Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:13® wenaX
wenaX
Datum lovu: 7.12 | Revír: kníže | Způsob lovu: Přívlač

včera se šel vyskoušet nové rapalky x-rap a glass fat rap nic sem nevitách akorát hodné záběru jeden okyš a asi 5 štik za půl hodiny a všechno to braly uplně u břehu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 8. prosince 2008 v 19:18® Ftmči
    Ftmči
    Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po příchodu k vodě mě uvítaly 3 labutě, moc radost jsem z nich neměl, ale aspoň jsem je nafotil. Samotný lov dopadl třemi okouny a jedním tlouštěm ±40cm. Až na jednoho okouna byli všechny ryby chyceny metodou drop shot se streamerem. Smáčky a kopýtka ryby prakticky ignorovaly.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21300.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21299.jpg
      Pondělí 8. prosince 2008 v 18:33® LojzaRybka
      LojzaRybka

dnešní fiškařina,jeden mník:-) a plave dál,40–45cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21298.jpg
        Pondělí 8. prosince 2008 v 17:58® slimak
        slimak
        Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Přívlač

Dnešní „skok“ k vodě se celkem vydařil..54 cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21296.jpg
          Pondělí 8. prosince 2008 ve 13:17® albin
          albin
          Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil jen tak na lehko,vyvláčet nějakou tu parmici a přišel tenhle krasavec 39.K němu ještě minitloušť a kudlička.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21292.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21291.jpg
            Neděle 7. prosince 2008 ve 22:21® cormoran
            cormoran
            Datum lovu: 7. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem nebyl línej přivstat si a vyplatilo se. Na rozednívání jsem začal bičovat vodu. Po druhém náhozu se už plácal u břehu slušnej šedesátník, kterej nastartoval další „plodnej“ den. Celkem jsem pochytal 6 candošů a 2 štikouny, další štika a 3 candáti se sklepali…Super den:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21289.jpg
              Neděle 7. prosince 2008 ve 21:37® Georgino
              Georgino
              Datum lovu: 5.12.2008 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač na písáku. Vymodlili jsme asi 10 záběrů, bohužel na břeh se podívaly jen 3 štiky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21288.jpg
                Neděle 7. prosince 2008 ve 20:39® albin
                albin
                Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka na přehradě přinesla 5 okyšů 25–32.Bohužel všichni přišly na skalnaté straně a vzhledem k venčení synátora jsem se poté z bezpečnostních důvodů přesunul na pláž kde již zero.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21285.jpg
                  Neděle 7. prosince 2008 ve 20:15® rgb23
                  rgb23

duhák 37 cm ufeederovanej na medovku, plave dál9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21284.jpg
                    Neděle 7. prosince 2008 ve 20:07® Salmo
                    Salmo
                    Datum lovu: 7.12 | Revír: Jihlava 10,11,14 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem strávil skoro celý den u vody(doma jsem byl jen na oběd).Vláčel jsem jak oteklej a výsledkem bylo pouze několik málo kontaktů s rybou a urvaný Salmo wobler,který poprvé viděl říční vodu.Sečteno podtrženo – bída :-(

Neděle 7. prosince 2008 v 17:32® kostnak
                      kostnak
                      Způsob lovu: Přívlač

jalec na gumku. neviete niekto, co su tie bodky, ktore mal pod kozou?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21281.jpg
                        Neděle 7. prosince 2008 v 17:32® adam
                        adam

dnešni rybaření ve městě přineslo pár tlošťů… spoustu ryb je pod mostem v mělké vodě nevim co tam dělají a je jich tam mraky Sorry za pravopisní chyby a dík za jejich opravu, holt neni každej čech jako poleno!!!:-D …

Neděle 7. prosince 2008 v 17:08® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 7.12.2008

Dnes vyžehlen bambilion tloušťů, sem tam prcanice nebo cejnek. Nejdelší ryba byl pěkně stavěný tloušť 51cm. hecht > smrdí to tam pěknýma fiškama, takže pššššššt!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21275.jpg
                            Neděle 7. prosince 2008 v 16:51® LojzaRybka
                            LojzaRybka
                            Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

bráchovo štika uvláčená na feedr:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21273.jpg
                              Neděle 7. prosince 2008 v 15:02® hecht
                              hecht
                              Datum lovu: 7.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní počasí bylo, že by psa nevyhnal.Přesto jsem i mojí kokřicí šel k vodě (místy k ledu).Přišla tahle cca 70ka, již druhá tento týden, tahle plave dál.Už abych mohl fotit něčím lepším než debilem mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21272.jpg
                                Neděle 7. prosince 2008 ve 14:05® Losfedos
                                Losfedos

dnesni den na rybach se moc nevydaril jeden okounek ,ale presto tam bylo krasne,pohodo­vej relax…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21271.jpg
                                  Neděle 7. prosince 2008 ve 12:17® kubas
                                  kubas
                                  Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl provětrat a zkusit už nejméně měsíc vysazené duháky, myslel jsem že nic nechytnu a že už budou vymasení, ale za cca 1 a půl hodiny jsem chytl 3… 31,32,32cm na nymfičky, dva největší se svezli domů:-93;

Neděle 7. prosince 2008 v 10:07® Vojda13
                                    Vojda13
                                    Revír: Hněvkovice

Super chytání i když ulovky jsou maly 46,47 a 50cm kapři

Neděle 7. prosince 2008 v 7:16® CeP
                                      CeP
                                      Revír: Top secret
                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21265.jpg
                                        Sobota 6. prosince 2008 v 18:17® doktor.fiSh
                                        doktor.fiSh
                                        Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Konečne candoš, 53cm na 2" kopyto.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21260.jpg
                                          Sobota 6. prosince 2008 v 17:38® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 6.12.2008

Dnes to byla na Orlasu bída, stručně řečeno, na 4 pruty ani pink.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21259.jpg
                                            Sobota 6. prosince 2008 v 17:07® frenki
                                            frenki
                                            Datum lovu: minule | Revír: vláčka

Tady je jeden okiš z minula, hold nádherná ryba škoda je sníst, není nic krásnějšího něž když Vám okoun kolem 40 odplave zpět do rodného živlu. (omlouvám se za ty zničené fotky)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21258.jpg
                                              Sobota 6. prosince 2008 v 15:52® Riverperch
                                              Riverperch
                                              Datum lovu: 30.11. 08 | Revír: Ohře 18

Feedrovačka na Ohři. Pěkný tloušť na rohlík 47 cm.

Sobota 6. prosince 2008 ve 13:57® Kobr
                                                Kobr
                                                Datum lovu: dneska ráno | Revír: přívlač

Berounka v Hýskově, přišel jsem o woblery (nejkrásnější a nejúspěšnější), neměl jsem ani břink, všechno vázka :-(

Sobota 6. prosince 2008 ve 13:38® vavra26
                                                  vavra26
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21256.jpg
                                                    Sobota 6. prosince 2008 ve 12:05® crazykapr
                                                    crazykapr

Tak dnes akorát jedna parmička a jeden pěknej jesen

Pátek 5. prosince 2008 v 19:38® doktor.fiSh
                                                      doktor.fiSh
                                                      Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vychádzka po škole, foto nič moc. Na HaD-a to nemá. Ale potešila, škoda že neskočil zubino (nástraha 3" kopyto od Relaxu) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21244.jpg
                                                        Pátek 5. prosince 2008 ve 13:11® HaD
                                                        HaD
                                                        Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Po mnoha týdnech pracovního maratonu konečně zase na rybách. Ranní deštivý rozbřesk jsme prošvihli u kávy, pak vyrazili na vodu. Napřed mi to rafla štika (14ku vlasec jako nic), pak dvě hodiny ani „šťouch“. Smáčka z jigovky jsem přezbrojil na strýmrový háček se zátěží na vlasci a pátým hodem dostal tohohle krasavcce 39 cm. Dalším hodem mi jeden spadl a to bylo vše. Přesto parádní dopoledne se smáčky.Tento příspěvek byl 5.12.2008 ve 13:11 editován administrátorem HaD

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21241.jpg
                                                          Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:20® adam
                                                          adam

Samozdřejmě vítězem se stal opet bracha (zoles)..=-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21231.jpg
                                                            Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:19® adam
                                                            adam
                                                            Datum lovu: 3.11.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak mně o wíkendu navštívil brácha, celý weekend jsme samozřejmě chytali ryby, docela se dařilo, dohromady jsme nachytali 60 ryb ve složení tloušť, potočák a lipan..;-) Tento příspěvek byl 7.12.2008 v 15:57 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21229.jpg