Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. prosince 2008 ve 21:42® Zoles
Zoles
Datum lovu: 14dni zpet | Revír: dunaj vah

takze mi 14denni snazeni na slovenskych rekach /dunaj,vah/ prineslo 14 mniku, vse od 35 do 46 cm. foto dodam. mimochodem dunaj je plnej mniku. naaaadhera!!!!!!!!!!! a vah taky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 16. prosince 2008 v 17:28® Salmo
    Salmo
    Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl v neděli s Jurajem a Drakem podrážtit dravce a nijak příznivě to nedopadlo.Juraj vyžehlil 40 cm tlouště,mně upadla zubatá okolo 55 cm pod nohama a Drake nezavadil o rybu.Čekal jsem od toho víc. :-|

Úterý 16. prosince 2008 v 17:15® Leonardo
      Leonardo
      Datum lovu: 16.12. | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska zase ani záběr, zkoušel jsem malé twystry, ale bylo to mrtvý:-(

Úterý 16. prosince 2008 v 15:35® Kobr
        Kobr
        Datum lovu: dneska | Revír: Michaganské jezero

pivo po dlouhý době s kámošem na obecním plivátku. Každý 4 kapříky a David ještě pidicína. Příjemné 2 hodinky

Pondělí 15. prosince 2008 v 18:44® albin
          albin
          Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Na mém oblíbeném místě z 90%led a samozřejmě i tajná okouní mulda pod ledem.Na volné vodě zero.Po přesunu pod přehradu jsme s kamarádem měli každý po jednom záběru leč nic se na nás nepodívalo.:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21377.jpg
            Neděle 14. prosince 2008 ve 20:58® Padis
            Padis
            Datum lovu: 14.12.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chycen 5× PD a okoun,štička.Vše na smáčky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21373.jpg
              Neděle 14. prosince 2008 ve 20:26® Mar10

Zdravím tak dneska cca. hodinka a půl vláčky zase bezrybka a k tomu jsem urval mého nalezence hlubokopotápivého woba Spro kterého jsem poprvé od nalezení namočil no když se daří…

Neděle 14. prosince 2008 ve 20:25® albin
                albin
                Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Ráno opět mikrogumy chytil jsem 4 tlouště a jednoho okyše.I když to byly malé ryby bojovaly jako lvi.:-)

Neděle 14. prosince 2008 ve 20:05® Salmo
                  Salmo
                  Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem včera byl zafeederovat na řece a pochytal jsem nějaký ploťky a jednoho krásnýho asi 30 cm perlína.Chytal jsem na páternoster s 40 cm návazcem a 16 háčkem.Brali to jako v létě.Foťák buhužel zůstal doma,ale rybačka dobrá. :-)

Neděle 14. prosince 2008 v 18:34® knedlik
                    knedlik
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21372.jpg
                      Neděle 14. prosince 2008 v 18:32® knedlik
                      knedlik
                      Datum lovu: 12.12.08 | Revír: prívlač,Turiec

Aj ja iba princeznu

Neděle 14. prosince 2008 v 18:14® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 14.12.2008

Dnešek ve znamení plavačky, zdolána spousta tloušťů, nejdelší fiška 51cm – tzv. proudová forma „kost a šupiny“ :-) Narazil jsem i na hejno pěkných prcanic.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21369.jpg
                          Neděle 14. prosince 2008 v 16:59® wenaX
                          wenaX
                          Datum lovu: 14.12.08 | Revír: cidlina (Jičín) | Způsob lovu: Přívlač

dnes sem bil na tlouštích na prvnim ůseku dva proseknuté záběry tak sem šel na místo kde jsou velký tloušti tak sem tam vitách 24cm tlouště a pak sem měl dva obrovský záběry od tlouštů chvilku sem je zdolával ale oba se vihákli škoda (nástraha:mini wobler od značky dip barva:potočák)

Neděle 14. prosince 2008 v 16:19® LojzaRybka
                            LojzaRybka

dnes jsem chytil akorát tak :-D foto dole:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21368.jpg
                              Sobota 13. prosince 2008 v 19:26® miroTT

Dnes prvy pokus o kralovnu ale podarila sa len princezna :-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21354.jpg
                                Sobota 13. prosince 2008 v 19:08® shadys
                                shadys

tady je foto ryba plave dal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21353.jpg
                                  Sobota 13. prosince 2008 v 18:42® shadys
                                  shadys
                                  Datum lovu: 13.12.08 | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

tak dnes na navsteve v usti cely den vlaceni"pouze":-)) jedna parma 66cm

Sobota 13. prosince 2008 v 18:33® LojzaRybka
                                    LojzaRybka

tak zase na mníkách a jako poslední dobou nepřišel žádnej,zase to začalo pidi štikama a nakonec duhák 52cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21348.jpg
                                      Sobota 13. prosince 2008 v 18:27® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač

Neměl jsem dnes moc času, ale stejně jsem se dostal na nějakých 45 minut k vodě. A byly z toho dvě štiky – jedna miništika a druhá krásná sedmdesátka, která se zřejmě stane mou největší štikou letošní sezóny. Úlovek byl cennější o to, že mi ji našel štěkoecholot – můj australský ovčák Collin. Hafan se plížil po kmenu nad vodou, na jeho konci se začal upřeně dívat do vody a vrčet do ní. Psa jsem odvolal a z druhého břehu následovaly náhozy tím směrem. A zimní zubatá na sebe nenechala dlouho čekat…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21346.jpg
                                        Sobota 13. prosince 2008 v 16:07® albin
                                        albin
                                        Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední mikrogumováná přinesla 3 tlouštíky a jednoho okouna.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21341.jpg
                                          Pátek 12. prosince 2008 v 18:45® LojzaRybka
                                          LojzaRybka

dnes na mníkách,zase nic,pouze jedna štička

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21329.jpg
                                            Pátek 12. prosince 2008 v 6:25® Zakin
                                            Zakin
                                            Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Předevčírem gumovaná na Vranově. Chycena 1 kudla a 1 hodně slušnej candát. Kdyby byl kompletní a chytit ho tak před 14 dny, byl bych radši. Ale jinak chycenej regulérně za hubu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21322.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21321.jpg
                                              Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:06® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač

dnesni smackovana Na orliku prinesla 6 krasnych okounu, nej 38 cm

Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:09® LojzaRybka
                                                LojzaRybka

dnešní vláčka na ohři,na smáčky ani ťuk,tak jsem dal malou rotnu a tahal jsem potočáka za potočákem:-|

Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:40® fish-team-voda
                                                  fish-team-voda
                                                  Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Ploucnice | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska jsme prisli a tak na 8 nahoz mi zabrala na zizali neznama leskla ryba,ale pak upadla mohla mit tak 35cm,pak jsem chytl tloustika a mannice taky po jednom tloustikovi..sice to je bida ale prolomili jsme nasi bezrybnost ;-) 9-)

Středa 10. prosince 2008 v 17:15® Kazan
                                                    Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Nežárce, jeden okoun a jeden tloušť, další tři rybky odešly během zdolávání.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21311.jpg
                                                      Úterý 9. prosince 2008 v 19:55® cormaxx
                                                      cormaxx
                                                      Datum lovu: 9.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

no comment :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21308.jpg
                                                        Úterý 9. prosince 2008 v 15:23® VODA
                                                        VODA
                                                        Datum lovu: 8.12 9.12.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Přívlač

Tak predevcirem po dlouhe dobe opet na fis a neco se povedlo dostali pozvanku k vanocnimu stolu MNAM tosi dam CORMORANEM NEBUD SMUTNEJ UZ JSOU POD LEDEM MAS KLID hlad je hlad

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21303.jpg
                                                          Úterý 9. prosince 2008 v 10:00® Droždí
                                                          Droždí

58cm omlouvám se za to datum je špatně nastavené!!!!Tento příspěvek byl 9.12.2008 v 17:19 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21302.jpg
                                                            Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:12® cormoran
                                                            cormoran
                                                            Datum lovu: 8. 12. 2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět bez chyby, 6 kousků, nej. 72 cm:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21301.jpg