Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:36® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: štrkovisko | Způsob lovu: Přívlač
dnes rybačka. cieľ zubáč, no škoda že to skončilo bezrybka
Bol to trošku namáhavý lov, pretože 3,96m feederka padala dosť na hubu. Odniesli si to kríže a ruky, ale inak som si pomaly zvykal od 13:00 do asi 17:00 (možno viac). Aj som premrzol. Chytané na 2" a 3" kopyta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:33® Ftmči
- Datum lovu: 15-16.11.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tři vycházky na jindy úspěšná štičí místa se smáčky a výsledkem byla pouze dvacítka okounů, mezi nimi se blýsknul krasavec 32cm, snad ještě povyroste a nechá se zlákat zas. Hlava mi ale nebere, kam poděly ty štiky
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:24® hecht
- Datum lovu: 16.-17.11.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
V neděli čistokrevná nula.Dnes pár pidikudel na woblery.Nějak mám asi ty ruce levé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 19:10® Sander
- Datum lovu: 17.11.2008
Odpoledne jsem vyžehlil spoustu ryb na plavačku, mimojiné i dvě ostroretky, nevídaná to událost. Večer jsem zkusil nové místo pro lov mníka, povedl se tloušť 54cm a jeden zásek jsem nehorázně podělal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 18:16® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: tajný | Způsob lovu: Přívlač
rozhodl jsem se jít vláčet tam, kde jsem dlouho nebyl. Celkem pěkné prostředí mne odměnilo duhákem 35 a 29, takže bude oběd plus dva potočáky tak 25 a 20. Akorát se mně furt motal vlasec. Ale nový vláčák se osvědčil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 18:12® Robur
- Datum lovu: Včera a předevčírem | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
tak jsem ještě přidal vláčku, uvláčen jeden pdiokounek, včera zkouška novoého feedr. krmení. Vystřídány dva fleky, na prvním opatrné záběry, proměněno ve dva cejny. Tak jsem změnil flek, kde to bralo ještě húře, takže jeden cejn. Slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 17:24® Leonardo
- Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač
Chytl jsem jen jednu štiku kolem 50cm a 2 záběry. Jinak jsem viděl jak bobři pokáceli pár stomů podél řeky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 16:20® jarda21
- Datum lovu: 15.11. | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač
Za dopoledne jen jeden záběr, ale štička 64 udělala radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 v 16:18® skwor
- Datum lovu: 17.11.
Čistá 0, asi je na čase upadnout do zimního spánku
Ale ta atmosféra nadcházející zimy nemá chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 13:41® albin
- Datum lovu: 17.11.2008 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač
UL vláčka zaměřená na lipany.Chyceno:3×okoun,4×tloušť a HLAVNĚ 2×lipan 37a38.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. listopadu 2008 ve 2:12® VODA
- Datum lovu: 16.11.08 | Revír: cikitaka | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes opet jeden vydarenej den krasnej Candat69 ale mnel smulu PROTOZE TAHLE ZENA CO UCHVATI UZ NIKDY NENAVRATI PREJU DOBROU CHUT O VANOCICH
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. listopadu 2008 ve 21:34® msmaso
- Datum lovu: 15.11.08 | Revír: ohře 8b | Způsob lovu: Muškaření
Dneska chytačka s kolegou,foukalo a pršelo chyceno pět duháků a sedm potočáků z toho jeden potok kolegy 58 cm krásná ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. listopadu 2008 v 19:22® LojzaRybka
-
dnes feedrovačka na kadaňáku 0,ale aspoň rostou houby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. listopadu 2008 ve 13:12® paccco
- Datum lovu: 16.11.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní dopoledne opět strávéné u vody. Počasí nic moc,vítr jako sv…I tak opět pěkná rybačka. Na břeh se podívalo 7 kudliček a 2 candátí dorostenci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. listopadu 2008 v 1:59® b.gun
- Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Včera dopoledne feederovačka na řece s cílem polapit nějakou tu parmu. Nakonec se spletlo pět kousků, z toho se na břeh podívaly čtyři – jedna cca 45 a tři v rozmezí 60–65 cm …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. listopadu 2008 ve 20:13® Leonardo
- Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Jevišovka | Způsob lovu: Feeder
po dlouhé dobe na rybách s feederem a zachytal jsem si, chytl jsem 3 cejny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. listopadu 2008 v 17:38® Piranha
-
Dneska s dcerkou cca na 3 hodinky na Labku pofeederovat.Krasnej den a celkem sli cejni.
Foto mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. listopadu 2008 v 15:35® albin
- Datum lovu: 15.11.2008 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač
Tak tahle kráska mi nejdřív ukousla gumu a po hodině bezostyšně hupsla po vobleru.Nevypadala ale hladově!?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. listopadu 2008 ve 21:02® Kobr
-
dnes vesnické plivátko, ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. listopadu 2008 v 19:47® Leonardo
- Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem opět nic nechytl, ale kaprařů bylo dost, asi brali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. listopadu 2008 v 18:26® paccco
- Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Sázava
Dnešní krásné odpoledne ve znamení šesti štiček a tří candátků, vše na rybičku. Po dlouhé době parádní chytačka
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. listopadu 2008 v 15:07® albin
- Datum lovu: 14.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dopolední vláčka s kamarádem ve znamení nečekaného.První ryba potočák cca 15,pak jeden malej tloušť a poté podoustev na voblera a vzápětí druhá na gumu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:03® Koudy
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:02® Koudy
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:02® Koudy
- Datum lovu: . | Revír: . | Způsob lovu: Přívlač
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 21:02® Koudy
- Datum lovu: padolist | Revír: Severní Norsko | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme navštívili společně s jirisem norské fjordy na soutoku s naší největší slanovodní řekou a vyzkoušeli jsme apetit místních cand-okounů. Z důvodu ochrany ponechaných ryb jsme museli některá místa, lovce i ryby retušovat. Omluvte nás, s pozdravem Tom a Jerry. O zítřejším výsledku Vás z důvodu závisti už informovat nebudeme, jelikož bude ještě lepší než lov předchozí. Znovu zdraví Tom a Jerry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. listopadu 2008 ve 14:19® paccco
- Datum lovu: 13.11.2008 | Revír: Sázava
Výsledkem dnešního dopoledního snažení je pouze to, že jsem pěkně zmoknul…Jinak čistokrevná 0.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. listopadu 2008 v 15:34® HaD
-
Pro rybaření na dírkách a vůbec pro pohyb v těžkém a kluzkém terénu jsme pro vás začali dodávat speciální návleky na obuv – tzv. NESMEKY. Více: www.edice.chytej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. listopadu 2008 v 11:34® ORIMP
- Datum lovu: november | Způsob lovu: Přívlač
No nie su to krásavci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. listopadu 2008 v 19:24® Koudy
- Datum lovu: dnes | Revír: SM | Způsob lovu: Přívlač
Dneska společný lov s frenkim…doslova „okouní orgie“,chyceno 32 okounů z toho 25ks přes 35cm a jeden candát 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.