Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. března 2009 v 18:13® Beer.Beda
Beer.Beda
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22745.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. března 2009 v 18:11® Beer.Beda
    Beer.Beda
    Datum lovu: 7.3 09 | Revír: Mělník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak se v sobotu zadařilo, nejspíš to bylo v době kdy je rybolov zakázán, protože to bylo ve 23:26 ale ty míry 50cm a 3,30kg no pytlák nejsem, ale tohle muselo domu.pivo

Pondělí 9. března 2009 v 16:03® 1Mara
      1Mara

Já dnes jen na skok a moc se jim nechtělo :-) takže jen pět kousků.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22743.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22742.jpg
        Pondělí 9. března 2009 v 16:02® skwor
        skwor
        Datum lovu: 9.3. | Způsob lovu: Feeder

Venku to konečně začíná vypadat trošku jarně a  třetí letošní vycházka k vodě konečně přinesla úlovek. Sice cejna, ale ten pohled na ohlou feederovou špičku mi chyběl. :-)

Pondělí 9. března 2009 v 15:59® Georgino
          Georgino
          Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsme s kamaprády byli ukojit přívlačový absťák :-) Štiky neuvěřitelně spolupracovali. 2× jsme se dostali i přes 80 cm, několik ryb přes 70 cm, spousta dalších 60+ cm. Parádní den.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22740.jpg
            Neděle 8. března 2009 ve 20:42® adam
            adam
            Revír: velká řeka JČ | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se povedlo 15 rybek do 30cm, tloušti, plotice, perlini…bylo málo času..:-|

Neděle 8. března 2009 v 16:56® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na chvilku s plavkou a rohlickem zmirnit svuj vlackarsky abstak…povedlo se cca 10 tloustu a pak me od nasi zrujnovane ricky vyhnal podvodni bagr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22729.jpg
                Sobota 7. března 2009 v 19:38® Vlaštovka
                Vlaštovka
                Revír: nesvaz. | Způsob lovu: Plavaná

Konečně první rybky… 2 ploťky, perlínů taky dost a navrch jeden cejn. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22720.jpg
                  Sobota 7. března 2009 v 18:42® 1Mara
                  1Mara

Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22719.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22718.jpg
                    Sobota 7. března 2009 v 18:40® 1Mara
                    1Mara

Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.pivo

Sobota 7. března 2009 v 17:10® Beer.Beda
                      Beer.Beda
                      Datum lovu: 6.3 09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak sem se také vydal k vodě.Letos teprve po třetí, ale zatím jsem z každé vycházky neodcházel z prázdnou.(pro puntičkáře – myšleno pěkné zážitky)Sice voda kalná a rychlá, ale o ryby nebyla nouze.Mezi úlovky se mi přimotali i dva boleni cca 40cm.Jinak hromada ouklejí,27 tlou­šťů,6 okounů,1 po­doustev pár plotic a 3 kapří děti.Je to z jednoho místa, které doufám zůstane dlouho utajené před nenažranci.

Sobota 7. března 2009 ve 13:57® doktor.fiSh
                        doktor.fiSh

pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22712.jpg
                          Sobota 7. března 2009 ve 13:54® doktor.fiSh
                          doktor.fiSh
                          Datum lovu: včera a dnes | Revír: stojáčik | Způsob lovu: Plavaná

Včera to išlo, po miernom zakŕmení natiahla ryba a výsledok je na fotkách. Dnes sa zmenila oblačnosť, nepršalo, boli veľké oblaky, vyšlo aj slniečko a trochu sa schladilo, ale ryby ťahali, ale na náveternej strane.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22710.jpg
                            Sobota 7. března 2009 ve 13:27® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: 6.3.09 | Revír: řeky

Tak vcera letos 1. vychazka za parmama.Skouknul jsem 3 reky. Dopadlo to..... viz foto.
                            Nastesti jsem vypravu zachranil desitkou tloustu na jedny ricce cestou domu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22708.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22706.jpg
                              Sobota 7. března 2009 ve 12:20® Piranha
                              Piranha
                              Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dnes s kamosem na stojaku-feeder.Ja dva kapry okolo 40 a partak cejna 40+ a kaprika do 40.Par drbancu jeste bylo, jinak pekna chytacka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22705.jpg
                                Pátek 6. března 2009 v 18:39® standas
                                standas
                                Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Rokytka 1- Kyjský rybník

Nejdříve pokus o rybu v zátoce na vltavě6 bez drbnutí,potom jsem se s kamošem přesunul na Kyják a zde vytaženo asi 10 takových to cejnů-spokojenost.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22696.jpg
                                  Pátek 6. března 2009 v 16:34® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 6. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Přední rameno bylo bez ledu, byl jsem tam sám a skvěle si zažehlil. Cejny, perlíny, karase, tlouště, dvě oukleje, jesena a kapříka se mi nepodařilo dostat z vázky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22695.jpg
                                    Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:42® Damys
                                    Damys
                                    Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22692.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22693.jpg
                                      Čtvrtek 5. března 2009 v 18:36® adam
                                      adam
                                      Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22675.jpg
                                        Čtvrtek 5. března 2009 v 18:12® fishfever
                                        Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší :-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:14® VODA
                                          VODA
                                          Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná

Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22672.jpg
                                            Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:12® Kazan
                                            Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22670.jpg
                                              Středa 4. března 2009 v 19:32® adam
                                              adam

no comment:-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22660.jpg
                                                Středa 4. března 2009 v 19:25® adam
                                                adam
                                                Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..:-D

Úterý 3. března 2009 ve 21:19® doktor.fiSh
                                                  doktor.fiSh
                                                  Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka

plavačka, picker aj feeder, ale len zero :-(( ale bolo krásne, zima :o

Úterý 3. března 2009 v 19:42® adam
                                                    adam

Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'

Úterý 3. března 2009 v 15:28® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL

Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu :-D :D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.pivo pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22652.jpg
                                                        Pondělí 2. března 2009 v 18:24® kynolog
                                                        kynolog
                                                        Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22648.jpg
                                                          Pondělí 2. března 2009 v 17:58® Kazan
                                                          Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22647.jpg
                                                            Pondělí 2. března 2009 v 17:43® Leník
                                                            Leník
                                                            Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Můj první letošní úlovek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22646.jpg