Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.436 příspěvků, z toho 18436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. prosince 2008 ve 14:57® Kobr
- Datum lovu: dneska ráno | Revír: přívlač
Berounka v Hýskově, přišel jsem o woblery (nejkrásnější a nejúspěšnější), neměl jsem ani břink, všechno vázka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 ve 14:38® vavra26
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 ve 13:05® crazykapr
-
Tak dnes akorát jedna parmička a jeden pěknej jesen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. prosince 2008 ve 20:38® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vychádzka po škole, foto nič moc. Na HaD-a to nemá. Ale potešila, škoda že neskočil zubino (nástraha 3" kopyto od Relaxu)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. prosince 2008 ve 14:11® HaD
- Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po mnoha týdnech pracovního maratonu konečně zase na rybách. Ranní deštivý rozbřesk jsme prošvihli u kávy, pak vyrazili na vodu. Napřed mi to rafla štika (14ku vlasec jako nic), pak dvě hodiny ani „šťouch“. Smáčka z jigovky jsem přezbrojil na strýmrový háček se zátěží na vlasci a pátým hodem dostal tohohle krasavcce 39 cm. Dalším hodem mi jeden spadl a to bylo vše. Přesto parádní dopoledne se smáčky.Tento příspěvek byl 5.12.2008 ve 13:11 editován administrátorem HaD

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:20® adam
-
Samozdřejmě vítězem se stal opet bracha (zoles)..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:19® adam
- Datum lovu: 3.11.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Plavaná
Tak mně o wíkendu navštívil brácha, celý weekend jsme samozřejmě chytali ryby, docela se dařilo, dohromady jsme nachytali 60 ryb ve složení tloušť, potočák a lipan..
Tento příspěvek byl 7.12.2008 v 15:57
editován administrátorem toulovec

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:54® Mar10
- Datum lovu: 4.12.08 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska cca hodinová chytačka na červíky a jeden jediný záběr , který se mi nepodařilo proměnit takže dnes bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 8:18® sodexo
- Revír: plavaná
byl jsem na moravě a samí malí sumíci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 5:32® sgt.mooody
-
Sice malá ale potěší cca 45cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 ve 23:58® hecht
-
Dnes návštěva mého srdcového fleku.První hod štička cca 55cm, třetí hod tloušťík, a po výměně wobleru přišla pěkná štika 68 cm.Vzhledem k polknutí háku a tomu že jsem letos nepřinesl ze svazovky ani zoubek, to má za sebou. Fotky mobil
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 ve 22:29® aless
- Datum lovu: dnes | Revír: Ohře - 0
Dnes dvě hodky na řece a povedla se jedna štika 70cm a jena 50cm se vypla, takže celkem slušný na tu zimu.Jinak kaprařů u vody celkem dost, ale co jsem se dozvěděl tak nic nebralo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 v 7:38® Vaclav
-
Pří šíření gloogového evangelia se našemu týmu podařili mj. také tito candáti. Během 40 večerních minut jsme jich ve čtyřech lidech chytli devět a další tři se vypnuli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 22:54® cormoran
- Datum lovu: 2. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak se to dneska nějak protáhlo…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 21:52® Mar10
-
Odpolední chytačka, která se změnila ve slušný boj měl jsem co dělat abych vůbec chytil prut, i když se to nezdá chlapík (75cm) měl takovou sílu že prut katapultoval z vidliček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 21:43® BigMike
-
Dnes odpoledne na Lužnici – 65 cm. Tak dlouho jsem si s ním ve vodě hrál, fotil (fotky stejně bez blesku rozmázlé), až se mi najednou vypnul, zůstal na mělčině a koukal. Já pro něj musel bez otálení skočit:)Naštěstí z toho byl vyvalenej jako já a nestačil vzít do zaječích.A měl v sobě candátka tak 28 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 v 19:26® wenaX
- Způsob lovu: Přívlač
u nás v Jičíně to vůbec nebere ani malá štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 13:42® Kazan
- Datum lovu: 2.12.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Jordáně 2× bolen větší kolem padesátky a jeden duhák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:27® Koudy
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě doplním k frenkiho příspěvku pár fotek z posledních lovů a zbytek (včetně „škaredých“ fotek) v albu…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 v 18:44® LojzaRybka
-
vzhledem ktomu že na nechrankách klesá voda,tak jsem se zase vydal na olova,našel jsem i pěknou loďku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 v 18:21® Sander
- Datum lovu: 1.12.2008
Dnes trocha nostalgie, musel jsem se psem, popadl jsem starou mačku, starý foťák a pokusil se vyžehlit nějakou fišku. Jako první ryba se povedl tento rovný padesátník, zbytek tloušťů už byl podstatně menší. V závěru jsem vyžehlil solidního duháka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 23:16® frenki
- Datum lovu: před chvílí | Revír: přívlač
A pořád jsou při chuti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:16® sajmon
- Datum lovu: sobota | Revír: přehrada | Způsob lovu: Klasická položená
V sobotu jsem zažil jeden z nejúžasnějších večeru na rybách. Opravdu super a to je jeden z mnoha výsledků.Tento příspěvek byl 30.11.2008 ve 23:33 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:05® Padis
- Datum lovu: 30.11.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
dnes na chvíli u vody.S výsledkem 2× okoun a jeden PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 v 16:30® stopař
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 v 16:27® stopař
-
Letošní poslední návštěva na P vodě se celkem zdařila.Pár potočáků a asi osm Lipanů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 v 16:12® filip111
- Datum lovu: 30.11.2008 | Revír: Labe
dnes se mi povedla tahle Ostroretka 46cm. foto mobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 v 15:54® albin
- Datum lovu: 30.11.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední 2h vláčka.Chytil sem 4 štiky 55,51 a 2 cca 40.Vše na gumy a vše zpět.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. listopadu 2008 ve 20:20® LojzaRybka
- Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
dnešní feedrovačka,brácha několik duhákú a dvě štíhlátka a já jednoho mníka 51,rybu jsem nevzal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. listopadu 2008 v 17:41® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: labe 9
dens na vlacce zase nic,.,.,.,.,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.