Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:49® LuboO
 - Datum lovu: 02.11.2008 | Revír: Hron c. 7 | Způsob lovu: Přívlač
Krasna chytacka, po neuspechoch na nadrziach, vcera 16 kuskov, dnes 11 kuskov, v podstate vsetko na Black Furry 2. Vsetko tlouste, vsetky spat vo vode.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:31® skwor
 - Datum lovu: 2.11.
Dušičková vláčka s kamarádem Matějem. Pár tloušťů se spletlo, největší kolem 40cm. Zabrala mi i pěkná zubejda, ale po dvou výpadech se zbavila háčku a zmizela.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:30® doktor.fiSh
 -  
zabudol som foto

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:28® doktor.fiSh
 - Datum lovu: Dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Přívlač
dnes rybačka na jednej riečke, spočiatku to na marmyšku bralo a zapriahol som aj niečo väčšie, no ušlo to
 Ocino plavajda, darilo sa – Mreny, jedna menšia (foto) a jedna 58cm.
Večer pokus o dravca, ani brnk. Skúšal som aj chem. svetlo do gumy no
zubatý nereagovali. 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:23® HaD
 - Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhé době na rybách. Zkoušel jsem mníky, ale něměl nástrahy. Tak jsem zkusil mražené krevetky. Bohužel bez zájmu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:20® hecht
 - Datum lovu: 1.-2.11.2008 | Revír: řeky | Způsob lovu: Přívlač
S kamarádem jsem objel několik jihočeských revírů.V sobotu bylo na woby chyceno 9 štik ±50cm kámoš měl i dva tlouště k padesátce a já mraky okounů na smáčky.Dnes jsme přišli na úsek kde se zřejmě nasadilo, neboť za cca 40 minut ve dvou lidech 15 štiček na woby. Pak jsem usmáčkoval i 3 malé candátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 18:57® Scanix
 - Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Prochazka kolem vody s vlacakem mela prichut spise prochazky a nesla se ve znameni mensich fisek. Chyceni 3 okounci, 3 tloustici a 1 bolinek. Dvakrat se mi podarilo vyprovokovat k zaberu okouna cca 40, ale pokazde to nevzal poradne, skoda, na mistni vodu to byl kapitalni kus, tak snad priste.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 18:37® inspo
 - Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnešní odpolední vycházka k vodě mi nepřinesla žádný úspěch…zabrala jen jedna štička, která se ovšem během vteřinky woba zbavila, ukázala mi záda a odplula bleskurychle zpět do hlubin
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 15:11® Kubah
 - Datum lovu: 2.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Asi od 12:50 do 14:50 s boloňkou a 15ti hrouzkama kolem 5 cm jsem se prošel kolem vody – ven šlo asi 5 okounů kolem 20cm, 1 větší 31cm a 1 candát 45cm. Kolega na přívláč jen 2 okouny. Foťák zůstal doma…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 9:36® frenki
 - Datum lovu: 1.11. 2008 | Revír: moc pěkný, přívlač
Byli jsme se podívat s přáteli na staré dobré místo a vyplatilo se, okoun rovných 40cm, potom jeho o něco málo menší bratr a candát se taky spletl. Bohužel jsem chytal jenom já a na kamarády asi ryby už nezbyly

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 v 16:28® Jak.novi
 -  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 ve 12:49® Jak.novi
 - Datum lovu: 29.7. 2008 | Revír: Radbůza | Způsob lovu: Feeder
Dnešní den s feederem se vydařil. Odměnou mi byl kapr 40cm a parma 72 cm. Oba jsou zpět ve vodě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 ve 12:12® foks01
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 v 9:35® Ftmči
 - Datum lovu: 30.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Další společná vláčka s Kubou. U vody jsme se pak přidružili ke Scanixovi. Já i Kuba jsme chytli dvě štičky, největší byla moje 58cm (viz foto), která samozřejmě plave dál. Každý jsme nachytali něco okounů, Scanix chytil i jednoho slušnějšího.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 23:43® Georgino
 - Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní lov mníků se vydařil, spousta malých ryb do 40ti a nakonec se povedla krásná jikerňačka 57 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 22:33® pokypetr
 - Datum lovu: pred par dnemi | Revír: vlacka
vecerni vlacka s cormoranem na candatech,povedla se jedna sticka 66,a candat 70

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 22:12® albin
 - Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Dnes celodenní vláčka na přehradě.Nic nového za celý den 3 slovy tři okouni.Asi to tam neumim.Tak alespoň největší 30 v podzimním aranžmá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 22:06® albin
 - Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Přívlač
To je fotka toho candáta jak jsem psal.Pak mi vyhnali masajové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 20:11® Scanix
 - Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Par fotek z dnesniho 2h lovu na rece, prosel jsem si „pekne“ zregulovany usek ve meste a vydal mi jednu kudlu neco pres 50, jedna mi to kousla a 3 tlouste, nej 54. Na vetsi gumu dorazeli i okouni, ale ti zdaleka nebyli tak urostli, aby si poradili s 3 a 4" gumami

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:34® Salmo
 - Datum lovu: 14 dní zpět | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Před 14 dny jsem si byl ultralehce zavláčet a vyklubalo se z toho asi 10 jelců od ±10 do 40 cm(převažovali menší kousci) a na závěr se pověsila zubatá 57 na 2 cm wobka.Na 0,12 mm vlasci bez lanka to byl celkem rachot,ale podlehla.Jak já to jen dělám…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 20:53® sgt.mooody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 20:48® doktor.fiSh
 - Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Po škole sme s otcom vybehli na hodinku a pol na rieku, s počiatku nič moc. Potom prišiel menší jalček na tmavú s čiernymi flitrami, a prekvapko nakoniec v podobe ostrieža 32cm na oranžovú power bait nymf od berkleyho…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 19:12® adam
 - Revír: otava1 | Způsob lovu: Feeder
konecne jsem zpet v Pisku, rybarina ve znameni kapriku,karasu,candata60,bolena60,a 3 male mniky,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 18:02® yerrx
 - Revír: Bečva 6 | Způsob lovu: Přívlač
dneska odzkouseni nove nastrahy, prisli jen dva jelci ale byjezdu bylo aspon 30, skoro zadny to netrefil
pro zlomiljsemprut – a tys mi neveril ze na to neco chytnu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 17:26® paccco
 - Datum lovu: 29.10.2008 | Revír: Sázava
Změna místa, ryba jistá.
 Byl to candátek odhadem tak 25 cm!!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 15:43® LojzaRybka
 - Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření
dnešní muškařina byla dost deštivá,ale lipanů bylo habakuk

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 13:48® Vlaštovka
 - Revír: Zbirožský potok | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si jel naposledy letos zamušit. Tekla dost čistá voda tak to z počátku moc nešlo. Na suchou se kouklo pár tlouštíků. Další den se voda zlepšila začal mazec v podobě tloušťů okolo 20cm, nejvíc se jim líbil blešivec, k tomu se připletlo asi 8 potočá(č)ků ale pouze do 20cm
 . Když mě to už nebavilo přezbrojil jsem na picker a rohlík
a šel na větší tlouště a kapříky. Plížil jsem se aby mě v tý
čistý vodě neviděli a povedlo se ale pěknej tloušt okolo 40 mi zdrhnul
(to už je tu pěkná rybka)potom tak alespoň tlouštík 31 cm potěšil.
Focením jsem je moc netrápil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 13:17® skwor
 -  
Ještě pár fotek z vláčky posledních dní…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 22:09® cormoran
 - Datum lovu: 28. 10. 2008 | Revír: Bílina 4
Na výlovu jsem nasbíral pěkný střevličky, tak jsme vyrazili s komenikem na okouny. Počasí nic moc, přesto jsme chvíli vydrželi a 5 kousků se spletlo, nej 31 cm. Večer vláčka na oblíbeném revíru s výsledkem candoše 63 cm a jedné pokypetrovo „noční“ štiky 66 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 21:42® CeP
 - Datum lovu: 24.10.2008 | Revír: Krakonošovo 1
Na zadost Laskuta zde pridavam fotky jim ulovene stiky. bohuzel se mu nepovedlo umistit je sem. jeste jednou upozornuju, stastny lovec nejsem ja, ale na fotkach osobne Laskut. timto mu gratuluju po svem : haaajzle. jak ja ti zavidim.
 )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.