Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. prosince 2008 v 11:07® Vojda13
Vojda13
Revír: Hněvkovice

Super chytání i když ulovky jsou maly 46,47 a 50cm kapři

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 7. prosince 2008 v 8:16® CeP
    CeP
    Revír: Top secret
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21265.jpg
      Sobota 6. prosince 2008 v 19:17® doktor.fiSh
      doktor.fiSh
      Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Konečne candoš, 53cm na 2" kopyto.:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21260.jpg
        Sobota 6. prosince 2008 v 18:38® Sander
        Sander
        Datum lovu: 6.12.2008

Dnes to byla na Orlasu bída, stručně řečeno, na 4 pruty ani pink.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21259.jpg
          Sobota 6. prosince 2008 v 18:07® frenki
          frenki
          Datum lovu: minule | Revír: vláčka

Tady je jeden okiš z minula, hold nádherná ryba škoda je sníst, není nic krásnějšího něž když Vám okoun kolem 40 odplave zpět do rodného živlu. (omlouvám se za ty zničené fotky)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21258.jpg
            Sobota 6. prosince 2008 v 16:52® Riverperch
            Riverperch
            Datum lovu: 30.11. 08 | Revír: Ohře 18

Feedrovačka na Ohři. Pěkný tloušť na rohlík 47 cm.

Sobota 6. prosince 2008 ve 14:57® Kobr
              Kobr
              Datum lovu: dneska ráno | Revír: přívlač

Berounka v Hýskově, přišel jsem o woblery (nejkrásnější a nejúspěšnější), neměl jsem ani břink, všechno vázka :-(

Sobota 6. prosince 2008 ve 14:38® vavra26
                vavra26
                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21256.jpg
                  Sobota 6. prosince 2008 ve 13:05® crazykapr
                  crazykapr

Tak dnes akorát jedna parmička a jeden pěknej jesen

Pátek 5. prosince 2008 ve 20:38® doktor.fiSh
                    doktor.fiSh
                    Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vychádzka po škole, foto nič moc. Na HaD-a to nemá. Ale potešila, škoda že neskočil zubino (nástraha 3" kopyto od Relaxu) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21244.jpg
                      Pátek 5. prosince 2008 ve 14:11® HaD
                      HaD
                      Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Po mnoha týdnech pracovního maratonu konečně zase na rybách. Ranní deštivý rozbřesk jsme prošvihli u kávy, pak vyrazili na vodu. Napřed mi to rafla štika (14ku vlasec jako nic), pak dvě hodiny ani „šťouch“. Smáčka z jigovky jsem přezbrojil na strýmrový háček se zátěží na vlasci a pátým hodem dostal tohohle krasavcce 39 cm. Dalším hodem mi jeden spadl a to bylo vše. Přesto parádní dopoledne se smáčky.Tento příspěvek byl 5.12.2008 ve 13:11 editován administrátorem HaD

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21241.jpg
                        Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:20® adam
                        adam

Samozdřejmě vítězem se stal opet bracha (zoles)..=-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21231.jpg
                          Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:19® adam
                          adam
                          Datum lovu: 3.11.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak mně o wíkendu navštívil brácha, celý weekend jsme samozřejmě chytali ryby, docela se dařilo, dohromady jsme nachytali 60 ryb ve složení tloušť, potočák a lipan..;-) Tento příspěvek byl 7.12.2008 v 15:57 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21229.jpg
                            Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:54® Mar10
                            Datum lovu: 4.12.08 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska cca hodinová chytačka na červíky a jeden jediný záběr , který se mi nepodařilo proměnit takže dnes bezrybka.

Čtvrtek 4. prosince 2008 v 8:18® sodexo
                              Revír: plavaná

byl jsem na moravě a samí malí sumíci

Čtvrtek 4. prosince 2008 v 5:32® sgt.mooody

Sice malá ale potěší cca 45cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21223.jpg
                                  Středa 3. prosince 2008 ve 23:58® hecht
                                  hecht

Dnes návštěva mého srdcového fleku.První hod štička cca 55cm, třetí hod tloušťík, a po výměně wobleru přišla pěkná štika 68 cm.Vzhledem k polknutí háku a tomu že jsem letos nepřinesl ze svazovky ani zoubek, to má za sebou. Fotky mobil :-( .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21221.jpg
                                    Středa 3. prosince 2008 ve 22:29® aless
                                    Datum lovu: dnes | Revír: Ohře - 0

Dnes dvě hodky na řece a povedla se jedna štika 70cm a jena 50cm se vypla, takže celkem slušný na tu zimu.Jinak kaprařů u vody celkem dost, ale co jsem se dozvěděl tak nic nebralo.

Středa 3. prosince 2008 v 7:38® Vaclav

Pří šíření gloogového evangelia se našemu týmu podařili mj. také tito candáti. Během 40 večerních minut jsme jich ve čtyřech lidech chytli devět a další tři se vypnuli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21213.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21215.jpg
                                        Úterý 2. prosince 2008 ve 22:54® cormoran
                                        cormoran
                                        Datum lovu: 2. 12. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak se to dneska nějak protáhlo…:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21212.jpg
                                          Úterý 2. prosince 2008 ve 21:52® Mar10

Odpolední chytačka, která se změnila ve slušný boj měl jsem co dělat abych vůbec chytil prut, i když se to nezdá chlapík (75cm) měl takovou sílu že prut katapultoval z vidliček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21210.jpg
                                            Úterý 2. prosince 2008 ve 21:43® BigMike

Dnes odpoledne na Lužnici – 65 cm. Tak dlouho jsem si s ním ve vodě hrál, fotil (fotky stejně bez blesku rozmázlé), až se mi najednou vypnul, zůstal na mělčině a koukal. Já pro něj musel bez otálení skočit:)Naštěstí z toho byl vyvalenej jako já a nestačil vzít do zaječích.A měl v sobě candátka tak 28 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21206.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21208.jpg
                                              Úterý 2. prosince 2008 v 19:26® wenaX
                                              wenaX
                                              Způsob lovu: Přívlač

u nás v Jičíně to vůbec nebere ani malá štička

Úterý 2. prosince 2008 ve 13:42® Kazan
                                                Datum lovu: 2.12.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Jordáně 2× bolen větší kolem padesátky a jeden duhák

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21205.jpg
                                                  Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:27® Koudy
                                                  Koudy
                                                  Způsob lovu: Přívlač

Ještě doplním k frenkiho příspěvku pár fotek z posledních lovů a zbytek (včetně „škaredých“ fotek) v albu…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21196.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21197.jpg
                                                    Pondělí 1. prosince 2008 v 18:44® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka

vzhledem ktomu že na nechrankách klesá voda,tak jsem se zase vydal na olova,našel jsem i pěknou loďku:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21192.jpg
                                                      Pondělí 1. prosince 2008 v 18:21® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 1.12.2008

Dnes trocha nostalgie, musel jsem se psem, popadl jsem starou mačku, starý foťák a pokusil se vyžehlit nějakou fišku. Jako první ryba se povedl tento rovný padesátník, zbytek tloušťů už byl podstatně menší. V závěru jsem vyžehlil solidního duháka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21191.jpg
                                                        Neděle 30. listopadu 2008 ve 23:16® frenki
                                                        frenki
                                                        Datum lovu: před chvílí | Revír: přívlač

A pořád jsou při chuti :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21189.jpg
                                                          Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:16® sajmon
                                                          Datum lovu: sobota | Revír: přehrada | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu jsem zažil jeden z nejúžasnějších večeru na rybách. Opravdu super a to je jeden z mnoha výsledků.Tento příspěvek byl 30.11.2008 ve 23:33 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21186.jpg
                                                            Neděle 30. listopadu 2008 ve 22:05® Padis
                                                            Padis
                                                            Datum lovu: 30.11.08 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

dnes na chvíli u vody.S výsledkem 2× okoun a jeden PD.