Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 27. prosince 2008 ve 22:27® knedlik
knedlik
Datum lovu: 27.12.2008. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Dnes v celkom nehlavátkovom počasí 107 cm na X RAP 12

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21538.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 27. prosince 2008 ve 21:03® Vapi
    Vapi
    Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes po dlouhe dobe na rybach ale vyprava dopadla docela dobre 2hod na rybach a jedna štika + – 40 asi na treti pokus co mi nato skakala jeste jedna kudla se podivalo na smacka a nic.Ale aspon jedna.Foceno novym fotakem. www.vakr.tym.cz

Sobota 27. prosince 2008 v 18:17® Kobr
      Kobr
      Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: feeder

Mezi svátky jsme s kamarády vyrazili do Nižbora na chatu, trochu zafišit a něco popít. Akce se moc vydařila, až na ty ryby :-'. Pár čudel, jedna ukousnutá rybička a jedna plóťa dostala šeredný tetování od zubatý.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21533.jpg
        Sobota 27. prosince 2008 v 15:54® albin
        albin
        Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední UL na mém oblíbeném tloušťfleku.Rybkám sem moc nechtělo ven se podívaly jen dva tloušťíci.Nejprv mě ale vyděsili blikající,houkající hasiči,kteří přijeli okysličit vodu.:-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21529.jpg
          Pátek 26. prosince 2008 v 19:56® miroTT
          Datum lovu: dnes | Revír: CV | Způsob lovu: Přívlač

Dnes UL vlacka na CV. Az na tu kosu celkom fajn pocasie. Brano jedneho zubinka a ja tuto cigaretkupivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21519.jpg
            Pátek 26. prosince 2008 v 18:12® Kazan
            Datum lovu: 26.12.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Lužnici 1× okoun, 2× štika, škoda spadlého tlouště tak 55+

Pátek 26. prosince 2008 v 15:25® LojzaRybka
              LojzaRybka

a mára1 chytil tohoto krásnýho MURONĚ:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21516.jpg
                Pátek 26. prosince 2008 v 15:23® LojzaRybka
                LojzaRybka

dnešní chytačka na lábku proběhla dost zajímavě,dá se říct že foxík nám to všem natřel na smáčky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21515.jpg
                  Pátek 26. prosince 2008 v 10:24® sethy
                  sethy
                  Datum lovu: 26.12.2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Po třech letech konečne okoun přes 40cm. Bohužel po první nic fotce chcípla baterka ve foťáku:-( na druhou stranu putoval okiš aspoň rychle zpět;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21511.jpg
                    Pátek 26. prosince 2008 v 10:21® Ftmči
                    Ftmči
                    Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Opožděný report ze štědrovečerní vláčky. Vyrazil jsem na jednu pěknou prohlubeň v řece a byl jsem hodně překvapen, protože jsem na 7,5 kopyto vytáhl asi 30cm candátka a jeden kolem 50cm mi spadl ze smáčka. Na naší řece je candát skoro mítus, proto to překvapení.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21510.jpg
                      Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 23:50® hubertsvab
                      hubertsvab
                      Datum lovu: 25.12.2008 | Revír: 431 063 | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem byl otestovat nový věcičky od ježíška, na to že je zima tak jsem byl překvapen intenzitou záběrou, byl jsem ale líný (a zmzlý) takže jsem nedal delší forpas a proměnil jsem jen pár záběrů, přesto jsem si dobře zachytal. Nástrahy: červy (i kukly) a rohlíček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21504.jpg
                        Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 22:04® noba
                        noba
                        Datum lovu: 25.12. | Revír: vodnany | Způsob lovu: Feeder

muj první příspěvek:

Tak dnes naposledy v této sezoně na rybách, výsledek 2 plotice cca 25cm plus pár záběrů a jedna ryba utržená. Teplota byla okolo 0 ale super lov. Příště s fotkou.

Čtvrtek 25. prosince 2008 v 16:55® míra57

Dnes asi poslední vláčka a hned na druhý hod kudla 62,tak si říkám hezký rozloučení,měl jsem tak zmrzlé ruce že se foto nevydařilo a z vody jsem ji nevyndaval.

Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 13:55® pipa
                            pipa
                            Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Adventní rybačka.. od 7.00 do 11.00h

ja bolinka ± 45cm kamoš Maňous dva ± 25cm radost:)))) Vanoce zdařeny …

Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 12:31® LojzaRybka
                              LojzaRybka

takto když přijdete k vodě:-(( ,prostě bordel smrad a neštovice,ani jsem to tam nenamočil,na Zaječicích jsem zasmáčkoval,ale ryby neslišeli:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21494.jpg
                                Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 12:28® LojzaRybka
                                LojzaRybka

takto to tam vypadalo při obchůzce:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21492.jpg
                                  Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 12:17® LojzaRybka
                                  LojzaRybka

dnes ráno jsem jel zavláčet na Jirkovskej revír Kyjice a Zaječice,Zaječice krásná voda a Kyjice pěknej smeťák,byl jsem u přítoku a nato že jsou vánoce je tam pěknej bordel,bareli od jedů samá petka a prostě bordel.:-/:-((

Čtvrtek 25. prosince 2008 v 8:53® Kobr
                                    Kobr
                                    Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: Michiganské jezero

Tak jsme s přáteli vyrazili dopoledne na Vánočního kapra, pokecat a něco popít, než se rozjedeme domů na řízky a saláty. Spíš než o ryby, šlo o pokec a kořalky, ale i tak se něco vytáhlo. Veselé vánoce přeje všem Čudla team pivo www.cudlateam.estranky.cz

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21484.jpg
                                      Středa 24. prosince 2008 v 17:46® cormoran
                                      cormoran
                                      Datum lovu: Na Ježíška

Vánoční rybačka:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21473.jpg
                                        Středa 24. prosince 2008 v 15:42® Raf
                                        Raf
                                        Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy

Krátký dopolední lov na Štědrý den už je taková hezká tradice. Letos jsme vyrazili na ščuky. Bráchovi spadnul krokodýl a dvě menší štiky dostal na břeh. Mě se povedlo to samé, ale bez krokodýla. Tímto přeji sobě i ostatním, ať naleznou pod stromečkem vše co potřebují k lovu krokodýlů, sumců, hlavatek, kaprů, žraloků a podobných vodních příšer..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21470.jpg
                                          Středa 24. prosince 2008 ve 14:22® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 22.12.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Předvánoční lov na Orlíku byl ve znamení větru, deště a pasivity ryb. I přes to se Tomovi podařil krásný kousek 34 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21468.jpg
                                            Středa 24. prosince 2008 ve 13:19® Losfedos
                                            Losfedos
                                            Datum lovu: 24.12 | Revír: Starecky potok 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnesni chytacka byla sice jen skromna a kratkodoba asi 60min ale presto par okounu se dalo premluvit,ale bylo to krasne provjetrani na cerstvem vzduchu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21467.jpg
                                              Středa 24. prosince 2008 ve 12:39® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 24.12. | Způsob lovu: Feeder

Krásně strávené Vánoční dopoledne u vody s kamarádem Matějem. Ryby se sice v braní nepřetrhly, ale každý jsme si na rybu sáhli. Já na slušnou podoustev, kolega na čtyřicátníka tlouště. Hezké Vánoce.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21464.jpg
                                                Úterý 23. prosince 2008 ve 20:18® 1Mara
                                                1Mara

Dnes bez auta tak pěšky na chvilku ve měsťě, a hned nečekaný ůspěch,60cm,a tak dvě kilča, přežraná asi :-P :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21448.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21449.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21450.jpg
                                                  Úterý 23. prosince 2008 v 19:53® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chvilenka u vody se synátorem.Chyceni 4 okouni a jedna štička cca45.Vše na bílý mikrotvister.

Úterý 23. prosince 2008 ve 13:56® Zcuter
                                                    Zcuter

jěště fotečka

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21439.jpg
                                                      Úterý 23. prosince 2008 ve 12:52® Zcuter
                                                      Zcuter

včerejší feederovačka na řece nedopadla podle očekávání.Já měl jeden záběr a Ciffik byl na tom stejně. Žádná ryba se ven nepodívala. Tak snad příště.:-)

Úterý 23. prosince 2008 ve 12:42® Leonardo
                                                        Leonardo
                                                        Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska konečně po 2 měsících konečně ryba, malá štička na smáčka, udělala radost:-1

Pondělí 22. prosince 2008 v 19:45® wenaX
                                                          wenaX

včera sem zapřách jednoho potočáka na hausera ale vrasec sem měl zamotaný do vjetve takže mi utek (přibližně tak 35cm)

Pondělí 22. prosince 2008 v 19:44® Holajz2
                                                            Datum lovu: včera | Revír: Nemilka | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší rybačka dopadla naprosto neočekávaně. Jardo díky, asi bych to místo nenašel. První nához kapr 46, pak kulatej lysec 42, který ho jsem musel pustit (páč byl móóóc pěknej), a nakonec šupináček 51. Peťan ulovil mladé kapříka 45 k vánoční večeři, takže všichni spokojení. Tedy až na kapříky. 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21435.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21436.jpg