Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. prosince 2008 v 19:33® LojzaRybka
LojzaRybka

tak zase na mníkách a jako poslední dobou nepřišel žádnej,zase to začalo pidi štikama a nakonec duhák 52cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21349.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. prosince 2008 v 19:27® Raf
    Raf
    Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač

Neměl jsem dnes moc času, ale stejně jsem se dostal na nějakých 45 minut k vodě. A byly z toho dvě štiky – jedna miništika a druhá krásná sedmdesátka, která se zřejmě stane mou největší štikou letošní sezóny. Úlovek byl cennější o to, že mi ji našel štěkoecholot – můj australský ovčák Collin. Hafan se plížil po kmenu nad vodou, na jeho konci se začal upřeně dívat do vody a vrčet do ní. Psa jsem odvolal a z druhého břehu následovaly náhozy tím směrem. A zimní zubatá na sebe nenechala dlouho čekat…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21346.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21347.jpg
      Sobota 13. prosince 2008 v 17:07® albin
      albin
      Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední mikrogumováná přinesla 3 tlouštíky a jednoho okouna.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21341.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21342.jpg
        Pátek 12. prosince 2008 v 19:45® LojzaRybka
        LojzaRybka

dnes na mníkách,zase nic,pouze jedna štička

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21329.jpg
          Pátek 12. prosince 2008 v 7:25® Zakin
          Zakin
          Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Předevčírem gumovaná na Vranově. Chycena 1 kudla a 1 hodně slušnej candát. Kdyby byl kompletní a chytit ho tak před 14 dny, byl bych radši. Ale jinak chycenej regulérně za hubu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21321.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21322.jpg
            Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 21:06® HaD
            HaD
            Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač

dnesni smackovana Na orliku prinesla 6 krasnych okounu, nej 38 cm

Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:09® LojzaRybka
              LojzaRybka

dnešní vláčka na ohři,na smáčky ani ťuk,tak jsem dal malou rotnu a tahal jsem potočáka za potočákem:-|

Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:40® fish-team-voda
                fish-team-voda
                Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Ploucnice | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska jsme prisli a tak na 8 nahoz mi zabrala na zizali neznama leskla ryba,ale pak upadla mohla mit tak 35cm,pak jsem chytl tloustika a mannice taky po jednom tloustikovi..sice to je bida ale prolomili jsme nasi bezrybnost ;-) 9-)

Středa 10. prosince 2008 v 18:15® Kazan
                  Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Nežárce, jeden okoun a jeden tloušť, další tři rybky odešly během zdolávání.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21311.jpg
                    Úterý 9. prosince 2008 ve 20:55® cormaxx
                    cormaxx
                    Datum lovu: 9.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

no comment :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21308.jpg
                      Úterý 9. prosince 2008 v 16:23® VODA
                      VODA
                      Datum lovu: 8.12 9.12.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Přívlač

Tak predevcirem po dlouhe dobe opet na fis a neco se povedlo dostali pozvanku k vanocnimu stolu MNAM tosi dam CORMORANEM NEBUD SMUTNEJ UZ JSOU POD LEDEM MAS KLID hlad je hlad

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21305.jpg
                        Úterý 9. prosince 2008 v 11:00® Droždí
                        Droždí

58cm omlouvám se za to datum je špatně nastavené!!!!Tento příspěvek byl 9.12.2008 v 17:19 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21302.jpg
                          Pondělí 8. prosince 2008 ve 23:12® cormoran
                          cormoran
                          Datum lovu: 8. 12. 2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět bez chyby, 6 kousků, nej. 72 cm:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21301.jpg
                            Pondělí 8. prosince 2008 ve 21:13® wenaX
                            wenaX
                            Datum lovu: 7.12 | Revír: kníže | Způsob lovu: Přívlač

včera se šel vyskoušet nové rapalky x-rap a glass fat rap nic sem nevitách akorát hodné záběru jeden okyš a asi 5 štik za půl hodiny a všechno to braly uplně u břehu

Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:18® Ftmči
                              Ftmči
                              Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po příchodu k vodě mě uvítaly 3 labutě, moc radost jsem z nich neměl, ale aspoň jsem je nafotil. Samotný lov dopadl třemi okouny a jedním tlouštěm ±40cm. Až na jednoho okouna byli všechny ryby chyceny metodou drop shot se streamerem. Smáčky a kopýtka ryby prakticky ignorovaly.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21300.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21299.jpg
                                Pondělí 8. prosince 2008 v 19:33® LojzaRybka
                                LojzaRybka

dnešní fiškařina,jeden mník:-) a plave dál,40–45cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21298.jpg
                                  Pondělí 8. prosince 2008 v 18:58® slimak
                                  slimak
                                  Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Přívlač

Dnešní „skok“ k vodě se celkem vydařil..54 cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21296.jpg
                                    Pondělí 8. prosince 2008 ve 14:17® albin
                                    albin
                                    Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil jen tak na lehko,vyvláčet nějakou tu parmici a přišel tenhle krasavec 39.K němu ještě minitloušť a kudlička.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21292.jpg
                                      Neděle 7. prosince 2008 ve 23:21® cormoran
                                      cormoran
                                      Datum lovu: 7. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem nebyl línej přivstat si a vyplatilo se. Na rozednívání jsem začal bičovat vodu. Po druhém náhozu se už plácal u břehu slušnej šedesátník, kterej nastartoval další „plodnej“ den. Celkem jsem pochytal 6 candošů a 2 štikouny, další štika a 3 candáti se sklepali…Super den:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21289.jpg
                                        Neděle 7. prosince 2008 ve 22:37® Georgino
                                        Georgino
                                        Datum lovu: 5.12.2008 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač na písáku. Vymodlili jsme asi 10 záběrů, bohužel na břeh se podívaly jen 3 štiky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21288.jpg
                                          Neděle 7. prosince 2008 ve 21:39® albin
                                          albin
                                          Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka na přehradě přinesla 5 okyšů 25–32.Bohužel všichni přišly na skalnaté straně a vzhledem k venčení synátora jsem se poté z bezpečnostních důvodů přesunul na pláž kde již zero.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21286.jpg
                                            Neděle 7. prosince 2008 ve 21:15® rgb23
                                            rgb23

duhák 37 cm ufeederovanej na medovku, plave dál9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21284.jpg
                                              Neděle 7. prosince 2008 ve 21:07® Salmo
                                              Salmo
                                              Datum lovu: 7.12 | Revír: Jihlava 10,11,14 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem strávil skoro celý den u vody(doma jsem byl jen na oběd).Vláčel jsem jak oteklej a výsledkem bylo pouze několik málo kontaktů s rybou a urvaný Salmo wobler,který poprvé viděl říční vodu.Sečteno podtrženo – bída :-(

Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® kostnak
                                                kostnak
                                                Způsob lovu: Přívlač

jalec na gumku. neviete niekto, co su tie bodky, ktore mal pod kozou?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21281.jpg
                                                  Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® adam
                                                  adam

dnešni rybaření ve městě přineslo pár tlošťů… spoustu ryb je pod mostem v mělké vodě nevim co tam dělají a je jich tam mraky Sorry za pravopisní chyby a dík za jejich opravu, holt neni každej čech jako poleno!!!:-D …

Neděle 7. prosince 2008 v 18:08® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 7.12.2008

Dnes vyžehlen bambilion tloušťů, sem tam prcanice nebo cejnek. Nejdelší ryba byl pěkně stavěný tloušť 51cm. hecht > smrdí to tam pěknýma fiškama, takže pššššššt!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21275.jpg
                                                      Neděle 7. prosince 2008 v 17:51® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

bráchovo štika uvláčená na feedr:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21274.jpg
                                                        Neděle 7. prosince 2008 v 16:02® hecht
                                                        hecht
                                                        Datum lovu: 7.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní počasí bylo, že by psa nevyhnal.Přesto jsem i mojí kokřicí šel k vodě (místy k ledu).Přišla tahle cca 70ka, již druhá tento týden, tahle plave dál.Už abych mohl fotit něčím lepším než debilem mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21272.jpg
                                                          Neděle 7. prosince 2008 v 15:05® Losfedos
                                                          Losfedos

dnesni den na rybach se moc nevydaril jeden okounek ,ale presto tam bylo krasne,pohodo­vej relax…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21271.jpg
                                                            Neděle 7. prosince 2008 ve 13:17® kubas
                                                            kubas
                                                            Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl provětrat a zkusit už nejméně měsíc vysazené duháky, myslel jsem že nic nechytnu a že už budou vymasení, ale za cca 1 a půl hodiny jsem chytl 3… 31,32,32cm na nymfičky, dva největší se svezli domů:-93;