Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. prosince 2008 v 9:53® Kobr
- Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: Michiganské jezero
Tak jsme s přáteli vyrazili dopoledne na Vánočního kapra, pokecat a něco popít, než se rozjedeme domů na řízky a saláty. Spíš než o ryby, šlo o pokec a kořalky, ale i tak se něco vytáhlo. Veselé vánoce přeje všem Čudla team
www.cudlateam.estranky.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. prosince 2008 v 18:46® cormoran
- Datum lovu: Na Ježíška
Vánoční rybačka:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. prosince 2008 v 16:42® Raf
- Datum lovu: 24.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy
Krátký dopolední lov na Štědrý den už je taková hezká tradice. Letos jsme vyrazili na ščuky. Bráchovi spadnul krokodýl a dvě menší štiky dostal na břeh. Mě se povedlo to samé, ale bez krokodýla. Tímto přeji sobě i ostatním, ať naleznou pod stromečkem vše co potřebují k lovu krokodýlů, sumců, hlavatek, kaprů, žraloků a podobných vodních příšer..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. prosince 2008 v 15:22® HaD
- Datum lovu: 22.12.2008 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Předvánoční lov na Orlíku byl ve znamení větru, deště a pasivity ryb. I přes to se Tomovi podařil krásný kousek 34 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. prosince 2008 ve 14:19® Losfedos
- Datum lovu: 24.12 | Revír: Starecky potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
dnesni chytacka byla sice jen skromna a kratkodoba asi 60min ale presto par okounu se dalo premluvit,ale bylo to krasne provjetrani na cerstvem vzduchu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. prosince 2008 ve 13:39® skwor
- Datum lovu: 24.12. | Způsob lovu: Feeder
Krásně strávené Vánoční dopoledne u vody s kamarádem Matějem. Ryby se sice v braní nepřetrhly, ale každý jsme si na rybu sáhli. Já na slušnou podoustev, kolega na čtyřicátníka tlouště. Hezké Vánoce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. prosince 2008 ve 21:18® 1Mara
-
Dnes bez auta tak pěšky na chvilku ve měsťě, a hned nečekaný ůspěch,60cm,a tak dvě kilča, přežraná asi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. prosince 2008 ve 20:53® albin
- Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dnes chvilenka u vody se synátorem.Chyceni 4 okouni a jedna štička cca45.Vše na bílý mikrotvister.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. prosince 2008 ve 14:56® Zcuter
-
jěště fotečka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. prosince 2008 ve 13:52® Zcuter
-
včerejší feederovačka na řece nedopadla podle očekávání.Já měl jeden záběr a Ciffik byl na tom stejně. Žádná ryba se ven nepodívala. Tak snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. prosince 2008 ve 13:42® Leonardo
- Datum lovu: 23.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska konečně po 2 měsících konečně ryba, malá štička na smáčka, udělala radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:45® wenaX
-
včera sem zapřách jednoho potočáka na hausera ale vrasec sem měl zamotaný do vjetve takže mi utek (přibližně tak 35cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:44® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Nemilka | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší rybačka dopadla naprosto neočekávaně. Jardo díky, asi bych to místo nenašel. První nához kapr 46, pak kulatej lysec 42, který ho jsem musel pustit (páč byl móóóc pěknej), a nakonec šupináček 51. Peťan ulovil mladé kapříka 45 k vánoční večeři, takže všichni spokojení. Tedy až na kapříky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 ve 20:00® 1Mara
-
Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 v 19:57® 1Mara
-
Tak dne opět na mé oblíbené říčce, a nesklamala docela hezká rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 v 18:14® Vlaštovka
- Datum lovu: 22.12 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Předvánoční chytačka ve znamení krásných čudel… 4× kapřík do 40cm a k tomu cejnci a plotičky Paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 v 17:20® pokypetr
- Datum lovu: 22.12 | Revír: plivatko | Způsob lovu: Přívlač
dnesni vlacka nic moc,jeden candos tak 65,a jedna kudla to kolegovi ukousla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 v 16:54® Losfedos
- Datum lovu: 22.12 | Způsob lovu: Přívlač
dnesni lov pohoda ,az na ten silny vitr.chvilema jsem myslel ze mne to odnese…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. prosince 2008 v 9:29® petr.esox
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Tak v sobotu naposledy (letos). Udělal mi radost jeden krásný tloušť ±50 na gumu a jinak nic. Sice byla zima, ale ten klid u vody bych nevyměnil za nic. U řeky jsem byl úplně sám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 22:36® Padis
- Datum lovu: 21.12.08 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes možná poslední vycházka k vodě se docela vydařila.Chycena jedna štička druhá velice pěkná mě to ukousla.Poté pár okounů a 4× PD.Dva PD se půjdou podívat na vánoční stůl
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 21:57® shadys
- Datum lovu: 19-21.12.2008 | Revír: ohre 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
od patku u vody pocasi stalo za prd ryby taky nesli presto se jeden potocak povedl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 20:49® Kubah
- Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Byl jsem si zafeedrovat na řece- na menší kousky rohlíku chyceno kolem 6 plotiček,po zvětšení nástrahy jsem přišel o tlouště 50+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 20:32® Salmo
-
Ještě fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 20:29® Salmo
- Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Jihlava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dneska vypravil vyzkoušet smáčky – bohužel neúspěšně.Po hodině jsem přezbrojil na 5-ti cm přírodní kopýtko a začali se dít věci.Během hoďky jsem zdolal 2 tlouště (30 cm a 45 cm) a uvláčel jsem karpa 42 za hubu.Jeden záběr jsem spálil.Takže spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 v 19:42® albin
- Datum lovu: 21.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka s kamarádem a jeho malým se docela vydařila.Chycena jedna kudla(skočila mi po fungl vobleru)tak mi udělala radost,a 8 okounů.Kamarád potom musel odjet a já ještě během chvíle vydrbal 10 okyšů na smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 v 17:26® Losfedos
-
dnesni okouni chytacka celkem 5kousku ale sami mensi kousky.i presto krasne chytani a pohodovy relax…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 v 16:03® skwor
- Datum lovu: 21.12. | Způsob lovu: Feeder
Plánovaná rybačka na Berounce nevyšla, tak jsem sbalil feeder a vyrazil si to vynahradit na Záplavy. Ryby najely brzo, ale záběry byly i přes použití nejjemnější špičky skoro neznatelné. Nakonec z toho byli dva cejni a aspoň jsem se vyhnul tomu předvánočnímu blázinci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 14:36® LojzaRybka
-
jejej,soráč ta jedna čudla tam měla bejt jednou,místo ní toto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. prosince 2008 ve 14:35® LojzaRybka
-
dnes jsem byl na hrouzky,chytil jsem jen tři,dvě parmátka a brácha chytil jednoho maxi hrouzka za bok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 ve 20:17® salmer
-
Tak dnes vlacka na Radbuze pod Borskou prinesla 11okounu a 1 sticku, plno okounu spadlo, ten nej mel 25+ (sticka ± 40cm), a jedna kudla se vyhakla, vse na maleho bileho twistera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.