Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:42® Damys
- Datum lovu: 5.3.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na tři hoďky s mušákem podél Srpiny. Rybkám moc nechutnalo.Nakonec se dali přemluvit dva cejni,ale na břeh se nepodívali.Oba spadli těsně u břehu. Jědiná rybka co se dostala z vody byl kupodivu candát,zato však výstavní odhadem 65+.Tak mušáckej osobák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 v 19:36® adam
- Datum lovu: 5.3.2009 | Revír: Velká řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes ještě větší vítr než včera,tak jsem musel změnit místo,dokonce i řeku, najit si nové někde v udolí..ale bylo celkem pěkně, i ryby brali do té dobi než nezačlo pršet..aspoň jsem poprvé letos zmoknul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 v 19:12® fishfever
- Datum lovu: 5.3 2009 | Revír: Baška | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem konečně zahájil sezonu rybky celkem spolupracovaly asi 28 plotic a jeden kapřík zítra to bude lepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:14® VODA
- Datum lovu: 2.3.09 | Revír: 441008 | Způsob lovu: Plavaná
Takovi mali kluci a berou tak velky koule a lapacka pekna uz to zacina byt o rybach a nwww.chytej.cz o rymne!!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. března 2009 ve 13:12® Kazan
- Datum lovu: 5.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Vody hodně, velký vítr, byl jsem rád za dva tlouště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. března 2009 ve 20:32® adam
-
no comment
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. března 2009 ve 20:25® adam
- Datum lovu: 3.4. | Revír: JČ -řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jim chutnala kukuřice, červy moc nee–..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 ve 22:19® doktor.fiSh
- Datum lovu: Predvčerom | Revír: rieka
plavačka, picker aj feeder, ale len zero
ale bolo krásne, zima :o
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 ve 20:42® adam
-
Tak jsem si dnes konečně trošku zachytal ale jen krátce,misto oběda jsem jel na ryby na hodku ,a voda žila takže spokojenost naky tlouštici a proudničci, zitra je jdu potrapit asi na cely den…:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. března 2009 v 16:28® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: Masarykova nemocnice UL
Tak dneska se mi povedl po dlouhem cekani tenhle kousek.Kluk jako buk.A co je dulezity, ve znameni ma rybu
:D tak to bude dalsi ustecka vydra.Jednu vidřici uz doma mam, tak ted to bude ono.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 19:24® kynolog
- Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
První lov v roce a takovej ůlovek, docela dobrý ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 18:58® Kazan
- Datum lovu: 2.3.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl dnes prohnat splávek a spíš kouknout jak to vypadá s vodou, chyceni 2 tloušti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 18:43® Leník
- Datum lovu: 1.3.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Můj první letošní úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. března 2009 v 17:43® skwor
- Datum lovu: 2.3. | Způsob lovu: Plavaná
Čistá nula. Ale vzhledem k dlouhotrvající zimě byl i ten pobyt u vody příjemný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2009 v 18:59® hecht
-
Dnes pokus o nemožné. Mise ,,chytit aspoň něco '' dopadla tak nějak dle dnešních možností.Já jsem chytil h…o, Ajda hromadu bodláků a Sander jednoho tlouště. Stav a barva vody v řece toť dnešní největší problém.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:39® VODA
- Datum lovu: 28.2.09 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes prvni vylet na sportovni vodu a hned nekolik krasnych kluku se povedlo. Na fotce kominovo vnuk novy rybarska krev v rodine
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:11® hecht
- Datum lovu: dneska | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Řeka skoro nechytatelná, bo nám to nějak moc taje. Musel jsem si chytit alespoň jednoho, aby měla dušička pokoj.Jediné normální místo byl náhon.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 19:03® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: 441.... | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem vyrazil na stoják, ale bohužel, všechny tři byly ještě pod ledem. Tak jsem vypálil na Labe.Dostal mne sice déšť a zima, ale 4 hodinky jsem to vydržel.Ryby začaly brát až při dešti a po zakrmení cca 5m od břehu.Vytáhl jsem celkem 5 cejnů od 41 do 56cm a jednoho ,,ševce,, vše na červy a kombinaci červa s dendrobenou.Konečně po dlouhém čekání slušná rybařina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 17:07® Holajz2
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Morava 22 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní první návštěva Moravy. Dopadlo to pod očekávání. Místo plánovaného duháčka, jsme chytili jedinou rybu, Peťan zůstal tentokrát bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 16:57® Scanix
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Feeder
Na posledni unorovy den se pocasi vylepsilo, jen voda byla zvedla a zakaleno od tajiciho snehu a tak hodinka s cerkou na feeder ani plavku neprinesla ani zaber…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. února 2009 v 16:32® vagi
- Datum lovu: 28.2.2009 | Revír: Černošín - soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnešní „závěrečná“ na ďuznách se mi moc líbila. Uloveno cca 20 ryb za 3 hodiny, nejvíce duháků, několik sivenů a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. února 2009 v 18:59® tomason
- Revír: Sl.Harta | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem se jel podívat a udělat pár foteček.Proutek jsem měl taky. Tak jsem to prubnul a dobře jsem udělal. Vytáhl jsem oukleje, plotičky, tlouště, perlína, pd, po a lipana. Takže pohoda až na to, že je tam žalostně málo vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. února 2009 ve 20:27® Zoles
-
Tak jsem se dnes od sve ricky vratil hodne smutnej. Slezl snih a teprve ted je videt co tady za paseku napachali kamaradi vydriskove. Celej breh je posetej supinami,aspon vim kam se podeli kapri,karasove a plotice. Tlousti a proudnici jsou nastesti resistentni.
uprava: presun textu k fotkamTento příspěvek byl 25.2.2009 v 11:45 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. února 2009 ve 23:40® hecht
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 22. února 2009 ve 23:35® hecht
- Datum lovu: 22.2.2009 | Revír: soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Jo, jo vše podstatné už psal Sander, tak pouze rekapitulace.Chyceno pouze 10 ryb, pár jich spadlo ale většina ryb to zcela ignorovala. No ale pořád lepší než prdět do gauče
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. února 2009 ve 21:11® Damys
- Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na tři hodky s mušákem. Počasí sice pod psa,ale rybky dodela kousaly. Povodil jsem si pár cejnů ,avšak žádný se nepodíval na břeh. To je tak ,když to podceníte a nevemete si podběrák.Foto rybky tedy žádné.Snad jen jeden objekt byl zajímavý na obrázek a navíc jsem ho evidentně nevzrušoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. února 2009 ve 20:47® dangerous fishing
- Datum lovu: za mlada
luhacovice za mlada super ulovky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. února 2009 v 19:23® FishmanAlda
- Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Plavaná
dnešní dírkovačka dopadla pod očekávání nejvetší ryba byla PD 49cm dále pak ještě nějací menší ale nebylo jich mnoho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. února 2009 v 19:20® FishmanAlda
- Datum lovu: 22.2.09 | Revír: Křídla | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 22. února 2009 v 18:48® Sander
- Datum lovu: 22. února 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Hechtovi dík za odvoz a zapůjčené vláčecí nástrahy, bo se pstruhovým těstem jsem marně proseděl víc jak polovinu doby lovu. Všichni tři jsme nakonec vyžehlili pár fišek a tím bych letošní dírkařinu uzavřel. Počasí se moc nevydařilo, ale bylo to pěkný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.