Feeder
Krásná feederovačka línů, jesenů a dalších druhů menšího vzrůstu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. března 2009 v 17:36® Flid
- Datum lovu: 16.03.2009 | Revír: 441001 | Způsob lovu: Feeder
Dnes cca 4 hod a cejnci 15–20 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. března 2009 v 16:18® albin
- Datum lovu: 16.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Konečně feedrovačka jak má být.3 hodiny u vody a chyceno 7 cejnů kolem 30 a jeden(letos první)kapřík.Na snímku se suchozemským uvítacím výborem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. března 2009 v 8:12® hajan
- Datum lovu: 14.3.20089 | Revír: Berounka
První letošní vycházka bez kontaktu s rybou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 ve 22:05® Zoles
-
Dnes na svi oblibeny pidiricce cca 20 ryb. Nej tloust pade. Zde docela slusny. Ten na ty fotce to schytal od vydry.Kazda 3. ryba vypada takhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 ve 21:27® Leonardo
- Datum lovu: 14.3.2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem konečně zahájil letošní sezonu, ale bohužel bez první ryby, byly pouze drobné záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 ve 20:28® Raf
- Datum lovu: 14.3.2009 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Přívlač
Ledy odtály. Vyrazil jsem tedy k jirčanské zdrži s vláčecím prutem. Voda byla notně přikalená, a tak se rybám na aktivnější nástrahy vůbec nechtělo. Něco jsem ale pochytal na za sbirolinem plandající YUM těsta. Za dvě hodiny lovu zdoláni čtyři duháci krásných velikostí 45–49 cm. P.S. Ryba na fotce nedostala ode mě šutrem po hlavě, ale dala si při zběsilém zdolávání ránu o stavidlo. Všechny duhové bestie totiž už měly dorostlé ploutvičky a souboje tak stály za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 v 18:21® Ftmči
- Datum lovu: 14.3.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
První vycházka, první nához, první 2 vteřiny, první záběr a byl z toho první tlouštík. Bohužel to byla ryba poslední. Pak mi ještě jeden spadnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 15.3.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Po vcerejsim „0“ na Stropnici jsme si s koulegou chteli trosku spravit chut a zkusili vetsi vodu…zadarilo se a tak jsme nalupali par tloustu na plavku a rohlicek a k tomu se povedl jeste jeden mensi jesen. Par ryb spadlo, par neseklo a jedna utrhla…takze i presto uplakane pocasi to bylo u vody fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 v 16:20® Robur
- Datum lovu: ještě dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
takjsem si dal po obědě repete, samozřejmě opět začalo chcat, ale rozšířil jsem druhovou pestrost o perlína a bralo to asertivněji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 v 16:00® sus1
- Datum lovu: 15.3.2009 | Revír: Feedr
Ta je pro Sandera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. března 2009 v 10:32® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Feeder
tak mne v 6:30 probudil pes, tak jsem si řekl, že je načase z něj udělat rybářského psa. Chudák, napřed si myslel, že šrot je určený pro něj, ale celkem to vydýchal. Vytažená ryba ho taky obveselila. Jinak to bralo méně a opatrněji než včera a hlavně se hned po příchodu rozmrholilo. No 90 minut jsem to vydrželi, pes šel nejdál 15 metrů a do vody vůbec. Z cca 12 drbů jsme proměnili 3 na cejny velké velikosti 25 cm a v 8:30 jsem šli domů. KDyž se počasí umoudří, tak si dám po obědě repete.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. března 2009 v 19:12® LojzaRybka
-
tak dnes ryby překvapili,byl jsem na ohři z bráchou a kámošem a chytlo se několik pěkných cejnů něco podouství ježdíků a jeden kapřík
a ještě nás navštívil u vody chosebaits,tak jsme ještě dobře pokecali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. března 2009 v 18:15® Robur
- Revír: S4
tak jsem poprvé letos smočil. Chytáno na fídr, rohlíček. Cca do minuty po náhozu se špička zatřepala a první ryba sezóny byla na břehu. Cejn cca 30 cm.Pak se na břeh podívalo ještě asi 6 menších a za 90 minut jsme šel domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.