Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. března 2009 v 18:10® Beer.Beda
Beer.Beda
Datum lovu: 6.3 09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak sem se také vydal k vodě.Letos teprve po třetí, ale zatím jsem z každé vycházky neodcházel z prázdnou.(pro puntičkáře – myšleno pěkné zážitky)Sice voda kalná a rychlá, ale o ryby nebyla nouze.Mezi úlovky se mi přimotali i dva boleni cca 40cm.Jinak hromada ouklejí,27 tlou­šťů,6 okounů,1 po­doustev pár plotic a 3 kapří děti.Je to z jednoho místa, které doufám zůstane dlouho utajené před nenažranci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 7. března 2009 ve 14:57® doktor.fiSh
    doktor.fiSh

pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22712.jpg
      Sobota 7. března 2009 ve 14:54® doktor.fiSh
      doktor.fiSh
      Datum lovu: včera a dnes | Revír: stojáčik | Způsob lovu: Plavaná

Včera to išlo, po miernom zakŕmení natiahla ryba a výsledok je na fotkách. Dnes sa zmenila oblačnosť, nepršalo, boli veľké oblaky, vyšlo aj slniečko a trochu sa schladilo, ale ryby ťahali, ale na náveternej strane.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22711.jpg
        Sobota 7. března 2009 ve 14:27® Zoles
        Zoles
        Datum lovu: 6.3.09 | Revír: řeky

Tak vcera letos 1. vychazka za parmama.Skouknul jsem 3 reky. Dopadlo to..... viz foto.
        Nastesti jsem vypravu zachranil desitkou tloustu na jedny ricce cestou domu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22708.jpg
          Sobota 7. března 2009 ve 13:20® Piranha
          Piranha
          Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dnes s kamosem na stojaku-feeder.Ja dva kapry okolo 40 a partak cejna 40+ a kaprika do 40.Par drbancu jeste bylo, jinak pekna chytacka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22705.jpg
            Pátek 6. března 2009 v 19:39® standas
            standas
            Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Rokytka 1- Kyjský rybník

Nejdříve pokus o rybu v zátoce na vltavě6 bez drbnutí,potom jsem se s kamošem přesunul na Kyják a zde vytaženo asi 10 takových to cejnů-spokojenost.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22696.jpg
              Pátek 6. března 2009 v 17:34® Sander
              Sander
              Datum lovu: 6. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Přední rameno bylo bez ledu, byl jsem tam sám a skvěle si zažehlil. Cejny, perlíny, karase, tlouště, dvě oukleje, jesena a kapříka se mi nepodařilo dostat z vázky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22695.jpg
                Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:42® Damys
                Damys
                Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22692.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22693.jpg
                  Čtvrtek 5. března 2009 v 19:36® adam
                  adam
                  Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22675.jpg
                    Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12® fishfever
                    Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší :-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:14® VODA
                      VODA
                      Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná

Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22672.jpg
                        Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:12® Kazan
                        Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22670.jpg
                          Středa 4. března 2009 ve 20:32® adam
                          adam

no comment:-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22660.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22658.jpg
                            Středa 4. března 2009 ve 20:25® adam
                            adam
                            Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..:-D

Úterý 3. března 2009 ve 22:19® doktor.fiSh
                              doktor.fiSh
                              Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka

plavačka, picker aj feeder, ale len zero :-(( ale bolo krásne, zima :o

Úterý 3. března 2009 ve 20:42® adam
                                adam

Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'

Úterý 3. března 2009 v 16:28® Piranha
                                  Piranha
                                  Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL

Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu :-D :D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.pivo pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22652.jpg
                                    Pondělí 2. března 2009 v 19:24® kynolog
                                    kynolog
                                    Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22648.jpg
                                      Pondělí 2. března 2009 v 18:58® Kazan
                                      Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22647.jpg
                                        Pondělí 2. března 2009 v 18:43® Leník
                                        Leník
                                        Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Můj první letošní úlovek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22646.jpg
                                          Pondělí 2. března 2009 v 17:43® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: 2.3. | Způsob lovu: Plavaná

Čistá nula. Ale vzhledem k dlouhotrvající zimě byl i ten pobyt u vody příjemný.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22641.jpg
                                            Neděle 1. března 2009 v 18:59® hecht
                                            hecht

Dnes pokus o nemožné. Mise ,,chytit aspoň něco '' dopadla tak nějak dle dnešních možností.Já jsem chytil h…o, Ajda hromadu bodláků a Sander jednoho tlouště. Stav a barva vody v řece toť dnešní největší problém.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22638.jpg
                                              Sobota 28. února 2009 v 19:39® VODA
                                              VODA
                                              Datum lovu: 28.2.09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes prvni vylet na sportovni vodu a hned nekolik krasnych kluku se povedlo. Na fotce kominovo vnuk novy rybarska krev v rodine pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22636.jpg
                                                Sobota 28. února 2009 v 19:11® hecht
                                                hecht
                                                Datum lovu: dneska | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Řeka skoro nechytatelná, bo nám to nějak moc taje. Musel jsem si chytit alespoň jednoho, aby měla dušička pokoj.Jediné normální místo byl náhon.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22635.jpg
                                                  Sobota 28. února 2009 v 19:03® Piranha
                                                  Piranha
                                                  Datum lovu: Dneska | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem vyrazil na stoják, ale bohužel, všechny tři byly ještě pod ledem. Tak jsem vypálil na Labe.Dostal mne sice déšť a zima, ale 4 hodinky jsem to vydržel.Ryby začaly brát až při dešti a po zakrmení cca 5m od břehu.Vytáhl jsem celkem 5 cejnů od 41 do 56cm a jednoho ,,ševce,, vše na červy a kombinaci červa s dendrobenou­.Konečně po dlouhém čekání slušná rybařina.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22634.jpg
                                                    Sobota 28. února 2009 v 17:07® Holajz2
                                                    Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Morava 22 | Způsob lovu: Plavaná

Letošní první návštěva Moravy. Dopadlo to pod očekávání. Místo plánovaného duháčka, jsme chytili jedinou rybu, Peťan zůstal tentokrát bezrybka. :-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22631.jpg
                                                      Sobota 28. února 2009 v 16:57® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Na posledni unorovy den se pocasi vylepsilo, jen voda byla zvedla a zakaleno od tajiciho snehu a tak hodinka s cerkou na feeder ani plavku neprinesla ani zaber…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22630.jpg
                                                        Sobota 28. února 2009 v 16:32® vagi
                                                        vagi
                                                        Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Černošín - soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní „závěrečná“ na ďuznách se mi moc líbila. Uloveno cca 20 ryb za 3 hodiny, nejvíce duháků, několik sivenů a štička.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22627.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22628.jpg
                                                          Středa 25. února 2009 v 18:59® tomason
                                                          Revír: Sl.Harta | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem se jel podívat a udělat pár foteček.Proutek jsem měl taky. Tak jsem to prubnul a dobře jsem udělal. Vytáhl jsem oukleje, plotičky, tlouště, perlína, pd, po a lipana. Takže pohoda až na to, že je tam žalostně málo vody

Pondělí 23. února 2009 ve 20:27® Zoles
                                                            Zoles

Tak jsem se dnes od sve ricky vratil hodne smutnej. Slezl snih a teprve ted je videt co tady za paseku napachali kamaradi vydriskove. Celej breh je posetej supinami,aspon vim kam se podeli kapri,karasove a plotice. Tlousti a proudnici jsou nastesti resistentni.

uprava: presun textu k fotkamTento příspěvek byl 25.2.2009 v 11:45 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img8620.jpg