Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. prosince 2008 v 11:07® Vojda13
- Revír: Hněvkovice
Super chytání i když ulovky jsou maly 46,47 a 50cm kapři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. prosince 2008 v 8:16® CeP
- Revír: Top secretUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 6. prosince 2008 v 19:17® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač
Konečne candoš, 53cm na 2" kopyto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 v 18:38® Sander
- Datum lovu: 6.12.2008
Dnes to byla na Orlasu bída, stručně řečeno, na 4 pruty ani pink.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 v 18:07® frenki
- Datum lovu: minule | Revír: vláčka
Tady je jeden okiš z minula, hold nádherná ryba škoda je sníst, není nic krásnějšího něž když Vám okoun kolem 40 odplave zpět do rodného živlu. (omlouvám se za ty zničené fotky)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 v 16:52® Riverperch
- Datum lovu: 30.11. 08 | Revír: Ohře 18
Feedrovačka na Ohři. Pěkný tloušť na rohlík 47 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 ve 14:57® Kobr
- Datum lovu: dneska ráno | Revír: přívlač
Berounka v Hýskově, přišel jsem o woblery (nejkrásnější a nejúspěšnější), neměl jsem ani břink, všechno vázka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. prosince 2008 ve 14:38® vavra26
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 6. prosince 2008 ve 13:05® crazykapr
-
Tak dnes akorát jedna parmička a jeden pěknej jesen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. prosince 2008 ve 20:38® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vychádzka po škole, foto nič moc. Na HaD-a to nemá. Ale potešila, škoda že neskočil zubino (nástraha 3" kopyto od Relaxu)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. prosince 2008 ve 14:11® HaD
- Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Po mnoha týdnech pracovního maratonu konečně zase na rybách. Ranní deštivý rozbřesk jsme prošvihli u kávy, pak vyrazili na vodu. Napřed mi to rafla štika (14ku vlasec jako nic), pak dvě hodiny ani „šťouch“. Smáčka z jigovky jsem přezbrojil na strýmrový háček se zátěží na vlasci a pátým hodem dostal tohohle krasavcce 39 cm. Dalším hodem mi jeden spadl a to bylo vše. Přesto parádní dopoledne se smáčky.Tento příspěvek byl 5.12.2008 ve 13:11 editován administrátorem HaD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:20® adam
-
Samozdřejmě vítězem se stal opet bracha (zoles)..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:19® adam
- Datum lovu: 3.11.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Plavaná
Tak mně o wíkendu navštívil brácha, celý weekend jsme samozřejmě chytali ryby, docela se dařilo, dohromady jsme nachytali 60 ryb ve složení tloušť, potočák a lipan..
Tento příspěvek byl 7.12.2008 v 15:57 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:54® Mar10
- Datum lovu: 4.12.08 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska cca hodinová chytačka na červíky a jeden jediný záběr , který se mi nepodařilo proměnit takže dnes bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 8:18® sodexo
- Revír: plavaná
byl jsem na moravě a samí malí sumíci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 5:32® sgt.mooody
-
Sice malá ale potěší cca 45cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 ve 23:58® hecht
-
Dnes návštěva mého srdcového fleku.První hod štička cca 55cm, třetí hod tloušťík, a po výměně wobleru přišla pěkná štika 68 cm.Vzhledem k polknutí háku a tomu že jsem letos nepřinesl ze svazovky ani zoubek, to má za sebou. Fotky mobil
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 ve 22:29® aless
- Datum lovu: dnes | Revír: Ohře - 0
Dnes dvě hodky na řece a povedla se jedna štika 70cm a jena 50cm se vypla, takže celkem slušný na tu zimu.Jinak kaprařů u vody celkem dost, ale co jsem se dozvěděl tak nic nebralo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2008 v 7:38® Vaclav
-
Pří šíření gloogového evangelia se našemu týmu podařili mj. také tito candáti. Během 40 večerních minut jsme jich ve čtyřech lidech chytli devět a další tři se vypnuli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 22:54® cormoran
- Datum lovu: 2. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak se to dneska nějak protáhlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 21:52® Mar10
-
Odpolední chytačka, která se změnila ve slušný boj měl jsem co dělat abych vůbec chytil prut, i když se to nezdá chlapík (75cm) měl takovou sílu že prut katapultoval z vidliček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 21:43® BigMike
-
Dnes odpoledne na Lužnici – 65 cm. Tak dlouho jsem si s ním ve vodě hrál, fotil (fotky stejně bez blesku rozmázlé), až se mi najednou vypnul, zůstal na mělčině a koukal. Já pro něj musel bez otálení skočit:)Naštěstí z toho byl vyvalenej jako já a nestačil vzít do zaječích.A měl v sobě candátka tak 28 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 v 19:26® wenaX
- Způsob lovu: Přívlač
u nás v Jičíně to vůbec nebere ani malá štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. prosince 2008 ve 13:42® Kazan
- Datum lovu: 2.12.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Jordáně 2× bolen větší kolem padesátky a jeden duhák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:27® Koudy
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě doplním k frenkiho příspěvku pár fotek z posledních lovů a zbytek (včetně „škaredých“ fotek) v albu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 v 18:44® LojzaRybka
-
vzhledem ktomu že na nechrankách klesá voda,tak jsem se zase vydal na olova,našel jsem i pěknou loďku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2008 v 18:21® Sander
- Datum lovu: 1.12.2008
Dnes trocha nostalgie, musel jsem se psem, popadl jsem starou mačku, starý foťák a pokusil se vyžehlit nějakou fišku. Jako první ryba se povedl tento rovný padesátník, zbytek tloušťů už byl podstatně menší. V závěru jsem vyžehlil solidního duháka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 23:16® frenki
- Datum lovu: před chvílí | Revír: přívlač
A pořád jsou při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:16® sajmon
- Datum lovu: sobota | Revír: přehrada | Způsob lovu: Klasická položená
V sobotu jsem zažil jeden z nejúžasnějších večeru na rybách. Opravdu super a to je jeden z mnoha výsledků.Tento příspěvek byl 30.11.2008 ve 23:33 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:05® Padis
- Datum lovu: 30.11.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
dnes na chvíli u vody.S výsledkem 2× okoun a jeden PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.