Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. ledna 2009 ve 12:06® jájá
jájá
Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: berounka 411002 | Způsob lovu: Feeder

Tak první rybačka v tomto roce. Bohužel voda jen pod jezem, všude jinde pevný led. Rybačka byla bezrybka. Ale bylo krásné počasí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22068.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22069.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22070.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 24. ledna 2009 ve 22:29® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Plavaná

Dnesni prijemne pocasi me vytahlo letos podruhe na ryby. Bohuzel o tom ryby asi nevedely a tak stejne jako minule, tak i dnes, jsme s kolegou nachytali zero a to bez jedineho zaberu. Holt jsme asi nemeli ty spravne rohliky, kazdopadne u vody bylo moc krasne, az na par mist, kde „clovek“ zase tvori sva zverstva…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22067.jpg
      Sobota 24. ledna 2009 v 17:21® Kubah
      Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Potok | Způsob lovu: Feeder

Dnes druhá vycházka na svazovku, chytil jsem malýho tlouště a dva hrouzky. Chytáno na žížalky :-D

Sobota 24. ledna 2009 v 17:10® skwor
        skwor

Ještě fotka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22057.jpg
          Sobota 24. ledna 2009 v 17:06® skwor
          skwor
          Datum lovu: 24.1. | Revír: pod ledem

První vycházka na řeku. Vybalovat prut nemělo cenu :-) Nakonec jsem si aspoň užil takovou malou detektivku :-)

Sobota 24. ledna 2009 ve 2:12@ ???
            Datum lovu: 24.1.2009 | Revír: Ostrov u Macochy, dírky | Způsob lovu: Plavaná

Zdravím všechny dírkaře, dnes jsem byl v Ostrově u macochy a mimo svařáku jsem za 2 hodiny nachytal 11 pstruhů. Ještě další 3 jsme vyhákoval ve vodě, tak su velice spokojen! Vřele doporučuju, borec vedle mě chytil 114 jesetera, tak jsem mu upřímě záviděl:) A ke konci jsem to dal uplně na dno a hrál jsem si jen tak – asi 10 ježdíků – supr zábavka. Kdo by jste to hledal, tak www.....cz Ahoj, Ondra

Moc hezká reklama na vlastní revírTento příspěvek byl 24.1.2009 v 10:52 editován administrátorem CeP

Pátek 23. ledna 2009 v 18:47® adam
              adam
              Revír: otava | Způsob lovu: Feeder

Takhle mi zamrzala má nejoblíbenější řeka, pak jsme se byly s kamarádem podívat na blanici…:-93;
              Teď prší, huráá:-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22048.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22050.jpg
                Pátek 23. ledna 2009 v 17:55® lucioperce69
                lucioperce69

po dlouhý době se my zadařilo na dírách a dnes opravdu královsky 33,36 a 38cm už jsou pěkně nacpaný jikrama 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22044.jpg
                  Pátek 23. ledna 2009 v 11:14® osprey
                  osprey
                  Datum lovu: 22.1.2008 | Revír: plavaná

Tak jsem zahájil průzkum bojem. Nejlepší místa jsou pod ledem, na pár zbylých, kde jsem ochoten nahodit, plavou buď kachny (to nevadí) nebo kormoráni (to vadí). Ryby rozhodně nejsou u břehů a mám pocit, že dokud nějaký je, snaží se držet pod ledem. Takže jsem si to pěkně prošel a osahal, zjistil, že mám ruce nějaké chromé a celkově mi to mávání matchkou moc nejde. Příště je na řadě feeder.

Středa 21. ledna 2009 ve 22:08® sethy
                    sethy
                    Datum lovu: 21.1.2009 | Revír: JM | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes s Jirisem na dírkách (pro mě premiéra). Chyceno cca 13 duháku od cca 40 do 53cm (pár dalších kousků nám uteklo:-D )

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22013.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22015.jpg
                      Středa 21. ledna 2009 v 18:27® Piranha
                      Piranha
                      Revír: Labe a Bilina

Tak nedele, pondeli, utery a dneska.ZERO, cista nula.Zkousel jsem jak feeder, tak i plavanou-houpacku a nic.Obcas se to trochu zaklepalo jinak bez ryby.O vikendu to zkusim poradne.Ted to bylo jen tak na hodinku bo 2.A to jem chytal na desitku navazec s 20kou hackem. :-| :-|

Středa 21. ledna 2009 v 17:11® albin
                        albin
                        Datum lovu: 21.01.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Opět čistá nula.Jen kormorány vystřídalo 5 volavek.

Pondělí 19. ledna 2009 ve 13:49® Kobr
                          Kobr
                          Datum lovu: neděle | Revír: Soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

fotky neprošli ani když jsem je zmenčil na 70kB. tak snad teď :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21972.jpg
                            Pondělí 19. ledna 2009 ve 13:43® Kobr
                            Kobr
                            Datum lovu: neděle | Revír: Soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Doplňuji pár fotek ke Škworovi. Bylo to fakt super pivo

Neděle 18. ledna 2009 v 18:35® 1Mara
                              1Mara

Dnes poprvé na rybách :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21962.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21961.jpg
                                Neděle 18. ledna 2009 v 16:32® jiris
                                jiris
                                Datum lovu: dnes | Revír: Niva (JM) | Způsob lovu: Přívlač

Take premiera na dirkach a parada. Ja 2 ks, kamarad 1 ks. Ja plne spokojen na to, ze ryby vubec nespolupracovaly.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21958.jpg
                                  Neděle 18. ledna 2009 v 16:21® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 18.1. | Revír: soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Premiéra na dírkách. Ze začátku jsme byli téměř bez záběru (s vyjímkou snad 3cm plotice, chycené regulérně za tlamu na marmyšku), po přesídlení na druhý konec rybníka jsme si pár sivenů a duháka povodili. Největší siven měl něco přes 35cm. Za zmínku taky stojí ulovní dvou ryb najednou z jedné dírky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21956.jpg
                                    Neděle 18. ledna 2009 v 9:37® Mar10
                                    Datum lovu: 17.01.09 | Způsob lovu: Feeder

na chvilku u vody a vychytaná čistá 0

Pátek 16. ledna 2009 v 15:12® albin
                                      albin
                                      Datum lovu: 16.01.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes opět bez ryb.Na poměrně krátkém úseku Radbuzy bez ledu jsme s kolegou napočítali skoro 400 kormoránů­.A stále nalétaly další.Tak nevím jestli je to druh,kterému hrozí vyhynutí?:-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21904.jpg
                                        Pátek 16. ledna 2009 v 15:08® albin
                                        albin
                                        Datum lovu: 15.01.2009 | Revír: Mže | Způsob lovu: Feeder

Bezrybka,ale krásně. Cca 50 kormoránů v okolí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21901.jpg
                                          Pondělí 12. ledna 2009 v 9:31® Milano
                                          Datum lovu: 12.1.2009 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak včera jsem vyrazil na 2h do Dolních Jirčana a opět parádní rybařina. Já 2 pstruhy na ledě a další se vyhákli v díře. Rybáři vedle mě neustále něco tahali a dokonce i pár candátů kouklo z vody na denní světlo, takže naprostá spokojenos.

Sobota 10. ledna 2009 ve 12:22@ ???
                                            Datum lovu: 10.1 | Revír: vltava | Způsob lovu: Kaprařina

tak jsem si dneska privstal asi ve 4 hodiny rano sem jeL k vode byL jsem tam do 11 hod asi v 5 hod zabrala stika asi 89cm na zizalu po 2 hodinach byl kapr 59 pak uz jenom pas okysu odpocinul jsem si

Pátek 9. ledna 2009 ve 21:33® lucioperce69
                                              lucioperce69

ta štika neprolezla tak snad ted

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21803.jpg
                                                Pátek 9. ledna 2009 ve 21:20® lucioperce69
                                                lucioperce69
                                                Datum lovu: včera a dnes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

i když o proti loňsku je to s dírama letos slabota. sem tam se něco pvede

1. foto štika by Lojzarybka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21802.jpg
                                                  Pátek 9. ledna 2009 v 18:44® Radim11
                                                  Radim11
                                                  Datum lovu: 9.1.09. | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

ahoj, tak sem konečně chytil duháka, teda dva… první měl 31 a druhy 32. Je vidět že s novým prutem i twistry to jde dobře…:-)

Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:30® Radim11
                                                    Radim11
                                                    Datum lovu: 7.1.09. | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

cau, tak sem byl ve středu na dírkách na soukromáku a zejtru jdu zas…;-) za 1 hod jsem chytil 8 sivenů amerických a posbíral cenné zkušenosti:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21785.jpg
                                                      Pondělí 5. ledna 2009 v 18:55® adam
                                                      adam
                                                      Revír: brandys | Způsob lovu: Plavaná

letos chycena zatim jen jedna ryba, tlouštik 8cm:-D zato na sylvestra 72 ryb s brachou ,tloušti, podoustev,plotice,a 4cejnipivo

Pondělí 5. ledna 2009 v 16:21® Kazan
                                                        Datum lovu: 5.1.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

První letošní vycházka se splávečkem, chyceno 6 tlouštíků a jedna ploťka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21754.jpg
                                                          Pondělí 5. ledna 2009 v 0:16® Bandog
                                                          Bandog
                                                          Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Nevešel se do dirky,tak sme ji museli zvětšit.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21749.jpg
                                                            Pondělí 5. ledna 2009 v 0:11® Bandog
                                                            Bandog
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21748.jpg