Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.434 příspěvků, z toho 18434 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. února 2009 ve 13:46® Piranha
- Datum lovu: Dneska | Revír: 441......... | Způsob lovu: Plavaná
Dneska s Monasterem na šoulačce.Chytil jsem jen dve ryby a to dva karasy.Chudaci byly pomlaceny od kormoranu.Jednomu jsem dal sanci, ale druhej to musel schytat.Nemel temer zadny supiny, ten by zimu nerozdejchal.Plaval u brehu a koukala mu hrebtni ploutev, chytil jsem ho tak, ze jsem mu dal cerva pred tlamu a on to nasal.Do vecera by ho sezrala krysa nebo kormoran.Videl jsem i jelce proudnika jak plavala brichem nahoru.Sice dejchal, ale koukali mu streva.Jsou to zmrdi cerny a melo by se to strilet uz konecne.Vubec mne rybarina dneska netesila.Ten prvni karas mel velkou temner zahojenou ranu
na boku, to muselo bejt uz od srpna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. února 2009 ve 13:07® albin
-
Ještě foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. února 2009 ve 13:03® albin
- Datum lovu: 8.2.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Dnes jen jeden cejn.Sice se všude po řece válela hejna kaprů,ale nežrali.Nebo to neumim.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. února 2009 v 10:22® Raf
- Datum lovu: 8.2.2009 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera proběhly velmi solidní závody v lovu na dírkách v Dolních Jirčanech. Pretekárů bylo okolo 30ti a jen pár z nich si nesáhlo na rybu. Vracel jsem se z nich spokojen, nejen protože jsem závody vyhrál a ukořistil hlavní cenu – echolot
K vítěžství vedla mixovaná
taktika smáčkování, twisterování, marmyškování a lovu
s rybičkou.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. února 2009 ve 22:41® Salmo
- Datum lovu: 7.2.2009 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná
Tak první letošní chytačka dopadla na výbornou.Zprvu se mi nechtělo,ale jarní počasí mě vyhlano z domu.Nakonec jsem přemluvil 11 rybek(9 plotic,1 perlín a 1 tloušť) a spoustu záběrů jsem neproměnil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. února 2009 ve 20:41® Scanix
- Datum lovu: 7.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes po ctvrte v sezone u vody a skutecne jsme si s kolegou pekne zachytali. Na zaver lovu jsem si povodil, otazkou je co, kdyz to posleze skoncilo ve vetvich u dna, kde se ryba osvobodila utrzenim. Moc pekny adros a matchka s 0.14mm mono jen zpivala, skoda, ale pokud to byl tloust, tak monstrozni, tak snad priste

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. února 2009 ve 20:08® Sander
- Datum lovu: 7. února 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Po odříkání kouzelné formule mi tloušti jezdili až k nohám… Pak po nich stačilo jen chňapnout a byli moji
(do té doby než kouzlo
pominulo a ryby se vrhaly zpět)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. února 2009 v 17:46® adam
- Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes to bylo pěkný… i bez chycené ryby..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. února 2009 v 18:50® adam
- Revír: otava | Způsob lovu: Feeder
Dnes setkání s parmama…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. února 2009 ve 22:07® Berty
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. února 2009 ve 22:05® Berty
- Datum lovu: 30.1.
První dírky, celkem zábava
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 21:17® Damys

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 21:15® Damys
-
Tak ještě jednou fotky.Nejak se neprotlačily:-'

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 21:10® Damys
- Datum lovu: 1.2.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření
Na hodku na Srpině,protože pak začlo silně foukat a sněžit.Pár spadlých fišek a ven se podívali tři rybky.Tloušt,karas a můj nový osobáček,moje nej…fiška chycená na mouchu.Omluvte kvalitu fotil kolega na muj foták.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 20:44® fish-team-voda
-
to je ten tlouštík

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 20:41® fish-team-voda
- Datum lovu: 1.2 | Revír: 441-047 plavaná+feeder
tak dneska na plavačku jeden tloušt a na feeder dva hrouzci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 v 17:54® hecht
-
ještě pokus o foto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 v 17:51® hecht
- Datum lovu: 1.2.2009 | Revír: brčálník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Vzhledem k počasí to byl spíš boj o přežití.90 minut jsem vzdoroval teplotě –2 ale hlavně vichru. Letos prvně bezrybka, ale ten čaj s rumem, ten potom chutnal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 13:55profil byl smazán
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 13:52profil byl smazán
- Datum lovu: 30.1.2009 | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná
Tak opožděně ale přece. První letošní chytačka a první letošní rybou se stal pstruh-38cm. na housku. Bojoval pěkně ale bylo cíti že je ztuhlý teplota u nuly nedělala ani mě dobře. Za pět hodin vytaženo ještě dalších 5 tloušťů ± 20cm. Jinak doubrava celá komplet pod ledem a chytatelný jen tři fleky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 ve 12:27® čabi
- Datum lovu: 1.2. | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná
dneska 6 tloušťů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. února 2009 v 7:59® Bandit
- Datum lovu: 31.1.2009 | Revír: Bačalský Mlýn,Dírky
Bralo to super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:06® čabi

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:02® čabi
-
tak tady jsou ty fotky z pátku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. ledna 2009 v 19:08® vagi
- Datum lovu: 31.1.2009 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes zkouška na novém soukromáku. Paráda! Ještěže jsem včera oželel hospodu a vyrazil. Takovýchto sivenů se v pěti vypraskalo cca 80. Já byl jen na chvíli a nestačil jsem valit bulvy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 17:24® čabi
- Datum lovu: 30.1. | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poprvé na řece.Po čtyřech hodinách lovu jsem chytil 33 tloušťů od 15 do 32 cm a plotici okolo 25 cm.Všechno na rohlík.Foto dodám později.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 17:00® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: riečka | Způsob lovu: Přívlač
chytačka s kamarátmi, podarili sa mi ostrieže, 3ks…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 15:20® hubertsvab
- Datum lovu: 30.1.2009 | Revír: 431 062 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní vycházka se splávkem přinesla konečně úspěch, 1. letošní ryba – plotice. Nástraha bílý červ a umělá patentka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:09® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: obrlom 2 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes mně přišla tahle pruhovaná kráska, plná jiker.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. ledna 2009 ve 22:43® 1Mara

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.