Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. prosince 2008 v 19:33® LojzaRybka
-
tak zase na mníkách a jako poslední dobou nepřišel žádnej,zase to začalo pidi štikama a nakonec duhák 52cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 19:27® Raf
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: tůň v povodí Vltavy | Způsob lovu: Přívlač
Neměl jsem dnes moc času, ale stejně jsem se dostal na nějakých 45 minut k vodě. A byly z toho dvě štiky – jedna miništika a druhá krásná sedmdesátka, která se zřejmě stane mou největší štikou letošní sezóny. Úlovek byl cennější o to, že mi ji našel štěkoecholot – můj australský ovčák Collin. Hafan se plížil po kmenu nad vodou, na jeho konci se začal upřeně dívat do vody a vrčet do ní. Psa jsem odvolal a z druhého břehu následovaly náhozy tím směrem. A zimní zubatá na sebe nenechala dlouho čekat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. prosince 2008 v 17:07® albin
- Datum lovu: 13.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední mikrogumováná přinesla 3 tlouštíky a jednoho okouna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. prosince 2008 v 19:45® LojzaRybka
-
dnes na mníkách,zase nic,pouze jedna štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. prosince 2008 v 7:25® Zakin
- Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Předevčírem gumovaná na Vranově. Chycena 1 kudla a 1 hodně slušnej candát. Kdyby byl kompletní a chytit ho tak před 14 dny, byl bych radši. Ale jinak chycenej regulérně za hubu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 21:06® HaD
- Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač
dnesni smackovana Na orliku prinesla 6 krasnych okounu, nej 38 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:09® LojzaRybka
-
dnešní vláčka na ohři,na smáčky ani ťuk,tak jsem dal malou rotnu a tahal jsem potočáka za potočákem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:40® fish-team-voda
- Datum lovu: 11.12.2008 | Revír: Ploucnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska jsme prisli a tak na 8 nahoz mi zabrala na zizali neznama leskla ryba,ale pak upadla mohla mit tak 35cm,pak jsem chytl tloustika a mannice taky po jednom tloustikovi..sice to je bida ale prolomili jsme nasi bezrybnost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. prosince 2008 v 18:15® Kazan
- Datum lovu: 10.12.2008 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Nežárce, jeden okoun a jeden tloušť, další tři rybky odešly během zdolávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. prosince 2008 ve 20:55® cormaxx
- Datum lovu: 9.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
no comment
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. prosince 2008 v 16:23® VODA
- Datum lovu: 8.12 9.12.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Přívlač
Tak predevcirem po dlouhe dobe opet na fis a neco se povedlo dostali pozvanku k vanocnimu stolu MNAM tosi dam CORMORANEM NEBUD SMUTNEJ UZ JSOU POD LEDEM MAS KLID hlad je hlad
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. prosince 2008 v 11:00® Droždí
-
58cm omlouvám se za to datum je špatně nastavené!!!!Tento příspěvek byl 9.12.2008 v 17:19 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 ve 23:12® cormoran
- Datum lovu: 8. 12. 2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět bez chyby, 6 kousků, nej. 72 cm:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 ve 21:13® wenaX
- Datum lovu: 7.12 | Revír: kníže | Způsob lovu: Přívlač
včera se šel vyskoušet nové rapalky x-rap a glass fat rap nic sem nevitách akorát hodné záběru jeden okyš a asi 5 štik za půl hodiny a všechno to braly uplně u břehu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:18® Ftmči
- Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Po příchodu k vodě mě uvítaly 3 labutě, moc radost jsem z nich neměl, ale aspoň jsem je nafotil. Samotný lov dopadl třemi okouny a jedním tlouštěm ±40cm. Až na jednoho okouna byli všechny ryby chyceny metodou drop shot se streamerem. Smáčky a kopýtka ryby prakticky ignorovaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 v 19:33® LojzaRybka
-
dnešní fiškařina,jeden mník
a plave dál,40–45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 v 18:58® slimak
- Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Přívlač
Dnešní „skok“ k vodě se celkem vydařil..54 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. prosince 2008 ve 14:17® albin
- Datum lovu: 8.12.2008 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil jen tak na lehko,vyvláčet nějakou tu parmici a přišel tenhle krasavec 39.K němu ještě minitloušť a kudlička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 23:21® cormoran
- Datum lovu: 7. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem nebyl línej přivstat si a vyplatilo se. Na rozednívání jsem začal bičovat vodu. Po druhém náhozu se už plácal u břehu slušnej šedesátník, kterej nastartoval další „plodnej“ den. Celkem jsem pochytal 6 candošů a 2 štikouny, další štika a 3 candáti se sklepali…Super den:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 22:37® Georgino
- Datum lovu: 5.12.2008 | Revír: Polabí | Způsob lovu: Přívlač
Přívlač na písáku. Vymodlili jsme asi 10 záběrů, bohužel na břeh se podívaly jen 3 štiky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 21:39® albin
- Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka na přehradě přinesla 5 okyšů 25–32.Bohužel všichni přišly na skalnaté straně a vzhledem k venčení synátora jsem se poté z bezpečnostních důvodů přesunul na pláž kde již zero.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 21:15® rgb23
-
duhák 37 cm ufeederovanej na medovku, plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 21:07® Salmo
- Datum lovu: 7.12 | Revír: Jihlava 10,11,14 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem strávil skoro celý den u vody(doma jsem byl jen na oběd).Vláčel jsem jak oteklej a výsledkem bylo pouze několik málo kontaktů s rybou a urvaný Salmo wobler,který poprvé viděl říční vodu.Sečteno podtrženo – bída
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® kostnak
- Způsob lovu: Přívlač
jalec na gumku. neviete niekto, co su tie bodky, ktore mal pod kozou?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® adam
-
dnešni rybaření ve městě přineslo pár tlošťů… spoustu ryb je pod mostem v mělké vodě nevim co tam dělají a je jich tam mraky Sorry za pravopisní chyby a dík za jejich opravu, holt neni každej čech jako poleno!!!
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 18:08® Sander
- Datum lovu: 7.12.2008
Dnes vyžehlen bambilion tloušťů, sem tam prcanice nebo cejnek. Nejdelší ryba byl pěkně stavěný tloušť 51cm. hecht > smrdí to tam pěknýma fiškama, takže pššššššt!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 17:51® LojzaRybka
- Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
bráchovo štika uvláčená na feedr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 16:02® hecht
- Datum lovu: 7.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní počasí bylo, že by psa nevyhnal.Přesto jsem i mojí kokřicí šel k vodě (místy k ledu).Přišla tahle cca 70ka, již druhá tento týden, tahle plave dál.Už abych mohl fotit něčím lepším než debilem mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 15:05® Losfedos
-
dnesni den na rybach se moc nevydaril jeden okounek ,ale presto tam bylo krasne,pohodovej relax…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 ve 13:17® kubas
- Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl provětrat a zkusit už nejméně měsíc vysazené duháky, myslel jsem že nic nechytnu a že už budou vymasení, ale za cca 1 a půl hodiny jsem chytl 3… 31,32,32cm na nymfičky, dva největší se svezli domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.