Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 23. listopadu 2008 v 19:13® Sander
Sander
Datum lovu: 23.11.2008

Rozloučení se pstruhovkou, tloušti brali na každý nához, o zpestření se v závěru postaral pěkný potočák.

Večer jsem zkusil mníky, ale tloušti je nepustili ke slovu. 3 se vypli během zdolávání a 4 kousky jsem odbavil na břehu. Nejdelší rovné pade.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21022.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21023.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 23. listopadu 2008 v 18:07® ajgl
    ajgl

Chtěl jsem si jít zavláčet.. nebylo to možný:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21019.jpg
      Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:27® cormoran
      cormoran
      Datum lovu: 23. 11. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dneska přišel po prvním náhozu o svého největšího candoše, odhadem k 90-ti centimetrům.:( Postupně mi ho ale začlo vynahrazovat pár zdolaných fišlí, konkrétně 2 štikouni a 2 candoši, ten větší 73 cm:) Další 2 kolem 65 cm se ještě sklepali těsně před finálem…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img21006.jpg
        Sobota 22. listopadu 2008 ve 21:37® skwor
        skwor

Jenom pro ukázku něco z dnešního lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20988.jpg
          Sobota 22. listopadu 2008 ve 20:55® skwor
          skwor
          Datum lovu: 22.11. | Revír: Ohře

Přežili jsme lov i cestu zpátky. Tahle věta o mém prvním pokusu o mníka hovoří za všechno.

Sobota 22. listopadu 2008 v 17:43® pipa
            pipa
            Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

na posledni nahoz u vody :-)) ) ty 3 hodky v dešti a zimě staly za to …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20982.jpg
              Sobota 22. listopadu 2008 v 17:24® LojzaRybka
              LojzaRybka

dnes lov nástražek na mníka,povedlo se 15 hrouzků a jedna parma tak 10cm,jen ona byla vrácena vodě:-)

Sobota 22. listopadu 2008 v 15:17® Mladý Rybář
                Mladý Rybář
                Datum lovu: 21.11 | Způsob lovu: Klasická položená

Na fotce je 7letý kamarád Jiřík rybu zasekl a vytáhl uplně sám,ryba byla vrácena vodě šikula malej:))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20978.jpg
                  Pátek 21. listopadu 2008 ve 23:33® Losfedos
                  Losfedos

dnes sem koncil v praci o 2h drive abych stihl jet na ryby ,smackoval jsem ale nic moc,studeny vitr snezeni a ta zima,vydrzel jsem hodinku ,pak sem to vzdal.

Pátek 21. listopadu 2008 ve 21:27® paccco
                    paccco
                    Datum lovu: 21.11.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska po hodně dlouhé době na vycházce s přívlačákem. Krásné počasí, vítr,sníh a teplota kolem O, no prostě paráda:-D . Výsledkem je totální bezrybka, mokré boty a svařák před seboupivo .

Pátek 21. listopadu 2008 v 18:17® ORIMP
                      ORIMP
                      Datum lovu: 16.11.2008 | Revír: Daleký východ | Způsob lovu: Přívlač

Standov candát 75cm…pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20971.jpg
                        Pátek 21. listopadu 2008 v 18:04® Georgino
                        Georgino
                        Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem to nakonec nevydržel a jel si v tom marastu aspoň na půl hodiny zaházet než se setmí. Dva pětatřicátníky jsem vydoloval, škoda že jsem tam byl letos asi naposledy. Začalo mě to tam docela bavit, chytám je na 40 cm mělčině a házím na konkrétní lovící rybu což je docela dobrý :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20970.jpg
                          Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 10:26® aless
                          Datum lovu: 19.11.08 | Revír: Bílina0-Běla

Včera na Běle asi dvě hodky, ven se podívalo asi 8ježdíků a 10plotic.Jinak druhý prut na ocásek a jeden parádní záběr/zásek do prázdna/-asi chtělo ještě chvíli počkat.Foťák sem bohužel nechal doma.

Středa 19. listopadu 2008 ve 23:05® cormoran
                            cormoran
                            Datum lovu: 19. 11. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se jim dneska trefil do nálady, celkem venku 4 candoši od 55 cm do 68 cm.:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20963.jpg
                              Středa 19. listopadu 2008 ve 22:15® BigMike

Lužnice dnes vydávala svá tejemství:)) 68cm, 3 kg. Vedle chytil známý štiku 76,ale na rybku a přede mnou asi půl hodky jeden místní také candáta okolo 70 cm. Ještě o dost větší se mi vypnul u břehu – neskutečný den!!!

Středa 19. listopadu 2008 ve 22:13® BigMike
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20960.jpg
                                  Středa 19. listopadu 2008 ve 21:09® Losfedos
                                  Losfedos
                                  Datum lovu: 11.10.2008 | Revír: vranov privlac

krasne chytani na VRANOVE.chytli sme okouny stiky i candaty .bylo tam krasne ,rad na to vzpominam…Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:29 editován administrátorem regulus

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20959.jpg
                                    Středa 19. listopadu 2008 v 19:59® roney
                                    Datum lovu: 18.11. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Letos první parma na přívlač.Hodinka gumování, jeden záběr jedna rybka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20956.jpg
                                      Středa 19. listopadu 2008 v 19:23® Losfedos
                                      Losfedos
                                      Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac

Vranov je velmi dobra lokalita na podzim na dravce a zejmena na okouny i kdyz tam byva mene vody ,ale pravě proto se daji dravci lepe vystopovat.Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:28 editován administrátorem regulus

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20954.jpg
                                        Středa 19. listopadu 2008 v 19:19® Losfedos
                                        Losfedos
                                        Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac

krasny okoun ktery podlehl na smacka krasny souboj

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20953.jpg
                                          Středa 19. listopadu 2008 v 19:06® Losfedos
                                          Losfedos
                                          Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: starecky potok 1privlac

O prodlouzenem víkendu v pondeli jsem vyrazil vlacet na pro mne dobre znamou vodu. Měl jsem sebou jen smacky-v posledni době chytam jen na ně a je to super. Nejprve jsem chytal na smacky 5cm a nic moc sem nechytl,a pak sem zkusil navlect vědšiho 12cm a tezsi jig. hlavicku a necekane se to zaclo zlepsovat chytl jsem krasny okouny ,jak se rika chce to neustale zkouset nove zpusoby vedeni nastrah velikosti barvu,a take vyladit vybaveni -proutek navijak silon a hacky ,osobne pouzivam hacky MUSTAD jsou velice ostre a to je dulezite.Tento příspěvek byl 19.11.2008 ve 23:27 editován administrátorem regulus

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20951.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20952.jpg
                                            Středa 19. listopadu 2008 v 18:51® Holajz2
                                            Datum lovu: včera | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená

Tak po dvoudenním snažení, kdy jsem ulovil jen 5 malých se třetí den konečně štěstí unavilo a sedlo na mě. Toto je můj krásný vánoční kapřík 49cm, kterého jsem pozval ke štědrovečernímu stolu. 8-( Jen pro informaci – u nás na severní Moravě je už řadu let zakázáno chytat kapry od 16.10. do 15.11. a prý se to má příští rok rozšířit do celé republiky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20948.jpg
                                              Středa 19. listopadu 2008 v 18:37® LojzaRybka
                                              LojzaRybka

dnešní vláčka na nechrankách byla nulová,klesá hodně voda,tak jsem raději zachraňoval škeble a nabral nějaký olova:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20947.jpg
                                                Středa 19. listopadu 2008 v 18:20® Kazan
                                                Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Dva, horko těžko vypocení okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20943.jpg
                                                  Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:12® Georgino
                                                  Georgino
                                                  Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší svátečníden jsem strávil s vláčákem u vody a docela se dařilo. Ráno i přes nepříjemný déšť bylo ve znamení krásných okounů, odpoledne mě zase mile překvapila parmí slečna. K dokonalosti chyběla jen větší aktivita mníků. Mrzí mě to hlavně kvůli Rafovi a jeho bráchovi, jeli sem na ně až z Prahy. Aspoň pár prcků si vytáhli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20939.jpg
                                                    Úterý 18. listopadu 2008 v 19:58® Tomash
                                                    Tomash
                                                    Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Labský mega karas – na tři červy moc potěšil. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20936.jpg
                                                      Úterý 18. listopadu 2008 ve 13:30® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 17.11. | Revír: přívlač

V žvotě jsem nachytal strašně málo štik na plandavky. Bylo třeba s tím něco udělat, tak jsem se prodral na jednu zarostlou tůň a pár krasavicím pomohl na světlo. Největší byla ta na fotce – plus minus šedesát.

PS: Tím místem s těmi stromy jsem opravdu prošel.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20930.jpg
                                                        Pondělí 17. listopadu 2008 ve 23:26® Raf
                                                        Raf
                                                        Datum lovu: 16.-17.11.2008 | Revír: Poorlicko

Tak jsme s bráchou Milanem také vstoupili mezi mníkařskou „elitu“. V průběhu dvou večerů jsme nachytali spíše pět mníčků než mníků, ale i něco potočáků, duháků, línů a tloušťů. Milanovi gratulace k mníkovítěžství 4 : 1. Georginovi díky za kvalitní průvodcovské služby.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20928.jpg
                                                          Pondělí 17. listopadu 2008 ve 20:31® okoun27

dneska jedno štíhle jinak nic nějaké urvané nástrahy:-|

Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:47® olda
                                                            olda
                                                            Datum lovu: Včera a dnes | Revír: Labe 4/5 feedr

Za dva dny celkem 15 parem nebyli velký nej 60cm ale jako jediná ostatní tak do 50cm hodně spokojený.