Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 21. února 2009 v 16:53® čabi
čabi

Kurňa,proč mi nejdou vložit fotky napoprvý?

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22529.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 21. února 2009 v 16:47® čabi
    čabi
    Datum lovu: 21.2.2009 | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes opět na řece.Výsledek 11 ryb:8 tloušťů,1 jesen,1 cejn a 1 plotice.Za necelý tři hoďky to de.Ještě jedna věc,na řece nám řádí nějakej požírač kaprů.Není to první kapr co jsem viděl v tomto stavu.

Pátek 20. února 2009 ve 20:32® čabi
      čabi
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22522.jpg
        Pátek 20. února 2009 ve 20:30® čabi
        čabi
        Datum lovu: 20.2.2009 | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná

Za dvě hoďky jsem na plavačku chytil tři tlouště okolo 35cm,dva mi spadli,pak dvě plotičky a ještě jsem potkal hejno kaprů,ale ani jeden nezabral.9-)

Pátek 20. února 2009 ve 13:33® Zoles
          Zoles
          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22517.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22518.jpg
            Čtvrtek 19. února 2009 v 19:29® dangerous fishing
            dangerous fishing
            Datum lovu: 19.2. | Způsob lovu: Plavaná

joooooooooooooo tak jsme byli na jeleckach zima jak ....... ale supeeeeeeeeeeer bylo to perfektni konecne ryby ondra tu fotky dal takze tak jsme my chytali zitra jdem zas:-D :-D

Čtvrtek 19. února 2009 v 19:24® OndraČ
              OndraČ
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22508.jpg
                Středa 18. února 2009 ve 21:53® Zoles
                Zoles
                Datum lovu: dnes | Revír: plavana

Tak dnes odpo na rybach,rybkach. Vytah sem jich sice 42 ale nic nemelo vice jak 30cm, takze sem ani nefotil. Zitra se jedu podivat do ty Plzne tak doufam ze nepotkam zadnyho pitlaka-bude maler.

Středa 18. února 2009 ve 20:46® dangerous fishing
                  dangerous fishing
                  Datum lovu: 18.2 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsme sli s Ondrou na rybky on na okounky nebo co a ja na splavecek na mimosku ale jen sem prisel a uz sem odchazel bylo pekne a mysleli jsme ze to roztalo uz davno omyl je to tvrdy jak hlava arapajmy to si jeste pockame

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22490.jpg
                    Středa 18. února 2009 v 19:39® OndraČ
                    OndraČ
                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22480.jpg
                      Středa 18. února 2009 v 19:36® OndraČ
                      OndraČ
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22479.jpg
                        Středa 18. února 2009 v 19:33® OndraČ
                        OndraČ

Tak sem čel na okouny s hnojáčkem a taky sem nic nechytil!! :-( :-( :-| :-| Tak tady aspon pár fotek od vody!!

Úterý 17. února 2009 v 17:25® Kublaj
                          Kublaj

Výprava za okouny se nezdařila, za 3,5 hodiny sem neměl ani záběr , asi jim hnojáčci nechutnaj :o)))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22469.jpg
                            Pondělí 16. února 2009 ve 23:01® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: Dnes | Revír: Plavana

Po prolezenym vikendu s nakou virozou od Adama-bracha,sem to dnes uz nevydrzel a sel jsem aspon na hodku a pul. Docela me rybky pobavili,15ks jako vzdy proudnik,tlou­st,plotice no a 1 obrhrouzek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22466.jpg
                              Pondělí 16. února 2009 v 19:42® FishmanAlda
                              FishmanAlda
                              Datum lovu: 15.2 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Plavaná

vcera na rece a byl se, pritelkyni prechytat 2:0 ale alespon sme nebyli sami potkali sme i jine tiche blazny ;-)

Neděle 15. února 2009 v 17:01® xyz
                                Datum lovu: 15.2. | Revír: jizera 3

Dnes na Jizere se splaveckem absolutni zero

Neděle 15. února 2009 v 16:47® Poky
                                  Poky
                                  Datum lovu: 15.2.2009 | Revír: 411094

dneska sme zkoušely co se dalo,ale nepřišel nám ani jeden záběr.Chytaly sme v Nelahozevsi pod jezem a na vorovině,tam pak začala jezdit parta šílenejch kajakářů,takže sme musely utéct:-( Pod jezem bylo taky mrtvo,spíš sme každou chvíly vázly o bordel na dně a jediný co sme viděly bylo asi 15 kormoránů a jedna na břehu rozcupovaná labuť od bůhví čeho,ale nebyl to pěknej pohled!!!!Chuděra jedna!!! Doufám že příště to bude lepší. Petrův Zdarpivo

Neděle 15. února 2009 v 8:56® Zoles
                                    Zoles
                                    Datum lovu: 12.2. | Revír: krásná říčka ZČ

Tak po 6ti tydenim nucenym pustu konecne na rybach. A docela to slo. Ven se podivalo cca 40 ry ve slozeni tloust,proudnik a plotice. Lovu zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22433.jpg
                                      Sobota 14. února 2009 v 19:53® adam
                                      adam
                                      Způsob lovu: Plavaná

bracha ZOLES........
                                      a sorry za ty tri fotky vymazte to …
                                      fakt sorry :-'

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22415.jpg
                                        Sobota 14. února 2009 v 19:41® adam
                                        adam
                                        Datum lovu: 13.2. | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22412.jpg
                                          Sobota 14. února 2009 v 19:12® adam
                                          adam
                                          Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak vcera na rybach s brachou se podarilo 20 ryb..tloušti, plotice a proudnici jo a naky hrouzci. tak tohle je přispevek z lovu… :-) Dnes bylo krasne ale nemohli jsme vyrazit..:-(

JA se přidam k Hany-mu a Sander-ovi, takze povidat si o tom mate ve vseobecne diskuzi,stajne to pak svechno vymazou…:-93; my vsichni jsme zvedavi na to co kdo chytil a ne na to co si o tom kdo mysli… diky a sorry

Sobota 14. února 2009 v 18:30® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 14. února 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Stejné místo jako včera, horší, počasí, ryb o něco více. Tloušti, plotice a opět jeden proudník.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22409.jpg
                                              Sobota 14. února 2009 v 17:43® čabi
                                              čabi
                                              Datum lovu: 14.2.2009 | Revír: R1 | Způsob lovu: Feeder

feedrovačka na řece přinesla 4 tlouště,2 ryby mi spadly,lov znepříjemňoval prudkej vítr

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22406.jpg
                                                Sobota 14. února 2009 v 15:39® dangerous fishing
                                                dangerous fishing
                                                Datum lovu: leden 09

Tak jsme navstivili francii je tam nadherne a tato lokalita chalette sur loing u montargis je krasna prirodni rezervace s bohatym obsazením zivocichu jedina chyba je ze se tam nesmi rybarit ale chapu je

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22399.jpg
                                                  Sobota 14. února 2009 ve 12:15® ART
                                                  ART

Tak jsem šel taky vytáhnout pruty a červy. Aspoň že bylo pěkně ale na první šupinu musím ještě čekat

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22397.jpg
                                                    Pátek 13. února 2009 v 18:58® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 13. února 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Pár krátkých úseků s ledem jen po krajích posloužilo k dobré žehlírně menších ryb. Bylo jich myslím 12. Neskutečná zima, –4°C a silný protivítr. Každý druhý nához jsem se musel porvat se zamrzlými očky.
                                                    V závěru jsem už neměl sílu napíchnout nástrahu, tak zmrzlé byly mé prsty. Chtěl jsem vyfotit i pěkného proudníka, letos premiérového, ale nakundil se mi sníh do objektivu a tím veškeré focení skončilo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22394.jpg
                                                      Čtvrtek 12. února 2009 v 18:44® adam
                                                      adam
                                                      Revír: ....

Dnes jsem se tam byl zase podivat, led uz je skoro pric.. to jsem jeste nevideli kolik jich bylo ve vode a pekny…Netusil jsem ze tady rozpoutam takovy peklo…=-|

Čtvrtek 12. února 2009 v 18:36® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 12.2.2009 | Revír: plavaná

Právě jsem přišel od vody. Prsty nemůžu ani narovnat. Povodil jsem si 4 tlouštíky do 35 cm, ani jsem je netrápil focením. Ty Adamovy obrázky o kus níž je práce vydry. Loni pár čerstvě odstavených mláďat vyrubal úsek, kde jsem právě byl. Je tam teď asi čtvrtina ryb co loni. Jeden z dnes chycených tloušťů měl v ocase díry po vydřích špičácích – na onom místě běžný jev.
                                                        A to je vydra proti kormoránům pořád ještě zlatá.

Středa 11. února 2009 ve 21:39® adam
                                                          adam
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22376.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22377.jpg
                                                            Středa 11. února 2009 ve 21:35® adam
                                                            adam
                                                            Revír: fotak..na polozenou

Moc jste mně nepotešili,já vás taky nepotešim…:-93;