Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:41® HaD
- Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Rybářská stráž o svátcích zabavila 5 pytlaček
O svátcích vánočních je spíše zvykem v teple domova odpočívat, těšit se z dárků či ujídat bramborový salát a řízky ze Štědrého dne. Rybářská stráž na Orlíku však měla jiný program. Místo zaslouženého odpočinku se vydala na kontrolu rybářských bláznů. J. Řezníček (zástupce hospodáře ú.n. Orlík) sdělil: „U vody jsme zastihli pouze tři rybáře, kteří měli vše "v pořádku“. Ve vzdálenosti cca 100 m od nich však bylo nastraženo pět prutů, ke kterým se nikdo nehlásil. Tyto pruty byly v souladu s předpisy zabaveny". Poté se promrzlí příslušníci RS se vrátili do tepla svých domovů
Je smutné, že i o vánocích někteří „rybáři“ porušují rybářský řád a v honbě za masem se uchylují k takovým postupům. Nezbývá než věřit, že se situace bude postupem času lepšit.
CHYTEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:39® HaD
- Revír: 26.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Vánoční smáčkovaná se vyplatila. Okouni sice nebrali nijak vášnivě, přesto se podařilo jedno hejno zvednout a tohle byl krásný vůdce hladové smečky. Leoš byl ten, kdo smáčkem tančil
Mimochodem pokus na rybky byl zcela lichý, pruhovaní barbaři prostě chtěli tyhle zázračné gumičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 19:30® Kachna
- Datum lovu: dnes | Revír: Muška
Asi poslední letošní lov a zrovna první letošní zero. Ale bylo krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 16:27® wenaX
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. prosince 2008 v 16:26® wenaX
- Datum lovu: 28.12.08 | Revír: cidlina (Jičín) | Způsob lovu: Přívlač
dnes sem to šel skusit nějakýho tlouště ale tloušť žádnej jenom dva potočáci 60cm a 35cm na twistera od berkley zelená barva
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 15:58® Kubah
- Datum lovu: 28.12.2008 | Revír: Kon. potok | Způsob lovu: Plavaná
Na chvilku jsem byl smočit splávek, na rohlík chyceno asi 10 plotiček. A viděl jsem otužilce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 15:32® hecht
-
Tak dnes pouze propagační pokus o lov – bezrybka. Je to ale věc, 5 pod nulou a takhle kvete voda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 15:17® albin
-
Tady foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 15:15® albin
- Datum lovu: 28.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Původně jsem chtěl jet zkusit vyvláčet nějakou parmici.Vzhledem k včerejšímu nadměrnému požívání alkoholu jsem si netrouf do auta.Takže UL pod barákem:6× okyš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 ve 14:55® regulus
- Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač
Sem se konečně dostal na chvilku k vodě, zima jak v ruským filmu, furt zamrzlý očka a ryby absolutně nespolupracovaly. Výsledek – poloviční hovnochyt, jedinej záběr, jedna štika kolem půl metru, po asi 3m spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 ve 14:39® skwor
- Datum lovu: 28.12.
Ještě foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 ve 14:37® skwor
- Datum lovu: 28.12.
Poslední letošní vycházka k vodě spolu s Kosákem a Quickym. Bohužel všichni tři čistá nula. Zamrzla očka, vlasec i splávek
Ale vzhledem k průběhu letošní sezóny mi ani ta Bezrybka nevadila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2008 v 6:27® adam
-
Tak jsme s bráchou včera vytahly na plavačku 71 pstruhů a lipanů, bylo krásně ,vše na červy Dnes jdeme znova tak jsem zvědavej co ryby a co počasí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. prosince 2008 ve 23:27® knedlik
- Datum lovu: 27.12.2008. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Dnes v celkom nehlavátkovom počasí 107 cm na X RAP 12
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. prosince 2008 ve 22:03® Vapi
- Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes po dlouhe dobe na rybach ale vyprava dopadla docela dobre 2hod na rybach a jedna štika + – 40 asi na treti pokus co mi nato skakala jeste jedna kudla se podivalo na smacka a nic.Ale aspon jedna.Foceno novym fotakem. www.vakr.tym.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. prosince 2008 v 19:17® Kobr
- Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: feeder
Mezi svátky jsme s kamarády vyrazili do Nižbora na chatu, trochu zafišit a něco popít. Akce se moc vydařila, až na ty ryby :-'. Pár čudel, jedna ukousnutá rybička a jedna plóťa dostala šeredný tetování od zubatý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. prosince 2008 v 16:54® albin
- Datum lovu: 27.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední UL na mém oblíbeném tloušťfleku.Rybkám sem moc nechtělo ven se podívaly jen dva tloušťíci.Nejprv mě ale vyděsili blikající,houkající hasiči,kteří přijeli okysličit vodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 ve 20:56® miroTT
- Datum lovu: dnes | Revír: CV | Způsob lovu: Přívlač
Dnes UL vlacka na CV. Az na tu kosu celkom fajn pocasie. Brano jedneho zubinka a ja tuto cigaretku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 19:12® Kazan
- Datum lovu: 26.12.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Lužnici 1× okoun, 2× štika, škoda spadlého tlouště tak 55+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 16:25® LojzaRybka
-
a mára1 chytil tohoto krásnýho MURONĚ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 16:23® LojzaRybka
-
dnešní chytačka na lábku proběhla dost zajímavě,dá se říct že foxík nám to všem natřel na smáčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 11:24® sethy
- Datum lovu: 26.12.2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Po třech letech konečne okoun přes 40cm. Bohužel po první nic fotce chcípla baterka ve foťáku
na druhou stranu putoval okiš aspoň rychle zpět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 11:21® Ftmči
- Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Opožděný report ze štědrovečerní vláčky. Vyrazil jsem na jednu pěknou prohlubeň v řece a byl jsem hodně překvapen, protože jsem na 7,5 kopyto vytáhl asi 30cm candátka a jeden kolem 50cm mi spadl ze smáčka. Na naší řece je candát skoro mítus, proto to překvapení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. prosince 2008 v 0:50® hubertsvab
- Datum lovu: 25.12.2008 | Revír: 431 063 | Způsob lovu: Feeder
dnes jsem byl otestovat nový věcičky od ježíška, na to že je zima tak jsem byl překvapen intenzitou záběrou, byl jsem ale líný (a zmzlý) takže jsem nedal delší forpas a proměnil jsem jen pár záběrů, přesto jsem si dobře zachytal. Nástrahy: červy (i kukly) a rohlíček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 23:04® noba
- Datum lovu: 25.12. | Revír: vodnany | Způsob lovu: Feeder
muj první příspěvek:
Tak dnes naposledy v této sezoně na rybách, výsledek 2 plotice cca 25cm plus pár záběrů a jedna ryba utržená. Teplota byla okolo 0 ale super lov. Příště s fotkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 v 17:55® míra57
-
Dnes asi poslední vláčka a hned na druhý hod kudla 62,tak si říkám hezký rozloučení,měl jsem tak zmrzlé ruce že se foto nevydařilo a z vody jsem ji nevyndaval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 14:55® pipa
- Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Adventní rybačka.. od 7.00 do 11.00h
ja bolinka ± 45cm kamoš Maňous dva ± 25cm radost:)))) Vanoce zdařeny …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 13:31® LojzaRybka
-
takto když přijdete k vodě
,prostě bordel smrad a neštovice,ani jsem to tam nenamočil,na Zaječicích jsem zasmáčkoval,ale ryby neslišeli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 13:28® LojzaRybka
-
takto to tam vypadalo při obchůzce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 13:17® LojzaRybka
-
dnes ráno jsem jel zavláčet na Jirkovskej revír Kyjice a Zaječice,Zaječice krásná voda a Kyjice pěknej smeťák,byl jsem u přítoku a nato že jsou vánoce je tam pěknej bordel,bareli od jedů samá petka a prostě bordel.:-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.