Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 23. listopadu 2008 v 19:13® Sander
- Datum lovu: 23.11.2008
Rozloučení se pstruhovkou, tloušti brali na každý nához, o zpestření se v závěru postaral pěkný potočák.
Večer jsem zkusil mníky, ale tloušti je nepustili ke slovu. 3 se vypli během zdolávání a 4 kousky jsem odbavil na břehu. Nejdelší rovné pade.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. listopadu 2008 v 18:07® ajgl
-
Chtěl jsem si jít zavláčet.. nebylo to možný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:27® cormoran
- Datum lovu: 23. 11. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dneska přišel po prvním náhozu o svého největšího candoše, odhadem k 90-ti centimetrům.:( Postupně mi ho ale začlo vynahrazovat pár zdolaných fišlí, konkrétně 2 štikouni a 2 candoši, ten větší 73 cm:) Další 2 kolem 65 cm se ještě sklepali těsně před finálem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. listopadu 2008 ve 21:37® skwor
-
Jenom pro ukázku něco z dnešního lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:55® skwor
- Datum lovu: 22.11. | Revír: Ohře
Přežili jsme lov i cestu zpátky. Tahle věta o mém prvním pokusu o mníka hovoří za všechno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. listopadu 2008 v 17:43® pipa
- Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
na posledni nahoz u vody
) ty 3 hodky v dešti a zimě staly za to …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. listopadu 2008 v 17:24® LojzaRybka
-
dnes lov nástražek na mníka,povedlo se 15 hrouzků a jedna parma tak 10cm,jen ona byla vrácena vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. listopadu 2008 v 15:17® Mladý Rybář
- Datum lovu: 21.11 | Způsob lovu: Klasická položená
Na fotce je 7letý kamarád Jiřík rybu zasekl a vytáhl uplně sám,ryba byla vrácena vodě šikula malej:))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. listopadu 2008 ve 23:33® Losfedos
-
dnes sem koncil v praci o 2h drive abych stihl jet na ryby ,smackoval jsem ale nic moc,studeny vitr snezeni a ta zima,vydrzel jsem hodinku ,pak sem to vzdal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. listopadu 2008 ve 21:27® paccco
- Datum lovu: 21.11.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska po hodně dlouhé době na vycházce s přívlačákem. Krásné počasí, vítr,sníh a teplota kolem O, no prostě paráda
. Výsledkem je totální bezrybka, mokré boty a svařák před sebou
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. listopadu 2008 v 18:17® ORIMP
- Datum lovu: 16.11.2008 | Revír: Daleký východ | Způsob lovu: Přívlač
Standov candát 75cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. listopadu 2008 v 18:04® Georgino
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem to nakonec nevydržel a jel si v tom marastu aspoň na půl hodiny zaházet než se setmí. Dva pětatřicátníky jsem vydoloval, škoda že jsem tam byl letos asi naposledy. Začalo mě to tam docela bavit, chytám je na 40 cm mělčině a házím na konkrétní lovící rybu což je docela dobrý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 10:26® aless
- Datum lovu: 19.11.08 | Revír: Bílina0-Běla
Včera na Běle asi dvě hodky, ven se podívalo asi 8ježdíků a 10plotic.Jinak druhý prut na ocásek a jeden parádní záběr/zásek do prázdna/-asi chtělo ještě chvíli počkat.Foťák sem bohužel nechal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 ve 23:05® cormoran
- Datum lovu: 19. 11. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se jim dneska trefil do nálady, celkem venku 4 candoši od 55 cm do 68 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 ve 22:15® BigMike
-
Lužnice dnes vydávala svá tejemství:)) 68cm, 3 kg. Vedle chytil známý štiku 76,ale na rybku a přede mnou asi půl hodky jeden místní také candáta okolo 70 cm. Ještě o dost větší se mi vypnul u břehu – neskutečný den!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 ve 22:13® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. listopadu 2008 ve 21:09® Losfedos
- Datum lovu: 11.10.2008 | Revír: vranov privlac
krasne chytani na VRANOVE.chytli sme okouny stiky i candaty .bylo tam krasne ,rad na to vzpominam…Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:29 editován administrátorem regulus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 19:59® roney
- Datum lovu: 18.11. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Letos první parma na přívlač.Hodinka gumování, jeden záběr jedna rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 19:23® Losfedos
- Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac
Vranov je velmi dobra lokalita na podzim na dravce a zejmena na okouny i kdyz tam byva mene vody ,ale pravě proto se daji dravci lepe vystopovat.Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:28 editován administrátorem regulus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 19:19® Losfedos
- Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac
krasny okoun ktery podlehl na smacka krasny souboj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 19:06® Losfedos
- Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac
O prodlouzenem víkendu v pondeli jsem vyrazil vlacet na pro mne dobre znamou vodu. Měl jsem sebou jen smacky-v posledni době chytam jen na ně a je to super. Nejprve jsem chytal na smacky 5cm a nic moc sem nechytl,a pak sem zkusil navlect vědšiho 12cm a tezsi jig. hlavicku a necekane se to zaclo zlepsovat chytl jsem krasny okouny ,jak se rika chce to neustale zkouset nove zpusoby vedeni nastrah velikosti barvu,a take vyladit vybaveni -proutek navijak silon a hacky ,osobne pouzivam hacky MUSTAD jsou velice ostre a to je dulezite.Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:27 editován administrátorem regulus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 18:51® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Tak po dvoudenním snažení, kdy jsem ulovil jen 5 malých se třetí den konečně štěstí unavilo a sedlo na mě. Toto je můj krásný vánoční kapřík 49cm, kterého jsem pozval ke štědrovečernímu stolu.
Jen pro informaci – u nás na severní Moravě je už řadu let zakázáno chytat kapry od 16.10. do 15.11. a prý se to má příští rok rozšířit do celé republiky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 18:37® LojzaRybka
-
dnešní vláčka na nechrankách byla nulová,klesá hodně voda,tak jsem raději zachraňoval škeble a nabral nějaký olova
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. listopadu 2008 v 18:20® Kazan
- Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Dva, horko těžko vypocení okouni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:12® Georgino
- Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší svátečníden jsem strávil s vláčákem u vody a docela se dařilo. Ráno i přes nepříjemný déšť bylo ve znamení krásných okounů, odpoledne mě zase mile překvapila parmí slečna. K dokonalosti chyběla jen větší aktivita mníků. Mrzí mě to hlavně kvůli Rafovi a jeho bráchovi, jeli sem na ně až z Prahy. Aspoň pár prcků si vytáhli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:58® Tomash
- Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Labský mega karas – na tři červy moc potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. listopadu 2008 ve 13:30® osprey
- Datum lovu: 17.11. | Revír: přívlač
V žvotě jsem nachytal strašně málo štik na plandavky. Bylo třeba s tím něco udělat, tak jsem se prodral na jednu zarostlou tůň a pár krasavicím pomohl na světlo. Největší byla ta na fotce – plus minus šedesát.
PS: Tím místem s těmi stromy jsem opravdu prošel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 23:26® Raf
- Datum lovu: 16.-17.11.2008 | Revír: Poorlicko
Tak jsme s bráchou Milanem také vstoupili mezi mníkařskou „elitu“. V průběhu dvou večerů jsme nachytali spíše pět mníčků než mníků, ale i něco potočáků, duháků, línů a tloušťů. Milanovi gratulace k mníkovítěžství 4 : 1. Georginovi díky za kvalitní průvodcovské služby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 20:31® okoun27
-
dneska jedno štíhle jinak nic nějaké urvané nástrahy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:47® olda
- Datum lovu: Včera a dnes | Revír: Labe 4/5 feedr
Za dva dny celkem 15 parem nebyli velký nej 60cm ale jako jediná ostatní tak do 50cm hodně spokojený.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.