Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:55® cormaxx
cormaxx
Datum lovu: 7. a 9.11. | Revír: 44100 | Způsob lovu: Přívlač

V pátek jsem málem skončil na zeru.Nakonec jsem vydoloval jednu štičku lehce přes 50 a menšího okouna.Dnes to bylo mnohem lepší.Sice jsem si skoro hoďku nesáhl na rybu,ale pak jsem přišel na nástrahu,která by se rybkám líbila.Během 2 hodin jsem vyndal 16 štíhlat 40–50cm a jednoho krásně stavěnýho okiše 35cm a jedoho 34cm…Pak jsem se dozvěděl že ty štičky jsou nedavno vysazeny:-D ale na polovinu listopadu parádní lov:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20828.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20827.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:31® ajgl
    ajgl
    Způsob lovu: Přívlač

Já jsem dneska zlomil můj teleskop.. 3. díl je uplně mrtvej:-93; , a ani tu náladu jsem si nezlepšil:-(

Neděle 9. listopadu 2008 ve 12:58® crazykapr
      crazykapr

Já sem asi taky amatér,ale v chytání. 2 hodiny sem dneska prohazoval podjezí,neměl sem jedínej záběr,za chvíli přiťapal nějakej týpek,nahodil mrtvou rybku se splávkem,a na první nához vytáh štiku kolem 70,samozdřejmě ji dal po hlavě a šel domů . . .

Neděle 9. listopadu 2008 v 10:25® Ftmči
        Ftmči
        Datum lovu: 8.11.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera byl zase den, kdy jsem litoval, že jsem vůbec někam chodil. Chytil jsem jedinýho okounka a podařilo se mi zlomit špičku chvějivky:-( . Cestou domů jsem si zlepšil náladů focením lesních ,,všelicosů". Jsem totální amatér, tak prosím o schovívavost.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20825.jpg
          Neděle 9. listopadu 2008 v 8:31® cormoran
          cormoran
          Datum lovu: 8. 11. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak jsme včera byli trochu vymoknout…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20823.jpg
            Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:53® salmer
            salmer
            Datum lovu: 8.11. | Revír: 431042 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se konecne zadarilo, 1 sticka na smacka a asi 20 okounu na twistera. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20816.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20815.jpg
              Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:05® inspo
              Datum lovu: 8.11.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní vycházka k vodě nepřinesla ani jednu rybku :-(( , ale i tak jsem si užil krásnou podzimní atmosféru a klid u vody.

Sobota 8. listopadu 2008 v 16:31® Kazan
                Datum lovu: 8.11.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na stojáku, jedna štika okovaná, nasazano lanko, druhá 68 vytažena.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20814.jpg
                  Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:51® albin
                  albin
                  Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač

Dnes 2h UL vláčka.Chytil jsem dva tlouště,okouna a akvarijní kudlu.Dále jednu ponožku a kraťasy viz foto ve foru Kuriozní ulovky.Alespoň fotka řeky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20811.jpg
                    Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:50® kelt
                    kelt
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20810.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20809.jpg
                      Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:39® Tomik
                      Tomik

Dnes pstruhovka, chyceno spousta sivenů a pár Po. Jeden Po obzvláště potěšil(viz foto). Sivenek na fotce mi připomínal omalovánky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20806.jpg
                        Sobota 8. listopadu 2008 v 10:36® kelt
                        kelt
                        Datum lovu: dnes | Revír: Tesco - agregát

Haluz dne – Pif a 38mička se 40tkou…Na druhé fotce si můžete povšimnout že oba okouni visí ve vzduchu a NIC je nedrží.. 9-)

Sobota 8. listopadu 2008 v 8:51® martin.pilsen
                          Datum lovu: 7.11.08 | Revír: Mže 4 , Přívlač

Včera ve 2 výlet na Hracholusky. Vláčení od 8 do 15 hodin přineslo jen 1 štičku tak 40cm a 2 okouny.. Měl sem dokonce první záběr na popa ale bohužel jakmile byl závar tak ukousnuto… Pak nastraženy rybyčky na káču a na dno a ani tuk v půl 6 zabaleno a odjezd..

Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:12® inspo
                            Datum lovu: 7.11.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem se vydal na ryby v době kolem oběda a dopadlo to o trochu lépe než naposledy. Jeden okoun 24 cm v krásném podzimním kabátku, jedna štička cca 35 cm, která se u břehu vypla a tak jsem ji aspoň nemusel stresovat zbytečným vyháčkováváním na souši. Další minimálně jedna ryba mi zdrhla :-(( , ale užil jsem si krásné chvíle u vody, kde mi společnost dělal jen ledňáček.

Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 18:56® adam
                              adam
                              Revír: otava | Způsob lovu: Feeder

Dnes uz nebrali jako vcera ale prezto mam za dva dny nachytano 26 ryb, 6 kapru do 40 a zbytek padoustve..;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20802.jpg
                                Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 18:11® foks01
                                foks01

36 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20798.jpg
                                  Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:08® Masér
                                  Masér
                                  Datum lovu: 5.11 08 | Revír: Hracholusky Přívlač

Dopolední lov z loďky.Chyceno několik okounů +/- 30cm.Tři štiky kolem 45cm.Vše pod dohledem prasete divokého.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20795.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20794.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20793.jpg
                                    Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 8:13® Padis
                                    Padis
                                    Datum lovu: 5.11.08 | Revír: Vč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera za krásného počasi chyceno několik okounů a 3× štika.:-)

Středa 5. listopadu 2008 ve 21:44® adam
                                      adam
                                      Datum lovu: dnes | Revír: otava | Způsob lovu: Feeder

Dnes bylo nezkutecne pocasi a nezkutecne brali padoustve a kaprici..ale mohlo to dopadnout i lip,mnoho zkazenejch zaberu,chyceno 13 ryb:-D

Středa 5. listopadu 2008 ve 20:39® albin
                                        albin

Pochopitelně jsem chtěl poslat tuhle fotku toho tloušťe.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20791.jpg
                                          Středa 5. listopadu 2008 ve 20:37® albin
                                          albin
                                          Datum lovu: 5.11.2008 | Revír: Radbuza,Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Ráno s kamarádem na Radbuze.Super rybačka.4× štika 40 až 55,jeden tloušť cca35 a hrouzán,který hupsnul na 2× větší wobler než byl sám(bohužel foto téhož není pěkná). Večer jsem si skočil na hodinku na Berounku a přišel tloušťák 52.Vše jsem chytil na woba,který už dva roky leží v krabičce a zahálí.Že se neozval dřív mrcha jedna.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20788.jpg
                                            Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:06® albin
                                            albin
                                            Datum lovu: 4.11.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Zhruba po dvou měsících ,kdy sem jen vláčel mě kamarádi vytáhli k vodě s feedrem.Výsledek plotna,okoun a spóóóusta cejnů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20784.jpg
                                              Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:02® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 1.11.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Žádná sláva jen jeden piditloušťák.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20783.jpg
                                                Úterý 4. listopadu 2008 v 15:44® drebin69
                                                drebin69
                                                Revír: Holandsko | Způsob lovu: Přívlač

chlapi,nevíte co to je za rybu?jsem to chytl v Holandsku a nějak se nemůžem dohodnout co to je zač:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20778.jpg
                                                  Úterý 4. listopadu 2008 ve 14:26® Kazan
                                                  Datum lovu: 4.11.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Boleni jsou stále při chuti

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20777.jpg
                                                    Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:30® Robur
                                                    Robur
                                                    Datum lovu: včera a dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

tak včera napřed pokus na hloubce a úplně bez záběru, a to tam byly ještě další 4 pruty. Zero, tak změna místa do proudnějšího úseku a tam už to šlo, během hoďky 3 cejni a perlín, ale vypadal jako plotice. Dnes opět v proudu, ale z jiného břehu. Během 90 minut pár nečitelncý záběru a když už jsem měl složený jedenprut, tak se pohla 2. udice a kapřík lyseček tak 40cm, tak jsem ho ve vodě vyhákl a hajdy domů. Zase jsem nebyl bezrybka.:-D

Pondělí 3. listopadu 2008 v 17:32@ ???
                                                      Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Modrá | Způsob lovu: Klasická položená

celé odpoledne ani ťuk a když jsem chtěl sbalit i druhý prut tak...... 90cm:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20774.jpg
                                                        Pondělí 3. listopadu 2008 v 11:26® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka

teď jsem se vrátil od ohře,včera teklo 15 kubíků,dnes už teče 33 a to znamená tejden nechytatelno :-((

Pondělí 3. listopadu 2008 v 10:05® petr.esox
                                                          Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Jedna objevovací vycházka kolem Berounky. Kromě tří tlouštíků na Illexe nic. Všude spousta rybářů.....

Pondělí 3. listopadu 2008 v 6:48® Kobr
                                                            Kobr
                                                            Datum lovu: víkene | Revír: Berounka Hýskov | Způsob lovu: Přívlač

celé dopoledne ve vodě a přišel jenom okoun (mě) a bolen kamarádovi (na fotkách. :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20769.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20768.jpg