Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. března 2009 v 16:38® HaD
- Datum lovu: 14.3.2009 | Revír: Pád | Způsob lovu: Sumcařina
KÁMOŠ DNES CHYTIL NA PÁDU SUMCE V DÉLCE OKOLO 251 CM a VÁHA 111 KG
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. března 2009 ve 12:39® ART
- Revír: 411060
Nikdy bych něvěřil jak mě dokáže potěšit plotice ale prvni ryba se počítá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. března 2009 ve 12:13® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dnes na rybniku s feederem.Ja dva kousky vyhakly a tata jeden kaprik venku.Malej pinda 37.Jinak pekne u vody, uz to zacina bejt ono
Foto mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. března 2009 ve 21:53® albin
- Datum lovu: 13.3.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Dnes asi 3 hoďky na přehradě.Foukal hrozný vítr.Ze tří prokazatelných záběrů proměněn jen jeden a výsledek jeden cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. března 2009 ve 20:46® adam
- Datum lovu: 13.3.2009 | Revír: velká řeka | Způsob lovu: Plavaná
zase ty same rybky, s bráchou asi 20ks..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. března 2009 ve 14:44® Georgino
- Datum lovu: 12.3,2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší přívlač s bráchou byla opět ve znamení štik. Povedený den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. března 2009 v 17:49® adam
- Datum lovu: 11.3.2009 | Revír: velka řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes chyceno asi 25ryb, tloušti (jen jeden byl kolem 40), plotice a krasně zbarvení okouni
,vše na červené červi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. března 2009 v 17:00® Leník
- Datum lovu: 9.3.2009 | Revír: údolní nádrž | Způsob lovu: Plavaná
V neděli se mi povedlo ukecat mého skoromuže, aby se mnou jel na ryby, nakonec nelitoval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. března 2009 v 15:37® yerrx
- Datum lovu: 10.3. | Revír: Bečva 6A
Včera první chytačka s proutnikem. Voda byla trochu zvedlá
. První letošní ryba přišla na prázdný háček, když jsem vyvažoval splávek
otom už jen plotka cca 20cm. Po několika hodních nám umrzaly nohy tak jsme to sbalili. proutik bohužel bez ryby. Snad příště příjde něco většího…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. března 2009 ve 21:19® Alov
- Datum lovu: 10.3. | Způsob lovu: Feeder
Tak dnešní premiéra dopadla 7:3 pro pleskáče. Ale spíš potěšili bojovní dorostenci.
Foto by mobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. března 2009 v 19:11® Sander
- Datum lovu: 10. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Opět rychlovka na malém stojáčku. Cejni, jeseni, plotice, perlíni, tloušti a jako třešnička na dortu dvojice kaprů. Ten delší z nich 51cm, na 0,12 vlasec celkem dobrý. Stará mačka holt ještě nepatří do šrotu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. března 2009 ve 20:18® Řízek
- Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. března 2009 ve 20:16® Řízek
- Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: Berounka 2 | Způsob lovu: Plavaná
Tak po dlouhe dobe zacali rybky spolupracovat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. března 2009 v 19:13® Beer.Beda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. března 2009 v 19:11® Beer.Beda
- Datum lovu: 7.3 09 | Revír: Mělník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak se v sobotu zadařilo, nejspíš to bylo v době kdy je rybolov zakázán, protože to bylo ve 23:26 ale ty míry 50cm a 3,30kg no pytlák nejsem, ale tohle muselo domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. března 2009 v 17:03® 1Mara
-
Já dnes jen na skok a moc se jim nechtělo
takže jen pět kousků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. března 2009 v 17:02® skwor
- Datum lovu: 9.3. | Způsob lovu: Feeder
Venku to konečně začíná vypadat trošku jarně a třetí letošní vycházka k vodě konečně přinesla úlovek. Sice cejna, ale ten pohled na ohlou feederovou špičku mi chyběl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. března 2009 v 16:59® Georgino
- Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme s kamaprády byli ukojit přívlačový absťák
Štiky neuvěřitelně spolupracovali. 2× jsme se dostali i přes 80 cm, několik ryb přes 70 cm, spousta dalších 60+ cm. Parádní den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. března 2009 ve 21:42® adam
- Revír: velká řeka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se povedlo 15 rybek do 30cm, tloušti, plotice, perlini…bylo málo času..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. března 2009 v 17:56® Scanix
- Datum lovu: 8.3.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na chvilku s plavkou a rohlickem zmirnit svuj vlackarsky abstak…povedlo se cca 10 tloustu a pak me od nasi zrujnovane ricky vyhnal podvodni bagr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 20:38® Vlaštovka
- Revír: nesvaz. | Způsob lovu: Plavaná
Konečně první rybky… 2 ploťky, perlínů taky dost a navrch jeden cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 v 19:42® 1Mara
-
Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 v 19:40® 1Mara
-
Mám z dnešní rybářské výpravy velkou radost 11ks pstrouška duh. a krásná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 v 18:10® Beer.Beda
- Datum lovu: 6.3 09 | Způsob lovu: Plavaná
Tak sem se také vydal k vodě.Letos teprve po třetí, ale zatím jsem z každé vycházky neodcházel z prázdnou.(pro puntičkáře – myšleno pěkné zážitky)Sice voda kalná a rychlá, ale o ryby nebyla nouze.Mezi úlovky se mi přimotali i dva boleni cca 40cm.Jinak hromada ouklejí,27 tloušťů,6 okounů,1 podoustev pár plotic a 3 kapří děti.Je to z jednoho místa, které doufám zůstane dlouho utajené před nenažranci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:57® doktor.fiSh
-
pivo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:54® doktor.fiSh
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: stojáčik | Způsob lovu: Plavaná
Včera to išlo, po miernom zakŕmení natiahla ryba a výsledok je na fotkách. Dnes sa zmenila oblačnosť, nepršalo, boli veľké oblaky, vyšlo aj slniečko a trochu sa schladilo, ale ryby ťahali, ale na náveternej strane.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:27® Zoles
- Datum lovu: 6.3.09 | Revír: řeky
Tak vcera letos 1. vychazka za parmama.Skouknul jsem 3 reky. Dopadlo to..... viz foto.
Nastesti jsem vypravu zachranil desitkou tloustu na jedny ricce cestou domu.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 13:20® Piranha
- Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dnes s kamosem na stojaku-feeder.Ja dva kapry okolo 40 a partak cejna 40+ a kaprika do 40.Par drbancu jeste bylo, jinak pekna chytacka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. března 2009 v 19:39® standas
- Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Rokytka 1- Kyjský rybník
Nejdříve pokus o rybu v zátoce na vltavě6 bez drbnutí,potom jsem se s kamošem přesunul na Kyják a zde vytaženo asi 10 takových to cejnů-spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. března 2009 v 17:34® Sander
- Datum lovu: 6. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Přední rameno bylo bez ledu, byl jsem tam sám a skvěle si zažehlil. Cejny, perlíny, karase, tlouště, dvě oukleje, jesena a kapříka se mi nepodařilo dostat z vázky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.