Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 3. ledna 2009 ve 20:37® Raf
Raf
Datum lovu: 3.1.2008 | Revír: Řeplický rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Musím nedoporučit štikový Řeplický rybník. S radostí jsem si tu ráno zakoupil za 640 Kč povolenku na dírky s tím, že za kvalitu se platí a cena alespoň odradí konkurenci :-) . Jenže kvalita tam ve vodě není. Na ledě bylo zhruba deset rybářů, zkoušeli jsme co se dalo, rozvrtali celý rybník až se led pod námi propadal, chytali od od úsvitu do soumraku, ale výsledek byl ten, že tu za celý den nikdo nechytil jedinou štiku. Vím, že v rybaření je štěstěna vrtkavá, ale na řeplickém to momentálně není o štěstěně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 3. ledna 2009 v 7:12® Bandit
    Bandit
    Datum lovu: 3.1.2009 | Revír: Porodnice Chrudim

Muj dnesni ulovek 48cm 3.05kg Nikolka:-)

Pátek 2. ledna 2009 ve 20:16® 1Mara
      1Mara

Tak dne s klukama na dírkách pár štíhlátek a pár okyšů,ale jinak hezkej den u vody , vlastně na vodě .:-P pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21719.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21718.jpg
        Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 22:36® frenki
        frenki
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21705.jpg
          Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 22:34® frenki
          frenki
          Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: ukrutná zima, přívlač

Tak jsem se byl s kamarádem rozloučit k vodě, i přes to, že byl mráz a voda téměř ledová, zadařilo se něco málo z vodní říše vytáhnout:-P :-1

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21704.jpg
            Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 20:34® Georgino
            Georgino
            Datum lovu: 31:12:2008 | Revír: Hrázky | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Silvestrovská dírkovaná s kamarády. Ve 4 lidech chyceno 80 ryb ve složení duhák, siven. Jako bonus se povedl i jeseter.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21698.jpg
              Čtvrtek 1. ledna 2009 v 17:54® hecht
              hecht

Tak ještě tu fotku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img21694.jpg
                Čtvrtek 1. ledna 2009 v 17:52® hecht
                hecht
                Datum lovu: 1.1.2009 | Revír: brčálník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak dnes první lov a první ryby v tomto roce. Cca 15 perlínků – aby měla dušička pokoj.

Čtvrtek 1. ledna 2009 v 17:23® monaster
                  monaster

včera vláčka chvilku s JardouCarpem na Labi. Na pláži plno. a zajímavý vybavení někteří :-) pak vláčka ještě s Flidem. dvě gumy mínus a ryby nicpivo

Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 14:19® LUKYNA

Můj první kapr.

Čtvrtek 1. ledna 2009 v 10:59® Ftmči
                      Ftmči
                      Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: Malše1 + Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsme se s Kubou byli rozloučit na půl roku s místními dravci. Vltava byla naprosto nechytatelná, protože po celé řece plavala ledová tříšť. Malše byla pro změnu z 95% zamrzlá. Asi hoďku jsme chytali na pár nezamrzlejch místech a s čistou nulou se rozloučili s rybářskou sezónou 2008.

Čtvrtek 1. ledna 2009 v 0:59® Salmo
                        Salmo
                        Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byli s Myšounem a Jurajem uzavřít sezónu 2008.Parádně jsme pokecali a Jurajovi se povedla i šedesátka zubatá,která nám udělala velikou radost.Já a Myšoun jsme vychytali čistou nulu,ale ani to nám nevadilo :-)

Středa 31. prosince 2008 ve 20:01® Alf
                          Alf
                          Datum lovu: 31,12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Rozloučení se sezónou, bylo nádherně, řeka z velké části zamrzlá, pár symbolických hodů, poděkování vodě…

Středa 31. prosince 2008 v 19:24® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

Tak rozloučení s letošní sezónou proběhlo ve znamení krásnýho mrazivýho počasí, s nulovou rybí aktivitou, takže zero jaxviňa, nicméně jsem se tomu ani nedivil, ani mě to neštvalo, byla to pěkná procházka kolem vody. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21677.jpg
                              Středa 31. prosince 2008 v 18:27® salmer
                              salmer
                              Datum lovu: 31.12. | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes rozlučka na pár nezamrzlých místech se se mnou rozloučila jedna štička, ale bohužel spadla, takže nula :-)

Středa 31. prosince 2008 v 18:23® HaD
                                HaD
                                Datum lovu: 31.12.2008 | Revír: gauč

Dnešní silvestrovský rybolov jsem pojal netradičně a výsledky se dostavily! Zdálo se mi o úžasných rybách, východech slunce, západech, cvrlikání cvrčků a tak… Přál bych tu romantiku zažít každému milovníkovi rybařiny :-D

Středa 31. prosince 2008 v 17:10® 1Mara
                                  1Mara

Tak kusani dnes na dírkách a nic moc jen vše nej nej do roku 2009pivo Moje nejhezčí úlovky a jota v letošním roce.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21674.jpg
                                    Středa 31. prosince 2008 v 16:56® Přemďa
                                    Přemďa

ryby chytám teprve půl roku a povedla se mi tahle kráska

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21672.jpg
                                      Středa 31. prosince 2008 v 15:28® Zcuter
                                      Zcuter
                                      Datum lovu: 31.12.08

Dneska jsem se na poslední chvíli rozhodl s Ciffikem, že zajedeme uzavřít letošní sezónu s feederem na řeku. Cílová ryba byla parma. Ta se nám však ulovit nepovedla a jednomu šoulajícímu feedrařovi ano. Nějaké záběry sice byli ale nic jsme neproměnili. Ke konci už sice byla zima ale i tak bylo moc a moc pěkně. A těšíme se na sezónu 2009.

Středa 31. prosince 2008 ve 14:18® LUKYNA

já poprvé na rybách a hned 51 cm.

Úterý 30. prosince 2008 v 18:35® 1Mara
                                          1Mara

Luciova kudlička pak Komínovo a pak má první rybka na dírkách okounek jako malovanej:-D :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21652.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21651.jpg
                                            Úterý 30. prosince 2008 v 18:32® 1Mara
                                            1Mara

Dnes na dírkách a super den.:-) :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21649.jpg
                                              Úterý 30. prosince 2008 v 17:20® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 30.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Poslední letošní vycházka k vodě.Chytil jsem jen jednu rybu.Nechci bejt za blbce,ale nejsem si jistej co to bylo.Buď nějakej kříženec a nebo takovej zvláštní jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21638.jpg
                                                Úterý 30. prosince 2008 v 10:32® albin
                                                albin
                                                Datum lovu: 29.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Včera rybačka mezi plovoucím ledem.Chytli jsme s kamošem prd.Ale bylo krásně.Za chvíly jdu na letošní poslední vláčku na řeku která ještě nezamrzla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21630.jpg
                                                  Pondělí 29. prosince 2008 ve 21:22® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 29.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsim zero jsem si to dnes s Malsi sel rozdat jeste jednou, ackoliv bylo u vody moc pekne, vypadalo to, ze i tentokrat vetsi nastrahy neprinesou ulovek, ale nakonec se me zzelelo jednoho potocaka lehce pres 40, ktery me opravdu potesil, tak doufejme, ze se s nim jeste v budoucnu setkam, az krapet povyroste…Vic ryb jsem nepremluvil :-)

Pondělí 29. prosince 2008 v 18:34® Salmo
                                                    Salmo

Ještě portrét tlouště

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21600.jpg
                                                      Pondělí 29. prosince 2008 v 18:33® Salmo
                                                      Salmo
                                                      Datum lovu: 29.12.2008 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem byl zavláčet na řece.Povedl se jenom jeden tloušť okolo 35 cm,protože vtšina řeky byla pod ledem.Těsně před odchodem mi upadla zubatá okolo 50 cm.Cestou domů jsem natrefil na pohledný vodopád. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21598.jpg
                                                        Pondělí 29. prosince 2008 v 16:58® kostnak
                                                        kostnak
                                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

PAR UVLACENYCH MRIEN +/- 50CM. ALE OCKA MRZLI JAXVINA.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21593.jpg
                                                          Pondělí 29. prosince 2008 v 16:11® hajan
                                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21592.jpg
                                                            Pondělí 29. prosince 2008 v 16:07® hajan
                                                            Revír: Orlas

Poslední letošní feedrovačka opravdu nedopadla podle mých představ. Nejen, že jsem byl o5 hovnochyt, ale ještě mě můj neopatrný kámoš tak trochu přejel prut autem. Osmička v hajzlu, ale život jde dál…:-( :-( :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21591.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21590.jpg