Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 18:34® chosebaits
- Datum lovu: 9.11.2008 | Revír: přehrada
Super vláčka,za 4h.9 ryb.Nej PD 50cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. listopadu 2008 v 18:30® sgt.mooody
-
A ještě jeden vokyš na housku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. listopadu 2008 v 18:27® sgt.mooody
- Revír: Položená-Na cca 15cm plotici
Tak to je ta fešanda ze včerejška 75cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. listopadu 2008 v 1:16® jájá
- Datum lovu: 8.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Byl jsem u vody asi 3 hodinky a přišla jen tadyta nosatá dáma. Měla 35 cm, bojovala jak o život, ale nemusel – šla zpět do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:11® jijin
- Datum lovu: 9.11. | Revír: 411007
Dnešní krásné odpoledne strávené na rybičkách .Nebýt 2 mini okounků tak nevím , jak vypadá ryba.Akorát jsem splnil plán v těžbě dřeva z vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:57® EDYS
- Datum lovu: 8.11.2008 | Způsob lovu: Feeder
Tak konecne prvni ryby na feeder..nebyli to obri ale na zacatek staci..behem asi 3 hodin 8 hrouzku a 30–40 zaseku doprazdna..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:08® Sander
- Datum lovu: 9.11.2008
Z dnešního večera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:06® miroTT
-
Dnes pred obedom dve hodky testovania noveho BeastMastera dopadli na vybornu. Najprv par bielych ryb a potom za hodku aj stvrt 8 nasadakov od 45 do 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 19:56® cercer
-
jeden pokus o candáta s řízany na Labi…přišel jeden tloušť asi 45cm a tahle dáma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 19:53® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: TaJny | Způsob lovu: Klasická položená
DNES NA MEM OBLIBENEM REVIRU zero…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 17:30® Robur
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
tak dnes jsemse na chvilku nakonec urval, řeka obsazena kapraři, ale nic nebralo, já vydržel, takže jsem chytl ze dna na feedr kačenu, což překvapilo, protože to vzala z metrové hloubky, pak jednoho kapra povodil a druhého chytl za prcku /ten první byl asi taky šňůrák/ ale 1 plotice přišla regulérně za hubu, předevčírem mne od zera zachárnil cejnek. Jinak jsem ty mrchy dnes nedokázal přesvědčit, aby papaly – foukačka, rohlíček, masňák – prostě nezájem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 17:02® LojzaRybka
-
tak dnešní rybačka na Kadaňskym byla ve znamení mlhy,ale ryb bylo jako žížal po dešti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 16:45® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska chvilkama pekne a i se neco malo povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 14:55® cormaxx
- Datum lovu: 7. a 9.11. | Revír: 44100 | Způsob lovu: Přívlač
V pátek jsem málem skončil na zeru.Nakonec jsem vydoloval jednu štičku lehce přes 50 a menšího okouna.Dnes to bylo mnohem lepší.Sice jsem si skoro hoďku nesáhl na rybu,ale pak jsem přišel na nástrahu,která by se rybkám líbila.Během 2 hodin jsem vyndal 16 štíhlat 40–50cm a jednoho krásně stavěnýho okiše 35cm a jedoho 34cm…Pak jsem se dozvěděl že ty štičky jsou nedavno vysazeny
ale na polovinu listopadu parádní lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 14:31® ajgl
- Způsob lovu: Přívlač
Já jsem dneska zlomil můj teleskop.. 3. díl je uplně mrtvej
, a ani tu náladu jsem si nezlepšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:58® crazykapr
-
Já sem asi taky amatér,ale v chytání. 2 hodiny sem dneska prohazoval podjezí,neměl sem jedínej záběr,za chvíli přiťapal nějakej týpek,nahodil mrtvou rybku se splávkem,a na první nához vytáh štiku kolem 70,samozdřejmě ji dal po hlavě a šel domů . . .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 11:25® Ftmči
- Datum lovu: 8.11.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera byl zase den, kdy jsem litoval, že jsem vůbec někam chodil. Chytil jsem jedinýho okounka a podařilo se mi zlomit špičku chvějivky
. Cestou domů jsem si zlepšil náladů focením lesních ,,všelicosů". Jsem totální amatér, tak prosím o schovívavost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. listopadu 2008 v 9:31® cormoran
- Datum lovu: 8. 11. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsme včera byli trochu vymoknout…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:53® salmer
- Datum lovu: 8.11. | Revír: 431042 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se konecne zadarilo, 1 sticka na smacka a asi 20 okounu na twistera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:05® inspo
- Datum lovu: 8.11.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní vycházka k vodě nepřinesla ani jednu rybku
, ale i tak jsem si užil krásnou podzimní atmosféru a klid u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 v 17:31® Kazan
- Datum lovu: 8.11.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na stojáku, jedna štika okovaná, nasazano lanko, druhá 68 vytažena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:51® albin
- Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 2h UL vláčka.Chytil jsem dva tlouště,okouna a akvarijní kudlu.Dále jednu ponožku a kraťasy viz foto ve foru Kuriozní ulovky.Alespoň fotka řeky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:50® kelt
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:39® Tomik
-
Dnes pstruhovka, chyceno spousta sivenů a pár Po. Jeden Po obzvláště potěšil(viz foto). Sivenek na fotce mi připomínal omalovánky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 v 11:36® kelt
- Datum lovu: dnes | Revír: Tesco - agregát
Haluz dne – Pif a 38mička se 40tkou…Na druhé fotce si můžete povšimnout že oba okouni visí ve vzduchu a NIC je nedrží..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. listopadu 2008 v 9:51® martin.pilsen
- Datum lovu: 7.11.08 | Revír: Mže 4 , Přívlač
Včera ve 2 výlet na Hracholusky. Vláčení od 8 do 15 hodin přineslo jen 1 štičku tak 40cm a 2 okouny.. Měl sem dokonce první záběr na popa ale bohužel jakmile byl závar tak ukousnuto… Pak nastraženy rybyčky na káču a na dno a ani tuk v půl 6 zabaleno a odjezd..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:12® inspo
- Datum lovu: 7.11.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem se vydal na ryby v době kolem oběda a dopadlo to o trochu lépe než naposledy. Jeden okoun 24 cm v krásném podzimním kabátku, jedna štička cca 35 cm, která se u břehu vypla a tak jsem ji aspoň nemusel stresovat zbytečným vyháčkováváním na souši. Další minimálně jedna ryba mi zdrhla
, ale užil jsem si krásné chvíle u vody, kde mi společnost dělal jen ledňáček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:56® adam
- Revír: otava | Způsob lovu: Feeder
Dnes uz nebrali jako vcera ale prezto mam za dva dny nachytano 26 ryb, 6 kapru do 40 a zbytek padoustve..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:11® foks01
-
36 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 16:08® Masér
- Datum lovu: 5.11 08 | Revír: Hracholusky Přívlač
Dopolední lov z loďky.Chyceno několik okounů +/- 30cm.Tři štiky kolem 45cm.Vše pod dohledem prasete divokého.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.