Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:42® Damys
Damys
Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22692.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22693.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 5. března 2009 v 19:36® adam
    adam
    Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22675.jpg
      Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12® fishfever
      Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší :-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:14® VODA
        VODA
        Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná

Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22672.jpg
          Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:12® Kazan
          Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22670.jpg
            Středa 4. března 2009 ve 20:32® adam
            adam

no comment:-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22660.jpg
              Středa 4. března 2009 ve 20:25® adam
              adam
              Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..:-D

Úterý 3. března 2009 ve 22:19® doktor.fiSh
                doktor.fiSh
                Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka

plavačka, picker aj feeder, ale len zero :-(( ale bolo krásne, zima :o

Úterý 3. března 2009 ve 20:42® adam
                  adam

Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'

Úterý 3. března 2009 v 16:28® Piranha
                    Piranha
                    Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL

Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu :-D :D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.pivo pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22652.jpg
                      Pondělí 2. března 2009 v 19:24® kynolog
                      kynolog
                      Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22648.jpg
                        Pondělí 2. března 2009 v 18:58® Kazan
                        Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22647.jpg
                          Pondělí 2. března 2009 v 18:43® Leník
                          Leník
                          Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Můj první letošní úlovek:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22646.jpg
                            Pondělí 2. března 2009 v 17:43® skwor
                            skwor
                            Datum lovu: 2.3. | Způsob lovu: Plavaná

Čistá nula. Ale vzhledem k dlouhotrvající zimě byl i ten pobyt u vody příjemný.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22641.jpg
                              Neděle 1. března 2009 v 18:59® hecht
                              hecht

Dnes pokus o nemožné. Mise ,,chytit aspoň něco '' dopadla tak nějak dle dnešních možností.Já jsem chytil h…o, Ajda hromadu bodláků a Sander jednoho tlouště. Stav a barva vody v řece toť dnešní největší problém.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22638.jpg
                                Sobota 28. února 2009 v 19:39® VODA
                                VODA
                                Datum lovu: 28.2.09 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes prvni vylet na sportovni vodu a hned nekolik krasnych kluku se povedlo. Na fotce kominovo vnuk novy rybarska krev v rodine pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22636.jpg
                                  Sobota 28. února 2009 v 19:11® hecht
                                  hecht
                                  Datum lovu: dneska | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Řeka skoro nechytatelná, bo nám to nějak moc taje. Musel jsem si chytit alespoň jednoho, aby měla dušička pokoj.Jediné normální místo byl náhon.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22635.jpg
                                    Sobota 28. února 2009 v 19:03® Piranha
                                    Piranha
                                    Datum lovu: Dneska | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem vyrazil na stoják, ale bohužel, všechny tři byly ještě pod ledem. Tak jsem vypálil na Labe.Dostal mne sice déšť a zima, ale 4 hodinky jsem to vydržel.Ryby začaly brát až při dešti a po zakrmení cca 5m od břehu.Vytáhl jsem celkem 5 cejnů od 41 do 56cm a jednoho ,,ševce,, vše na červy a kombinaci červa s dendrobenou­.Konečně po dlouhém čekání slušná rybařina.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22634.jpg
                                      Sobota 28. února 2009 v 17:07® Holajz2
                                      Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Morava 22 | Způsob lovu: Plavaná

Letošní první návštěva Moravy. Dopadlo to pod očekávání. Místo plánovaného duháčka, jsme chytili jedinou rybu, Peťan zůstal tentokrát bezrybka. :-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22631.jpg
                                        Sobota 28. února 2009 v 16:57® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder

Na posledni unorovy den se pocasi vylepsilo, jen voda byla zvedla a zakaleno od tajiciho snehu a tak hodinka s cerkou na feeder ani plavku neprinesla ani zaber…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22630.jpg
                                          Sobota 28. února 2009 v 16:32® vagi
                                          vagi
                                          Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Černošín - soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní „závěrečná“ na ďuznách se mi moc líbila. Uloveno cca 20 ryb za 3 hodiny, nejvíce duháků, několik sivenů a štička.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22627.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22628.jpg
                                            Středa 25. února 2009 v 18:59® tomason
                                            Revír: Sl.Harta | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem se jel podívat a udělat pár foteček.Proutek jsem měl taky. Tak jsem to prubnul a dobře jsem udělal. Vytáhl jsem oukleje, plotičky, tlouště, perlína, pd, po a lipana. Takže pohoda až na to, že je tam žalostně málo vody

Pondělí 23. února 2009 ve 20:27® Zoles
                                              Zoles

Tak jsem se dnes od sve ricky vratil hodne smutnej. Slezl snih a teprve ted je videt co tady za paseku napachali kamaradi vydriskove. Celej breh je posetej supinami,aspon vim kam se podeli kapri,karasove a plotice. Tlousti a proudnici jsou nastesti resistentni.

uprava: presun textu k fotkamTento příspěvek byl 25.2.2009 v 11:45 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img8620.jpg
                                                Neděle 22. února 2009 ve 23:40® hecht
                                                hecht
                                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22591.jpg
                                                  Neděle 22. února 2009 ve 23:35® hecht
                                                  hecht
                                                  Datum lovu: 22.2.2009 | Revír: soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Jo, jo vše podstatné už psal Sander, tak pouze rekapitulace.Chy­ceno pouze 10 ryb, pár jich spadlo ale většina ryb to zcela ignorovala. No ale pořád lepší než prdět do gauče :-))

Neděle 22. února 2009 ve 21:11® Damys
                                                    Damys
                                                    Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na tři hodky s mušákem. Počasí sice pod psa,ale rybky dodela kousaly. Povodil jsem si pár cejnů ,avšak žádný se nepodíval na břeh. To je tak ,když to podceníte a nevemete si podběrák.Foto rybky tedy žádné.Snad jen jeden objekt byl zajímavý na obrázek a navíc jsem ho evidentně nevzrušoval.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22588.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22589.jpg
                                                      Neděle 22. února 2009 ve 20:47® dangerous fishing
                                                      dangerous fishing
                                                      Datum lovu: za mlada

luhacovice za mlada super ulovky:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22584.jpg
                                                        Neděle 22. února 2009 v 19:23® FishmanAlda
                                                        FishmanAlda
                                                        Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Plavaná

dnešní dírkovačka dopadla pod očekávání nejvetší ryba byla PD 49cm dále pak ještě nějací menší ale nebylo jich mnoho :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22575.jpg
                                                          Neděle 22. února 2009 v 19:20® FishmanAlda
                                                          FishmanAlda
                                                          Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Plavaná
                                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22573.jpg
                                                            Neděle 22. února 2009 v 18:48® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 22. února 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Hechtovi dík za odvoz a zapůjčené vláčecí nástrahy, bo se pstruhovým těstem jsem marně proseděl víc jak polovinu doby lovu. Všichni tři jsme nakonec vyžehlili pár fišek a tím bych letošní dírkařinu uzavřel. Počasí se moc nevydařilo, ale bylo to pěkný.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22570.jpg