Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.425 příspěvků, z toho 18425 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. března 2009 v 16:59® Georgino
Georgino
Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsme s kamaprády byli ukojit přívlačový absťák :-) Štiky neuvěřitelně spolupracovali. 2× jsme se dostali i přes 80 cm, několik ryb přes 70 cm, spousta dalších 60+ cm. Parádní den.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22741.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. března 2009 ve 21:42® adam
    adam
    Revír: velká řeka JČ | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se povedlo 15 rybek do 30cm, tloušti, plotice, perlini…bylo málo času..:-|

Neděle 8. března 2009 v 17:56® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na chvilku s plavkou a rohlickem zmirnit svuj vlackarsky abstak…povedlo se cca 10 tloustu a pak me od nasi zrujnovane ricky vyhnal podvodni bagr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22730.jpg
        Sobota 7. března 2009 ve 20:38® Vlaštovka
        Vlaštovka
        Revír: nesvaz. | Způsob lovu: Plavaná

Konečně první rybky… 2 ploťky, perlínů taky dost a navrch jeden cejn. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22720.jpg
          Sobota 7. března 2009 v 19:42® 1Mara
          1Mara

Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22718.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22719.jpg
            Sobota 7. března 2009 v 19:40® 1Mara
            1Mara

Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.pivo

Sobota 7. března 2009 v 18:10® Beer.Beda
              Beer.Beda
              Datum lovu: 6.3 09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak sem se také vydal k vodě.Letos teprve po třetí, ale zatím jsem z každé vycházky neodcházel z prázdnou.(pro puntičkáře – myšleno pěkné zážitky)Sice voda kalná a rychlá, ale o ryby nebyla nouze.Mezi úlovky se mi přimotali i dva boleni cca 40cm.Jinak hromada ouklejí,27 tlou­šťů,6 okounů,1 po­doustev pár plotic a 3 kapří děti.Je to z jednoho místa, které doufám zůstane dlouho utajené před nenažranci.

Sobota 7. března 2009 ve 14:57® doktor.fiSh
                doktor.fiSh

pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22712.jpg
                  Sobota 7. března 2009 ve 14:54® doktor.fiSh
                  doktor.fiSh
                  Datum lovu: včera a dnes | Revír: stojáčik | Způsob lovu: Plavaná

Včera to išlo, po miernom zakŕmení natiahla ryba a výsledok je na fotkách. Dnes sa zmenila oblačnosť, nepršalo, boli veľké oblaky, vyšlo aj slniečko a trochu sa schladilo, ale ryby ťahali, ale na náveternej strane.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22711.jpg
                    Sobota 7. března 2009 ve 14:27® Zoles
                    Zoles
                    Datum lovu: 6.3.09 | Revír: řeky

Tak vcera letos 1. vychazka za parmama.Skouknul jsem 3 reky. Dopadlo to..... viz foto.
                    Nastesti jsem vypravu zachranil desitkou tloustu na jedny ricce cestou domu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22708.jpg
                      Sobota 7. března 2009 ve 13:20® Piranha
                      Piranha
                      Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dnes s kamosem na stojaku-feeder.Ja dva kapry okolo 40 a partak cejna 40+ a kaprika do 40.Par drbancu jeste bylo, jinak pekna chytacka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22705.jpg
                        Pátek 6. března 2009 v 19:39® standas
                        standas
                        Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Rokytka 1- Kyjský rybník

Nejdříve pokus o rybu v zátoce na vltavě6 bez drbnutí,potom jsem se s kamošem přesunul na Kyják a zde vytaženo asi 10 takových to cejnů-spokojenost.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22696.jpg
                          Pátek 6. března 2009 v 17:34® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 6. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Přední rameno bylo bez ledu, byl jsem tam sám a skvěle si zažehlil. Cejny, perlíny, karase, tlouště, dvě oukleje, jesena a kapříka se mi nepodařilo dostat z vázky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22695.jpg
                            Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:42® Damys
                            Damys
                            Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22692.jpg
                              Čtvrtek 5. března 2009 v 19:36® adam
                              adam
                              Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22675.jpg
                                Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12® fishfever
                                Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší :-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:14® VODA
                                  VODA
                                  Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná

Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22672.jpg
                                    Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:12® Kazan
                                    Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22670.jpg
                                      Středa 4. března 2009 ve 20:32® adam
                                      adam

no comment:-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22660.jpg
                                        Středa 4. března 2009 ve 20:25® adam
                                        adam
                                        Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..:-D

Úterý 3. března 2009 ve 22:19® doktor.fiSh
                                          doktor.fiSh
                                          Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka

plavačka, picker aj feeder, ale len zero :-(( ale bolo krásne, zima :o

Úterý 3. března 2009 ve 20:42® adam
                                            adam

Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'

Úterý 3. března 2009 v 16:28® Piranha
                                              Piranha
                                              Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL

Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu :-D :D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.pivo pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22652.jpg
                                                Pondělí 2. března 2009 v 19:24® kynolog
                                                kynolog
                                                Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22648.jpg
                                                  Pondělí 2. března 2009 v 18:58® Kazan
                                                  Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22647.jpg
                                                    Pondělí 2. března 2009 v 18:43® Leník
                                                    Leník
                                                    Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Můj první letošní úlovek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22646.jpg
                                                      Pondělí 2. března 2009 v 17:43® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 2.3. | Způsob lovu: Plavaná

Čistá nula. Ale vzhledem k dlouhotrvající zimě byl i ten pobyt u vody příjemný.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22641.jpg
                                                        Neděle 1. března 2009 v 18:59® hecht
                                                        hecht

Dnes pokus o nemožné. Mise ,,chytit aspoň něco '' dopadla tak nějak dle dnešních možností.Já jsem chytil h…o, Ajda hromadu bodláků a Sander jednoho tlouště. Stav a barva vody v řece toť dnešní největší problém.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22638.jpg
                                                          Sobota 28. února 2009 v 19:39® VODA
                                                          VODA
                                                          Datum lovu: 28.2.09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes prvni vylet na sportovni vodu a hned nekolik krasnych kluku se povedlo. Na fotce kominovo vnuk novy rybarska krev v rodine pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22636.jpg
                                                            Sobota 28. února 2009 v 19:11® hecht
                                                            hecht
                                                            Datum lovu: dneska | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Řeka skoro nechytatelná, bo nám to nějak moc taje. Musel jsem si chytit alespoň jednoho, aby měla dušička pokoj.Jediné normální místo byl náhon.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22635.jpg