Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 22. prosince 2008 v 19:00® 1Mara
1Mara

Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka:-> :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21432.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 22. prosince 2008 v 18:57® 1Mara
    1Mara

Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka:-> :-D

Pondělí 22. prosince 2008 v 17:14® Vlaštovka
      Vlaštovka
      Datum lovu: 22.12 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder

Předvánoční chytačka ve znamení krásných čudel… 4× kapřík do 40cm a k tomu cejnci a plotičky Paráda.

Pondělí 22. prosince 2008 v 16:20® pokypetr
        pokypetr
        Datum lovu: 22.12 | Revír: plivatko | Způsob lovu: Přívlač

dnesni vlacka nic moc,jeden candos tak 65,a jedna kudla to kolegovi ukousla

Pondělí 22. prosince 2008 v 15:54® Losfedos
          Losfedos
          Datum lovu: 22.12 | Způsob lovu: Přívlač

dnesni lov pohoda ,az na ten silny vitr.chvilema jsem myslel ze mne to odnese…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21429.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21428.jpg
            Pondělí 22. prosince 2008 v 8:29® petr.esox
            Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak v sobotu naposledy (letos). Udělal mi radost jeden krásný tloušť ±50 na gumu a jinak nic. Sice byla zima, ale ten klid u vody bych nevyměnil za nic. U řeky jsem byl úplně sám.

Neděle 21. prosince 2008 ve 21:36® Padis
              Padis
              Datum lovu: 21.12.08 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes možná poslední vycházka k vodě se docela vydařila.Chycena jedna štička druhá velice pěkná mě to ukousla.Poté pár okounů a 4× PD.Dva PD se půjdou podívat na vánoční stůl:-> .

Neděle 21. prosince 2008 ve 20:57® shadys
                shadys
                Datum lovu: 19-21.12.2008 | Revír: ohre 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

od patku u vody pocasi stalo za prd ryby taky nesli presto se jeden potocak povedl

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21425.jpg
                  Neděle 21. prosince 2008 v 19:49® Kubah
                  Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Byl jsem si zafeedrovat na řece- na menší kousky rohlíku chyceno kolem 6 plotiček,po zvětšení nástrahy jsem přišel o tlouště 50+ :-((

Neděle 21. prosince 2008 v 19:32® Salmo
                    Salmo

Ještě fotky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21421.jpg
                      Neděle 21. prosince 2008 v 19:29® Salmo
                      Salmo
                      Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dneska vypravil vyzkoušet smáčky – bohužel neúspěšně.Po hodině jsem přezbrojil na 5-ti cm přírodní kopýtko a začali se dít věci.Během hoďky jsem zdolal 2 tlouště (30 cm a 45 cm) a uvláčel jsem karpa 42 za hubu.Jeden záběr jsem spálil.Takže spokojenost :-)

Neděle 21. prosince 2008 v 18:42® albin
                        albin
                        Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka s kamarádem a jeho malým se docela vydařila.Chycena jedna kudla(skočila mi po fungl vobleru)tak mi udělala radost,a 8 okounů.Kamarád potom musel odjet a já ještě během chvíle vydrbal 10 okyšů na smáčky.:-1

Neděle 21. prosince 2008 v 16:26® Losfedos
                          Losfedos

dnesni okouni chytacka celkem 5kousku ale sami mensi kousky.i presto krasne chytani a pohodovy relax…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21416.jpg
                            Neděle 21. prosince 2008 v 15:03® skwor
                            skwor
                            Datum lovu: 21.12. | Způsob lovu: Feeder

Plánovaná rybačka na Berounce nevyšla, tak jsem sbalil feeder a vyrazil si to vynahradit na Záplavy. Ryby najely brzo, ale záběry byly i přes použití nejjemnější špičky skoro neznatelné. Nakonec z toho byli dva cejni a aspoň jsem se vyhnul tomu předvánočnímu blázinci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21413.jpg
                              Neděle 21. prosince 2008 ve 13:36® LojzaRybka
                              LojzaRybka

jejej,soráč ta jedna čudla tam měla bejt jednou,místo ní toto:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21411.jpg
                                Neděle 21. prosince 2008 ve 13:35® LojzaRybka
                                LojzaRybka

dnes jsem byl na hrouzky,chytil jsem jen tři,dvě parmátka a brácha chytil jednoho maxi hrouzka za bok:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21409.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21408.jpg
                                  Sobota 20. prosince 2008 v 19:17® salmer
                                  salmer

Tak dnes vlacka na Radbuze pod Borskou prinesla 11okounu a 1 sticku, plno okounu spadlo, ten nej mel 25+ (sticka ± 40cm), a jedna kudla se vyhakla, vse na maleho bileho twistera.

Sobota 20. prosince 2008 v 17:57® BlueShark
                                    BlueShark
                                    Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: focená

Sešli jsme se na Lábku abychom ještě poškádlili feeder proutky.

SESTAVA: úplné vlevo fotograf Filip111, vedle něj na stojáka já Blueshark, Monaster, foks01, 1Mara, červená čapka mistr Pípa, dále sedící Olihen a napravo Cormoran.

Věnujeme tuto fotku Davidovi Havlíčkovi k Vánocům za super stránky, které jsou rybaření přínosem a doufám, že stejně tak my jemu. Díky Dejve a jen tak dál!!! Focena u Labe 4–5, nápis je otištěn na Lodi. pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21402.jpg
                                      Sobota 20. prosince 2008 v 17:36® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 20.12.2008 | Způsob lovu: Plavaná

54cm. Slabá náhrada za rybu, o kterou jsem díky své blbosti přišel. Navinul jsem včera na cívku desítku Stroft a ten nevydržel v tahu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21398.jpg
                                        Sobota 20. prosince 2008 v 17:09® Robur
                                        Robur
                                        Datum lovu: dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se byl dnes rozloučit s vodou, nahodím až za rok. Zkusil jsem i Prygl tak 5 náhozů a nic. Na řece dva okounci dlaňáčci na smáčka a 1 prudší drbanec neproměněn. Nic jsem neurval, takže pohodové vyprdění.

Sobota 20. prosince 2008 ve 14:15® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Po cca 3 tydnech rybarske „abstinence“ jsem vyrazil s kolegou na cca 2h zavlacet. Rybky celkem braly, na 2 hod mi to kratkem boji prekousla stika cca 75, pak se situace jeste 2× opakovala avsak ihned po zaseku, ale nakonec jsem jednu „stiku“ skutecne vytahl. Kolegovi se take jedna kudlicka povedla. Po presunu mista kolega lapil okouna, ktery mi predtim nejspis asi 4× zabral a na zaver lovu se mi povedl tloust 46cm na gumu. Takze celkem spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21397.jpg
                                            Sobota 20. prosince 2008 ve 13:47® albin
                                            albin
                                            Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkovaná přinesla za 2 hoďky 15 okounů a jednoho tlouštíka.Sice všechno jen 12–20cm ale super rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21395.jpg
                                              Sobota 20. prosince 2008 ve 13:11® paccco
                                              paccco
                                              Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem po měsíci vyrazil k vodě :-93; .Nádherné počasí, vítr,sníh atd. Po 15 min přišel tento krasavec 70 cm, zdoláván 20 min na přívlačák 2,1m a 7–15g,vlasec 0,20mm .Super zážitek…:-D Přiznám se bez mučení byl chycen za prsní ploutev, ale má smůlu z udírny se bude jenom čudit:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21394.jpg
                                                Sobota 20. prosince 2008 v 11:08® Leonardo
                                                Leonardo
                                                Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska jsem zkoušel štěstí na nějakém kapříkovi, ale ani záběr:-(

Pátek 19. prosince 2008 ve 21:45® Ficak
                                                  Ficak

Ahoj Lojzo. Hezkej kousek,to jsou asi oni,na který jsi říkal že mě pozveš a ukážeš mi jak na ně:-93;

Pátek 19. prosince 2008 v 18:55® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka

dnešní mníček,50cm a ještě ktomu těhotnej:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21392.jpg
                                                      Pátek 19. prosince 2008 v 18:53® Georgino
                                                      Georgino
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Tak zase na chvilku u vody, už to není žádná sranda v tomhle počasí. Podařili se dva okouni 37 a 38 cm takže spokojenost.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21391.jpg
                                                        Pátek 19. prosince 2008 v 16:47® foks01
                                                        foks01

dnes test nového proutku od team dragon dopadl výborně,na břeh se podívaly 4 ryby a stejný počet spadl,smáček přemluvil i tohoto karase cca 40 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21389.jpg
                                                          Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:21® HaD
                                                          HaD

Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.

Čtvrtek 18. prosince 2008 v 17:58® adam
                                                            adam
                                                            Revír: Otava1 | Způsob lovu: Feeder

Na moje velke prekvapeni jsem dnes chytil 6 ryb,2tlouště a 4 podoustve,spoustu zaberu jsem nepromenil. akorat skoda ze jsem ty ryby nasel az kdyz se stmivalo..ale na chem.svetylko to bylo taky dobry..:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21386.jpg