Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 23. ledna 2009 v 17:55® lucioperce69
lucioperce69

po dlouhý době se my zadařilo na dírách a dnes opravdu královsky 33,36 a 38cm už jsou pěkně nacpaný jikrama 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22044.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 23. ledna 2009 v 11:14® osprey
    osprey
    Datum lovu: 22.1.2008 | Revír: plavaná

Tak jsem zahájil průzkum bojem. Nejlepší místa jsou pod ledem, na pár zbylých, kde jsem ochoten nahodit, plavou buď kachny (to nevadí) nebo kormoráni (to vadí). Ryby rozhodně nejsou u břehů a mám pocit, že dokud nějaký je, snaží se držet pod ledem. Takže jsem si to pěkně prošel a osahal, zjistil, že mám ruce nějaké chromé a celkově mi to mávání matchkou moc nejde. Příště je na řadě feeder.

Středa 21. ledna 2009 ve 22:08® sethy
      sethy
      Datum lovu: 21.1.2009 | Revír: JM | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes s Jirisem na dírkách (pro mě premiéra). Chyceno cca 13 duháku od cca 40 do 53cm (pár dalších kousků nám uteklo:-D )

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22013.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img22015.jpg
        Středa 21. ledna 2009 v 18:27® Piranha
        Piranha
        Revír: Labe a Bilina

Tak nedele, pondeli, utery a dneska.ZERO, cista nula.Zkousel jsem jak feeder, tak i plavanou-houpacku a nic.Obcas se to trochu zaklepalo jinak bez ryby.O vikendu to zkusim poradne.Ted to bylo jen tak na hodinku bo 2.A to jem chytal na desitku navazec s 20kou hackem. :-| :-|

Středa 21. ledna 2009 v 17:11® albin
          albin
          Datum lovu: 21.01.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Opět čistá nula.Jen kormorány vystřídalo 5 volavek.

Pondělí 19. ledna 2009 ve 13:49® Kobr
            Kobr
            Datum lovu: neděle | Revír: Soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

fotky neprošli ani když jsem je zmenčil na 70kB. tak snad teď :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21972.jpg
              Pondělí 19. ledna 2009 ve 13:43® Kobr
              Kobr
              Datum lovu: neděle | Revír: Soukromáček | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Doplňuji pár fotek ke Škworovi. Bylo to fakt super pivo

Neděle 18. ledna 2009 v 18:35® 1Mara
                1Mara

Dnes poprvé na rybách :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21961.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21962.jpg
                  Neděle 18. ledna 2009 v 16:32® jiris
                  jiris
                  Datum lovu: dnes | Revír: Niva (JM) | Způsob lovu: Přívlač

Take premiera na dirkach a parada. Ja 2 ks, kamarad 1 ks. Ja plne spokojen na to, ze ryby vubec nespolupracovaly.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21958.jpg
                    Neděle 18. ledna 2009 v 16:21® skwor
                    skwor
                    Datum lovu: 18.1. | Revír: soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Premiéra na dírkách. Ze začátku jsme byli téměř bez záběru (s vyjímkou snad 3cm plotice, chycené regulérně za tlamu na marmyšku), po přesídlení na druhý konec rybníka jsme si pár sivenů a duháka povodili. Největší siven měl něco přes 35cm. Za zmínku taky stojí ulovní dvou ryb najednou z jedné dírky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21956.jpg
                      Neděle 18. ledna 2009 v 9:37® Mar10
                      Datum lovu: 17.01.09 | Způsob lovu: Feeder

na chvilku u vody a vychytaná čistá 0

Pátek 16. ledna 2009 v 15:12® albin
                        albin
                        Datum lovu: 16.01.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnes opět bez ryb.Na poměrně krátkém úseku Radbuzy bez ledu jsme s kolegou napočítali skoro 400 kormoránů­.A stále nalétaly další.Tak nevím jestli je to druh,kterému hrozí vyhynutí?:-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21904.jpg
                          Pátek 16. ledna 2009 v 15:08® albin
                          albin
                          Datum lovu: 15.01.2009 | Revír: Mže | Způsob lovu: Feeder

Bezrybka,ale krásně. Cca 50 kormoránů v okolí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21901.jpg
                            Pondělí 12. ledna 2009 v 9:31® Milano
                            Datum lovu: 12.1.2009 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak včera jsem vyrazil na 2h do Dolních Jirčana a opět parádní rybařina. Já 2 pstruhy na ledě a další se vyhákli v díře. Rybáři vedle mě neustále něco tahali a dokonce i pár candátů kouklo z vody na denní světlo, takže naprostá spokojenos.

Sobota 10. ledna 2009 ve 12:22@ ???
                              Datum lovu: 10.1 | Revír: vltava | Způsob lovu: Kaprařina

tak jsem si dneska privstal asi ve 4 hodiny rano sem jeL k vode byL jsem tam do 11 hod asi v 5 hod zabrala stika asi 89cm na zizalu po 2 hodinach byl kapr 59 pak uz jenom pas okysu odpocinul jsem si

Pátek 9. ledna 2009 ve 21:33® lucioperce69
                                lucioperce69

ta štika neprolezla tak snad ted

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21803.jpg
                                  Pátek 9. ledna 2009 ve 21:20® lucioperce69
                                  lucioperce69
                                  Datum lovu: včera a dnes | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

i když o proti loňsku je to s dírama letos slabota. sem tam se něco pvede

1. foto štika by Lojzarybka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21802.jpg
                                    Pátek 9. ledna 2009 v 18:44® Radim11
                                    Radim11
                                    Datum lovu: 9.1.09. | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

ahoj, tak sem konečně chytil duháka, teda dva… první měl 31 a druhy 32. Je vidět že s novým prutem i twistry to jde dobře…:-)

Čtvrtek 8. ledna 2009 ve 21:30® Radim11
                                      Radim11
                                      Datum lovu: 7.1.09. | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

cau, tak sem byl ve středu na dírkách na soukromáku a zejtru jdu zas…;-) za 1 hod jsem chytil 8 sivenů amerických a posbíral cenné zkušenosti:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21785.jpg
                                        Pondělí 5. ledna 2009 v 18:55® adam
                                        adam
                                        Revír: brandys | Způsob lovu: Plavaná

letos chycena zatim jen jedna ryba, tlouštik 8cm:-D zato na sylvestra 72 ryb s brachou ,tloušti, podoustev,plotice,a 4cejnipivo

Pondělí 5. ledna 2009 v 16:21® Kazan
                                          Datum lovu: 5.1.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

První letošní vycházka se splávečkem, chyceno 6 tlouštíků a jedna ploťka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21754.jpg
                                            Pondělí 5. ledna 2009 v 0:16® Bandog
                                            Bandog
                                            Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Nevešel se do dirky,tak sme ji museli zvětšit.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21749.jpg
                                              Pondělí 5. ledna 2009 v 0:11® Bandog
                                              Bandog
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21748.jpg
                                                Pondělí 5. ledna 2009 v 0:08® Bandog
                                                Bandog
                                                Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Vzpominka na prvniho kapra na dirkach,chycen na mouchu za hubu

Neděle 4. ledna 2009 ve 20:17® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: 4.1.2008 | Revír: soukromý střední Čechy | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Snad žádný úlovek mě tak nepotěšil jako ten dnešní. Vyrazili jsme na dírky. Od začátku jsem Marii vždy, když si odběhla do auta říkal: „Nepodávej mi ty klíčky od auta nad tou dírkou!“ A ona mě poslechla. Při příští vycházce mi nepodala klíče na dírkou, ale položila mi je do klína. Jenže já byl zapovídaný s bráchou a kamarády a operace jsem si vůbec nevšiml. Stalo se tak to, co se stát muselo. V mrazu nevydržíte sedět věčně, a tak jsem po chvíli vstal a můj jediný klíč od Octavie zahučel přímo do dírky (když píšu jediný tak tím myslím to, že nemám ani doma rezervní). Pod dírkou byla tma a třímetrová hloubka v hlavě zoufalost. V srdci ale byla naštěstí bojovnost. Nejdříve na to náš záchranný tým nešel chytře, ale šel na to „rybářsky“. Sestrojili jsme montáž s olovama a trojháčkama, vzájemně prokonzultovali účinnost montáže a zkoušeli klíče podseknout za kroužek. Neuspěli jsme. Potom jsme na to šli dokonce chytře. Uvědomili jsme si, že na klíči je kov a na kov platí magnet! Tomáš tak rozsekal v autě reprák a magnet dovezl. Jenže ani magnet nezabral. Alespoň tedy zpočátku. Bylo nutné vyvrtat několik dalších dírek v nejbližším okolí, než se stalo něco velmi euforického – po desítkách minut magnetování se poprvé z temnot vynořil nejen magnet ale i klíč! Zbývalo už jen rychle utíkat s klíčem do tepla a doufat, že voda a mráz nepoškodily elektroniku v klíči (autům s imobilizérem totiž prosté zasunutí klíče do zapalování k nastartování nestačí). Jenže i tato akce vyšla a auto nastartovalo. Pak už bylo jen poděkování záchrannému týmu – automechanikům Petrovi a Milanovi, všeumělovi Tomášovi, skeptikovi Václavovi a topičce Marii:-) . P.S. Den jsme dochytali až do tmy. Kromě klíče jsem chytil duháka 42 cm, který už byl jen třešničkou na dortu. O víkendu jsem tak strávil každou minutu, kdy bylo světlo na ledě a chytil pouze jednu rybu a klíč. Většina lidí co jsem na ledě potkal nechytila ani klíč ani rybu. Dobrou zprávou pro Pražáky a Středočechy je ovšem to, že se v sobotu podle všeho otevírá dírkařská voda v Dolních Jirčanech, kde by měl být nejen led ale i dostatek ryb.

Neděle 4. ledna 2009 v 16:24® 1Mara
                                                    1Mara
                                                    :-P
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21742.jpg
                                                      Neděle 4. ledna 2009 v 16:22® 1Mara
                                                      1Mara
                                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21740.jpg
                                                        Neděle 4. ledna 2009 v 16:20® 1Mara
                                                        1Mara

Dnes s klukama na dirkách a šloto :-P :-)) pivo

Sobota 3. ledna 2009 ve 23:14® Louda
                                                          Louda
                                                          Datum lovu: 3.1 2009 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

letos poprvé na dírkách snad tam ty fotky dostanuTento příspěvek byl 3.1.2009 ve 22:54 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21736.jpg
                                                            Sobota 3. ledna 2009 ve 21:59® Damys
                                                            Damys
                                                            Datum lovu: 3.1.09 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes první výprava na zahájení v Novém roce.Labíčko bylo nádherné,slunce svítilo,ale nehřálo. 12C pod nulou a mraky kormoránů.Skore vzhledem k teplotě – čistá 0. :-D Tento příspěvek byl 3.1.2009 ve 22:56 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21731.jpg