Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 20. prosince 2008 v 18:57® BlueShark
BlueShark
Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: focená

Sešli jsme se na Lábku abychom ještě poškádlili feeder proutky.

SESTAVA: úplné vlevo fotograf Filip111, vedle něj na stojáka já Blueshark, Monaster, foks01, 1Mara, červená čapka mistr Pípa, dále sedící Olihen a napravo Cormoran.

Věnujeme tuto fotku Davidovi Havlíčkovi k Vánocům za super stránky, které jsou rybaření přínosem a doufám, že stejně tak my jemu. Díky Dejve a jen tak dál!!! Focena u Labe 4–5, nápis je otištěn na Lodi. pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21402.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 20. prosince 2008 v 18:36® Sander
    Sander
    Datum lovu: 20.12.2008 | Způsob lovu: Plavaná

54cm. Slabá náhrada za rybu, o kterou jsem díky své blbosti přišel. Navinul jsem včera na cívku desítku Stroft a ten nevydržel v tahu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21398.jpg
      Sobota 20. prosince 2008 v 18:09® Robur
      Robur
      Datum lovu: dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se byl dnes rozloučit s vodou, nahodím až za rok. Zkusil jsem i Prygl tak 5 náhozů a nic. Na řece dva okounci dlaňáčci na smáčka a 1 prudší drbanec neproměněn. Nic jsem neurval, takže pohodové vyprdění.

Sobota 20. prosince 2008 v 15:15® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Po cca 3 tydnech rybarske „abstinence“ jsem vyrazil s kolegou na cca 2h zavlacet. Rybky celkem braly, na 2 hod mi to kratkem boji prekousla stika cca 75, pak se situace jeste 2× opakovala avsak ihned po zaseku, ale nakonec jsem jednu „stiku“ skutecne vytahl. Kolegovi se take jedna kudlicka povedla. Po presunu mista kolega lapil okouna, ktery mi predtim nejspis asi 4× zabral a na zaver lovu se mi povedl tloust 46cm na gumu. Takze celkem spokojenost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21397.jpg
          Sobota 20. prosince 2008 ve 14:47® albin
          albin
          Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkovaná přinesla za 2 hoďky 15 okounů a jednoho tlouštíka.Sice všechno jen 12–20cm ale super rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21395.jpg
            Sobota 20. prosince 2008 ve 14:11® paccco
            paccco
            Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem po měsíci vyrazil k vodě :-93; .Nádherné počasí, vítr,sníh atd. Po 15 min přišel tento krasavec 70 cm, zdoláván 20 min na přívlačák 2,1m a 7–15g,vlasec 0,20mm .Super zážitek…:-D Přiznám se bez mučení byl chycen za prsní ploutev, ale má smůlu z udírny se bude jenom čudit:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21394.jpg
              Sobota 20. prosince 2008 ve 12:08® Leonardo
              Leonardo
              Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dneska jsem zkoušel štěstí na nějakém kapříkovi, ale ani záběr:-(

Pátek 19. prosince 2008 ve 22:45® Ficak
                Ficak

Ahoj Lojzo. Hezkej kousek,to jsou asi oni,na který jsi říkal že mě pozveš a ukážeš mi jak na ně:-93;

Pátek 19. prosince 2008 v 19:55® LojzaRybka
                  LojzaRybka

dnešní mníček,50cm a ještě ktomu těhotnej:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21392.jpg
                    Pátek 19. prosince 2008 v 19:53® Georgino
                    Georgino
                    Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Tak zase na chvilku u vody, už to není žádná sranda v tomhle počasí. Podařili se dva okouni 37 a 38 cm takže spokojenost.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21391.jpg
                      Pátek 19. prosince 2008 v 17:47® foks01
                      foks01

dnes test nového proutku od team dragon dopadl výborně,na břeh se podívaly 4 ryby a stejný počet spadl,smáček přemluvil i tohoto karase cca 40 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21389.jpg
                        Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:21® HaD
                        HaD

Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.

Čtvrtek 18. prosince 2008 v 18:58® adam
                          adam
                          Revír: Otava1 | Způsob lovu: Feeder

Na moje velke prekvapeni jsem dnes chytil 6 ryb,2tlouště a 4 podoustve,spoustu zaberu jsem nepromenil. akorat skoda ze jsem ty ryby nasel az kdyz se stmivalo..ale na chem.svetylko to bylo taky dobry..:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21386.jpg
                            Středa 17. prosince 2008 ve 22:42® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: 14dni zpet | Revír: dunaj vah

takze mi 14denni snazeni na slovenskych rekach /dunaj,vah/ prineslo 14 mniku, vse od 35 do 46 cm. foto dodam. mimochodem dunaj je plnej mniku. naaaadhera!!!!!!!!!!! a vah taky

Úterý 16. prosince 2008 v 18:28® Salmo
                              Salmo
                              Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl v neděli s Jurajem a Drakem podrážtit dravce a nijak příznivě to nedopadlo.Juraj vyžehlil 40 cm tlouště,mně upadla zubatá okolo 55 cm pod nohama a Drake nezavadil o rybu.Čekal jsem od toho víc. :-|

Úterý 16. prosince 2008 v 18:15® Leonardo
                                Leonardo
                                Datum lovu: 16.12. | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska zase ani záběr, zkoušel jsem malé twystry, ale bylo to mrtvý:-(

Úterý 16. prosince 2008 v 16:35® Kobr
                                  Kobr
                                  Datum lovu: dneska | Revír: Michaganské jezero

pivo po dlouhý době s kámošem na obecním plivátku. Každý 4 kapříky a David ještě pidicína. Příjemné 2 hodinky

Pondělí 15. prosince 2008 v 19:44® albin
                                    albin
                                    Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Na mém oblíbeném místě z 90%led a samozřejmě i tajná okouní mulda pod ledem.Na volné vodě zero.Po přesunu pod přehradu jsme s kamarádem měli každý po jednom záběru leč nic se na nás nepodívalo.:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21377.jpg
                                      Neděle 14. prosince 2008 ve 21:58® Padis
                                      Padis
                                      Datum lovu: 14.12.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chycen 5× PD a okoun,štička.Vše na smáčky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21373.jpg
                                        Neděle 14. prosince 2008 ve 21:26® Mar10

Zdravím tak dneska cca. hodinka a půl vláčky zase bezrybka a k tomu jsem urval mého nalezence hlubokopotápivého woba Spro kterého jsem poprvé od nalezení namočil no když se daří…

Neděle 14. prosince 2008 ve 21:25® albin
                                          albin
                                          Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Ráno opět mikrogumy chytil jsem 4 tlouště a jednoho okyše.I když to byly malé ryby bojovaly jako lvi.:-)

Neděle 14. prosince 2008 ve 21:05® Salmo
                                            Salmo
                                            Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem včera byl zafeederovat na řece a pochytal jsem nějaký ploťky a jednoho krásnýho asi 30 cm perlína.Chytal jsem na páternoster s 40 cm návazcem a 16 háčkem.Brali to jako v létě.Foťák buhužel zůstal doma,ale rybačka dobrá. :-)

Neděle 14. prosince 2008 v 19:34® knedlik
                                              knedlik
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21372.jpg
                                                Neděle 14. prosince 2008 v 19:32® knedlik
                                                knedlik
                                                Datum lovu: 12.12.08 | Revír: prívlač,Turiec

Aj ja iba princeznu

Neděle 14. prosince 2008 v 19:14® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 14.12.2008

Dnešek ve znamení plavačky, zdolána spousta tloušťů, nejdelší fiška 51cm – tzv. proudová forma „kost a šupiny“ :-) Narazil jsem i na hejno pěkných prcanic.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21369.jpg
                                                    Neděle 14. prosince 2008 v 17:59® wenaX
                                                    wenaX
                                                    Datum lovu: 14.12.08 | Revír: cidlina (Jičín) | Způsob lovu: Přívlač

dnes sem bil na tlouštích na prvnim ůseku dva proseknuté záběry tak sem šel na místo kde jsou velký tloušti tak sem tam vitách 24cm tlouště a pak sem měl dva obrovský záběry od tlouštů chvilku sem je zdolával ale oba se vihákli škoda (nástraha:mini wobler od značky dip barva:potočák)

Neděle 14. prosince 2008 v 17:19® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka

dnes jsem chytil akorát tak :-D foto dole:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21368.jpg
                                                        Sobota 13. prosince 2008 ve 20:26® miroTT

Dnes prvy pokus o kralovnu ale podarila sa len princezna :-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21354.jpg
                                                          Sobota 13. prosince 2008 ve 20:08® shadys
                                                          shadys

tady je foto ryba plave dal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21353.jpg
                                                            Sobota 13. prosince 2008 v 19:42® shadys
                                                            shadys
                                                            Datum lovu: 13.12.08 | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

tak dnes na navsteve v usti cely den vlaceni"pouze":-)) jedna parma 66cm