Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. července 2005 v 9:00® jake
-
Morava 10 – bolen 55 – planda – v 5 hodin odpoledne. Moje první slušná ryba uvláčená na Moravě. Doufám, že přijdou i další…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. července 2005 v 7:44® Mike
-
Kamet
) Jo, příště to prohodím aspoň 10 x a jak nepřijde, pldím na to!!!
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 22:12® Raf
-
Lužnice – Tábor Na parmách veliké zklamání. Za 5 hodin lovu přišla jen jedna 52 cm. Kromě toho jeden tloušť okolo 30 cm a nějaká drobotina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 22:08® kamet
-
Bik mike-ja se teda v tom tak nevyznam ale jestli by to nechtelo hodit vic nez 5×
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 21:19® Mike
-
Bublima: kurník, to tedy šly!!! Já tam byl letos 2 x v těch vedrech, jenže jak to tam moc neznám, na vláčku s gumama a w. jsem nepochodil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 14:03® SnakeX
-
Olešná.: Jen co přestalo pršet jsem na ně vrazil, plno záběrů, ale vše seknuto do prázdna. Nakonec úhoř(65 cm) a taťka kapra a úhoře(42 a 55 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 13:00® Bublima
-
vše na vláčku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 12:58® Bublima
-
Hněvkovice,štika77cm a 4kg před týdnem 70cm a asi 20 malich za týden ty velké ponechany.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 ve 12:55® machy
-
JČ prvni slušnej sumik sezony-149 nevažen ,nastraha karas 25 cm(super souboj z lodky)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. července 2005 v 9:02® Fugas
-
Slapy-Zrůbek, v parném odpoledni asi 5 plotic do 25cm a několik cejnů od 35 do 50cm. Všechno na odhoz, jen největší cejn na feeder. Byl jsem tam jen chvilku, večer by to bylo asi ještě lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 ve 23:35® jaryn
-
je to bída, za hodinu nic a pak během 10min 4 štikčky 30–50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 18:18® gadasnik
-
Úterý-středa,sumík dvakrát minul,pak pršení a stálo to za. Dnes mladej na vláčku bolena. Pár mimin sumíků,největší asi 60 ze dna. A k tomu kapříci,na jídlo cosi bude.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 17:59® Tomik
-
tady je
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 17:58® Tomik
-
jo a jedna kuriozitka myška chycená na boilies
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 17:55® Tomik
-
Datum lovu: RS Vysocina, 4.-5.7.2005 Moje výprava za sumci dopadla debaklem. Pred chvili jsem prijel domu zmoklej jako slepice. No abych to neprodlužoval Sumec žádnej ale brali kapři takže ve 4 lidech za 12 hodin lovu sme jich chytli 69ks (já 19ks) a nejvetsi mel 60 cm. Zabral mi chvili potom co jsme dorazili a tak jsem ho pustil a dneska ráno jsem ho chytl znova (jedná se určitě o ten samej kus mel stejná zraneni i dirku od predchoziho pichnuti) opet sel zpet do vody. A sumci pres noc ani záběr…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 17:51® Tomik
-
Dneska vláčka na jednom lomu, ve dvou lidech 34 okounu (oba 17ks). nejvetsi 27cm. Chytal jsem u kolmé steny a jako výborná nástraha se mi osvedcila chobotnicka. Super chytání. Bohužel fotak zůstal doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 ve 14:02® SS
-
Dneska parádní rybanda. Mraky okounů, převážně na vláčendu za lodí. Všechny ale do 25 cm. Potom jsem ale najel do " krakonošovo " a na rotnu přišli dva krasavci 38 a 36 cm. ............... večer se pujdu mrknout, jestli jich tam náhodou neni nějaká větší parta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 ve 12:44® vanuz
-
tssss, no tak aj ja pridam. zubac 80 nocna privlac
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:52® wj
-
moje oblubene nocne woblery, upravene SFC hlavne ten prvy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:41® wj
-
kosto, maso a ja ked neberu …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:40® wj
-
koi nosal za papulku na ssr09, 1. v zivote !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:37® wj
-
parma-mrenka na kopyto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:35® wj
-
zubacik na kopyto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:33® wj
-
sumcek dorast wobler nocna privlac
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. července 2005 v 10:31® wj
-
macik 70 cm, nocna privlac wobler
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. července 2005 ve 22:32® joysi
-
Dnes feedrovacka na Hornade. Stretol som tam aj Pace-ho s kamaratom. Ryby brali poslabsie. Podarili sa mi len 2 podustvy, ta vacsia mala 45 cm. Ale ako som uz mal ist do prace tak prisiel kaprik 51 cm , vdaka za asistenciu Pace-mu ktory mi ho podoberal. Bojoval asi 7 minut. Chytene na feeder, silon 18, navazec 16. Ryby mi brali len na rozok a lis. rohlik. Kolegovia chytili par mreny a podustvy … Kaprik sa isiel pozriet ku mne domov …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. července 2005 ve 21:19® Mike
-
Vlkov +jez Dráchov: 6 hodin poctívé vláčky, omrzliny, hladovej a výsledek? 2 štičky do 30 cm a okoun 25 cm !!! Asi už letos pruty uklidím, jsem asi pro r.2005 zakletej!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. července 2005 ve 20:01® Tomik
-
RS Vysocina, 4.-5.7.2005 Moje výprava za sumci dopadla debaklem. Pred chvili jsem prijel domu zmoklej jako slepice. No abych to neprodlužoval Sumec žádnej ale brali kapři takže ve 4 lidech za 12 hodin lovu sme jich chytli 69ks (já 19ks) a nejvetsi mel 60 cm. Zabral mi chvili potom co jsme dorazili a tak jsem ho pustil a dneska ráno jsem ho chytl znova (jedná se určitě o ten samej kus mel stejná zraneni i dirku od predchoziho pichnuti) opet sel zpet do vody. A sumci pres noc ani záběr. Foto dodám zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. července 2005 ve 14:23® SnakeX
-
O5 Olešná.: Za teplého počasí jsem vyrazil na ryby. V obchodě mi prodavač nabízel špeciální háčky na úhoře, tož jsem si řekl, že vyzkouším. 2 záběry po sobě a po seku se pustil. Kurňa jsem se naštval a ty špeciální hočky urval, a navázal obyčej. Po 2 dalších záběrech jsem vytáhl 2 úhoře (oba 50) Tož babča měla chuť jinak by šli zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 ve 22:44profil byl smazán
-
keltovi sa na feeder vešali takisto. okrem toho stíhal likvidovať bohaté zásoby alkoholických nápojov-:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.