Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 25. prosince 2008 v 9:53® Kobr
Kobr
Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: Michiganské jezero

Tak jsme s přáteli vyrazili dopoledne na Vánočního kapra, pokecat a něco popít, než se rozjedeme domů na řízky a saláty. Spíš než o ryby, šlo o pokec a kořalky, ale i tak se něco vytáhlo. Veselé vánoce přeje všem Čudla team pivo www.cudlateam.estranky.cz

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21482.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 24. prosince 2008 v 18:46® cormoran
    cormoran
    Datum lovu: Na Ježíška

Vánoční rybačka:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21472.jpg
      Středa 24. prosince 2008 v 16:42® Raf
      Raf
      Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy

Krátký dopolední lov na Štědrý den už je taková hezká tradice. Letos jsme vyrazili na ščuky. Bráchovi spadnul krokodýl a dvě menší štiky dostal na břeh. Mě se povedlo to samé, ale bez krokodýla. Tímto přeji sobě i ostatním, ať naleznou pod stromečkem vše co potřebují k lovu krokodýlů, sumců, hlavatek, kaprů, žraloků a podobných vodních příšer..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21470.jpg
        Středa 24. prosince 2008 v 15:22® HaD
        HaD
        Datum lovu: 22.12.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Předvánoční lov na Orlíku byl ve znamení větru, deště a pasivity ryb. I přes to se Tomovi podařil krásný kousek 34 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21468.jpg
          Středa 24. prosince 2008 ve 14:19® Losfedos
          Losfedos
          Datum lovu: 24.12 | Revír: Starecky potok 1 | Způsob lovu: Přívlač

dnesni chytacka byla sice jen skromna a kratkodoba asi 60min ale presto par okounu se dalo premluvit,ale bylo to krasne provjetrani na cerstvem vzduchu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21467.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21465.jpg
            Středa 24. prosince 2008 ve 13:39® skwor
            skwor
            Datum lovu: 24.12. | Způsob lovu: Feeder

Krásně strávené Vánoční dopoledne u vody s kamarádem Matějem. Ryby se sice v braní nepřetrhly, ale každý jsme si na rybu sáhli. Já na slušnou podoustev, kolega na čtyřicátníka tlouště. Hezké Vánoce.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21462.jpg
              Úterý 23. prosince 2008 ve 21:18® 1Mara
              1Mara

Dnes bez auta tak pěšky na chvilku ve měsťě, a hned nečekaný ůspěch,60cm,a tak dvě kilča, přežraná asi :-P :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21450.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21449.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21448.jpg
                Úterý 23. prosince 2008 ve 20:53® albin
                albin
                Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chvilenka u vody se synátorem.Chyceni 4 okouni a jedna štička cca45.Vše na bílý mikrotvister.

Úterý 23. prosince 2008 ve 14:56® Zcuter
                  Zcuter

jěště fotečka

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21439.jpg
                    Úterý 23. prosince 2008 ve 13:52® Zcuter
                    Zcuter

včerejší feederovačka na řece nedopadla podle očekávání.Já měl jeden záběr a Ciffik byl na tom stejně. Žádná ryba se ven nepodívala. Tak snad příště.:-)

Úterý 23. prosince 2008 ve 13:42® Leonardo
                      Leonardo
                      Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska konečně po 2 měsících konečně ryba, malá štička na smáčka, udělala radost:-1

Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:45® wenaX
                        wenaX

včera sem zapřách jednoho potočáka na hausera ale vrasec sem měl zamotaný do vjetve takže mi utek (přibližně tak 35cm)

Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:44® Holajz2
                          Datum lovu: včera | Revír: Nemilka | Způsob lovu: Klasická položená

Včerejší rybačka dopadla naprosto neočekávaně. Jardo díky, asi bych to místo nenašel. První nához kapr 46, pak kulatej lysec 42, který ho jsem musel pustit (páč byl móóóc pěknej), a nakonec šupináček 51. Peťan ulovil mladé kapříka 45 k vánoční večeři, takže všichni spokojení. Tedy až na kapříky. 8-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21435.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21436.jpg
                            Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:00® 1Mara
                            1Mara

Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka:-> :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21434.jpg
                              Pondělí 22. prosince 2008 v 19:57® 1Mara
                              1Mara

Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka:-> :-D

Pondělí 22. prosince 2008 v 18:14® Vlaštovka
                                Vlaštovka
                                Datum lovu: 22.12 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder

Předvánoční chytačka ve znamení krásných čudel… 4× kapřík do 40cm a k tomu cejnci a plotičky Paráda.

Pondělí 22. prosince 2008 v 17:20® pokypetr
                                  pokypetr
                                  Datum lovu: 22.12 | Revír: plivatko | Způsob lovu: Přívlač

dnesni vlacka nic moc,jeden candos tak 65,a jedna kudla to kolegovi ukousla

Pondělí 22. prosince 2008 v 16:54® Losfedos
                                    Losfedos
                                    Datum lovu: 22.12 | Způsob lovu: Přívlač

dnesni lov pohoda ,az na ten silny vitr.chvilema jsem myslel ze mne to odnese…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21428.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21429.jpg
                                      Pondělí 22. prosince 2008 v 9:29® petr.esox
                                      Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak v sobotu naposledy (letos). Udělal mi radost jeden krásný tloušť ±50 na gumu a jinak nic. Sice byla zima, ale ten klid u vody bych nevyměnil za nic. U řeky jsem byl úplně sám.

Neděle 21. prosince 2008 ve 22:36® Padis
                                        Padis
                                        Datum lovu: 21.12.08 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes možná poslední vycházka k vodě se docela vydařila.Chycena jedna štička druhá velice pěkná mě to ukousla.Poté pár okounů a 4× PD.Dva PD se půjdou podívat na vánoční stůl:-> .

Neděle 21. prosince 2008 ve 21:57® shadys
                                          shadys
                                          Datum lovu: 19-21.12.2008 | Revír: ohre 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

od patku u vody pocasi stalo za prd ryby taky nesli presto se jeden potocak povedl

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21425.jpg
                                            Neděle 21. prosince 2008 ve 20:49® Kubah
                                            Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Byl jsem si zafeedrovat na řece- na menší kousky rohlíku chyceno kolem 6 plotiček,po zvětšení nástrahy jsem přišel o tlouště 50+ :-((

Neděle 21. prosince 2008 ve 20:32® Salmo
                                              Salmo

Ještě fotky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21421.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21423.jpg
                                                Neděle 21. prosince 2008 ve 20:29® Salmo
                                                Salmo
                                                Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dneska vypravil vyzkoušet smáčky – bohužel neúspěšně.Po hodině jsem přezbrojil na 5-ti cm přírodní kopýtko a začali se dít věci.Během hoďky jsem zdolal 2 tlouště (30 cm a 45 cm) a uvláčel jsem karpa 42 za hubu.Jeden záběr jsem spálil.Takže spokojenost :-)

Neděle 21. prosince 2008 v 19:42® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka s kamarádem a jeho malým se docela vydařila.Chycena jedna kudla(skočila mi po fungl vobleru)tak mi udělala radost,a 8 okounů.Kamarád potom musel odjet a já ještě během chvíle vydrbal 10 okyšů na smáčky.:-1

Neděle 21. prosince 2008 v 17:26® Losfedos
                                                    Losfedos

dnesni okouni chytacka celkem 5kousku ale sami mensi kousky.i presto krasne chytani a pohodovy relax…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21416.jpg
                                                      Neděle 21. prosince 2008 v 16:03® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 21.12. | Způsob lovu: Feeder

Plánovaná rybačka na Berounce nevyšla, tak jsem sbalil feeder a vyrazil si to vynahradit na Záplavy. Ryby najely brzo, ale záběry byly i přes použití nejjemnější špičky skoro neznatelné. Nakonec z toho byli dva cejni a aspoň jsem se vyhnul tomu předvánočnímu blázinci.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21414.jpg
                                                        Neděle 21. prosince 2008 ve 14:36® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka

jejej,soráč ta jedna čudla tam měla bejt jednou,místo ní toto:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21411.jpg
                                                          Neděle 21. prosince 2008 ve 14:35® LojzaRybka
                                                          LojzaRybka

dnes jsem byl na hrouzky,chytil jsem jen tři,dvě parmátka a brácha chytil jednoho maxi hrouzka za bok:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21409.jpg
                                                            Sobota 20. prosince 2008 ve 20:17® salmer
                                                            salmer

Tak dnes vlacka na Radbuze pod Borskou prinesla 11okounu a 1 sticku, plno okounu spadlo, ten nej mel 25+ (sticka ± 40cm), a jedna kudla se vyhakla, vse na maleho bileho twistera.