Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 19. listopadu 2008 v 18:20® Kazan
Datum lovu: 19.11.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Dva, horko těžko vypocení okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20943.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:12® Georgino
    Georgino
    Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší svátečníden jsem strávil s vláčákem u vody a docela se dařilo. Ráno i přes nepříjemný déšť bylo ve znamení krásných okounů, odpoledne mě zase mile překvapila parmí slečna. K dokonalosti chyběla jen větší aktivita mníků. Mrzí mě to hlavně kvůli Rafovi a jeho bráchovi, jeli sem na ně až z Prahy. Aspoň pár prcků si vytáhli.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20937.jpg
      Úterý 18. listopadu 2008 v 19:58® Tomash
      Tomash
      Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Labský mega karas – na tři červy moc potěšil. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20936.jpg
        Úterý 18. listopadu 2008 ve 13:30® osprey
        osprey
        Datum lovu: 17.11. | Revír: přívlač

V žvotě jsem nachytal strašně málo štik na plandavky. Bylo třeba s tím něco udělat, tak jsem se prodral na jednu zarostlou tůň a pár krasavicím pomohl na světlo. Největší byla ta na fotce – plus minus šedesát.

PS: Tím místem s těmi stromy jsem opravdu prošel.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20929.jpg
          Pondělí 17. listopadu 2008 ve 23:26® Raf
          Raf
          Datum lovu: 16.-17.11.2008 | Revír: Poorlicko

Tak jsme s bráchou Milanem také vstoupili mezi mníkařskou „elitu“. V průběhu dvou večerů jsme nachytali spíše pět mníčků než mníků, ale i něco potočáků, duháků, línů a tloušťů. Milanovi gratulace k mníkovítěžství 4 : 1. Georginovi díky za kvalitní průvodcovské služby.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20927.jpg
            Pondělí 17. listopadu 2008 ve 20:31® okoun27

dneska jedno štíhle jinak nic nějaké urvané nástrahy:-|

Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:47® olda
              olda
              Datum lovu: Včera a dnes | Revír: Labe 4/5 feedr

Za dva dny celkem 15 parem nebyli velký nej 60cm ale jako jediná ostatní tak do 50cm hodně spokojený.

Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:36® doktor.fiSh
                doktor.fiSh
                Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač

dnes rybačka. cieľ zubáč, no škoda že to skončilo bezrybka :-(( Bol to trošku namáhavý lov, pretože 3,96m feederka padala dosť na hubu. Odniesli si to kríže a ruky, ale inak som si pomaly zvykal od 13:00 do asi 17:00 (možno viac). Aj som premrzol. Chytané na 2" a 3" kopyta

Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:33® Ftmči
                  Ftmči
                  Datum lovu: 15-16.11.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tři vycházky na jindy úspěšná štičí místa se smáčky a výsledkem byla pouze dvacítka okounů, mezi nimi se blýsknul krasavec 32cm, snad ještě povyroste a nechá se zlákat zas. Hlava mi ale nebere, kam poděly ty štiky :-( .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20921.jpg
                    Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:24® hecht
                    hecht
                    Datum lovu: 16.-17.11.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

V neděli čistokrevná nula.Dnes pár pidikudel na woblery.Nějak mám asi ty ruce levé.

Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:10® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 17.11.2008

Odpoledne jsem vyžehlil spoustu ryb na plavačku, mimojiné i dvě ostroretky, nevídaná to událost. Večer jsem zkusil nové místo pro lov mníka, povedl se tloušť 54cm a jeden zásek jsem nehorázně podělal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20919.jpg
                        Pondělí 17. listopadu 2008 v 18:16® Robur
                        Robur
                        Datum lovu: dnes | Revír: tajný | Způsob lovu: Přívlač

rozhodl jsem se jít vláčet tam, kde jsem dlouho nebyl. Celkem pěkné prostředí mne odměnilo duhákem 35 a 29, takže bude oběd plus dva potočáky tak 25 a 20. Akorát se mně furt motal vlasec. Ale nový vláčák se osvědčil.

Pondělí 17. listopadu 2008 v 18:12® Robur
                          Robur
                          Datum lovu: Včera a předevčírem | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

tak jsem ještě přidal vláčku, uvláčen jeden pdiokounek, včera zkouška novoého feedr. krmení. Vystřídány dva fleky, na prvním opatrné záběry, proměněno ve dva cejny. Tak jsem změnil flek, kde to bralo ještě húře, takže jeden cejn. Slabota.

Pondělí 17. listopadu 2008 v 17:24® Leonardo
                            Leonardo
                            Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Chytl jsem jen jednu štiku kolem 50cm a 2 záběry. Jinak jsem viděl jak bobři pokáceli pár stomů podél řeky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20913.jpg
                              Pondělí 17. listopadu 2008 v 16:20® jarda21
                              jarda21
                              Datum lovu: 15.11. | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač

Za dopoledne jen jeden záběr, ale štička 64 udělala radost.

Pondělí 17. listopadu 2008 v 16:18® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 17.11.

Čistá 0, asi je na čase upadnout do zimního spánku :-) Ale ta atmosféra nadcházející zimy nemá chybu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20912.jpg
                                  Pondělí 17. listopadu 2008 ve 13:41® albin
                                  albin
                                  Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač

UL vláčka zaměřená na lipany.Chyceno:3×o­koun,4×tloušť a HLAVNĚ 2×lipan 37a38.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20910.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20909.jpg
                                    Pondělí 17. listopadu 2008 ve 2:12® VODA
                                    VODA
                                    Datum lovu: 16.11.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes opet jeden vydarenej den krasnej Candat69 ale mnel smulu PROTOZE TAHLE ZENA CO UCHVATI UZ NIKDY NENAVRATI PREJU DOBROU CHUT O VANOCICH

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20908.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20907.jpg
                                      Neděle 16. listopadu 2008 ve 21:34® msmaso
                                      Datum lovu: 15.11.08 | Revír: ohře 8b | Způsob lovu: Muškaření

Dneska chytačka s kolegou,foukalo a pršelo chyceno pět duháků a sedm potočáků z toho jeden potok kolegy 58 cm krásná ryba.pivo

Neděle 16. listopadu 2008 v 19:22® LojzaRybka
                                        LojzaRybka

dnes feedrovačka na kadaňáku 0,ale aspoň rostou houby:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20897.jpg
                                          Neděle 16. listopadu 2008 ve 13:12® paccco
                                          paccco
                                          Datum lovu: 16.11.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní dopoledne opět strávéné u vody. Počasí nic moc,vítr jako sv…I tak opět pěkná rybačka. Na břeh se podívalo 7 kudliček a 2 candátí dorostenci.

Neděle 16. listopadu 2008 v 1:59® b.gun
                                            Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Včera dopoledne feederovačka na řece s cílem polapit nějakou tu parmu. Nakonec se spletlo pět kousků, z toho se na břeh podívaly čtyři – jedna cca 45 a tři v rozmezí 60–65 cm …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20894.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20893.jpg
                                              Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:13® Leonardo
                                              Leonardo
                                              Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Jevišovka | Způsob lovu: Feeder

po dlouhé dobe na rybách s feederem a  zachytal jsem si, chytl jsem 3 cejny.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20892.jpg
                                                Sobota 15. listopadu 2008 v 17:38® Piranha
                                                Piranha

Dneska s dcerkou cca na 3 hodinky na Labku pofeederovat.Kras­nej den a celkem sli cejni.

Foto mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20890.jpg
                                                  Sobota 15. listopadu 2008 v 15:35® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač

Tak tahle kráska mi nejdřív ukousla gumu a po hodině bezostyšně hupsla po vobleru.Nevypadala ale hladově!?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20888.jpg
                                                    Pátek 14. listopadu 2008 ve 21:02® Kobr
                                                    Kobr

dnes vesnické plivátko, ani ťuk :-93;

Pátek 14. listopadu 2008 v 19:47® Leonardo
                                                      Leonardo
                                                      Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem opět nic nechytl, ale kaprařů bylo dost, asi brali.

Pátek 14. listopadu 2008 v 18:26® paccco
                                                        paccco
                                                        Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Sázava

Dnešní krásné odpoledne ve znamení šesti štiček a tří candátků, vše na rybičku. Po dlouhé době parádní chytačkapivo .

Pátek 14. listopadu 2008 v 15:07® albin
                                                          albin
                                                          Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopolední vláčka s kamarádem ve znamení nečekaného.První ryba potočák cca 15,pak jeden malej tloušť a poté podoustev na voblera a vzápětí druhá na gumu.

Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:03® Koudy
                                                            Koudy
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20872.jpg