Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. března 2009 v 18:10® Beer.Beda
- Datum lovu: 6.3 09 | Způsob lovu: Plavaná
Tak sem se také vydal k vodě.Letos teprve po třetí, ale zatím jsem z každé vycházky neodcházel z prázdnou.(pro puntičkáře – myšleno pěkné zážitky)Sice voda kalná a rychlá, ale o ryby nebyla nouze.Mezi úlovky se mi přimotali i dva boleni cca 40cm.Jinak hromada ouklejí,27 tloušťů,6 okounů,1 podoustev pár plotic a 3 kapří děti.Je to z jednoho místa, které doufám zůstane dlouho utajené před nenažranci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:57® doktor.fiSh
-
pivo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:54® doktor.fiSh
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: stojáčik | Způsob lovu: Plavaná
Včera to išlo, po miernom zakŕmení natiahla ryba a výsledok je na fotkách. Dnes sa zmenila oblačnosť, nepršalo, boli veľké oblaky, vyšlo aj slniečko a trochu sa schladilo, ale ryby ťahali, ale na náveternej strane.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 14:27® Zoles
- Datum lovu: 6.3.09 | Revír: řeky
Tak vcera letos 1. vychazka za parmama.Skouknul jsem 3 reky. Dopadlo to..... viz foto.
Nastesti jsem vypravu zachranil desitkou tloustu na jedny ricce cestou domu.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. března 2009 ve 13:20® Piranha
- Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dnes s kamosem na stojaku-feeder.Ja dva kapry okolo 40 a partak cejna 40+ a kaprika do 40.Par drbancu jeste bylo, jinak pekna chytacka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. března 2009 v 19:39® standas
- Datum lovu: 6.3.2009 | Revír: Rokytka 1- Kyjský rybník
Nejdříve pokus o rybu v zátoce na vltavě6 bez drbnutí,potom jsem se s kamošem přesunul na Kyják a zde vytaženo asi 10 takových to cejnů-spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. března 2009 v 17:34® Sander
- Datum lovu: 6. března 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Přední rameno bylo bez ledu, byl jsem tam sám a skvěle si zažehlil. Cejny, perlíny, karase, tlouště, dvě oukleje, jesena a kapříka se mi nepodařilo dostat z vázky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:42® Damys
- Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 v 19:36® adam
- Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12® fishfever
- Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:14® VODA
- Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná
Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:12® Kazan
- Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. března 2009 ve 20:32® adam
-
no comment
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. března 2009 ve 20:25® adam
- Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 ve 22:19® doktor.fiSh
- Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka
plavačka, picker aj feeder, ale len zero
ale bolo krásne, zima :o
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 ve 20:42® adam
-
Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 v 16:28® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL
Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu
:D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 19:24® kynolog
- Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 18:58® Kazan
- Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 18:43® Leník
- Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Můj první letošní úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 17:43® skwor
- Datum lovu: 2.3. | Způsob lovu: Plavaná
Čistá nula. Ale vzhledem k dlouhotrvající zimě byl i ten pobyt u vody příjemný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2009 v 18:59® hecht
-
Dnes pokus o nemožné. Mise ,,chytit aspoň něco '' dopadla tak nějak dle dnešních možností.Já jsem chytil h…o, Ajda hromadu bodláků a Sander jednoho tlouště. Stav a barva vody v řece toť dnešní největší problém.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:39® VODA
- Datum lovu: 28.2.09 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes prvni vylet na sportovni vodu a hned nekolik krasnych kluku se povedlo. Na fotce kominovo vnuk novy rybarska krev v rodine
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:11® hecht
- Datum lovu: dneska | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Řeka skoro nechytatelná, bo nám to nějak moc taje. Musel jsem si chytit alespoň jednoho, aby měla dušička pokoj.Jediné normální místo byl náhon.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:03® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem vyrazil na stoják, ale bohužel, všechny tři byly ještě pod ledem. Tak jsem vypálil na Labe.Dostal mne sice déšť a zima, ale 4 hodinky jsem to vydržel.Ryby začaly brát až při dešti a po zakrmení cca 5m od břehu.Vytáhl jsem celkem 5 cejnů od 41 do 56cm a jednoho ,,ševce,, vše na červy a kombinaci červa s dendrobenou.Konečně po dlouhém čekání slušná rybařina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 17:07® Holajz2
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Morava 22 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní první návštěva Moravy. Dopadlo to pod očekávání. Místo plánovaného duháčka, jsme chytili jedinou rybu, Peťan zůstal tentokrát bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 16:57® Scanix
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
Na posledni unorovy den se pocasi vylepsilo, jen voda byla zvedla a zakaleno od tajiciho snehu a tak hodinka s cerkou na feeder ani plavku neprinesla ani zaber…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 16:32® vagi
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Černošín - soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnešní „závěrečná“ na ďuznách se mi moc líbila. Uloveno cca 20 ryb za 3 hodiny, nejvíce duháků, několik sivenů a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. února 2009 v 18:59® tomason
- Revír: Sl.Harta | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem se jel podívat a udělat pár foteček.Proutek jsem měl taky. Tak jsem to prubnul a dobře jsem udělal. Vytáhl jsem oukleje, plotičky, tlouště, perlína, pd, po a lipana. Takže pohoda až na to, že je tam žalostně málo vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. února 2009 ve 20:27® Zoles
-
Tak jsem se dnes od sve ricky vratil hodne smutnej. Slezl snih a teprve ted je videt co tady za paseku napachali kamaradi vydriskove. Celej breh je posetej supinami,aspon vim kam se podeli kapri,karasove a plotice. Tlousti a proudnici jsou nastesti resistentni.
uprava: presun textu k fotkamTento příspěvek byl 25.2.2009 v 11:45 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.