Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 31. ledna 2009 ve 22:06® čabi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 31. ledna 2009 ve 22:02® čabi
-
tak tady jsou ty fotky z pátku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. ledna 2009 ve 20:08® vagi
- Datum lovu: 31.1.2009 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes zkouška na novém soukromáku. Paráda! Ještěže jsem včera oželel hospodu a vyrazil. Takovýchto sivenů se v pěti vypraskalo cca 80. Já byl jen na chvíli a nestačil jsem valit bulvy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 18:24® čabi
- Datum lovu: 30.1. | Revír: R1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poprvé na řece.Po čtyřech hodinách lovu jsem chytil 33 tloušťů od 15 do 32 cm a plotici okolo 25 cm.Všechno na rohlík.Foto dodám později.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 18:00® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: riečka | Způsob lovu: Přívlač
chytačka s kamarátmi, podarili sa mi ostrieže, 3ks…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. ledna 2009 v 16:20® hubertsvab
- Datum lovu: 30.1.2009 | Revír: 431 062 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní vycházka se splávkem přinesla konečně úspěch, 1. letošní ryba – plotice. Nástraha bílý červ a umělá patentka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:09® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: obrlom 2 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes mně přišla tahle pruhovaná kráska, plná jiker.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. ledna 2009 ve 23:43® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 28. ledna 2009 ve 23:38® 1Mara
-
Tak dnes taky po práci na lovu s Foksíkem a 5malejch okišů a jeden větší cca 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. ledna 2009 v 16:56® lucioperce69
-
tak snad ete foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. ledna 2009 v 16:52® lucioperce69
- Datum lovu: 27.1. | Revír: potok | Způsob lovu: Muškaření
překvápko na mušku zkoušel sem na potoce tlouště pod nohama se my mihla zubatá tak sem navázal strímra a na třetí nához regulerně za hubu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. ledna 2009 v 18:01® Sander
- Datum lovu: 27. ledna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes vyžehleno ±22 šupinatejch a tradičně jsem podělal velikánskou fišku. Po pěti metrech pomalého tahu přes brzdu se šupinatej vypnul. Jak jinak…:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. ledna 2009 v 15:48® Kobr
- Datum lovu: o víkendu | Revír: Soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
siven od přítoku. Zabral na TESCO krevetku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. ledna 2009 ve 14:58® albin
- Pondělí 26. ledna 2009 ve 14:55® albin
- Datum lovu: 26.1.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes konečně první letošní rybky.První přišel tlouštík 10cm a pak dvě plotičky.Na plavku by byl asi větší mazec tak příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 v 19:42® Sander
- Datum lovu: 25. ledna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Tak se to konečně podařilo. Hechtovi i mně. První letošní fišky na svazové vodě. Vyžehlili jsme spoustu tloušťů menších velikostí a pár docela slušných plotic. Mimojiné nás poctily návštěvou kachničky karolínské, docela rarita.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 v 19:17® 1Mara
-
Takle vypadá fotka a ten okoun 41cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 v 17:00® lucioperce69
- Datum lovu: 25.1. 2009 | Revír: zamrzlej | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
štika 71cm, okouni 31,37 a konečně i přes 40 i když jenom o cenťák ale je to tam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 v 16:57® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: ostrov - JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na rybkach s Mildou a zobalo to moc pekne. Led taky fajn, zadna brecka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 v 15:08® Scanix
- Datum lovu: 25.1.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
I ten navzdory predpovedi pocasi bylo slunecno a tak jsem vzal dcerku s sebou a vyplatilo se
Behem hodinky lovu, pote uz mala zkrmila vsechny rohliky labutim a kachnam, jsem ulovil 5ks tloustiku od cca 35–48cm. Fotak jsem nechal doma, tak alespon pro ilustraci mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:37® jarryn21
- Neděle 25. ledna 2009 ve 13:34® jarryn21
- Datum lovu: včera | Revír: obrlom | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Není nad to mít dostatečně velkou díruˇ, aby se ryba vešla, vid Michale
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 ve 13:28® jarryn21
- Datum lovu: ve středu | Revír: Bačalský mlýn, soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Docela dobrý. I guláš byl fajnovej, skopovej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. ledna 2009 ve 12:06® jájá
- Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: berounka 411002 | Způsob lovu: Feeder
Tak první rybačka v tomto roce. Bohužel voda jen pod jezem, všude jinde pevný led. Rybačka byla bezrybka. Ale bylo krásné počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. ledna 2009 ve 22:29® Scanix
- Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni prijemne pocasi me vytahlo letos podruhe na ryby. Bohuzel o tom ryby asi nevedely a tak stejne jako minule, tak i dnes, jsme s kolegou nachytali zero a to bez jedineho zaberu. Holt jsme asi nemeli ty spravne rohliky, kazdopadne u vody bylo moc krasne, az na par mist, kde „clovek“ zase tvori sva zverstva…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. ledna 2009 v 17:21® Kubah
- Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Potok | Způsob lovu: Feeder
Dnes druhá vycházka na svazovku, chytil jsem malýho tlouště a dva hrouzky. Chytáno na žížalky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. ledna 2009 v 17:10® skwor
-
Ještě fotka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. ledna 2009 v 17:06® skwor
- Datum lovu: 24.1. | Revír: pod ledem
První vycházka na řeku. Vybalovat prut nemělo cenu
Nakonec jsem si aspoň užil takovou malou detektivku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. ledna 2009 ve 2:12@ ???
- Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Ostrov u Macochy, dírky | Způsob lovu: Plavaná
Zdravím všechny dírkaře, dnes jsem byl v Ostrově u macochy a mimo svařáku jsem za 2 hodiny nachytal 11 pstruhů. Ještě další 3 jsme vyhákoval ve vodě, tak su velice spokojen! Vřele doporučuju, borec vedle mě chytil 114 jesetera, tak jsem mu upřímě záviděl:) A ke konci jsem to dal uplně na dno a hrál jsem si jen tak – asi 10 ježdíků – supr zábavka. Kdo by jste to hledal, tak www.....cz Ahoj, Ondra
Moc hezká reklama na vlastní revírTento příspěvek byl 24.1.2009 v 10:52 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. ledna 2009 v 18:47® adam
- Revír: otava | Způsob lovu: Feeder
Takhle mi zamrzala má nejoblíbenější řeka, pak jsme se byly s kamarádem podívat na blanici…
Teď prší, hurááKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.