Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 11. února 2009 ve 13:21® dangerous fishing
dangerous fishing
Datum lovu: 8.2.09 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Plavaná

tak my jsme to taky zkoušeli na plavanou na zizalky rohlicek cerviky nic neslo ryby jsou jeste blbe z toho ledu ale kdy uz konecne zacnou brát pořadně?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 10. února 2009 ve 12:21® FishmanAlda
    FishmanAlda
    Datum lovu: 9.2 | Revír: Sázava 17 | Způsob lovu: Plavaná

tak sem vcera po letos podruhé vyrazil na ryby a nakonec sem byl mile prekvapen aktivitou ryb ja 7 záběru a bracha taky tak:-)

Úterý 10. února 2009 v 10:54® albin
      albin
      Datum lovu: 9.2.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Ryby čistá nula.Asi 20min jsem pozoroval na druhém břehu norka,který načuhoval do vody.Když žádnou rybku neviděl skočil do křoví a za chvíly táhnul a mordoval urputně se bránícího kosa.Nakonec ho zatáh do nory a bylo.Na závěr ještě připlavaly kachny a mezi nimi tahle nádhera mandarinská.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22324.jpg
        Pondělí 9. února 2009 v 9:28® Piranha
        Piranha
        Datum lovu: včera | Revír: 441.... | Způsob lovu: Plavaná

Zasílám ještě toho utrápeného karase.Kormorán je opravdu svině.Je to běžná velikost ryb, které kormorán pozře.Ale tady je vidět že buď utekl, nebo ho kormorán mordoval pro potěšení, jak oni rádi. 8-( 8-( 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22308.jpg
          Neděle 8. února 2009 ve 23:15® cormoran
          cormoran
          Datum lovu: 8. 2 2009 | Revír: Kačák | Způsob lovu: Plavaná

Tak je konečně po ledě:)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22305.jpg
            Neděle 8. února 2009 ve 22:06® Holajz2
            Datum lovu: 18.1.2009 | Revír: Sobáčov | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Pozdě, ale přece. Dost lidí bylo na Sobáčově a rybám to moc nesvědčilo. Ikdyž něco jsme nachytali. Že jich nakonec nebylo tolik nás nemrzelo, aspoň jsme ušetřili. Všechno byli duháci, nej 38cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22298.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22297.jpg
              Neděle 8. února 2009 v 18:24® Sander
              Sander
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22288.jpg
                Neděle 8. února 2009 v 18:18® Sander
                Sander
                Datum lovu: 8. února 2009

Z dnešní džuznařiny.

Neděle 8. února 2009 ve 14:46® Piranha
                  Piranha
                  Datum lovu: Dneska | Revír: 441......... | Způsob lovu: Plavaná

Dneska s Monasterem na šoulačce.Chytil jsem jen dve ryby a to dva karasy.Chudaci byly pomlaceny od kormoranu.Jednomu jsem dal sanci, ale druhej to musel schytat.Nemel temer zadny supiny, ten by zimu nerozdejchal.Plaval u brehu a koukala mu hrebtni ploutev, chytil jsem ho tak, ze jsem mu dal cerva pred tlamu a on to nasal.Do vecera by ho sezrala krysa nebo kormoran.Videl jsem i jelce proudnika jak plavala brichem nahoru.Sice dejchal, ale koukali mu streva.Jsou to zmrdi cerny a melo by se to strilet uz konecne.Vubec mne rybarina dneska netesila.Ten prvni karas mel velkou temner zahojenou ranu =-| na boku, to muselo bejt uz od srpna.8-( :-(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22286.jpg
                    Neděle 8. února 2009 ve 14:07® albin
                    albin

Ještě foto.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22285.jpg
                      Neděle 8. února 2009 ve 14:03® albin
                      albin
                      Datum lovu: 8.2.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes jen jeden cejn.Sice se všude po řece válela hejna kaprů,ale nežrali.Nebo to neumim. :-|

Neděle 8. února 2009 v 11:22® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 8.2.2009 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Včera proběhly velmi solidní závody v lovu na dírkách v Dolních Jirčanech. Pretekárů bylo okolo 30ti a jen pár z nich si nesáhlo na rybu. Vracel jsem se z nich spokojen, nejen protože jsem závody vyhrál a ukořistil hlavní cenu – echolot :-) K vítěžství vedla mixovaná taktika smáčkování, twisterování, marmyškování a lovu s rybičkou.

Sobota 7. února 2009 ve 23:41® Salmo
                          Salmo
                          Datum lovu: 7.2.2009 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Plavaná

Tak první letošní chytačka dopadla na výbornou.Zprvu se mi nechtělo,ale jarní počasí mě vyhlano z domu.Nakonec jsem přemluvil 11 rybek(9 plo­tic,1 perlín a 1 tloušť) a spoustu záběrů jsem neproměnil. :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22281.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22280.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22279.jpg
                            Sobota 7. února 2009 ve 21:41® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 7.2.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes po ctvrte v sezone u vody a skutecne jsme si s kolegou pekne zachytali. Na zaver lovu jsem si povodil, otazkou je co, kdyz to posleze skoncilo ve vetvich u dna, kde se ryba osvobodila utrzenim. Moc pekny adros a matchka s 0.14mm mono jen zpivala, skoda, ale pokud to byl tloust, tak monstrozni, tak snad priste :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22276.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22275.jpg
                              Sobota 7. února 2009 ve 21:08® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 7. února 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Po odříkání kouzelné formule mi tloušti jezdili až k nohám… Pak po nich stačilo jen chňapnout a byli moji :-) (do té doby než kouzlo pominulo a ryby se vrhaly zpět)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22269.jpg
                                Sobota 7. února 2009 v 18:46® adam
                                adam
                                Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes to bylo pěkný… i bez chycené ryby..:-))

Středa 4. února 2009 v 19:50® adam
                                  adam
                                  Revír: otava | Způsob lovu: Feeder

Dnes setkání s parmama…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22227.jpg
                                    Úterý 3. února 2009 ve 23:07® Berty
                                    Berty
                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22225.jpg
                                      Úterý 3. února 2009 ve 23:05® Berty
                                      Berty
                                      Datum lovu: 30.1.

První dírky, celkem zábava;-)

Neděle 1. února 2009 ve 22:17® Damys
                                        Damys
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22205.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22204.jpg
                                          Neděle 1. února 2009 ve 22:15® Damys
                                          Damys

Tak ještě jednou fotky.Nejak se neprotlačily:-'

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22202.jpg
                                            Neděle 1. února 2009 ve 22:10® Damys
                                            Damys
                                            Datum lovu: 1.2.09 | Revír: Srpina | Způsob lovu: Muškaření

Na hodku na Srpině,protože pak začlo silně foukat a sněžit.Pár spadlých fišek a ven se podívali tři rybky.Tloušt,karas a můj nový osobáček,moje nej…fiška chycená na mouchu.Omluvte kvalitu fotil kolega na muj foták.:-D

Neděle 1. února 2009 ve 21:44® fish-team-voda
                                              fish-team-voda

to je ten tlouštík :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22199.jpg
                                                Neděle 1. února 2009 ve 21:41® fish-team-voda
                                                fish-team-voda
                                                Datum lovu: 1.2 | Revír: 441-047 plavaná+feeder

tak dneska na plavačku jeden tloušt a na feeder dva hrouzci :-)

Neděle 1. února 2009 v 18:54® hecht
                                                  hecht

ještě pokus o foto…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22191.jpg
                                                    Neděle 1. února 2009 v 18:51® hecht
                                                    hecht
                                                    Datum lovu: 1.2.2009 | Revír: brčálník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Vzhledem k počasí to byl spíš boj o přežití.90 minut jsem vzdoroval teplotě –2 ale hlavně vichru. Letos prvně bezrybka, ale ten čaj s rumem, ten potom chutnal :-))

Neděle 1. února 2009 ve 14:55profil byl smazán
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22189.jpg
                                                        Neděle 1. února 2009 ve 14:52profil byl smazán
                                                        Datum lovu: 30.1.2009 | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Tak opožděně ale přece. První letošní chytačka a první letošní rybou se stal pstruh-38cm. na housku. Bojoval pěkně ale bylo cíti že je ztuhlý teplota u nuly nedělala ani mě dobře. Za pět hodin vytaženo ještě dalších 5 tloušťů ± 20cm. Jinak doubrava celá komplet pod ledem a chytatelný jen tři fleky.

Neděle 1. února 2009 ve 13:27® čabi
                                                          čabi
                                                          Datum lovu: 1.2. | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná

dneska 6 tloušťů

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22185.jpg
                                                            Neděle 1. února 2009 v 8:59® Bandit
                                                            Bandit
                                                            Datum lovu: 31.1.2009 | Revír: Bačalský Mlýn,Dírky

Bralo to super:-)