Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 20. prosince 2008 v 18:57® BlueShark
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: focená
Sešli jsme se na Lábku abychom ještě poškádlili feeder proutky.
SESTAVA: úplné vlevo fotograf Filip111, vedle něj na stojáka já Blueshark, Monaster, foks01, 1Mara, červená čapka mistr Pípa, dále sedící Olihen a napravo Cormoran.
Věnujeme tuto fotku Davidovi Havlíčkovi k Vánocům za super stránky, které jsou rybaření přínosem a doufám, že stejně tak my jemu. Díky Dejve a jen tak dál!!! Focena u Labe 4–5, nápis je otištěn na Lodi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 v 18:36® Sander
- Datum lovu: 20.12.2008 | Způsob lovu: Plavaná
54cm. Slabá náhrada za rybu, o kterou jsem díky své blbosti přišel. Navinul jsem včera na cívku desítku Stroft a ten nevydržel v tahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 v 18:09® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem se byl dnes rozloučit s vodou, nahodím až za rok. Zkusil jsem i Prygl tak 5 náhozů a nic. Na řece dva okounci dlaňáčci na smáčka a 1 prudší drbanec neproměněn. Nic jsem neurval, takže pohodové vyprdění.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 v 15:15® Scanix
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Po cca 3 tydnech rybarske „abstinence“ jsem vyrazil s kolegou na cca 2h zavlacet. Rybky celkem braly, na 2 hod mi to kratkem boji prekousla stika cca 75, pak se situace jeste 2× opakovala avsak ihned po zaseku, ale nakonec jsem jednu „stiku“ skutecne vytahl. Kolegovi se take jedna kudlicka povedla. Po presunu mista kolega lapil okouna, ktery mi predtim nejspis asi 4× zabral a na zaver lovu se mi povedl tloust 46cm na gumu. Takze celkem spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 ve 14:47® albin
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní smáčkovaná přinesla za 2 hoďky 15 okounů a jednoho tlouštíka.Sice všechno jen 12–20cm ale super rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 ve 14:11® paccco
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem po měsíci vyrazil k vodě
.Nádherné počasí, vítr,sníh atd. Po 15 min přišel tento krasavec 70 cm, zdoláván 20 min na přívlačák 2,1m a 7–15g,vlasec 0,20mm .Super zážitek…
Přiznám se bez mučení byl chycen za prsní ploutev, ale má smůlu z udírny se bude jenom čudit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. prosince 2008 ve 12:08® Leonardo
- Datum lovu: 20.12.2008 | Revír: D11 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dneska jsem zkoušel štěstí na nějakém kapříkovi, ale ani záběr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. prosince 2008 ve 22:45® Ficak
-
Ahoj Lojzo. Hezkej kousek,to jsou asi oni,na který jsi říkal že mě pozveš a ukážeš mi jak na ně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. prosince 2008 v 19:55® LojzaRybka
-
dnešní mníček,50cm a ještě ktomu těhotnej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. prosince 2008 v 19:53® Georgino
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Tak zase na chvilku u vody, už to není žádná sranda v tomhle počasí. Podařili se dva okouni 37 a 38 cm takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. prosince 2008 v 17:47® foks01
-
dnes test nového proutku od team dragon dopadl výborně,na břeh se podívaly 4 ryby a stejný počet spadl,smáček přemluvil i tohoto karase cca 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:21® HaD
-
Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. prosince 2008 v 18:58® adam
- Revír: Otava1 | Způsob lovu: Feeder
Na moje velke prekvapeni jsem dnes chytil 6 ryb,2tlouště a 4 podoustve,spoustu zaberu jsem nepromenil. akorat skoda ze jsem ty ryby nasel az kdyz se stmivalo..ale na chem.svetylko to bylo taky dobry..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. prosince 2008 ve 22:42® Zoles
- Datum lovu: 14dni zpet | Revír: dunaj vah
takze mi 14denni snazeni na slovenskych rekach /dunaj,vah/ prineslo 14 mniku, vse od 35 do 46 cm. foto dodam. mimochodem dunaj je plnej mniku. naaaadhera!!!!!!!!!!! a vah taky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 18:28® Salmo
- Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl v neděli s Jurajem a Drakem podrážtit dravce a nijak příznivě to nedopadlo.Juraj vyžehlil 40 cm tlouště,mně upadla zubatá okolo 55 cm pod nohama a Drake nezavadil o rybu.Čekal jsem od toho víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 18:15® Leonardo
- Datum lovu: 16.12. | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zase ani záběr, zkoušel jsem malé twystry, ale bylo to mrtvý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2008 v 16:35® Kobr
- Datum lovu: dneska | Revír: Michaganské jezero
pivo po dlouhý době s kámošem na obecním plivátku. Každý 4 kapříky a David ještě pidicína. Příjemné 2 hodinky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. prosince 2008 v 19:44® albin
- Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Na mém oblíbeném místě z 90%led a samozřejmě i tajná okouní mulda pod ledem.Na volné vodě zero.Po přesunu pod přehradu jsme s kamarádem měli každý po jednom záběru leč nic se na nás nepodívalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:58® Padis
- Datum lovu: 14.12.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes chycen 5× PD a okoun,štička.Vše na smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:26® Mar10
-
Zdravím tak dneska cca. hodinka a půl vláčky zase bezrybka a k tomu jsem urval mého nalezence hlubokopotápivého woba Spro kterého jsem poprvé od nalezení namočil no když se daří…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:25® albin
- Datum lovu: 14.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Ráno opět mikrogumy chytil jsem 4 tlouště a jednoho okyše.I když to byly malé ryby bojovaly jako lvi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:05® Salmo
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Jihlava 12 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem včera byl zafeederovat na řece a pochytal jsem nějaký ploťky a jednoho krásnýho asi 30 cm perlína.Chytal jsem na páternoster s 40 cm návazcem a 16 háčkem.Brali to jako v létě.Foťák buhužel zůstal doma,ale rybačka dobrá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 19:34® knedlik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 14. prosince 2008 v 19:32® knedlik
- Datum lovu: 12.12.08 | Revír: prívlač,Turiec
Aj ja iba princeznu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 14.12.2008
Dnešek ve znamení plavačky, zdolána spousta tloušťů, nejdelší fiška 51cm – tzv. proudová forma „kost a šupiny“
Narazil jsem i na hejno pěkných prcanic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 17:59® wenaX
- Datum lovu: 14.12.08 | Revír: cidlina (Jičín) | Způsob lovu: Přívlač
dnes sem bil na tlouštích na prvnim ůseku dva proseknuté záběry tak sem šel na místo kde jsou velký tloušti tak sem tam vitách 24cm tlouště a pak sem měl dva obrovský záběry od tlouštů chvilku sem je zdolával ale oba se vihákli škoda (nástraha:mini wobler od značky dip barva:potočák)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. prosince 2008 v 17:19® LojzaRybka
-
dnes jsem chytil akorát tak
foto dole
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 ve 20:26® miroTT
-
Dnes prvy pokus o kralovnu ale podarila sa len princezna :-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 ve 20:08® shadys
-
tady je foto ryba plave dal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 19:42® shadys
- Datum lovu: 13.12.08 | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
tak dnes na navsteve v usti cely den vlaceni"pouze"
jedna parma 66cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.