Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 21:21® HaD
-
Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. prosince 2008 v 17:58® adam
- Revír: Otava1 | Způsob lovu: Feeder
Na moje velke prekvapeni jsem dnes chytil 6 ryb,2tlouště a 4 podoustve,spoustu zaberu jsem nepromenil. akorat skoda ze jsem ty ryby nasel az kdyz se stmivalo..ale na chem.svetylko to bylo taky dobry..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. prosince 2008 ve 21:42® Zoles
- Datum lovu: 14dni zpet | Revír: dunaj vah
takze mi 14denni snazeni na slovenskych rekach /dunaj,vah/ prineslo 14 mniku, vse od 35 do 46 cm. foto dodam. mimochodem dunaj je plnej mniku. naaaadhera!!!!!!!!!!! a vah taky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 17:28® Salmo
- Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl v neděli s Jurajem a Drakem podrážtit dravce a nijak příznivě to nedopadlo.Juraj vyžehlil 40 cm tlouště,mně upadla zubatá okolo 55 cm pod nohama a Drake nezavadil o rybu.Čekal jsem od toho víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 17:15® Leonardo
- Datum lovu: 16.12. | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zase ani záběr, zkoušel jsem malé twystry, ale bylo to mrtvý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 15:35® Kobr
- Datum lovu: dneska | Revír: Michaganské jezero
pivo po dlouhý době s kámošem na obecním plivátku. Každý 4 kapříky a David ještě pidicína. Příjemné 2 hodinky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:44® albin
- Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Na mém oblíbeném místě z 90%led a samozřejmě i tajná okouní mulda pod ledem.Na volné vodě zero.Po přesunu pod přehradu jsme s kamarádem měli každý po jednom záběru leč nic se na nás nepodívalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:58® Padis
- Datum lovu: 14.12.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes chycen 5× PD a okoun,štička.Vše na smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:26® Mar10
-
Zdravím tak dneska cca. hodinka a půl vláčky zase bezrybka a k tomu jsem urval mého nalezence hlubokopotápivého woba Spro kterého jsem poprvé od nalezení namočil no když se daří…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:25® albin
- Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Ráno opět mikrogumy chytil jsem 4 tlouště a jednoho okyše.I když to byly malé ryby bojovaly jako lvi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:05® Salmo
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem včera byl zafeederovat na řece a pochytal jsem nějaký ploťky a jednoho krásnýho asi 30 cm perlína.Chytal jsem na páternoster s 40 cm návazcem a 16 háčkem.Brali to jako v létě.Foťák buhužel zůstal doma,ale rybačka dobrá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 18:34® knedlik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 18:32® knedlik
- Datum lovu: 12.12.08 | Revír: prívlač,Turiec
Aj ja iba princeznu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 18:14® Sander
- Datum lovu: 14.12.2008
Dnešek ve znamení plavačky, zdolána spousta tloušťů, nejdelší fiška 51cm – tzv. proudová forma „kost a šupiny“
Narazil jsem i na hejno pěkných prcanic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 16:59® wenaX
- Datum lovu: 14.12.08 | Revír: cidlina (Jičín) | Způsob lovu: Přívlač
dnes sem bil na tlouštích na prvnim ůseku dva proseknuté záběry tak sem šel na místo kde jsou velký tloušti tak sem tam vitách 24cm tlouště a pak sem měl dva obrovský záběry od tlouštů chvilku sem je zdolával ale oba se vihákli škoda (nástraha:mini wobler od značky dip barva:potočák)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 16:19® LojzaRybka
-
dnes jsem chytil akorát tak
foto dole
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 19:26® miroTT
-
Dnes prvy pokus o kralovnu ale podarila sa len princezna :-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 19:08® shadys
-
tady je foto ryba plave dal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 18:42® shadys
- Datum lovu: 13.12.08 | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
tak dnes na navsteve v usti cely den vlaceni"pouze"
jedna parma 66cmKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 18:33® LojzaRybka
-
tak zase na mníkách a jako poslední dobou nepřišel žádnej,zase to začalo pidi štikama a nakonec duhák 52cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 18:27® Raf
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač
Neměl jsem dnes moc času, ale stejně jsem se dostal na nějakých 45 minut k vodě. A byly z toho dvě štiky – jedna miništika a druhá krásná sedmdesátka, která se zřejmě stane mou největší štikou letošní sezóny. Úlovek byl cennější o to, že mi ji našel štěkoecholot – můj australský ovčák Collin. Hafan se plížil po kmenu nad vodou, na jeho konci se začal upřeně dívat do vody a vrčet do ní. Psa jsem odvolal a z druhého břehu následovaly náhozy tím směrem. A zimní zubatá na sebe nenechala dlouho čekat…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 16:07® albin
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední mikrogumováná přinesla 3 tlouštíky a jednoho okouna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. prosince 2008 v 18:45® LojzaRybka
-
dnes na mníkách,zase nic,pouze jedna štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. prosince 2008 v 6:25® Zakin
- Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Předevčírem gumovaná na Vranově. Chycena 1 kudla a 1 hodně slušnej candát. Kdyby byl kompletní a chytit ho tak před 14 dny, byl bych radši. Ale jinak chycenej regulérně za hubu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:06® HaD
- Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač
dnesni smackovana Na orliku prinesla 6 krasnych okounu, nej 38 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:09® LojzaRybka
-
dnešní vláčka na ohři,na smáčky ani ťuk,tak jsem dal malou rotnu a tahal jsem potočáka za potočákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:40® fish-team-voda
- Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Ploucnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska jsme prisli a tak na 8 nahoz mi zabrala na zizali neznama leskla ryba,ale pak upadla mohla mit tak 35cm,pak jsem chytl tloustika a mannice taky po jednom tloustikovi..sice to je bida ale prolomili jsme nasi bezrybnost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. prosince 2008 v 17:15® Kazan
- Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Nežárce, jeden okoun a jeden tloušť, další tři rybky odešly během zdolávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. prosince 2008 v 19:55® cormaxx
- Datum lovu: 9.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
no comment

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. prosince 2008 v 15:23® VODA
- Datum lovu: 8.12 9.12.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Přívlač
Tak predevcirem po dlouhe dobe opet na fis a neco se povedlo dostali pozvanku k vanocnimu stolu MNAM tosi dam CORMORANEM NEBUD SMUTNEJ UZ JSOU POD LEDEM MAS KLID hlad je hlad

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.