Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® kostnak
kostnak
Způsob lovu: Přívlač

jalec na gumku. neviete niekto, co su tie bodky, ktore mal pod kozou?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21281.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 7. prosince 2008 v 18:32® adam
    adam

dnešni rybaření ve městě přineslo pár tlošťů… spoustu ryb je pod mostem v mělké vodě nevim co tam dělají a je jich tam mraky Sorry za pravopisní chyby a dík za jejich opravu, holt neni každej čech jako poleno!!!:-D …

Neděle 7. prosince 2008 v 18:08® Sander
      Sander
      Datum lovu: 7.12.2008

Dnes vyžehlen bambilion tloušťů, sem tam prcanice nebo cejnek. Nejdelší ryba byl pěkně stavěný tloušť 51cm. hecht > smrdí to tam pěknýma fiškama, takže pššššššt!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21275.jpg
        Neděle 7. prosince 2008 v 17:51® LojzaRybka
        LojzaRybka
        Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

bráchovo štika uvláčená na feedr:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21274.jpg
          Neděle 7. prosince 2008 v 16:02® hecht
          hecht
          Datum lovu: 7.12.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní počasí bylo, že by psa nevyhnal.Přesto jsem i mojí kokřicí šel k vodě (místy k ledu).Přišla tahle cca 70ka, již druhá tento týden, tahle plave dál.Už abych mohl fotit něčím lepším než debilem mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21272.jpg
            Neděle 7. prosince 2008 v 15:05® Losfedos
            Losfedos

dnesni den na rybach se moc nevydaril jeden okounek ,ale presto tam bylo krasne,pohodo­vej relax…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21271.jpg
              Neděle 7. prosince 2008 ve 13:17® kubas
              kubas
              Datum lovu: 7.12.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl provětrat a zkusit už nejméně měsíc vysazené duháky, myslel jsem že nic nechytnu a že už budou vymasení, ale za cca 1 a půl hodiny jsem chytl 3… 31,32,32cm na nymfičky, dva největší se svezli domů:-93;

Neděle 7. prosince 2008 v 11:07® Vojda13
                Vojda13
                Revír: Hněvkovice

Super chytání i když ulovky jsou maly 46,47 a 50cm kapři

Neděle 7. prosince 2008 v 8:16® CeP
                  CeP
                  Revír: Top secret
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21265.jpg
                    Sobota 6. prosince 2008 v 19:17® doktor.fiSh
                    doktor.fiSh
                    Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Konečne candoš, 53cm na 2" kopyto.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21260.jpg
                      Sobota 6. prosince 2008 v 18:38® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 6.12.2008

Dnes to byla na Orlasu bída, stručně řečeno, na 4 pruty ani pink.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21259.jpg
                        Sobota 6. prosince 2008 v 18:07® frenki
                        frenki
                        Datum lovu: minule | Revír: vláčka

Tady je jeden okiš z minula, hold nádherná ryba škoda je sníst, není nic krásnějšího něž když Vám okoun kolem 40 odplave zpět do rodného živlu. (omlouvám se za ty zničené fotky)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21258.jpg
                          Sobota 6. prosince 2008 v 16:52® Riverperch
                          Riverperch
                          Datum lovu: 30.11. 08 | Revír: Ohře 18

Feedrovačka na Ohři. Pěkný tloušť na rohlík 47 cm.

Sobota 6. prosince 2008 ve 14:57® Kobr
                            Kobr
                            Datum lovu: dneska ráno | Revír: přívlač

Berounka v Hýskově, přišel jsem o woblery (nejkrásnější a nejúspěšnější), neměl jsem ani břink, všechno vázka :-(

Sobota 6. prosince 2008 ve 14:38® vavra26
                              vavra26
                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21256.jpg
                                Sobota 6. prosince 2008 ve 13:05® crazykapr
                                crazykapr

Tak dnes akorát jedna parmička a jeden pěknej jesen

Pátek 5. prosince 2008 ve 20:38® doktor.fiSh
                                  doktor.fiSh
                                  Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vychádzka po škole, foto nič moc. Na HaD-a to nemá. Ale potešila, škoda že neskočil zubino (nástraha 3" kopyto od Relaxu) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21244.jpg
                                    Pátek 5. prosince 2008 ve 14:11® HaD
                                    HaD
                                    Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Po mnoha týdnech pracovního maratonu konečně zase na rybách. Ranní deštivý rozbřesk jsme prošvihli u kávy, pak vyrazili na vodu. Napřed mi to rafla štika (14ku vlasec jako nic), pak dvě hodiny ani „šťouch“. Smáčka z jigovky jsem přezbrojil na strýmrový háček se zátěží na vlasci a pátým hodem dostal tohohle krasavcce 39 cm. Dalším hodem mi jeden spadl a to bylo vše. Přesto parádní dopoledne se smáčky.Tento příspěvek byl 5.12.2008 ve 13:11 editován administrátorem HaD

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21241.jpg
                                      Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:20® adam
                                      adam

Samozdřejmě vítězem se stal opet bracha (zoles)..=-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21230.jpg
                                        Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:19® adam
                                        adam
                                        Datum lovu: 3.11.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak mně o wíkendu navštívil brácha, celý weekend jsme samozřejmě chytali ryby, docela se dařilo, dohromady jsme nachytali 60 ryb ve složení tloušť, potočák a lipan..;-) Tento příspěvek byl 7.12.2008 v 15:57 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21229.jpg
                                          Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:54® Mar10
                                          Datum lovu: 4.12.08 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska cca hodinová chytačka na červíky a jeden jediný záběr , který se mi nepodařilo proměnit takže dnes bezrybka.

Čtvrtek 4. prosince 2008 v 8:18® sodexo
                                            Revír: plavaná

byl jsem na moravě a samí malí sumíci

Čtvrtek 4. prosince 2008 v 5:32® sgt.mooody

Sice malá ale potěší cca 45cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21223.jpg
                                                Středa 3. prosince 2008 ve 23:58® hecht
                                                hecht

Dnes návštěva mého srdcového fleku.První hod štička cca 55cm, třetí hod tloušťík, a po výměně wobleru přišla pěkná štika 68 cm.Vzhledem k polknutí háku a tomu že jsem letos nepřinesl ze svazovky ani zoubek, to má za sebou. Fotky mobil :-( .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21221.jpg
                                                  Středa 3. prosince 2008 ve 22:29® aless
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Ohře - 0

Dnes dvě hodky na řece a povedla se jedna štika 70cm a jena 50cm se vypla, takže celkem slušný na tu zimu.Jinak kaprařů u vody celkem dost, ale co jsem se dozvěděl tak nic nebralo.

Středa 3. prosince 2008 v 7:38® Vaclav

Pří šíření gloogového evangelia se našemu týmu podařili mj. také tito candáti. Během 40 večerních minut jsme jich ve čtyřech lidech chytli devět a další tři se vypnuli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21213.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21215.jpg
                                                      Úterý 2. prosince 2008 ve 22:54® cormoran
                                                      cormoran
                                                      Datum lovu: 2. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se to dneska nějak protáhlo…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21212.jpg
                                                        Úterý 2. prosince 2008 ve 21:52® Mar10

Odpolední chytačka, která se změnila ve slušný boj měl jsem co dělat abych vůbec chytil prut, i když se to nezdá chlapík (75cm) měl takovou sílu že prut katapultoval z vidliček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21210.jpg
                                                          Úterý 2. prosince 2008 ve 21:43® BigMike

Dnes odpoledne na Lužnici – 65 cm. Tak dlouho jsem si s ním ve vodě hrál, fotil (fotky stejně bez blesku rozmázlé), až se mi najednou vypnul, zůstal na mělčině a koukal. Já pro něj musel bez otálení skočit:)Naštěstí z toho byl vyvalenej jako já a nestačil vzít do zaječích.A měl v sobě candátka tak 28 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21206.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21208.jpg
                                                            Úterý 2. prosince 2008 v 19:26® wenaX
                                                            wenaX
                                                            Způsob lovu: Přívlač

u nás v Jičíně to vůbec nebere ani malá štička